-
Ο χρήστης Spiros19 έγραψε:
Να ρωτησω και εγω κατι... ΜΕ τι οξυ σου χαλανε το αμαξι???
θελει κατι ειδικο η αρκει ας πουμε τουμποφλο???
που τα βρισκουνε? (οχι δε θελω να ριξω σε κανεναν, απλα τοσο ευκολο ειναι να βρεις τοσο δυνατο οξυ??)κάνε το με άκουα φόρτε
-
Ο χρήστης Antiriad έγραψε:
ο αυτόχηρας πιάστηκε στα πράσα και ο ιδιοκτήτης του έριξε 3-4 μπουνιές.Φιλαράκι, αυτόχειρας ονομάζεται αυτός ο οποίος αυτοκτονεί.
-
Ο χρήστης rethimno01 έγραψε:
που τα βρισκουνε? (οχι δε θελω να ριξω σε κανεναν, απλα τοσο ευκολο ειναι να βρεις τοσο δυνατο οξυ??)κάνε το με άκουα φόρτε
και με υγρά μπαταρίας γίνεται...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
και με υγρά μπαταρίας γίνεται...
και με υγρα φρενων.
-
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
Πόσοι βλέπουν κάποιον με πορσε και λένε 'Δες τον π@@στη με την πορσε' και ποσοι λενε 'Μπραβο του που την έχει'?Να σου πω την αμαρτία μου, κι εγώ την κακή κουβέντα λέω. Ποιο σωστό είναι να λέμε 'άμα το πήρε μα την αξία του μπράβο'.
Μόλις πήρα το 1ο ποστ μου με.....e-mail. Ρεζίλι θα γίνουμε...
Η περιοχή που ρωτάει κάποιος είναι Α.Πατήσια, λεπτομέρειες οποιος θέλει με PM.
Την ακριβή διεύθυνση δημοσίως
Κυνήγα το. ζήτα και αποζημίωση.
Θέλουμε βίντεο. Δώσε και ημερομηνία της επόμενης δίκης.
-
Αυτό δεν γίνεται!
Δεν διάβασες το θέμα μου φαίνεται....
Θέλουμε βίντεο. Δώσε και ημερομηνία της επόμενης δίκης.
Δεν υπάρχει άλλη δίκη.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Προβλέπεται καταδικαστική γι αυτόν απόφαση. Ότι προβλέπει ο νόμος για την φθορά ξένης ιδιοκτησίας σε φυλάκιση (για την μήνυση) που θα πρέπει να πληρώσει το αντίτιμο στο δικαστήριο για να μην πάει μέσα και αποζημίωση για εμένα (για την αγωγή) που ζητάω συγκεκριμένα χρήματα. Αυτά είναι προσφορές από εταιρίες για την βλάβη και ψυχική οδύνη για μένα. Είπαμε έπαθα σοκ και ήμουν σε κατάθλιψη για αρκετό καιρό.Φίλε cmarin τώρα διάβασα το τόπικ και έπαθα!Συγχαρητήρια και για την έξυπνη επιλογή να τον γράψεις στο βίντοε αλλά και για την ψυχραιμία σου να πας εκεί και να του μιλήσεις-άψογος!Εγώ ακόμη κι αν τον έγραφα σε βίντεο μάλλον θα τον σάπιζα στο ξύλο όταν μου άνοιγε την πορτα-χέστηκα για την ηλικία του!
Στο προηγούμενο σπίτι που έμενα (Πάτρα-πλατεία Νόρμαν-προσοχή στα καφενεία!!!) για 5 χρόνια, οι καφενεδόπληκτοι-συζυγοδέσμιοι κοιλαράδες έκαναν οτιδήποτε για να μην παρκάρω εγώ και όσοι δεν ήμασταν του συναφιού...Στο Κλιό μου δε βρήκα ποτέ χαρακιά, βρήκα όμως σπασμένο φλας-προβολάκι-υβριστικά πάνω στο τζάμι-φτυσιές στο παρμπρίζ και βουλιάγματα στην πόρτα.Κι όλα αυτά για το κωλο-πάρκιν.εκεί ήταν σαφώς δυσκολότερο να τους εντοπίσω, εφόσον ήταν πολλοί...Χαίρομαι που μετακόμισα και μακάρι να χα κάνει κατι ανάλογο με σένα!
