-
γούστα αλλά όχι και δεν συγκρίνονται με κρεατικά... μια μιντιουμ σταβλίσια μοσχάρ είναι όνειρο
αν θες να χτίσεις πραγματικά δυνατό σώμα, μπρόκολα, κουνουπίδια, όσπρια, μπακαλιάροι κλπ κλπ δεν πρέπει να λείπουν από την διατροφή σου... προσωπικά μου αρέσουν τα παραπάνω πολύ, αρκεί να έχουν λίγο λάδι μέσα να σε πιάσει
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Λαθος κανεις. Βλεπω τον γιο μου που ειναι 3 κ ενω δεν ειναι χοντρουλης πας να τον σηκωσεις κ καταλαβαινεις οτι ειναι δεμενο παιδακι , του κουμπαρου μου ιδια χρονια κ κοψια πας κ το σηκωνεις σαν πουπουλο..ειναι στον ογκο?
-
Σαν τον μπαμπα
Υ.γ
Που ησουν τοσο καιρο εξαφανισμενος; παντρευτηκες; -
ακόμα θυμάμαι του σταυρού στον στρατό που μας βγάλαν φακές χωρίς λάδι... και μας πήραν και τις λαδιέρες από τα τραπέζια για να μην αμαρτάνουμε 3-4 πιάτα έφαγα και ήταν σαν να έπινα 3-4 πιάτα νερό...
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ρε στεφαν μου θυμίζεις τους κληρούχες μου στον Πόρο που δεν έτρωγαν φρεσκομαγειρεμένη φακή σε καζάνι (που την κάνει νοστιμότατη) για να πάρουν τα κρύα σάντουϊτς που έφερνε το καραβι από τον Πειραιά σε κάτι ελεεινά χαρτοκουτιαIMHO τα όσπρια είναι από τα πλέον γευστικά φαγητά, μαλλον δεν έτυχες σε καποιον που ήξερε να τα μαγειρεύει. Ειδικά ρεβυθάδα χυλωμένη δε συγκρίνεται με οποιοδήποτε κρεατικό
Ρεβυθαθα με ωμο λαδακι κ φρεσκοστυμμενο λεμονακι..αν θες κ λιγο μπουκοβο..:razz:
-
1,77 και 90κιλά είναι πολλά ... ειδικά αν είσαι κάτω από 30
-
Σαν τον μπαμπαΥ.γ
Που ησουν τοσο καιρο εξαφανισμενος; παντρευτηκες;ημουν στον ογκο
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
1,77 και 90κιλά είναι πολλά ... ειδικά αν είσαι κάτω από 30Καλά είναι, το θέμα είναι να μη φύγεις ανεξέλεγκτα πάνω από τα 100
-
Και πως γίνεται να πέφτουμε πάντα στις εξαιρέσεις ρε παιδί μου....
Δεν ξέρω που πέφτεις εσύ αλλά εγώ μιλάω για την περίπτωση που ξέρω.
Tέλος πάντων αναφέρομαι σε ανθρώπους που δεν είναι βαρυκόκκαλοι σαν τον qsis.
ξέρει κάποιο πόση είναι η διαφορά μεταξύ βαρυκόκκαλου και ελαφρκόκκακλού ? αυτά τα λένε μεταξύ τους οι χοντροί για να νιώσουν καλύτερα
Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αλλά με περίπου 20 δευτερόλεπτα ( ) γουγλινγκ βρήκα αυτό:
-
Monster λαθος κανεις. Βλεπω τον γιο μου που ειναι 3 κ ενω δεν ειναι χοντρουλης πας να τον σηκωσεις κ καταλαβαινεις οτι ειναι δεμενο παιδακι , του κουμπαρου μου ιδια χρονια κ κοψια πας κ το σηκωνεις σαν πουπουλο..εξωτερικα τα 2 παιδακια ειναι ολοιδια..ξέρεις πόση είναι η διαφορά μεταξύ βαρυκόκκαλου και ελαφροκόκκαλου (αν υφίσταται αυτή η ορολογία) ενήλικα άνδρα?
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
ξέρει κάποιο πόση είναι η διαφορά μεταξύ βαρυκόκκαλου και ελαφρκόκκακλού ? αυτά τα λένε μεταξύ τους οι χοντροί για να νιώσουν καλύτερα
Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αλλά με περίπου 20 δευτερόλεπτα ( ) γουγλινγκ βρήκα αυτό:
Εγώ είμαι μια κατηγορία 'βαρυκόκκαλου' από μόνος μου
-
Bλέπουμε πάντως ότι στο 1.77 του giannik1977 ο βαρύς (τέρμα δηλ) είναι 74 κιλά και ο ελαφρύς 66 κιλά!!!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Bλέπουμε πάντως ότι στο 1.77 του giannik1977 ο βαρύς (τέρμα δηλ) είναι 74 κιλά και ο ελαφρύς 66 κιλά!!!τι κοιτάς ρε? ο πίνακας λέει για τον βαρύ στα 82
-
Bλέπουμε πάντως ότι στο 1.77 του giannik1977 ο βαρύς (τέρμα δηλ) είναι 74 κιλά και ο ελαφρύς 66 κιλά!!!
