-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Καλά αυτά έχουν πολύ ψωμί ακόμα. Εφέτο είναι το θέμα τι κάνουμε!Σήμερα τώρα που μιλάμε, αυτά που σου είπα, εκτός και αν το παίξεις επιχειρηματίας (Note3). Αν θες να περιμένεις, το Ζ2 μάλλον έρχεται πρώτο, αλλά και τα One2/G3 ακολουθούν κατά πόδας. Πριν το καλοκαίρι όμως μην τα περιμένεις Ελλάδα...
-
Το megaβότσαλο όσο κι αν το θέλω με αυτό το σκέδιο τελικά δεν το παίρνω. Άρα περιμένουμε τα υπόλοιπα και ελπίζουμε να συμπέσουν και με δώρο πάσκα για να γίνουν οι κινήσεις όπως πρέπει.
-
Περι phonebloks:
Ένα δείγμα της ZTE:
http://motorolaara.com/2013/11/07/eco-m ... rporation/Η CPU, GPU κτλ προσαρμόζονται μαγνητικά στο τηλέφωνο. Σοβαρά μιλάμε?
Μία CPU τηλεφώνου είναι κάπως έτσι:
Αυτά τα μπαλάκια στο πίσω μέρος είναι τα pins, τα οποία πρέπει ανα πάσα στιγμή να έχουν πολύ καλή επαφή με την PCB του κινητού. Πώς επιτυγχάνεται αυτό? Είτε με απευθείας κόλληση πάνω στην πλακέτα, είτε αν θέλουμε να μπορούμε να αλλάζουμε τη CPU, με ένα μηχανισμό σαν αυτό:
ή αυτά εδώ:
Αν αναρωτιέται κάποιος γιατί είναι τόσο ογκώδη και πολύπλοκα αυτά τα socket, αυτό είναι γιατι πρέπει όλα τα pins να πατάνε με την ίδια πίεση στο pogo pin απο κάτω, αλλιώς το signal integrity πάει περίπατο. Και όταν οι συχνότητες αγγίζουν ή ξεπερνάνε το 1 GHz, οποιαδήποτε διαφορά στην πίεση θα κάνει τον επεξεργαστή να μήν λειτουργεί καθόλου.
Δέν υπάρχει η παραμικρή περίπτωση να συνδεθούν επεξεργαστές των 500+ pins με οτιδήποτε άλλο πέρα απο κάποιο ογκώδες socket.
-
Μα το όλο θέμα με την προσπάθεια αυτή είναι να λυθούν/απαντηθούν τέτοια θέματα, όχι απλώς να πάρουμε ένα ZIF socket και να αρχίσουμε να κουμπώνουμε πράγματα πάνω σε ένα PCB (a.k.a. 'το φορητό PC'). Πάντως για να ασχολούνται τόσο καιρό και να μην έχουν πει εξαρχής 'δεν γίνεται', σημαίνει ότι κάτι υπάρχει από πίσω...
-
το προτζεκτ ενω ειναι ενδιαφερον τεχνικα, ειναι παντελως αδιαφορο εμπορικα, επομενως καταδικασμενο σε συντομο θανατο.
ρωτηστε 10 φιλους σας, τι cpu, ram, camera, gpu εχουν τα κινητα τους, και ξαναμιλαμε
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
το προτζεκτ ενω ειναι ενδιαφερον τεχνικα, ειναι παντελως αδιαφορο εμπορικα, επομενως καταδικασμενο σε συντομο θανατο.ρωτηστε 10 φιλους σας, τι cpu, ram, camera, gpu εχουν τα κινητα τους, και ξαναμιλαμε
αυτο εννοειται εκτος αν οι ιδιες οι εταιριες το κανουν επιτηδες για να πουλανε ενα προιον πολυ πιο φθηνο αλλα ομοιο οπτικα σε σχεση με το τοπ end...
πχ φαντασου ενα ara...
dual core/1gb ram/8gb rom/5MP/4,5 display hd/2000mah ----> 230E και το ιδιο οπτικα τηλεφωνο
8 core/3gb RAM/64 rom/13MP/4,7 fhd /3000mAh ==>450E...
η αναλογια στις πωλησεις θα ειναι 5:1 και παλι θα βγαζουν κερδος... -
καμια μεγαλη εταιρια δε θα μπει στη διαδικασια να πουλαει 'τουβλακια', απο τη στιγμη που πουλαει ολοκληρες συσκευες. Ασε που ειναι εντελως αμφιβολο εαν το συνολικο κοστος θα ειναι χαμηλοτερο.
και δεν μπαινω καν στη διαδικασια να μιλησω για logistics, development κτλ κτλ. Ειναι καταδικασμενο σε φρικτο θανατο το προτζεκτ
-
Τι γνωμη εχετε για το S4 mini?
-
για μικρο, καλο ειναι
αν και απειρο bloatware απο την samsung....
-
Πολύ καλό το S4 mini, όσους ξέρω να το έχουν είναι ευχαριστημένοι.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Πολύ καλό το S4 mini, όσους ξέρω να το έχουν είναι ευχαριστημένοι.+1 ευχαριστημένος
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
το προτζεκτ ενω ειναι ενδιαφερον τεχνικα, ειναι παντελως αδιαφορο εμπορικα, επομενως καταδικασμενο σε συντομο θανατο.