Ειλικρινά μπράβο σου!!!
Είσαι μάγκας! -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Δεν διάβασες το θέμα μου φαίνεται....
κι όμως το διάβασα όλο. κάπου όμως το πέρασα στα γρήγορα
Το ξαναδιάβασα και έχω μια απορία. Γιατί δεν βγήκε τότε η απόφαση; Θα ξαναμαζευτείτε μόνο και μόνο για την ανακοίνωση της απόφασης;
-
Το ξαναδιάβασα και έχω μια απορία. Γιατί δεν βγήκε τότε η απόφαση; Θα ξαναμαζευτείτε μόνο και μόνο για την ανακοίνωση της απόφασης;Οι αποφάσεις από τα ειρηνοδικία καθυστερούν 2 με 3 μήνες. Τότε ανακοινώνονται και κοινοποιούνται. Δεν χρειάζεται να ξαναπάμε. Θα πάει δικαστικός κλητήρας στον φίλο μας και θα ζητήσει να καθληθεί η ποινή που θα έχει υποβληθεί. Αν δεν το κάνει σε κάποιο διάστημα, προχωράνε σε κατάσχεση.
-
Ολα καλα πεπραγμενα και μπραβο σου Cmarin...
ΑΛΛΑ...
Μηπως μετα απο 2-3 μηνες δε θα βρισκεις τον παππου για να αποζημιωθεις?
Θα μπορουσες να διεκδικησεις τα χρηματα απο καποιον συγγενη του??? -
Ο χρήστης nkaragou έγραψε:
ΑΛΛΑ...
Θα μπορουσες να διεκδικησεις τα χρηματα απο καποιον συγγενη του???Mετά από 2-3 μήνες μπορεί και να τα έχει τινάξει.... (αστείο)
Τώρα για το άλλο που ρωτάς δε μου φαίνεται ότι είναι και λογικό, να χρωστάς δηλαδή για τις μ@λ@κίες άλλου και ας είναι και αδερφός σου που λέει ο λόγος...
-
Mπράβο για την ψυχραιμία σου και την έξυπνη κίνηση
Περιμένουμε την απόφαση και φυσικά το video!Χτες βράδυ με ξαναχτύπησαν κάτω από το σπίτι μου και έχω αρχίσει να σκέφτομαι μεθόδους 24άωρης παρακολούθησης...
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
ΑΛΛΑ...
Θα μπορουσες να διεκδικησεις τα χρηματα απο καποιον συγγενη του???Mετά από 2-3 μήνες μπορεί και να τα έχει τινάξει.... (αστείο)
Τώρα για το άλλο που ρωτάς δε μου φαίνεται ότι είναι και λογικό, να χρωστάς δηλαδή για τις μ@λ@κίες άλλου και ας είναι και αδερφός σου που λέει ο λόγος...
Σε περίπτωση που ο παππούς δεν ζει όταν είναι να καταβάλει την αποζημίωση, αυτή θα πρέπει να καταβληθεί από τους κληρονόμους του, εκτός κι αν αποκυρήξουν την κληρονομιά... Οπότε cmarin, δεν υπάρχει περίπτωση να χάσεις τα λεφτά σου...
-
Την πρώτη φορά που μου χάραξαν το αυτοκίνητο το έφτιαξα με κόστος 200 ευρώ.
Την δεύτερη το άφησα, σκεπτόμενος ότι μπορεί να το φτιάξω στο πρώτο σέρβις.
