-
Καλημέρα σόλους!
Δεν θα απαντήσουμε στην ουσία όσων σημειώνονται στην πρόταση για την Εντσο... Δεν έχει νόημα και κυρίως δεν θα καταλήξουμε...
Επί της διαδικασίας λοιπόν...
Τα τεστ του περιοδικού με την υπογραφή 4Τ γράφονται από έναν συντάκτη και την ευθύνη την έχουμε όλοι μας. Από τον εκδότη μας και τον υπογράφοντα που πρέπει να διαβάζει τα πάντα πριν την έκδοση κάθε τεύχους μέχρι τον μηχανικό που έχει την ευθύνη των μετρήσεων. Τα ενυπόγραφα άρθρα και κυρίως οι γνωριμίες ξαναδιαβάζονται από τη διεύθυνση του περιοδικού (δική μου ευθύνη εδώ και κάμποσα χρόνια), αλλά μερίδιο της ευθύνης έχει και ο συντάκτης που υπογράφει το άρθρο.Επί του προκειμένου, χωρίς να έχω διάθεση να απολογηθώ, η ΕΝΤΣΟ μου (χίλια συγγνώμη για το πρώτο πρόσωπο), άρεσε πολύ. Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο παράγεται ή βρίσκεται στα χαρτιά, ή έχει εμφανιστεί σε μορφή πρωτοτύπου και κάποτε θα παραχθεί. Για μένα, για την ψυχή μου για την τρέλλα μου, στοιχεία που μου επιτρέπονται να τα εκφράζω έχοντας οδηγήσει και 40 και 50 και τον πανάκριβο άσσο του Μάρει, αυτό είναι το καλύτερο... ! Το κορυφαίο, ανάμεσα στα αντίστοιχα αντικειμενικά και ανάμεσα σε ότι κινείται με ρόδες υποκειμενικά, ακόμα και αν την συγκρίνεις άτυπα με ένα WRC σε χώμα. Αυτό ονειρεύομαι, με αυτό κινούμαι νοερά στο Φιοράνο, με αυτό πηγαίνω στην Νάυπακτο, με αυτό θέλω να παίξω στα Μέγαρα, μαυτό ντριφτάρω προς το Σούνιο, όταν δεν το κάνω στην κυριολεξία με τη Ναόμι μου...
Μην μας απαγορεύεται να ονειρευόμαστε παίδες γιατί τότε θα τελειώσουμε.
Είναι σαφές Γαβρηλ πως δεν απευθύνεται σε σένα το άρθρο, ούτε οι σκέψεις μου ούτε η λογική μου. Ας μην συνεχίσουμε γιατί πέρα ότι παίζεις με το ατού του ανώνυμου (δεν ξέρω τίποτα για σένα πέρα του ότι οδηγείς σε μία χώρα με χαμηλά όρια ταχύτητας, αυτοκίνητα που σε μένα δεν δημιουργούν όνειρα) θα πρέπει να γίνουν συγκρίσεις που δεν θα μας πάνε πουθενά.
ΣΧΚαι κάτι τελευταίο.... Ως συνήθως εμπαθής... Η-Το ΕΝΤΣΟ (πάντως δεν είναι αντικείμενο μία Φεράρι ή μία Πόρσε ακόμα και μία Μ3) του Στράτη Χατζηπαναγιώτου... Στους 4Τροχούς δημοσιεύεται το άρθρο. Ο τίτλος στην πρόταση-ενότητα μόνο εκτίμηση δεν βγάζει...
συνεχίζεις να είσαι εμπαθής, κρίμα!
-
Διαπίστωση 1η:Ο Γαβριήλ ξερει να ανοίγει θέματα που εχουν ενδιαφέρον. Μπορεί να κανει τον δικηγόρο του διαβόλου,αλλα δίνει νόημα στο forum.
Διαπίστωση 2η:Το Forum ωρίμασε!!!Πριν 2-3 μήνες θα ειχαμε πέσει να τον φαμε!!!Τωρα.Σε οτι αφορά την Enzo,πιστεύω κι εγω οτι 'περι ορέξεως κολοκυθόπιττα'.Γενικά 'καλύτερο αυτοκίνητο' ειναι μια υποκειμενική εννοια που ταυτίζεται πάντα με την προσωπικότητα του καθενός απο εμας.
Ομως σε οτι αφορά το marketing,εχω κάποιες ενστάσεις Gavriil,και ειμαι κι εγω απο αυτόν τον χώρο.
Δυστυχώς τις ανάγκες του κόσμου δεν δέχομαι οτι μπορεί κάποιος να τις μετρήσει.Να τις κατευθυνει ναι,ισως να γίνεται.Το marketing για εμένα,ειναι η αδιάκοπη προσπάθεια κάποιων επαγγελματιών να αντιληφθούν γρήγορα τις αλλαγές που ΘΑ γίνουν και να ειναι ετοιμοι τοτε.
Δυστυχώς πολλές φορές κακοι επαγγελματίες δημιουργούν προϊόντα που ειναι 'πατάτες'.Ομως οπως λέει και το ρητό 'μπορείς να ξεγελάσεις πολλούς για μικρό χρονικό διάστημα ή λίγους για μεγάλο χρονικό διάστημα.Δεν μπορείς ομως να τους ξεγελάς ολους για πάντα'΄!.
Ετσι ο καταναλωτής τελικά δείχνει με τις αγορές του ποιά προϊόντα ειναι ποιοτικά (ή γενικώτερα 'τίμια') και ποιά οχι.!Αυτά. -
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Κατσε να πιασω καλη θεση στην κερκιδα.Νικος
ΥΓ: Οποτε ανοιγω τα στοιχηματα ποσο γρηγορα θα ξεφυγουμε απο το σχετικο τιτλο και θα αρχισουν τα μυνηματα το στυλ. Πως τολμας να κατακρινεις (εστω και αν το δηλωνεις καθαρα οτι ειναι constructive critisism) τους συγγραφεις και να θεωρεις τους χωρους του Ford Excursion 'worth mentioning' (εδω συνωδευομενο με δυο τρεις ειρωνικους/προσβλητικους χαρακτηρισμους που περιλαμβανουν την Αμερικη)
Και πανω που αρχισα να ανησυχω
Οριστε:
Είναι σαφές Γαβρηλ πως δεν απευθύνεται σε σένα το άρθρο, ούτε οι σκέψεις μου ούτε η λογική μου. Ας μην συνεχίσουμε γιατί πέρα ότι παίζεις με το ατού του ανώνυμου (δεν ξέρω τίποτα για σένα πέρα του ότι οδηγείς σε μία χώρα με χαμηλά όρια ταχύτητας, αυτοκίνητα που σε μένα δεν δημιουργούν όνειρα) θα πρέπει να γίνουν συγκρίσεις που δεν θα μας πάνε πουθενά.
