-
Παιδιά, καλορίζικα και καλοτάξιδα τα νέα σας τουτού
-
Έτοιμο και το CC:
http://img203.exs.cx/img203/5087/img00013eo.jpg -
Ο χρήστης JOPAR έγραψε:
FOCUS 1.6 Ti-VCT SPORT :** ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ**- Κάθισμα οδηγού με μηχανική ρύθμιση ύψους
.
.
.
.
.
R-CD 6000 με χειριστήρια στην κολώνα τιμονιού κορυφαίας τεχνολογίας Ηχητικό σύστημα Sony - Στερεοφωνικό ραδιο/CD με δυνατότητα MP3 και 8 ηχεία (4 εμπρός και 4 πίσω)
Είναι σίγουρο ότι έχει Radio/CD με MP3? Δε μου είχε πει κάτι σχετικό ο πωλητής. Όπως επίσης και για τα 8 ηχεία... ήξερα για 4 +2 tweeters . Anyway , αν ισχύει, γουστάρω!
- Κάθισμα οδηγού με μηχανική ρύθμιση ύψους
-
Ο χρήστης Traction έγραψε:
Είναι σίγουρο ότι έχει Radio/CD με MP3? Δε μου είχε πει κάτι σχετικό ο πωλητής. Όπως επίσης και για τα 8 ηχεία... ήξερα για 4 +2 tweeters . Anyway , αν ισχύει, γουστάρω!Ναι και είναι κατασκευασμένο από τη SONY.
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Ναι και είναι κατασκευασμένο από τη SONY.
Παίδες , σήμερα μίλησα και πάλι με τον πωλητή και μου επιβεβαίωσε οτι ΔΕΝ έχει mp3 το R-CD !;Όπως επίσης ότι έχει 6 ηχεία ...Θα πάω και σε άλλη αντιπροσωπεία να το επιβεβαιώσω....
edit: Μου είπε επίσης ότι η Sport Plus σε σχέση με την Sport έχει δώρο τις ζάντες και καμία άλλη διαφορά. Πώς είναι δώρο αφού είναι ακριβότερη έκδοση? Μήπως τελικά η Sport έχει καταργηθεί?
-
το radio cd που εχει πάνω είναι ένα αθλιο που γράφει FORD. To SONY είναι στα extra me 350 euro! στη λίστα δεν το έχω στα αριθμημένα γι'αυτόν το λόγο, επίσης εγώ θα πάρω στα εξτρα τον αυτόματο κλιματισμό(550 ευρώ)...για ένα λόγο: αν δεις την κονσόλα με το σονυ και τον αυτόματο είναι τα κουμπάκια της είναι 1 εκατομμύριο φορές ομορφότερα από το βασικό ηχοσύστημα με τους κυκλικούε με΄γάλους παλιους διακοπτες για aircondition...
-
Συγχωρέστε με που δεν το διευκρίνισα. To Sony MP3 player το έχει στο βασικό εξοπλισμό η έκδοση titanium που έχει επίσης και σπορ ημιδερμάτινα καθίσματα. Από εκεί και κάτω (εννοώ στις εκδόσεις) δε γνωρίζω να σας πω με σιγουριά...
-
προσφέρεται σε όλες σαν extra με 350 ευρώ
-
Επιβεβεβαιώνω και εγώ τα παραπάνω καθώς μόλις γύρισα από την αντιπροσωπεία... Κρίμα γιατί το ηχοσύστημα της Sony δείχνει πολύ ομορφότερο...ι
Anyway, 6 και σήμερα...
-
Το χειριστήριο για το ηχοσύστημα στο τιμόνι που έχει το focus είναι τουλάχιστον πρακτικό; Γιατί από καλαισθησία ... μ@μησε τα
-
1)Που βρηκατε να κανετε τεστ την εκδοση σπορ; Εγω πηγα σε κανα δυο αντιπροσωπειες και ειχε μονο ghia; Σε καμια στα νοτια προαστια και Πειραια υπαρχει;
2)Μπορεις να βαλεις και τον αυτοματο κλιματισμο σαν εξτρα;
3)Ξερει κανεις αν αρχισαν οι παραγγελειες με τα εξτρα δισκοφρενα να γινονται; Αν ναι σε ποσο καιρο θα ερθει και ποσο βγαινει η τιμη αφου χανεις και την εκπτωση; Δηλαδη ghia και ghia με δισκοφρενα+esp(και χωρις εκπτωση) τη διαφορα τιμης εχουν;
4)Οντως απο καλαισθησια μαπα -
εγώ οδήγησα την έκδοση γκια...αλλά θέλω την σπορτ...την έκπτωση δεν την χάνεις αν παραγγείλεις 2 στοιχεία εξτρα εξοπλισμού, πχ.τα πισω δισκόφρενα και προβολάκια που στρίβουν ή αντιθαμβωτικό τζάμι ή αναδιπλούμενους καθρέπτες ή αυτοματο κλιματισμό...και είναι και άλλα στοιχεία που δεν μπορείς με τίποτα να τα βάλεις όπως το CVT ή το CRUISE CONTROL.
-
CVT;;;;
-
Αυτο το οτι δε χανεις την εκπτωση για 2 εξτρα που το ξερεις; Εγω ρωτησα για ghia +δισκοφρενα και μου ειχε πει οτι θα χασω την εκπτωση. Εκτος και αν εννοουσε οτι επειδη δε γινονται ακομα παραγγελειες για εκδοσεις με εξτρα. Αντιθαμβωτικο τζαμι τι εννοεις;
-
Από προσωπική επαφή, σε επίπεδο ποιότητας κατασκευής,
μιας και είχα μεγάλη απορία,το FOCUS II με έπεισε περισσότερο από το Golf.
To ίδιο και σε εμφάνιση. Πολύ όμορφο μέσα-έξω
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Μέσα ναι εξωτερικά όμως....
-
Ο χρήστης jd έγραψε:
Μέσα ναι εξωτερικά όμως....
Kαι εξωτερικά το βρίσκω πολύ όμορφο,
oμορφότερο από το Golf
-
technic έχεις πυρετό?
-
Κάποιος φούρνος θα γκρεμίστηκε
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Αυτο το οτι δε χανεις την εκπτωση για 2 εξτρα που το ξερεις; Εγω ρωτησα για ghia +δισκοφρενα και μου ειχε πει οτι θα χασω την εκπτωση. Εκτος και αν εννοουσε οτι επειδη δε γινονται ακομα παραγγελειες για εκδοσεις με εξτρα. Αντιθαμβωτικο τζαμι τι εννοεις;μου το είπε ο πωλητής, ο ίδιος πήρε τα δισκόφρενα πίσω με αναδιπλούμενους καθρέπτες, και η έκπτωση δεν χάθηκε..υπάρχει και CVT με τον 1,6 των 100 ίππων δεν το ξέρατε;
Ford Focus II