Την τρίτη φορά (και χωρίς να φτιάξω την δύτερη) αποφάσισα ότι δεν θα τους φτιάξω καινούριο καμβά για τις καλλιτεχνίες τους. Εδώ έχουν χαράξει το Σούνιο, στο αυτοκίνητό μου θα κολλήσουν;
Μήπως μπορείς να μας υπενθυμίσεις τι ποσό ζητάς; Που να ψάχνουμε από την αρχή τα μηνύματα. Πάντως ό,τι και να ζητάς, μακάρι να το πάρεις στο ακέραιο.
Και μόλις βγει η απόφαση αναμένουμε βιντεάκι μικρών διαστάσεων για download. Για να μην σου πω να στέλνεις DVD με αντικαταβολή να βγάλεις και κανά επιπλέον φράγκο
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Αυτό δεν γίνεται!
Δώσε τη δική σου τότε, που γίνεται, και άσε μας να αναλύσουμε την οπτική γωνία του μπαλκονιού σου!
-
Κάποια εταιρία πρέπει να βγάλει ένα σύστημα όπως τα stun gun μόνο που αυτό να κάνει την εκκένωση μέσω της λαμαρίνας του αυτοκινήτου. Τότε να δεις γέλια, άσε που μπορείς να το εφαρμόσεις και κατά των δικύκλων που περνάνε στο 1 χιλιοστό από το αμάξι και σου παίρνουν αμπάριζα τους καθρέπτες……….Ζααααππππππ ΤσκκκΚΚ Οοοιιι μάνα μου…τον φαντάζεσαι το παλιοπ%^στρα κολλημένο στη λαμαρίνα να χτυπιεται σα χταπόδι
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣκαι από εμένα...
-
Ο χρήστης eker123 έγραψε:
Κάποια εταιρία πρέπει να βγάλει ένα σύστημα όπως τα stun gun μόνο που αυτό να κάνει την εκκένωση μέσω της λαμαρίνας του αυτοκινήτου. Τότε να δεις γέλια, άσε που μπορείς να το εφαρμόσεις και κατά των δικύκλων που περνάνε στο 1 χιλιοστό από το αμάξι και σου παίρνουν αμπάριζα τους καθρέπτες……….Ζααααππππππ ΤσκκκΚΚ Οοοιιι μάνα μου…τον φαντάζεσαι το παλιοπ%^στρα κολλημένο στη λαμαρίνα να χτυπιεται σα χταπόδιΑπ'όσο ξέρω κάποιος το είχε κάνει στο εξωτερικό και βρήκε άσχημο μπελά με την αστυνομία.
-
Στην Νότιο Αφρική υπάρχει σύστημα με φλογοβόλο (!!!!!!) κάτω από το αμάξι σε περίπτωση που κάποιος προσπαθήσει να κλέψει το αμάξι ανοίγοντας την πόρτα σε κάποιο φανάρι. Βέβαια εκεί οι κλέφτες δεν χαρίζουν κάστανα και η εγκληματικότητα υφίσταται με την πραγματική έννοια του όρου.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Στην Νότιο Αφρική υπάρχει σύστημα με φλογοβόλο (!!!!!!) κάτω από το αμάξι σε περίπτωση που κάποιος προσπαθήσει να κλέψει το αμάξι ανοίγοντας την πόρτα σε κάποιο φανάρι. Βέβαια εκεί οι κλέφτες δεν χαρίζουν κάστανα και η εγκληματικότητα υφίσταται με την πραγματική έννοια του όρου.Αυτά που γίνονται στη Ν. Αφρική δε τα φαντάζεστε, ούτε η πιο σκληρή αστυνομική ταινία δε μπορεί να δείξει τι σημαίνει εγκληματικότητα εκεί.
Είχα τη 'τύχη' να πάω για κάποιο διάστημα και τα είδα από πρώτο χέρι.Μου είπαν ότι το 'φλογοβόλο' το κατάργησαν.
O ΠΟΝΤΙΚΟΣ ΣΤΗ ΦΑΚΑ...