Αντε να δουμε λιγο 'action'
Νικος
-
Στρατη το πρωτο που εχω να πω ειναι οτι ευχομαι αυτη τη φορα να συνεχισεις την συζητηση και οχι μετα απο μια απαντηση να παρατησεις το θρεντ (ενοτητα) οπως εκανες και στις αλλες (οπως οταν μιλουσαμε για τις Βετ και αλλα).
Το δευτερο που εχω να πω ειναι χαιρομε που σε βλεπω να δινεις εστω...και αυτη την απαντηση.
Ο χρήστης Megane έγραψε:
Δεν θα απαντήσουμε στην ουσία όσων σημειώνονται στην πρόταση για την Εντσο... Δεν έχει νόημα και κυρίως δεν θα καταλήξουμε...
Εδω με (και βαζω στοιχημα, ΜΑΣ) εκπλησεις αρνητικα για ακομη μια φορα (για χαρι λογου οι θετικες εκληξεις απο σενα για μενα μεσο του περιοδικου ειναι περισσοτερες απο τις αρνητικες - δεν σε αντιπαθω, ουτε εχω τιποτε προσωπικο μαζι σου).
Γραφεις 'δεν εχει νοημα'. Λαθος κανεις φιλε ΣΧ 100% Και ειμαι σιγουρος για αυτο 100% επισης. ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ενος περιοδικου ειναι οτι εχει νοημα η επικοινωνια μεταξυ αυτου και αυτων που διαβαζει το περιοδικο. Αυτη η επικοινωνια πρεπει να ειναι '2 δρωμων' ομως (ΑΠΟ και ΠΡΟΣ τους δυο).
ΣΧ, εαν δεν εχει νοημα να μας πεις τι νομιζεις, για αυτα που νομιζουμε εμεις για αυτα που γραφεις, τοτε δεν εχει νοημα να γραφεις αρθρα που απευθυνοντε σε εμας. Ξερω τι σκεφτεσε αυτη τη στιγμη. Σκεφτεσαι, 'Γαβριηλ οπως σου εγραψα, το αρθρο δεν απευθυνετε σε σενα'. Θα το θιξω αυτο παρακατω ομως. Hold your horses for now.
Επί της διαδικασίας λοιπόν...
Τα τεστ του περιοδικού με την υπογραφή 4Τ γράφονται από έναν συντάκτη και την ευθύνη την έχουμε όλοι μας. Από τον εκδότη μας και τον υπογράφοντα που πρέπει να διαβάζει τα πάντα πριν την έκδοση κάθε τεύχους μέχρι τον μηχανικό που έχει την ευθύνη των μετρήσεων. Τα ενυπόγραφα άρθρα και κυρίως οι γνωριμίες ξαναδιαβάζονται από τη διεύθυνση του περιοδικού (δική μου ευθύνη εδώ και κάμποσα χρόνια), αλλά μερίδιο της ευθύνης έχει και ο συντάκτης που υπογράφει το άρθρο.ΣΧ ευχαριστω για την αναλυση και την περιγραφη της διαδικασιας ενος αρθρου, αλλα αυτο δεν νομιζω να ειναι αυτο που θελουμε να ακουσουμε απο σενα. Σιγουρα για μενα δεν ειναι. Στο μυνημα μου δεν γραφω, ουτε υποννοω τιποτε για το πως γεννιεται ενα αρθρο και πως περναει μεσα απο την διαδικασια πριν περασει στο περιοδικο. Σιγουρα το διαβαζουν 100 ατομα και σιγουρα το ξαναδιαβαζουν και σιγουρα καποιοι ειναι υπευθηνοι. Οπως εγραψα. Το 4 Τροχοι ειναι σοβαρο περιοδικο. Ειναι ενας απο τους λογους που το αγαπω, οπως επισης εγραψα. Αυτο δεν ειναι το θεμα του θρεντ εδω.
Επί του προκειμένου, χωρίς να έχω διάθεση να απολογηθώ,
ΣΧ παλι τα παιρνεις με λαθος προθεση τα γραπτα μου. Δεν σου ζητησε κανεις να απολογηθεις πουθενα, ουτε σε υποχρεωσε, ουτε κανουμε δικη εδω. Ειμαι σιγουρος οτι εχεις ακουσει την φραση 'εποικοδομητικη κριτικη'. Constructive Criticism. Αυτο ειναι ολο που κανω. Επηδει αγαπω το περιοδικο, οταν διαβαζω κατι που δεν καταλαβαινω, το θιγω. Και το κανω με το να σε ρωτω γιατι το εγραψες, τι εννοεις? Και επηδει αγαπω το φορουμ του περιοδικου, αυτο που δεν μου αρεσε το γραφω δημοσια, στο φορουμ, ετσι ωστε να δω τι εχουν να που ολα τα μελη.
Εσυ ερχεσε εδω και απαντας με τροπο που δηχνει οτι με βλεπεις ως ανακριτη που σ'εχω κατω απο δυνατο φως. Γιατι? Δεν ειναι ετσι, ηρεμησε και αφου παιρνεις μερος στο θρεντ, απαντησε για αυτα που εγραψες. Γιατι παρουσιαζεις τον τομεα του μαρκετινγκ με αρνητικο τροπο? Απλη σωστοτατη ερωτηση. Εκτος εαν δεν το κανεις αυτο και το παιρνω εγω ετσι. Τοτε επισης γραψτο εδω και παμε παρακατω.
Το 50% του λογου που ανοιγω αυτα τα θεματα ειναι επηδει θελω να δω τι μου λυπει απο πλερας γνωσεων. Δηλαδη θελω να ακουσω την γνωμη σου για τα πραγματα που θιγω μπας και μαθω κατι, και που ξερεις, ισως μαθεις και εσυ κατι απο εμας. Σιγουρα ομως ΣΧ, το να ερχεσε εδω και να μας λες, δεν εχεις διαθεση να απολογηθεις, μας προσβαλεις ολους (τουλαχιστον ετσι νομιζω εγω, σιγουρα προσβαλεις εμενα).
η ΕΝΤΣΟ μου (χίλια συγγνώμη για το πρώτο πρόσωπο), άρεσε πολύ.
Οριστε. Βλεπετε τι εννοω? Ζηταει ο ΣΧ συγνωμη για το πρωτο προσωπο. Στρατη πες οτι θες φιλε μας. Το κανεις ετσι κι αλλιως. Απλως μην σνομπαρεις και μη αποθεις την κριτικη, αυτο σου ζηταω. Σου ζητω να μου πεις την γνωμη σου κι ας μην συμφωνεις με μενα. Γιατι ειναι τοσο δυσκολο να κατανοηθει αυτο που γραφω?
Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο παράγεται ή βρίσκεται στα χαρτιά, ή έχει εμφανιστεί σε μορφή πρωτοτύπου και κάποτε θα παραχθεί. Για μένα, για την ψυχή μου για την τρέλλα μου, στοιχεία που μου επιτρέπονται να τα εκφράζω έχοντας οδηγήσει και 40 και 50 και τον πανάκριβο άσσο του Μάρει, αυτό είναι το καλύτερο... ! Το κορυφαίο, ανάμεσα στα αντίστοιχα αντικειμενικά και ανάμεσα σε ότι κινείται με ρόδες υποκειμενικά, ακόμα και αν την συγκρίνεις άτυπα με ένα WRC σε χώμα. Αυτό ονειρεύομαι, με αυτό κινούμαι νοερά στο Φιοράνο, με αυτό πηγαίνω στην Νάυπακτο, με αυτό θέλω να παίξω στα Μέγαρα, μαυτό ντριφτάρω προς το Σούνιο, όταν δεν το κάνω στην κυριολεξία με τη Ναόμι μου...
Και κανενα προβλημα. Πιθανως ετσι να ηταν και στην περιπτωση μου εαν την οδηγουσα στην Ιταλια που εκανες εσυ. Αλλα απο το παραπανω με κανεις και νομιζω οτι εσυ νομιζεις οτι εγω προσπαθω να σου πω οτι δεν θα'πρεπε να σου αρεσε η Ενζο περισσοτερο απο καθε αλλο αυτοκινητο. Λαθος. Ξαναδιαβασε το μυνημα μου. Ολοι μπορουμε να εχουμε το αγαπημενο μας αυτοκινητο. Το καλυτερο σπορ αυτοκινητο για τον Στρατη υπαρχει, το καλυτερο αυτοκινητο στον κοσμο δεν υπαρχει. Τουλαχιστον ετσι νιμιζω εγω. Για αυτο, εχεις να πεις τιποτε?
By the way, στο ξαναρωτησα σε αλλο θρεντ που παρατησες μετα απο μια απαντηση σου, αυτη την φορα θα ρωτησω ολους, ξερετε τι εννοει ο ΣΧ οταν λεει 'Ναομι μου'??? Ειμαι περιεργος.
Μην μας απαγορεύεται να ονειρευόμαστε παίδες γιατί τότε θα τελειώσουμε.
Αντε παλι. Βρε ποιος σου ειπε μην ονειρευεσε? Καλα νιωθω σαν τον Χιτλερ και χειροτερα. Τοσο λαθος τα περνεται αυτα που γραφω? Αν ειναι δυνατον. Ομως αυτη την φορα δεν ειδα αλλους να το περνει αυτο το μυνημα τοσο λαθος οσο εσυ ΣΧ. Και απο εσενα περιμενα την πιο οριμη απαντηση.
Κανεις δεν μπορει να σε απαγορευσει να ονειρευεσε. Το τι ονειρευεσε και το τι γραφεις στο περιοδικο (εκτος εαν γραφεις για αυτα που ονειρευεσε), ειναι δυο διαφορετικα πραγματα ομως. Ναι, εαν ονειρευομαστε, το καλυτερο αυτοκινητο στον κοσμο που περιεγραψα (αυτο με τα $22,000 τιμη και τα 1000 αλογα), υπαρχει. Εαν ομως θελουμε να ειμαστε ρεαλιστες για αυτο το σημειο, τοτε το ονειρευομαστε το καλυτερο αυτοκινητο στον κοσμο, αλλα δεν το γραφουμε στο περιοδικο. Εκτος, οπως ειπα, οταν βαλουμε τιτλο 'Το ονειρο μου και η αλλη, εξωγιηνα διασταση' ή κατι τετοιο. Τοτε για μια φορα εισαι ΟΚ. Εισαι δικαιολογημενος. Αλλα και παλι συνεχιζεις και γυρνας στην πραγματικοτητα της αυτοκινησης. Γνωμη μου.
Είναι σαφές Γαβρηλ πως δεν απευθύνεται σε σένα το άρθρο, ούτε οι σκέψεις μου ούτε η λογική μου.
Γιατι? Επηδει ζηταω διευκρινισεις για το 10% αυτου? Το αλλο 90% τι το κανεις δηλαδη? ΤΟ σβηνεις? Δηλαδη σημειωνεις τα αρνητικα που εθιξα, αλλα οταν εγραφα 'ο ΣΧ συνεχιζει με πολυ ωραιο τροπο να περιγραφει....', δεν το μετρας αυτο ετσι? Τωρα εκτος των αλλων εισαι και παραλογος.
Ξαναλεω, εγω εθιξα αυτα που εθιξα, με ενα τροπο ρωτωντας εσενα και τα αλλα μελη του φορουμ να με διαφωτισετε και ΕΑΝ δεν ειχε κανεις σας απαντηση στυλ διαφωτησης, τοτε να μαθετε εσεις. Ουτως ή αλλος εποικοδομητικο διαλογο ηθελα να κανουμε και ΟΧΙ τον εξυπνο, και τον παραξηγημενο ο ενας στον αλλο. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι τα παιρνεις ολα τοσο στραβα.
Ας μην συνεχίσουμε γιατί πέρα ότι παίζεις με το ατού του ανώνυμου
Ω! Αυτο ειναι το προβλημα σου? Δηλαδη εαν εβγενα με ονομα και επιθετο (μαλλον με επιθετο μονο μιας και το ονομα μου ειναι Γαβριηλ), θα συνεχιζες? Να σου στειλω το βιογραφικο μου εαν θες. Κανενα προβλημα. Τι εχω να κρυψω απο σενα? Πες μου που θες να το κανω email? Μαλλον οριστε. Πολυ ευκολο να βρεις το ονομα μου και που μενω μαλιστα. Με ρωτησες στο αλλο θρεντ για την 316 και το ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, γιατι βγαζω θεματα 4 μηνων παλια στην φορα ξαφνικα. Και σου ειπα, οτι καποιο μπερδεμα εγινε με την συνδρομη μου και μου ειρθαν τα τελευταια 5-6 τευχη ολα μαζι πριν 2 εβδομαδες. Πηγενε λοιπον και ρωτα την κυρια ΚΟυκουτου του περιοδικου, ποιος ηταν αυτος απο τις ΗΠΑ με το μπερδεμα και θα σου πει. Με την αδεια μου. Αλλιως στα κανω εγω email τα στοιχεια μου εαν ειναι αυτο που σε πειραζει.
