Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Καταπληκτικό όχημα
-
Το έχω ήδη προτείνει σε 2 φίλους, και οι 2 υπερευχαριστημενοι
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Πήγα για σέρβις 150.000 χλμ στο iQ και έφυγα με Yaris D-4D που βρήκα ετοιμοπαράδοτο .Αναμένουμε εντυπώσεις. Κάντο μια βόλτα πρώτα Χολομώντα μεριά και πε μας.
-
Το έχω ήδη προτείνει σε 2 φίλους, και οι 2 υπερευχαριστημενοιΠρώτο τους αυτοκίνητο ;
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Το έχω ήδη προτείνει σε 2 φίλους, και οι 2 υπερευχαριστημενοι
Πρώτο τους αυτοκίνητο ;
Ξανά γιατι γινεστε λιγο κουραστικουλιδες...
Το γιαρις ντίζελ -για το προφίλ των αγοραστών που απευθύνεται- είναι καταπληκτικά πολύπλευρο όχημα
-
Πρώτο τους αυτοκίνητο ;
-
Ίσως το καινούριο το παλιό όμως δεν.... Ακόμα θυμάμαι τα φρένα διακόπτη.
-
Πρώτο τους αυτοκίνητο ;Οχι, είχαν αγοράσει μπόλικα απο δαυτα στο γκραντ τουρισμο
-
Τώρα μάλιστα !!
Η αίσθηση του τιμονιού είναι επιπέδου gran turismo ! -
Γιατι ο ανταγωνισμός του γιαρις είναι το κουπερ σ;
Αντίληψη επιπέδου κικιζα
-
Ούτε το matiz του 1998 είναι άμεσος ανταγωνιστής αλλά έχει καλύτερη ανάρτηση και τιμόνι.
-
Ούτε το matiz του 1998 είναι άμεσος ανταγωνιστής αλλά έχει καλύτερη ανάρτηση και τιμόνι.Ενταξει το γ@μησες...
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Ούτε το matiz του 1998 είναι άμεσος ανταγωνιστής αλλά έχει καλύτερη ανάρτηση και τιμόνι.
Ενταξει το γ@μησες...
Ενώ οι υπόλοιποι μείνατε στα προκαταρκτικά μόνο
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Ενταξει το γ@μησες...
Ενώ οι υπόλοιποι μείνατε στα προκαταρκτικά μόνο
Ειπαμε οχι και το ματιζ... Το οδηγησα μεχρι τα 60 και μου φανηκε επικινδυνο... Το φανταζομαι στα 3ψηφια τι γινεται...
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Ενταξει το γ@μησες...
Όχι εγώ, αλλά η Toyota που του έδωσε μια ανάρτηση επιπέδου cooper S . Χοροπηδάει ωσάν κατσίκι και σε κατσαρό οδόστρωμα δεν μπορείς να πας πάνω από 100 !!
Εαν ήθελα ανάρτηση κούτσουρο θα έπαιρνα corsa opc , όχι yaris diesel . -
Πιο σκληρή ανάρτηση εχει το τουινγκο ντίζελ απο το γιαρις ντιζελ...
Έχεις καμία επαφή με ηλεκτρικά τιμονια;
-
-
Αφού το είδες στο βίντεο , δεν μπορει, θα ισχύει
-
σελ 45...
viewtopic.php?f=15&t=45674&start=660Ο χρήστης mousatos έγραψε:
ρε παιδια να το τσιμπισω??? αξιζει τα λευτα του????
Μακριά...
Έχοντας οδηγήσει το 1,4d για 1500 χιλιόμετρα τον τελευταίο μήνα έχω να πω οτι το μόνο που αξίζει είναι ο κινητήρας και τα φρένα.
Η ανάρτηση σε θέμα άνεσης είναι για τα πανηγύρια , στην κυριολεξία. Το matiz μου είναι πιο άνετο !Το τεστ με το οποίο συμφωνώ κατά 95% είναι του αγγλικού what car:
http://www.whatcar.com/car-reviews/toyo ... ew/26028-5Τα ΕΛ περιοδικά είναι είτε άσχετα ή τα πιάνουν κάτω από το τραπέζι. Διαλέχτε...
-
Καταπληκτικό όχημα -
παιδιά σε όλα τα αμάξια με ημιάκαμπτο όταν τα αμαξια είναι ξεφόρτωτα πίσω κάνουν σαν κατσικια.....και για αυτό στο C4 μου γράφει 2.7 bar φορτωμένο, 2.1 ξεφορτωτο....