-
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Πήρε ο Κορσές Note 3;http://imageshack.us/photo/my-images/51/d0gq.jpg/][img]http://img51.imageshack.us/img51/7509/d0gq.jpg
ελα κακίες...
-
Πως μπορώ να 'καθαρίσω' ένα xperia ray με την 4.0.4;;;
Δλδ να σβήσω ότι αρχεία είχε μέσα ο προηγούμενος χρήστης, να γίνουν reset ρυθμίσεις κλπ. Να είναι δλδ σα να βγήκε μόλις από το κουτί. -
Επαναφορά εργστασιακών ρυθμίσεων.
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Επαναφορά εργστασιακών ρυθμίσεων.thanx mod
-
http://www.engadget.com/2013/11/26/moto-g-review/
Moto G Review... ιδιαιτέρως ενθαρρυντικό! Δεν το βλέπεις κάθε μέρα για τα λεφτά που ζητάει...
-
Γατάκια
Τουλάχιστον χαλάλι ότι πούλησα για να μαζέψω τα χρήματα...
-
viewtopic.php?f=9&t=55209
-
Nexus 4 καινούργιο , στα 200 € το παίρνω; Μου τα έχει κάνει νταούλια τελευταίως το Razr.
-
Πάρτο! Πολύ καλό deal αν δε θελεις να ξοδευτείς αρκετά παραπάνω.
-
Στο Google Hangouts στη βιντεο κληση, δεν ακουμε ο ενας τον αλλον. Ελεγξα τις ρυθμισεις αλλα ολα ειναι οκ. Τι να κανω?
-
Ο χρήστης pierce21 έγραψε:
Nexus 4 καινούργιο , στα 200 € το παίρνω; Μου τα έχει κάνει νταούλια τελευταίως το Razr.Mε κλειστα ματια.Θες τουλαχιστον αλλα 150 ευρω για να πεις οτι παιρνεις κατι καλυτερο και τουλαχιστον τα διπλασια για κατι αισθητα καλυτερο.
-
Ο χρήστης pierce21 έγραψε:
Nexus 4 καινούργιο , στα 200 € το παίρνω; Μου τα έχει κάνει νταούλια τελευταίως το Razr.Εγώ θα το έπαιρνα. Τι πρόβλημα σου βγάζει το Razr; Έχω και εγώ και θέλω να δω αν συμπίπτουμε.
-
Για τα ακουστικά:
[spoiler=:3f3mxosd]>Ο χρήστης lazarefa έγραψε:ΠΡΟΣΟΧΗ
Σημαντική διευκρίνιση για τα ακουστικά handsfree που είχα αναφέρει πιο πριν. Έλαβα πριν λίγο email από το eshop όπου ούτε λίγο ούτε πολύ οι άνθρωποι λένε ότι αυτά που διαθέτουν προς πώληση δεν είναι αυτά που ανέφεραν στη σελίδα των προσφορών αλλά το προηγούμενο μοντέλο που δεν είναι συμβατό με το πρωτόκολλο διασύνδεσης handsfree των νέων smartphones (μετά το 2011).
Ιδού το email που μου έστειλαν:*Αγαπητέ/ή κύριε/α
Σας ενημερώνουμε ότι το προϊόν (TEL.009667) SONY ERICSSON MH1C SMART HEADSET WHITE/ORANGE που έχετε καταχωρήσει στην παραγγελία σας λόγω λανθασμένης παραλαβής, είναι το (TEL.009665) SONY ERICSSON MH1WO LIVESOUND HI-FI HEADSET WHITE/ORANGE, που αποτελεί σχεδόν το ίδιο προϊόν και προφανώς διατίθεται στην ίδια τιμή.
Προσοχή: Το προϊόν που θα διατεθεί σε εσάς είναι συμβατό ΜΟΝΟ με συσκευές Xperia Sony Ericsson και όχι με τα νέα Sony.Ευχαριστούμε θερμά!
Με εκτίμηση
H ομάδα του e-shop*Κατόπιν τούτου προσωπικά ακύρωσα την παραγγελία μου, οπότε όσοι από εσάς σας πήρα στο λαιμό μου άθελά μου, αν δεν καλύπτεστε από το παλιό μοντέλο που τελικά διαθέτουν, ακυρώστε....
[/spoiler:3f3mxosd]
παίδες, εγώ παρέλαβα χωρίς να το ξέρω και έχω την εξής ετυμηγορία: δουλεύει το mic στον κινέζο μου και σε iphone 4s που τα δοκίμασα. Ποτς γένεν αυτό
Και πριν το τσεκάρω, πήγα και επέστρεψα ένα. Οπότε στο βόλο θα υπάρχει ένα κομμάτι, όποιος ενδιαφέρεται.
Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, καλός ήχος, με βόλεψε τελικά και η ασυμμετρία ( που το ένα περνάει πίσω από το λαιμό) οπότε: biig thanks lazarefapierce21 πάρτο!
Αce , 32άρι από κίνα;
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
...Αce , 32άρι από κίνα;32αρι από DigiVire...είναι SEA το συγκεκριμένο που μου ήρθε, πέρασα EuropeOpen και είμαι κομπλέ
-
@σωκ @συνονόματο @koubeast @πατερ
Αφού τόσοι κατασκευαστές πλυντηρίων συνιστούν nexus 4 , λογικά θα ακολουθήσω. Μπορώ να φέρω και το 5αρι από Αμερική , αλλά δεν ξέρω αν θέλω να δώσω τα extra 100-150 euro και να περιμένω να έρθει στα χέρια μου αρχές 2014.
@πατερ
Έβγαλε ένα θεματάκι με το audio jack , αλλά δεν έχω πάει να το φτιάξω (2ετής δεν είναι η εγγύηση; , έχω ακόμα περιθώριο ) . Αν κάνω το λάθος και βγώ με κάτω από 70% μπαταρία από το σπίτι, μέχρι να γυρίσω, με λίγο πασπάτεμα , πιθανώς θα έχει σβήσει. Του φοράω stock 4.1.2 , γιατί όποια 4.3 του είχα βάλει είχε σκαλώματα. Αλλά όλο και συχνότερα αρχίζω να παρατηρώ lagάρισμα , χωρίς να το έχω ιδιαίτερα φορτωμένο. Δεν έχω ασχοληθεί με τον dialer της Sammy, αλλά αμφιβάλω αν τρώει μεγαλύτερες φλασιές από τον δικό μας (και επίσης το κλασσικό θέμα με το wifi ).
BTW, τι τιμή θεωρείτε καλή να το σπρώξω το Razr ; Είναι σε καλή κατάσταση γενικώς.
-
Συμμετείχα στο πρόγραμμα ανταλλαγής συσκευής με το LG G2 που διεξάγει η LG Hellas.
Στη σημερινή 2η κλήρωση κέρδισα. Οπότε για 1 μήνα θα έχω στα χέρια μου το G2 16GB αφήνοντας τους το iPhone 5. Και αν μου αρέσει η συσκευή, μπορώ να την κρατήσω μετά το πέρας του μήνα δίχως καμία επιβάρυνση, αφήνοντας βεβαίως το παλιό μου κινητό.Οπότε καλύτερο δωράκι δεν θα μπορούσε να μου τύχει.
Κορσέρ, τι κάνω ρε αδερφέ μου? Με προβληματίζουν τα 10.6 GB ελεύθερης μόνο μνήμης.
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Συμμετείχα στο πρόγραμμα ανταλλαγής συσκευής με το LG G2 που διεξάγει η LG Hellas.
Στη σημερινή 2η κλήρωση κέρδισα. Οπότε για 1 μήνα θα έχω στα χέρια μου το G2 16GB αφήνοντας τους το iPhone 5. Και αν μου αρέσει η συσκευή, μπορώ να την κρατήσω μετά το πέρας του μήνα δίχως καμία επιβάρυνση, αφήνοντας βεβαίως το παλιό μου κινητό.Οπότε καλύτερο δωράκι δεν θα μπορούσε να μου τύχει.
Κορσέρ, τι κάνω ρε αδερφέ μου? Με προβληματίζουν τα 10.6 GB ελεύθερης μόνο μνήμης.
δοκιμασε το και θα δεις στο τελος...
πιστευω θα λατρεψεις την μπαταρια και το μεγεθος οθονης...σαν lag κλπ δεν εχει.
-
να ευχαριστήσω τους 2 βρετανους μοντς που προσφέρθηκαν και τελικά εφτασε το τιτανοθηριο Ν5 στα χέρακια μου, δεν μου άρεσε η συνεργασία τους με γνωστό χτίστη του φόρουμ..έκανε και χαβαλέ τρομάρα του...
το Ν5 το μόνο θέμα που φαίνεται να έχει είναι οι ήχοι κλήσης κτλ που έχει μέσα συν το αδύναμο ηχείο, τουλάχιστον έτσι δείχνει...απο κει και πέρα μιλάμε για πολεμική μηχανή, όποιος ψάχνει κινητό ας του ρίξει μια ματιά!
Περι συσκευών Android...