(δεν ξέρω τίποτα για σένα πέρα του ότι οδηγείς σε μία χώρα με χαμηλά όρια ταχύτητας, αυτοκίνητα που σε μένα δεν δημιουργούν όνειρα)
Ακομη μια φορα με εκλησεις αρνητικα. Αυτο υποννοει οτι επηδει τα ορια ταχυτητας στις ΗΠΑ ειναι χαμηλοτερα της Ελλαδος/Ευρωπης δεν μπορει καποιος να εχει, ας πουμε, ονειρεμενη αυτοκινητισικη εμπειρια. ΣΧ, οσο το σκεφτομε αυτο που εγραψες (και εαν σωστα μεταφραζω αυτο που εννοεις με το παραπανω), τοσο λυπαμαι διοτι εκτος απο παρεξηγημενος, εισαι και, ας πουμε, ΟΧΙ ΓΝΩΣΤΗΣ, της αυτοκινητιστικης πραγματικοτητας στις ΗΠΑ.
Αλλα αστο αυτο. Και να μην εισαι γνωστης του τι γινετε εδω. Ερωτω ολους: Δηλαδη δεν θα μπορουσε κανεις να αγορασει ενα καλο, γρηγορο, σπορ αυτοκινητο στις ΗΠΑ και να παει στις πανταχού παρών πιστες να το ευχαριστιθει? Και στην ευθεια και στις στροφες. Στους δρομους πρεπει να τρεχεις σαν τρελος για να ευχαριστιθεις το γρηγορο αυτοκινητο σου? Διαβαζα το αρθρο για το RS6 του περιοδικου που εγραφε 'και τα ανοιχτα ορια της Γερμανιας εχουν γινει πια θεωριτικα αφου η κινηση ποια δεν επιτρεπει τιποτε παραπανω του λογικου'. Τελος παντων. Αυτο ειναι ασχετο του μυνηματος μου.
θα πρέπει να γίνουν συγκρίσεις που δεν θα μας πάνε πουθενά.
ΣΧΚαι ξαναρωτω γιατι? Πως το ξερεις αυτο εσυ? Μαντης? Για δωσε μας μια ευκαιρια και μας του κοινους θνητους που δεν μπορουμε να μαντεψουμε το μελλον. Τι να σου πω. Σε ειρωνευομαι επηδει παλι μας προσεβαλες κρινοντας οτι δεν ειμαστε ικανοι να βγαλουμε συμπερασμα. Και ο λογος που συνεχιζεις να νομιζεις κατι τετοιο, κατα την γνωμη μου παντα, ειναι επηδει νομιζεις οτι ΠΑΝΤΑ πρεπει να συμφωνουμε στο τελος μιας συζητης. Πριν αρχισει μια συζητηση, μεσα στο κεφαλι σου κανεις μια γρηγορη αναλυση 'ποιες ειναι οι πιθανοτητες να συμφωνησουμε με αυτη την συζητηση και ποιες ειναι να μην συμφωνησουμε'. Και εαν το πρωτο κερδιζει, βγαινεις και λες το κλασσικο 'ας μην συγκρινουμε, δεν θα βγει τιποτε'. Εγω παντως πιστευω και στους δυο μας, οτι ειμαστε ικανοι να συζητησουμε και πολιτισμενα, αλλα και να βγαλουμε συμπερασμα. Λυπαμαι που βλεπω οτι το αντιθετο δεν ισχυει.
Και κάτι τελευταίο.... Ως συνήθως εμπαθής... Η-Το ΕΝΤΣΟ (πάντως δεν είναι αντικείμενο μία Φεράρι ή μία Πόρσε ακόμα και μία Μ3) του Στράτη Χατζηπαναγιώτου... Στους 4Τροχούς δημοσιεύεται το άρθρο. Ο τίτλος στην πρόταση-ενότητα μόνο εκτίμηση δεν βγάζει...
συνεχίζεις να είσαι εμπαθής, κρίμα!
Ψαχνω για εξηγηση της λεξης εμπαθης και βλεπω στο λεξικο:
'εμπαθής, κακόβουλος, κακεντρεχής, ιοβόλος, δηλητηριώδης, φαρμακερός'.
Χμμμ...ανναρωτιεμαι πως να απαντησω σε αυτο διοτι υπαρχουν πολυ τροποι. Δηλητιριωδες και μη. Αλλα θα παρω το high road που λενε εδω.
Οι λογοι που εβαλα τον το θεμα ως 'Το Ενζο του ΣΧ' ειναι επηδει:
- Επηδει εγραψες οτι ειναι το καλυτερο αυτοκινητο στον κοσμο
- Επηδει σου αρεσε τοσο πολυ
- Επηδει το εγραψες εσυ και ο Τεμπεριδης αλλα οπως εγραψα δεν ξερω ενα ο Τεμπεριδης γραφει εδω στο φορουμ
- Επηδει ηθελα να σου αποσπασω την προσοχη και να σιγουρεψω οτι θα το διαβαζες σιγουρα διοτι ηθελα παρα πολυ να δω τι νομιζεις για αυτα που νομιζω εγω.
Οσον αφορα το νουμερ 4, μεχρι τωρα, εκανα 100% λαθος, διοτι ναι μεν το διαβασες, αλλα την γνωμη σου δεν βλεπω.
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Νικος
You a$$, you know exactly what's happening dont you. This is a show to you...
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο παράγεται ή βρίσκεται στα χαρτιά, ή έχει εμφανιστεί σε μορφή πρωτοτύπου και κάποτε θα παραχθεί. Για μένα, για την ψυχή μου για την τρέλλα μου, στοιχεία που μου επιτρέπονται να τα εκφράζω έχοντας οδηγήσει και 40 και 50 και τον πανάκριβο άσσο του Μάρει, αυτό είναι το καλύτερο... ! Το κορυφαίο, ανάμεσα στα αντίστοιχα αντικειμενικά και ανάμεσα σε ότι κινείται με ρόδες υποκειμενικά, ακόμα και αν την συγκρίνεις άτυπα με ένα WRC σε χώμα. Αυτό ονειρεύομαι, με αυτό κινούμαι νοερά στο Φιοράνο, με αυτό πηγαίνω στην Νάυπακτο, με αυτό θέλω να παίξω στα Μέγαρα, μαυτό ντριφτάρω προς το Σούνιο, όταν δεν το κάνω στην κυριολεξία με τη Ναόμι μου...
