-
Το έχω ήδη προτείνει σε 2 φίλους, και οι 2 υπερευχαριστημενοι
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Πήγα για σέρβις 150.000 χλμ στο iQ και έφυγα με Yaris D-4D που βρήκα ετοιμοπαράδοτο .Αναμένουμε εντυπώσεις. Κάντο μια βόλτα πρώτα Χολομώντα μεριά και πε μας.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Το έχω ήδη προτείνει σε 2 φίλους, και οι 2 υπερευχαριστημενοιΠρώτο τους αυτοκίνητο ;
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Το έχω ήδη προτείνει σε 2 φίλους, και οι 2 υπερευχαριστημενοι
Πρώτο τους αυτοκίνητο ;
Ξανά γιατι γινεστε λιγο κουραστικουλιδες...
Το γιαρις ντίζελ -για το προφίλ των αγοραστών που απευθύνεται- είναι καταπληκτικά πολύπλευρο όχημα
-
Πρώτο τους αυτοκίνητο ;
-
Ίσως το καινούριο το παλιό όμως δεν.... Ακόμα θυμάμαι τα φρένα διακόπτη.
-
Πρώτο τους αυτοκίνητο ;Οχι, είχαν αγοράσει μπόλικα απο δαυτα στο γκραντ τουρισμο
-
Τώρα μάλιστα !!
Η αίσθηση του τιμονιού είναι επιπέδου gran turismo ! -
Γιατι ο ανταγωνισμός του γιαρις είναι το κουπερ σ;
Αντίληψη επιπέδου κικιζα
-
Ούτε το matiz του 1998 είναι άμεσος ανταγωνιστής αλλά έχει καλύτερη ανάρτηση και τιμόνι.
-
Ούτε το matiz του 1998 είναι άμεσος ανταγωνιστής αλλά έχει καλύτερη ανάρτηση και τιμόνι.Ενταξει το γ@μησες...
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Ούτε το matiz του 1998 είναι άμεσος ανταγωνιστής αλλά έχει καλύτερη ανάρτηση και τιμόνι.
Ενταξει το γ@μησες...
Ενώ οι υπόλοιποι μείνατε στα προκαταρκτικά μόνο
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Ενταξει το γ@μησες...
Ενώ οι υπόλοιποι μείνατε στα προκαταρκτικά μόνο
Ειπαμε οχι και το ματιζ... Το οδηγησα μεχρι τα 60 και μου φανηκε επικινδυνο... Το φανταζομαι στα 3ψηφια τι γινεται...
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Ενταξει το γ@μησες...
Όχι εγώ, αλλά η Toyota που του έδωσε μια ανάρτηση επιπέδου cooper S . Χοροπηδάει ωσάν κατσίκι και σε κατσαρό οδόστρωμα δεν μπορείς να πας πάνω από 100 !!
Εαν ήθελα ανάρτηση κούτσουρο θα έπαιρνα corsa opc , όχι yaris diesel . -
Πιο σκληρή ανάρτηση εχει το τουινγκο ντίζελ απο το γιαρις ντιζελ...
Έχεις καμία επαφή με ηλεκτρικά τιμονια;
-
-
Αφού το είδες στο βίντεο , δεν μπορει, θα ισχύει
-
σελ 45...
viewtopic.php?f=15&t=45674&start=660Ο χρήστης mousatos έγραψε:
ρε παιδια να το τσιμπισω??? αξιζει τα λευτα του????
Μακριά...
Έχοντας οδηγήσει το 1,4d για 1500 χιλιόμετρα τον τελευταίο μήνα έχω να πω οτι το μόνο που αξίζει είναι ο κινητήρας και τα φρένα.
Η ανάρτηση σε θέμα άνεσης είναι για τα πανηγύρια , στην κυριολεξία. Το matiz μου είναι πιο άνετο !Το τεστ με το οποίο συμφωνώ κατά 95% είναι του αγγλικού what car:
http://www.whatcar.com/car-reviews/toyo ... ew/26028-5Τα ΕΛ περιοδικά είναι είτε άσχετα ή τα πιάνουν κάτω από το τραπέζι. Διαλέχτε...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Καταπληκτικό όχημα -
παιδιά σε όλα τα αμάξια με ημιάκαμπτο όταν τα αμαξια είναι ξεφόρτωτα πίσω κάνουν σαν κατσικια.....και για αυτό στο C4 μου γράφει 2.7 bar φορτωμένο, 2.1 ξεφορτωτο....
Toyota Yaris (τρίτη γενιά)