ρωτηστε 10 φιλους σας, τι cpu, ram, camera, gpu εχουν τα κινητα τους, και ξαναμιλαμε
αυτο εννοειται εκτος αν οι ιδιες οι εταιριες το κανουν επιτηδες για να πουλανε ενα προιον πολυ πιο φθηνο αλλα ομοιο οπτικα σε σχεση με το τοπ end...
πχ φαντασου ενα ara...
dual core/1gb ram/8gb rom/5MP/4,5 display hd/2000mah ----> 230E και το ιδιο οπτικα τηλεφωνο
8 core/3gb RAM/64 rom/13MP/4,7 fhd /3000mAh ==>450E...
η αναλογια στις πωλησεις θα ειναι 5:1 και παλι θα βγαζουν κερδος...όλη η 'μάχη' γίνεται για ομαδοποίηση των γραμμών παραγωγής και εσύ ρε πικ θεωρείς οτι θα είναι πιο φθηνό επειδή θα φέρει δεκάδες παραλλαγές?
-
Πώς κατεβάζουμε δωρεαν εφαρμογή απο το Play store η οποία όμως δέν διατείθεται για την Ελλάδα?
Συγκεκριμένα αυτή: https://play.google.com/store/apps/deta ... e&hl=en-GB
-
Xperia Z2 and Z2 Tablet are first devices to feature MHL 3.0; capable of 4k output and 10W power charging
by XB on 03/03/2014
in Accessories, Sony Tablet, Xperia Z2
Xperia Z2 MHL 3.0The Sony Xperia Z2 and Xperia Z2 Tablet are the first devices to get MHL 3.0 support, which is great to see. The new standard allows the native output of 4K2K Ultra High Definition (UHD) video through a single cable, as well as being able to charge the phone at the same time (up to 10W).
Another core feature is increased data bandwidth, enabling concurrent 4K video and high-speed peripheral support of mass storage and input devices such as a touch screen, keyboard and mouse.
The demo video below shows an Xperia Z2 outputting 4K video to a Sony 4K television. You can see that the TV remote can be used to control the video (play pause, rewind, forward etc). This is similar to functionality we have seen before with TV’s that had CEC (Consumer Electronics Control) enabled HDMI ports.
MHL 3.0 Specifications• 4K (Ultra HD): Support of 4K formats up to 2160p30
• Simultaneous high-speed data channel
• Improved Remote Control Protocol (RCP) with support for peripherals such as a touch screen, keyboard and mouse
• Power charging up to 10W
• Backward compatible with MHL 1 and MHL 2
• Latest HDCP 2.2 content protection
• Enhanced 7.1 surround sound with Dolby TrueHD and DTS-HD
• Connector agnostic – uses as few as five pins
• Support for simultaneous multiple displaysΒίντεο εδώ:
http://www.xperiablog.net/2014/03/03/xp ... more-22014
-
Κατέβασα στο neo v την εφαρμογή 'video to mp3'
Όπως μπορείτε να καταλάβετε μου είναι αδύνατο να καταλάβω πως λειτουργεί.Έπαιξα στο youtube ένα τραγούδι και πατώντας διάφορα κουμπιά μου έβγαλε μήνυμα κάτι σαν δημιουργήθηκε επιτυχώς κάποιος σύνδεσμος ή κάτι τέτοιο για το τραγούδι αυτό.
Βοήθεια παιδιά!!!
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Κατέβασα στο neo v την εφαρμογή 'video to mp3'
Όπως μπορείτε να καταλάβετε μου είναι αδύνατο να καταλάβω πως λειτουργεί.Έπαιξα στο youtube ένα τραγούδι και πατώντας διάφορα κουμπιά μου έβγαλε μήνυμα κάτι σαν δημιουργήθηκε επιτυχώς κάποιος σύνδεσμος ή κάτι τέτοιο για το τραγούδι αυτό.
Βοήθεια παιδιά!!!
Γιατι δεν κάνεις το ίδιο απο το pc και παιδεύεσαι με τηλέφωνα κλπ;
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Πώς κατεβάζουμε δωρεαν εφαρμογή απο το Play store η οποία όμως δέν διατείθεται για την Ελλάδα?Συγκεκριμένα αυτή: https://play.google.com/store/apps/deta ... e&hl=en-GB
Δεν σου βγάζει επιλογή στη σελίδα να την κάνεις install?
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Πώς κατεβάζουμε δωρεαν εφαρμογή απο το Play store η οποία όμως δέν διατείθεται για την Ελλάδα?
Συγκεκριμένα αυτή: https://play.google.com/store/apps/deta ... e&hl=en-GB
Δεν σου βγάζει επιλογή στη σελίδα να την κάνεις install?
Ψάχνωντας sto play store απο το κινητό δεν μου το έβγαζε,το έβαλα στην λίστα επιθυμιών απο το λινκ πιο πάνω στο λαπτοπ,μου το δείχνει στο κινητό αλλά δεν το εγκαθιστά 'αυτό το στοιχείο δεν είναι διαθέσιμο στην χώρα σας' .
-
Delete
-
Περι συσκευών Android...