Και κανενα προβλημα. Πιθανως ετσι να ηταν και στην περιπτωση μου εαν την οδηγουσα στην Ιταλια που εκανες εσυ. Αλλα απο το παραπανω με κανεις και νομιζω οτι εσυ νομιζεις οτι εγω προσπαθω να σου πω οτι δεν θα'πρεπε να σου αρεσε η Ενζο περισσοτερο απο καθε αλλο αυτοκινητο. Λαθος. Ξαναδιαβασε το μυνημα μου. Ολοι μπορουμε να εχουμε το αγαπημενο μας αυτοκινητο. Το καλυτερο σπορ αυτοκινητο για τον Στρατη υπαρχει, το καλυτερο αυτοκινητο στον κοσμο δεν υπαρχει. Τουλαχιστον ετσι νιμιζω εγω. Για αυτο, εχεις να πεις τιποτε?
By the way, στο ξαναρωτησα σε αλλο θρεντ που παρατησες μετα απο μια απαντηση σου, αυτη την φορα θα ρωτησω ολους, ξερετε τι εννοει ο ΣΧ οταν λεει 'Ναομι μου'??? Ειμαι περιεργος.
gavriil1, τι εννοείς όταν λές 'κόσμος';
Ο λαός; Η ανθρωπότητα; Ο πλανήτης; Το σύμπαν;
Σίγουρα ο ΣΧ αναφέρεται στον κόσμο που ζεί ο ίδιος, όπως αυτός τον βιώνει. Ο κόμος για μένα είναι αυτό που βλέπουν τα μάτια μου, και αυτό εισπράττω και από εκείνον. Με την λογική αυτήν ΥΠΑΡΧΕΙ το καλύτερο αυτοκίνητο στον κόσμο, και για τον ΣΧ είναι η ΕΝΖΟ. Για εμένα είναι ο λιόντας μου (το Ιμπιζάκι), καθαρά για προσωπικούς λόγους. 'Αύριο' ίσως αυτό αλλάξει, όπως αλλάζει και ο κόσμος γύρω μας.
Από αυτά που διάβασα νιώθω πως εννοείς ως κόσμο τον πλανήτη ολόκληρο. Στην περίπτωση αυτήν το καλύτερο αυτοκίνητο του κόσμου είναι το Lupo 3L που ανακυκλώνεται σε μεγαλύτερο βαθμό από τα υπόλοιπα και καταναλώνει λιγότερο από τα υπόλοιπα.
Τι εννοείς όταν λες 'κόσμος';
(και εγώ έχω την απορία ποια είναι η Ναόμι! Ο λιόντας μου είναι το Ίμπιζα, αλλά μόνο το δικό μου Ίμπιζα. Η Ναόμι; )
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Σίγουρα ο ΣΧ αναφέρεται στον κόσμο που ζεί ο ίδιος, όπως αυτός τον βιώνει. Ο κόμος για μένα είναι αυτό που βλέπουν τα μάτια μου, και αυτό εισπράττω και από εκείνον. Με την λογική αυτήν ΥΠΑΡΧΕΙ το καλύτερο αυτοκίνητο στον κόσμο, και για τον ΣΧ είναι η ΕΝΖΟ. Για εμένα είναι ο λιόντας μου (το Ιμπιζάκι), καθαρά για προσωπικούς λόγους. 'Αύριο' ίσως αυτό αλλάξει, όπως αλλάζει και ο κόσμος γύρω μας.
Από αυτά που διάβασα νιώθω πως εννοείς ως κόσμο τον πλανήτη ολόκληρο. Στην περίπτωση αυτήν το καλύτερο αυτοκίνητο του κόσμου είναι το Lupo 3L που ανακυκλώνεται σε μεγαλύτερο βαθμό από τα υπόλοιπα και καταναλώνει λιγότερο από τα υπόλοιπα.
(και εγώ έχω την απορία ποια είναι η Ναόμι! Ο λιόντας μου είναι το Ίμπιζα, αλλά μόνο το δικό μου Ίμπιζα. Η Ναόμι; )
Περιεργο. Εαν δεν μπορουμε να καταληξουμε στο τι εννοει καποιος που λεει ξεκαθαρα:
'Το Ενζο, το καλυτερο αυτοκινητο στον κοσμο'
Γιωργο, ο ΣΧ δεν εγραψε, 'το Ενζο ειναι το καλυτερο αυτοκινητο του κοσμου μου'. Αν και κατι τετοιο θα ηταν επισης inappropriate (ακατάλληλο) να το γραψει.
Οταν γραφεις αυτο που ξεκαθαρα εγραψε ο ΣΧ, εννοεις ΕΝΑΝ κοσμο. Αυτον που ξερουμε ολοι.
Δεν μπορω να πιστεψω οτι κανουμε αναλυση στο παραπανω. Μετα με αποκαλειτε εμενα 'πολυ ψαγμενο' και οτι βλεπω πολυ την λεπτομαιρια, κτλ.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ομως σε οτι αφορά το marketing,εχω κάποιες ενστάσεις Gavriil,και ειμαι κι εγω απο αυτόν τον χώρο.
Δυστυχώς τις ανάγκες του κόσμου δεν δέχομαι οτι μπορεί κάποιος να τις μετρήσει.Να τις κατευθυνει ναι,ισως να γίνεται.Το marketing για εμένα,ειναι η αδιάκοπη προσπάθεια κάποιων επαγγελματιών να αντιληφθούν γρήγορα τις αλλαγές που ΘΑ γίνουν και να ειναι ετοιμοι τοτε.
Δυστυχώς πολλές φορές κακοι επαγγελματίες δημιουργούν προϊόντα που ειναι 'πατάτες'.Ομως οπως λέει και το ρητό 'μπορείς να ξεγελάσεις πολλούς για μικρό χρονικό διάστημα ή λίγους για μεγάλο χρονικό διάστημα.Δεν μπορείς ομως να τους ξεγελάς ολους για πάντα'΄!.
