Oct 28, 2002, 1:25 PM

Διαπίστωση 1η:Ο Γαβριήλ ξερει να ανοίγει θέματα που εχουν ενδιαφέρον. Μπορεί να κανει τον δικηγόρο του διαβόλου,αλλα δίνει νόημα στο forum.
Διαπίστωση 2η:Το Forum ωρίμασε!!!Πριν 2-3 μήνες θα ειχαμε πέσει να τον φαμε!!!

Τωρα.Σε οτι αφορά την Enzo,πιστεύω κι εγω οτι 'περι ορέξεως κολοκυθόπιττα'.Γενικά 'καλύτερο αυτοκίνητο' ειναι μια υποκειμενική εννοια που ταυτίζεται πάντα με την προσωπικότητα του καθενός απο εμας.

Ομως σε οτι αφορά το marketing,εχω κάποιες ενστάσεις Gavriil,και ειμαι κι εγω απο αυτόν τον χώρο.
Δυστυχώς τις ανάγκες του κόσμου δεν δέχομαι οτι μπορεί κάποιος να τις μετρήσει.Να τις κατευθυνει ναι,ισως να γίνεται.Το marketing για εμένα,ειναι η αδιάκοπη προσπάθεια κάποιων επαγγελματιών να αντιληφθούν γρήγορα τις αλλαγές που ΘΑ γίνουν και να ειναι ετοιμοι τοτε.
Δυστυχώς πολλές φορές κακοι επαγγελματίες δημιουργούν προϊόντα που ειναι 'πατάτες'.Ομως οπως λέει και το ρητό 'μπορείς να ξεγελάσεις πολλούς για μικρό χρονικό διάστημα ή λίγους για μεγάλο χρονικό διάστημα.Δεν μπορείς ομως να τους ξεγελάς ολους για πάντα'΄!.
Ετσι ο καταναλωτής τελικά δείχνει με τις αγορές του ποιά προϊόντα ειναι ποιοτικά (ή γενικώτερα 'τίμια') και ποιά οχι.!Αυτά.