-
Η xantia II που δεν ειναι στις φωτο ειναι πρασινη ,η I ειναι μπλε σκουρο!
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Η xantia II που δεν ειναι στις φωτο ειναι πρασινη ,η I ειναι μπλε σκουρο! -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Η xantia II που δεν ειναι στις φωτο ειναι πρασινη ,η I ειναι μπλε σκουρο!Ελα μωρε σιγα, τι ειναι το πρασινο ? Μια αποχρωση του μπλε.
-
Ε ναι, σιγά τώρα
-
-
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Ωραίο το Si! Βάλε και άλλες.
Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Δεν έχω πρόσφατες...έχω κάποιες που είχε βγάλει ο Mr Thάnos παρέα με το μαύρο si ενός γνωστού:
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
http://img.photobucket.com/albums/v468/Excell79/aft_02/astiko82_zps0eed3f9a.jpgγια να νιώθει καλήτερα το παιδί!
Πρέπει να σας βγάλω μια φωτό απ το δικό μας γκαραζ, είστε πολύ άπλες εκει Την πρώτη φορά που πήγα να παρκάρω, μπήκα όρτσος με τη φόρα και κόντεψα να τα πάρω όλα παραμάζωμα
Γι αυτό καπετάνιο, όταν πλησιάζουμε το λιμάνι στα ρηχά, αφήνουμε το πηδάλιο στους ειδικούς.
-
-
ναι
-
τελική μορφή της bmw (που ατυχώς ειχα σκεφτεί να πουλήσω προ μηνών).
Κέρωμα, Βιολογικός, λεπτομέρειες εσωτερικόυ, ντυσιμο καθισματα, ζαντολάστιχα, χαμηλωμα, φρένα, φουλ σέρβις και έτοιμη για αξιοπρεπή χρήση.
-
Αγαπημένη μου η Ε30. Να την χαίρεσαι!
-
Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Α κατάσταση! Να τη χαίρεσαι!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αγαπημένη μου η Ε30. Να την χαίρεσαι!& GREY
Ευχαριστώ! μετά απο ...23χρόνια στην οικογένεια, και αφου δεν πωλήθηκε επειδη...στράβωσα με τον 'εξυπνο' αγοραστή, παραμένει μαζί μου . Σιγουρα σε φάση 2ης νεότητας. μέχρι να ερθει η 147 για κάθε μέρα, και να μπεί και αυτη, μαζι με τις αλλες αδερφές της στο πάρκινγκ της.
-
Τη προτιμουσα με μαμα ζαντα και βγαλε τη ξυλοεπενδυση χθες.. Μπραβο που κρατας σενιο ενα παλιο αυτοκινητο..! αντε και ΦΙΛΠΑ και σε λιγα χρονια.
-
Μαμά ζάντα, 14αρα με τάσια, προτιμουσα και εγω. αλλά....πρέπει να κοιτάξω αφενός cost effective λαστιχα (195/65/14 'δεν υπάρχουν πιά' που λεει ο λογος) , και αφετέρου την ασφαλεια μου. με 195/60/15 επιτέλους μπορεις σε γενικές γραμμες να την εμπιστευτείς.Εξάλλου, αυτη ειναι το καθημερινό μου αυτοκίνητο για πόλη και εθνική.
Εμφανησιακά, δε με τρελλαίνουν αλλά αυτες βρηκα τη δεδομένη στιγμη.
Το ξυλο μου άρεσε, αλλά κυριως τη διαφοροποιεί και αυτο μου αρκεί.
Το μάιο, θα γινει προ-ιστορική (!), με σκοπο σε 6χρονια να γινει φουλ ιστορική. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Τη προτιμουσα με μαμα ζαντα και βγαλε τη ξυλοεπενδυση χθες.. Μπραβο που κρατας σενιο ενα παλιο αυτοκινητο..! αντε και ΦΙΛΠΑ και σε λιγα χρονια.+1
θα εβγαζα τα ξυλα,και θα εψαχνα για μεταχειρω ββς εποχης,που θα τις εκανα καινουριες.
Μπραβο σου που εχεις το κεφι να το κρατησεις σε αυτη τη κατασταση παντως! -
Ο χρήστης dr.spiderman έγραψε:
Αγαπημένη μου η Ε30. Να την χαίρεσαι!
& GREY
Ευχαριστώ! μετά απο ...23χρόνια στην οικογένεια, και αφου δεν πωλήθηκε επειδη...στράβωσα με τον 'εξυπνο' αγοραστή, παραμένει μαζί μου . Σιγουρα σε φάση 2ης νεότητας. μέχρι να ερθει η 147 για κάθε μέρα, και να μπεί και αυτη, μαζι με τις αλλες αδερφές της στο πάρκινγκ της.
Συμφωνω και εγώ για ζάντα και ξύλο.Νομίζω ακομα και οι απλες ατσαλινες της pro f/l με τις οπές ταιριάζουν μια χαρα.Αλλιως πας για τις ΒΒS.
Τί μοντέλο είναι δε μας είπες. -
11/1990, 316i Καταλυτικη, Μ40, 100ιππους.
Η προθεση ειναι να παραμεινει απλη οικογενειακη μπερλινα, ως παντα ηταν. οι BBS κλπ, θα της δωσουν ενα χαρακτηρα που δεν εχει. Αν βρω, 4χ100 15αρες δικές της σιδερενιες με τασια (is) θα τις βαλω στη θεση αυτων που εχει τωρα.
αν οχι, μενει ως εχει...
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!