Ετσι ο καταναλωτής τελικά δείχνει με τις αγορές του ποιά προϊόντα ειναι ποιοτικά (ή γενικώτερα 'τίμια') και ποιά οχι.!Αυτά.Φίλε kouk, δεν είμαι ειδικός στο marketing, απλά παρακολουθώ χρόνια πολλά την αυτοκίνηση και έχω την, έστω και εμπειρική, άποψή μου. Νομίζω λοιπόν πως αυτό που αναφέρεις δεν ισχύει πια. Θέλω να πω πως ίσως κάποτε να ίσχυε, όταν ο κόσμος έδινε στα αυτοκίνητα μεγαλύτερη σημασία απ΄ ό,τι έδινε στα ψυγεία (και σε αυτό υπάρχουν αντιπαραδείγματα όμως, πχ. ένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα που βγήκαν ποτέ, το NSU Ro-80, 'πάτωσε' στις πωλήσεις)
Σήμερα όμως το αυτοκίνητο έχει γίνει πια καταναλωτικό αγαθό, προσιτό σε όλους, όλα τα αυτοκίνητα είναι, λίγο-πολύ, καλά (δεν υπάρχουν πια 'πατάτες' που αναφέρεις, πχ. Moris Marina ) και το κριτήριο του κόσμου (μιλάμε για το ευρύ κοινό, όχι για αυτούς που αγοράζουν 106 Rallye) έχει πια αμβλυνθεί, δεν μπορεί, μεταξύ δύο 'μη πατατών' να ξεχωρίσει το καλύτερο. Οπότε αγοράζει αυτοκίνητα με παρόμοια κριτήρια με τα ψυγεία, όπως ποιό θα 'κάτσει' καλύτερα στο μάτι, όροι παράδοσης και πληρωμής κτλ. Αν τα πράγματα δεν είναι όπως τα λέω, τότε το καλύτερο αυτοκίνητο του 2001 στην Ελλάδα ήταν το Hyundai Accent
-
Φιλε Nass,και ομως!Το RO-80 πάτωσε στις πωλήσεις ισως γιατι ηταν μπροστά απο την εποχή του,αρα λάθος marketing!
Οσον αφορά στο αν το κριτήριο του καταναλωτή εχει αμβλυνθεί,δεν νομίζω.
Να ξεκαθαρίσω οτι δεν ειναι απαραίτητο το 'καλό' αυτοκίνητο να ειναι και 1ο σε πωλήσεις.Η Hyundai Hellas (πρόσεχε Hellas,γιατι μονο εδω ειναι 1η) εχει το κατάλληλο προϊόν για τον μέσο Ελληνα,που θελει 'κούρσα',με πορτ μπαγκάζ (ή αλλοιώς μπορμπακάζ ),σε χαμηλή τιμή και απειρες δόσεις. Για αυτό και ειναι πρώτη,οπως και τα ΚΙΑ και λοιπα χαμηλής τιμής αυτοκίνητα.
Θα δεις ομως οτι 1η σε τζίρο ειναι η Toyota!Που πουλάει ακριβά.Εχοντας αλλη στρατηγική marketing που στηρίζεται στην φήμη των αυτοκινήτων της οτι 'δεν σπάνε,δεν χαλάνε)!
Οι αρχες του marketing εχουν εφαρμογή σε ολα τα προϊόντα,υλικά και άυλα.Αλλοι τις αφαρμόζουν καλά και αλλοι οχι.Ο καταναλωτής ομως ειναι το τελικό κριτήριο επιτυχίας.
Αλλοιώς ο cmarin θα ειχε βγάλει στατιστικό οτι το 80% των Φορουμάδων κυκλοφορούμε με Accent 1.4!!!! -
Περιεργο. Εαν δεν μπορουμε να καταληξουμε στο τι εννοει καποιος που λεει ξεκαθαρα:
'Το Ενζο, το καλυτερο αυτοκινητο στον κοσμο'
Γιωργο, ο ΣΧ δεν εγραψε, 'το Ενζο ειναι το καλυτερο αυτοκινητο του κοσμου μου'. Αν και κατι τετοιο θα ηταν επισης inappropriate (ακατάλληλο) να το γραψει.
Οταν γραφεις αυτο που ξεκαθαρα εγραψε ο ΣΧ, εννοεις ΕΝΑΝ κοσμο. Αυτον που ξερουμε ολοι.
Δεν μπορω να πιστεψω οτι κανουμε αναλυση στο παραπανω. Μετα με αποκαλειτε εμενα 'πολυ ψαγμενο' και οτι βλεπω πολυ την λεπτομαιρια, κτλ.
Σε αυτά που είπα ήμουν σαφέστατος.
Παλιότερα απαντούσες επιλεκτικά σε πράγματα που σε ρώταγα. Τώρα δεν απαντάς καθόλου.Και παραπονιέσαι για τον ΣΧ;
Αν δεν απαντήσεις σε αυτό που σε ρώτησα δεν θα ξανααπαντήσω. Το λέω από τώρα για να μην απορρείς μετά (πιθανώς) και για την δική μου σιωπή.
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Σε αυτά που είπα ήμουν σαφέστατος.
Παλιότερα απαντούσες επιλεκτικά σε πράγματα που σε ρώταγα. Τώρα δεν απαντάς καθόλου.Και παραπονιέσαι για τον ΣΧ;
Αν δεν απαντήσεις σε αυτό που σε ρώτησα δεν θα ξανααπαντήσω. Το λέω από τώρα για να μην απορρείς μετά (πιθανώς) και για την δική μου σιωπή.
Wow! Γιωργο σιγα, με παρεξηγησες buddy. Νομιζα οτι σου απαντησα με το μυνημα μου. Με ρωτησες ποιον κοσμο εννοω και σου ειπα. Αυτον που ξερουμε ολοι μας.
-
To καλύτερο αυτοκίνητο στον κόσμο σημαίνει ότι αν ο ΣΧ έχει οδηγήσει όλη την αφροκρεμα των supercars - που απευθύνονται τουλάχιστον στην Ευρώπη - τότε είναι το καλύτερο. Είναι νομίζω θέμα εμπειρίας. Προσωπικά δεν έχω οδηγήσει ΚΑΝΕΝΑ από αυτή την κατηγορία. Η γνώμη δεν θα ήταν αντικειμενική. Του ΣΧ πιστέυω ότι είναι και ας έχει και συναισθηματισμό. Κολλάς Γαβριηλ ώρες-ώρες σε κατι πράγματα...Οι 4 λόγοι που αναφέρεις για το άνοιγμα αυτου το θέματος δεν με έπεισαν καθόλου. Γίνε πιο ουσιώδης και άφησε την λεπτομέρεια.
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αλλοιώς ο cmarin θα ειχε βγάλει στατιστικό οτι το 80% των Φορουμάδων κυκλοφορούμε με Accent 1.4!!!!Για την ιστορία 1 στα 162 - 0,62%
-
Νικος
You a$$, you know exactly what's happening dont you. This is a show to you...
No comment
Αυτη τη φορα θα παραμεινω στις κερκιδες.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Οι 4 λόγοι που αναφέρεις για το άνοιγμα αυτου το θέματος δεν με έπεισαν καθόλου. Γίνε πιο ουσιώδης και άφησε την λεπτομέρεια.
Οι 4 λογοι που εγραψα δεν ηταν οι λογοι που ανοιξα αυτο το θεμα. Ηταν οι λογοι που ανοιξα αυτο το θεμα με αυτον τον τιτλο. Αυτο εθιξε ο ΣΧ και για αυτο του απαντησα. Διαβασε τα κειμενα ξανα.