τι κοιτάς ρε? ο πίνακας λέει για τον βαρύ στα 82
Στις γυναίκες κοιτάζει!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
τι κοιτάς ρε? ο πίνακας λέει για τον βαρύ στα 82
Στις γυναίκες κοιτάζει!
γράψτε λάθος
-
Καλή φάση. Μόνο 12 κιλά πρέπει να χάσω. Pease of cake!
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Kovathe, εσυ μπορει να μη χρειαζεσαι καθοδηγηση, σκεψου ομως οτι ισως εισαι η εξαιρεση σε σχεση με αυτον που ζηταει συμβουλες, εφοσον εχεις διαβασει δυο πραγματα παραπανω, εχεις σχεση με τη γυμναστικη και τελοσπαντων ο,τι κανεις εχει θετικο αποτελεσμα, σε εσενα -σημαντικο αυτο. Ο ειδικος (διαιτολογος εν προκειμενω) θα βγαλει εξατομικευμενο προγραμμα για τον πελατη του αναλογα με τις αναγκες του, τις οποιες δε μπορουμε εμεις να διαγνωσουμε, ουτε και ο ιδιος αν δεν εχει εξειδικευμενη γνωση ή... ορεξη για πειραματισμους.@Geo πηγαινε σε εναν ειδικο, εννοειται εγνωσμενης αξιας, ακολουθησε ο,τι σου πει και θα αδυνατισεις σωστα χωρις να πεινασεις.
Συμφωνοι.
Θεωρω παντως οτι ειναι πραγματικα πανευκολο και δε χρειαζεται να πληρωνεις διαιτολογο και το να παρακολουθεις την προοδο σου, και να υπολογισεις τι και ποσο να φας.
Χωρις να θελω να το παιξω ειδικος μπορω αυτη τη στιγμη να σου βγαλω προγραμμα διατροφης και προπονησης σχεδον οτι στοχους και να εχεις.
Δεν ειναι πυρηνικη φυσικη παιδια, ειναι απλη αριθμητικη.Ειδικά ρεβυθάδα χυλωμένη δε συγκρίνεται με οποιοδήποτε κρεατικό
Τι ειπες τωρα!
Να φας σε πανηγυρι σε ξωκλησι στη Σιφνο ρεβυθαδα χυλωμενη που σιγοεβραζε ολο το βραδυ σε καζανι τερας πανω σε καρβουνα!
Και καπακια γιδα κοκκινιστη με μακαρονια!
Απο τα καλυτερα γευματα που εχω κανει ποτε! -
Η μονη διαφορα που μπορω να σκεφτω σίγουρα ειναι η διαφορα βαρους που εχουν οι μυς με το αντιστοιχο σε ογκο λιπος.
Στο Λυκειο ειχα ενα φιλο που ηταν ακριβως το ιδιο υψος με εμενα, με διαφορα μετρημενη σε χιλιοστα. Ειχε ελαχιστα μεγαλυτερες πλατες, αλλα και οι δυο ημασταν ιδιοι σε ογκο σωματικα, και περναγαμε μεσα απο χαραμαδες, σαν τσίροι ημασταν, ιδιο νουμερο ρουχα. Εγω 65 κιλα, αυτος 75 μετρημενα.Η μονη διαφορα μας που φαινοταν μονο αν βγαζαμε ρουχα: Αυτος ειχε τονισμενους μυς παντου, κοιλιακους, χερια ποδια κλπ (σκεψου ας πουμε Μπρους Λη φαση, τονισμενοι μυες χωρις όγκο) εγω δεν ειχα τετοια, παρ οτι ημουν αδυνατος δεν φαινονταν κανενας μυς.
Δεν ξερω αν περα απο το παραπανω υπαρχει σημαντικη αποκλιση σε οστικη μαζα φυσιολογικων κατα τα αλλα ανθρωπων, η οποια προστιθεμενη στους μυς, εκανε τη διαφορα βαρους.
-
γούστα αλλά όχι και δεν συγκρίνονται με κρεατικά... μια μιντιουμ σταβλίσια μοσχάρ είναι όνειροTo μοσχαρ ειδικά η μπριζόλα δεν είμαι σίγουρος ότι συγκαταλέγονται στο διαιτολόγιο του homo sapiens
-
Βουδιστής;
Πόσα κιλά είστε?