-
Θα μαθω αυριο
Ευχαριστω ολα τα παιδια για τις απαντησεις !! -
Με τσαντιζει και μονο η συζητηση για το θεμα....
ακου keylogger για τη γκομεναΕχει και ιδιωτικη ζωη η κοπελα.
-
Εμείς συζητάμε καθαρά το τεχνικό κομμάτι.
-
Ας περάσουμε και στον αντίποδα. Πώς κάνεις detect ένα keylogger ?
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Ας περάσουμε και στον αντίποδα. Πώς κάνεις detect ένα keylogger ?Ανοίγεις τασκ μάνατζερ βλέπεις τα processes που τρέχουν και το βρίσκεις.
-
Όχι πάντα. Μπορεί επίσης να κρύβονται και απ'τη registry. Scanner να τα βρίσκει όλα;
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Με το γεφύρωμα και το πολύμετρο θα δείς αν παίρνει μπρός και αν δίνει σωστές τάσεις. Δέν είναι κακό αυτό σαν pass-fail test αλλά μόνο μέχρι εκεί. Δηλαδή αν βγάζει σωστές τάσεις δέν σημαίνει απαραίτητα οτι το τροφοδοτικό είναι καλό
Όταν βραχυκυκλώνεις το πράσινο καλώδιο (βρίσκεται πάνω στο 20/24pin connector που πάει στην μητρική) με την γείωση (μαύρο καλώδιο) το τροφοδοτικό ξεκινά. Αφού το ξεκινήσεις με αυτό τον τρόπο μπορείς να μετρήσεις με ένα πολύμετρο τις τάσεις. Ναι αλλά δεν ξέρεις τι θα γίνει αν βάλεις φορτίο
-
Παιδια ενα καλο προγραμματακι για να μπορω να επεξεργαστω ενα μεγαλο αρχειο avi ας πουμε.
Δλδ να μπορεσω να κοψω σε κομματια το μεγαλο αρχειο. -
Πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο?
-
windows movie maker
-
Ναι Πανο. Ειναι κατι βιντεοκασσετες που θα μου ριξουν σε ενα dvd αλλα εγω θελω να απομονωσω ενα κοματι.
Ευχαριστω πειραχτηρι
-
Ασχοληθηκα λιγακι. Εβαλα ενα τυχαιο .avi. Καταμπερδευτηκα και τα βλεπω δύσκολα τα πράγματα. Θα το πολεμησω.
Tapatalk & SII
-
Η δουλειά είναι πολύ εύκολη με το Sony Vegas, δύο κουμπιά πατάς (αλλά δε θυμάμαι ποια ). Βέβαια δεν είναι free αλλά ξέρεις που μπορείς να το βρεις...
-
Ασχολείται κανείς με backtrack, Kali??
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Ασχολείται κανείς με backtrack, Kali??Τι δίκτυο θες να τσεκάρεις;
-
Τα πάντα όλα αλλά ακόμα έχω δρόμο όσον αφορά το boot...
-
egobrain πήρα ίδια ηχεία με τα δικά σου (Logitech Z523). Θα τα έχω αύριο ή μεθαύριο.
Διάβασα και άκουσα πολύ καλά λόγια για αυτά. Και η τιμή του πλαισίου ήταν καλή σε σχέση με τα +25€ που ζητούσε το you. Πως σου φαίνονται τελικά; -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
egobrain πήρα ίδια ηχεία με τα δικά σου (Logitech Z523). Θα τα έχω αύριο ή μεθαύριο.
Διάβασα και άκουσα πολύ καλά λόγια για αυτά. Και η τιμή του πλαισίου ήταν καλή σε σχέση με τα +25€ που ζητούσε το you. Πως σου φαίνονται τελικά;αφου ηδη τα πηρες, τι ρωτας?
-
Nαι αλλά δεν τα παρέλαβε ακόμα..
-
Καλησπέρα, αν μπορείτε να μου δώσετε τα φώτα σας...
Προχθές παρέλαβα ένα λαπτοπ με win 8.1, αφου το σέταρα, εβαλα κωδικούς wifi κλπ κλπ κλπ πάω να κάνω κάτι απο το iphone 3gs χρησιμοποιώντας το wifi και βλέπω ότι δεν μπορεί να συνδεθεί το wifi... μου ζητάει το κωδικό τον βάζω...τιποτα. Δίπλα μου ο αδερφός μου με iphone 5 κανονικότατα στο συνδεδεμένος στο wifi.
Γενικά όταν είναι ανοικτό το λαπτοπ τα iphone δεν μπορούν να συδεθούν στο wifi τις περισσότερες φορές αλλά και όταν είναι συνδεδεμένα αυτά στο wifi και κλειστό το λαπτοπ, όταν το ανοίξω έχει αυτό πρόβλημα να συνδεθεί στο wifi.Τι παίζει; έχει αντιμετωπίσει άλλος τέτοιο πρόβλημα; έχει να κάνει με το ρουτερ και πως το λαπτοπ το επιρέασε χωρίς να το πειράξω;
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]