-
Οι 4 λόγοι που αναφέρεις για το άνοιγμα αυτου το θέματος δεν με έπεισαν καθόλου. Γίνε πιο ουσιώδης και άφησε την λεπτομέρεια.
Οι 4 λογοι που εγραψα δεν ηταν οι λογοι που ανοιξα αυτο το θεμα. Ηταν οι λογοι που ανοιξα αυτο το θεμα με αυτον τον τιτλο. Αυτο εθιξε ο ΣΧ και για αυτο του απαντησα. Διαβασε τα κειμενα ξανα.
Αυτό εννούσα κι εγώ, sorry για την παρεξήγηση.....
-
Έπιμένω δεν θα μας πάει πουθενά η κουβέντα... Εξελίσεται σε προσωοπική αντιπαράθεση. Το άρθρο υπάρχει, αν έχεις ενστάσεις στείλε γράμμα στο περιοδικό, κάνε κριτική και θα απαντήσω...
Φαντάζεσαι να στήνουμε κάθε ημέρα εδώ στο φόρουμ άλλο ένα τεύχος των 4Τροχών...;; η να επεξηγούμε, να διευκρηνίσουμε και να απολογούμαστε; Ελεος!
Κάπου το πας... Δεν θα σου κάνω τη χάρη...
Ξεκίνησες με τον ΝΤ και το7 αρι, πήγαμε στο Επιτέλους και φτάσαμε στην Εντσο...
Το επόμενο θέμα;
Μην το θεωρήσεις αγένεια αλλά δεν θα συνεχίσω... Μπορείς να προκαλείς. Οι σελίδες των διαλόγων ανοιχτές. Ουδείς όμως από τους συνεργάτες μας θα απαντούν για θέματα υποκειμενικής κρίσης ή φιλοσοφίας, μέσα από το φόρουμ...
Οταν κάνουμε λάθος, σε αριθμούς ή προδιαγραφές θα διορθώνουμε ζητώντας ένα μεγάλο συγγνώμη...
Μέχρι εκεί όμως...
Με την ευκαιρία, να μάθω τα στοιχεία σου από την κα Κουκουτού να τα κάνω τι; Αυτό κατάλαβες; Σαν άνθρωπο μωρέ δεν σε ξέρω πως να κάνω μία τόσο προσωπική κουβέντα μαζί σου; Σε προσκαλώ όταν έρθεις στην Ελλάδα να τα πούμε.... και να γνωριστούμε.... Να σε δω να με δεις και να σε καταλάβω και να με καταλάβεις. Τόσο απλά!
(αποκλείεται Γαβρηλ να χαλάσεις τη σχέση μου με την Εντσο... Τη λατρεύω!)
ΣΧη Ναόμι είναι το προσωπικό μου αυτοκίνητο και τα εν οίκω μη εν δήμω όπως λέει και ο λαός....
-
Μια παράκληση μόνο προς τους 4Τ.....
Περιορίστε κάποτε τους συναισθηματισμούς! Και εμένα με έχουν κουράσει ενώ μπορεί εύκολα να γίνουν αντικείμενο παρεξήγησης, πχ από Gavriil.Μερικές φορές τυχαίνει να βλέπω στο εξώφυλλο, κάτι για το οποίο μου τρέχουν τα σάλια,(Clio s1600) να το ανοίγω και να καταλήγω με την αίσθηση της ανάγνωσης Άρλεκιν....
-
Ο χρήστης Megane έγραψε:
Έπιμένω δεν θα μας πάει πουθενά η κουβέντα... Εξελίσεται σε προσωοπική αντιπαράθεση.Γιατι το λες αυτο? Που ειναι η πρωσοπικη αντιπαραθση. Τουλαχιστον, που την βλεπεις απο μερος μου?
Επισης, οταν λες 'δεν θα πει πουθενα η κουβεντα', εννοεις οτι δεν θα συμφωνησουμε στο τελος? Εαν ναι. Τοτε γιατι νομιζεις οτι πρεπει να συμφωνησουμε στο τελος?
Το άρθρο υπάρχει, αν έχεις ενστάσεις στείλε γράμμα στο περιοδικό, κάνε κριτική και θα απαντήσω...
Ω! Ποια η διαφορα με το θρεντ εδω? Μαλλον υπαρχει διαφορα. Το οτι τα μελη βλεπουν το 'γραμμα μου'. Το οποιο ειναι αυτο το θρεντ. Εχεις προβλημα με αυτο? Το οτι ειναι δημοσιο το 'γραμμα μου' δηλαδη? Εαν ναι, γιατι?
Φαντάζεσαι να στήνουμε κάθε ημέρα εδώ στο φόρουμ άλλο ένα τεύχος των 4Τροχών...;;
Οχι. Εσεις διαλεξτε σε ποιους θελετε να απαντησετε. Το ιδιο δεν γινετε και με την αλληλογραφια? Το ιντερνετ μας δινει ολους την ευκαιρια να το κανουμε κατι τετοιο καλυτερα. Την εποικινωνια δηλαδη. Που το κακο?
η να επεξηγούμε, να διευκρηνίσουμε και να απολογούμαστε; Ελεος!
Βλεπεις κατι κακο στο να δινου 'οι του περιοδικου' επεξηγησεις και διαυκρηνισεις στους αναγνωστες? Ποια η διαφορα με το εαν εστελνα γραμμα? Οσον αφορα για το να απολογηστε οπως εγραψες, εγω δεν ειχα και εχω κανενα τετοιο σκοπο. Σορρυ που με παρεξηγησες Στρατη.
Κάπου το πας... Δεν θα σου κάνω τη χάρη...
Γιατι τοσο καχυποψια Στρατη? Που το 'παω'? Δεν το παω πουθενα. Ειμαι 100% ειλικρηνης σε αυτα που γραφω. What you see is what you get που λενε εδω.
Ξεκίνησες με τον ΝΤ και το7 αρι, πήγαμε στο Επιτέλους και φτάσαμε στην Εντσο...
Το επόμενο θέμα;Το επομενο θεμα? Τα θεματα εσεις τα γραφετε. Εγω ακολουθω εσας απο πλευρας θεματος. Π.χ. αυτην την στιγμη, ενω εν πτηση εις Νταλας Τεξας, διαβασα το πολυ ευχαριστο αρθρο του Ακη Τεμπεριδη για τις ειδικες διαδρομες με τα GT3, Evo7, Gti-R και Deltona στο τευχος του Σεπτεμβριου (σελ. 95). Και σκεφτομουν να ανοιξω θεμα στο φορουμ για το ποσο ωραια τα εγραψε ο Ακης. By the way, μην τοιχον παει το μυαλο σου οτι χειροκροτω τον ΑΤ και κατακρινω εσενα, διοτι παλι θα με παρεξηγησεις. Δεν εχω τιποτε προσωπικο με κανεναν απο εσας. Για αυτα που γραφετε κανω θεμα.
Μην το θεωρήσεις αγένεια αλλά δεν θα συνεχίσω...
Αυτο σημαινει οτι δεν θα ξαναγραψεις σε αυτο το θρεντ? Λυπαμαι βαθυτατα και ειμαι σιγουρος οτι αρκετα μελη νιωθουν το ιδιο. Επισης, δεν μπορω παρα να το θεωρησα αγενεια. Σορρυ, εγω δεν ειμαι αυτος που φτιαχνει τους νομους για το τι θεωρητε ευγενη και τι αγενη.
Μπορείς να προκαλείς.
Προκαλω. Μαλιστα. Αυτο που ονομαζεις εσυ προκληση, εγω το ονομαζω εποικοδομητικη κριτικη και διαλογο. Σορρυ που διαφωνουμε και παλι σε κατι τοσο βασικο.
Οι σελίδες των διαλόγων ανοιχτές. Ουδείς όμως από τους συνεργάτες μας θα απαντούν για θέματα υποκειμενικής κρίσης ή φιλοσοφίας, μέσα από το φόρουμ...
ΟΚ. Καταλαβαινω γιατι το να αποκαλεσεις τους Βρετανους ξενερωτους ειναι θεμα υποκειμενικο. Ειναι ξενερωτοι για σενα. Σε προκαλεσα να δικαιολογησεις την θεση σου και διαλεγεις να μην το κανεις. Γουστο σου. Το ιδιο ισχυει και με αλλα πραγματα στο μυνημα μου, αλλα μερικα θεματα απο αυτα που εθιξα, δεν ειναι υποκειμενικα και θεματα κρισης. Οπως π.χ. εαν το μαρκετινγκ ως τομεας, εχει φερει θετικα ή αρνητικα στον τομεα της αυτοκινητοβιομηχανιας τα τελευταια χρονια. Εδω π.χ. υπαρχει σωστη και λαθος απαντηση. Αρα δεν καταλαβαινω γιατι δεν απαντας.
Οταν κάνουμε λάθος, σε αριθμούς ή προδιαγραφές θα διορθώνουμε ζητώντας ένα μεγάλο συγγνώμη... Μέχρι εκεί όμως...
Μαλιστα. Δηλαδη μεχρι εκει παει η εποικινωνια του περιοδικου με πιστους συνδρομητες. Στα τοιχον λαθος νουμερα και τεχνικα. Εισαι σιγουρος οτι ολοι του περιοδικου συμφωνουν με αυτο? Συμπεριλαμβανομενως και του κ. Καββαθα?
Με την ευκαιρία, να μάθω τα στοιχεία σου από την κα Κουκουτού να τα κάνω τι; Αυτό κατάλαβες; Σαν άνθρωπο μωρέ δεν σε ξέρω πως να κάνω μία τόσο προσωπική κουβέντα μαζί σου;
Καταρχην σορρυ που παρεξηγησα τον ορο 'ανωνυμος' οταν τον εγραψες. Καταλαβαινω τι εννοεις τωρα. Αλλα! Γιατι γραφεις οτι αυτη η κουβεντα ειναι 'τόσο προσωπική'? Γιατι δεν μπορουμε να την κανουμε δημοσιως? Στειλε μου email στο gavriil1@yahoo.com εαν θες να μου πεις κατι που δεν γραφεις εδω. Ανυπομονω να διαβασω το μυνημα σου μαλιστα.
Σε προσκαλώ όταν έρθεις στην Ελλάδα να τα πούμε.... και να γνωριστούμε.... Να σε δω να με δεις και να σε καταλάβω και να με καταλάβεις. Τόσο απλά!
Την προσκληση αυτο μου την εκανε και ο ΝΤ οταν μιλουσαμε για το 7αρι. Και οταν του ειπα οτι θα ειμαι στην Ελλαδα σε ενα μηνα περιπου, στειλε μου email, δεν απαντησε ξανα. Εσυ την εννοεις την προσκληση, ή ειναι του στυλ ΝΤ ? Σορρυ αλλα αυτος φτεει οταν λεει και...ξε-λεει.
(αποκλείεται Γαβρηλ να χαλάσεις τη σχέση μου με την Εντσο... Τη λατρεύω!)
ΣΧΚαι κατι τετοιο λανθεσμενα νομιζεις οτι προσπαθω να κανω. Οπως ειπα. Το να λατρυεις κατι δεν ειναι κακο πραγμα. Αψυχο ή μη ('πραγμα'). Το να μιλαμε για το εαν υπαρχει η εννοια του καλυτερου αυτοκινητου στον κοσμο, δεν χρειαζετε απαραιτητα να μιλαμε για το Ενζο. Το να μιλαμε εαν το μαρκετινγ ως τομεας ειναι θετικος ή οχι για τα αυτοκινητα σημερα δεν θα σε κανει να αλλαξεις γνωμη για το τι νομιζεις για το Ενζο. Εγω την γνωμη σου ηθελα για τα θεματα που εθιξα στο πρωτο μυνημα μου εδω. Για καποιο λογο εσυ νομιζεις οτι πρεπει να απολογηθεις, κτλ. Διαλογο ηθελα να καναμε, εσυ δεν θελεις. ΟΚ. Ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του.
η Ναόμι είναι το προσωπικό μου αυτοκίνητο και τα εν οίκω μη εν δήμω όπως λέει και ο λαός....
Και ποιο ειναι αυτο το αυτοκινητο? Σορρυ, τι σημενει ' τα εν οίκω μη εν δήμω'. Εδω τα μοντερνα Ελληνικα εξασκω με το ζορι, τα Αρχαια περιμενεις να ξερω?
-
Ο χρήστης takinen έγραψε:
Μερικές φορές τυχαίνει να βλέπω στο εξώφυλλο, κάτι για το οποίο μου τρέχουν τα σάλια,(Clio s1600) να το ανοίγω και να καταλήγω με την αίσθηση της ανάγνωσης Άρλεκιν....
-
Ο χρήστης Megane έγραψε:
η Ναόμι είναι το προσωπικό μου αυτοκίνητο και τα εν οίκω μη εν δήμω όπως λέει και ο λαός....
he would rather not disclose what his personal car is.
εγω λεω οτι εχει κατι τελειως φοβερο. Που αμα το ανακοινωσει θα λειωσουμε. Κανα Πορσε κλασικο η κανα Φερραρι κλασικο;Sorry ημουν στης γυναικας μου το PC που δεν εχει ελληνικο πληκτρολογιο ( well εχει αλλα το αποφευγω)
Nikos
Το Ενζο του Στρατη