-
Tελικα υπαρχει καποια αποδεδειγμενα σοβαρη σχολη για πανασχετους 'γερους' που το σκεφτονται πολυ το θεμα τον τελευταιο καιρο?
Η προταση να αφορα αναγκαστικα το λεκανοπεδιο της Αττικης και μιλαμε για τη μεγαλη κατηγορια.. -
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Tελικα υπαρχει καποια αποδεδειγμενα σοβαρη σχολη για πανασχετους 'γερους' που το σκεφτονται πολυ το θεμα τον τελευταιο καιρο?
Η προταση να αφορα αναγκαστικα το λεκανοπεδιο της Αττικης και μιλαμε για τη μεγαλη κατηγορια..Ότι γράφει πιο πάνω, Riding School με Χούντρα και CSS στα Μέγαρα.
-
Βεβαιως καταλαβα την αναγκαιοτητα τους,αλλα αντεληφθην οτι προκειται για 'μεταπτυχιακα' μαθηματα...
Εδω μιλαμε για τα βασικα!!
Θελω να παρω διπλωμα μηχανης στα πλησιστια 40μου (λογικο να μην φανταστεις απο μερους σου το επιπεδο ασχετοσυνης μου! )
Ψαχνω καλη σχολη οδηγων (αν καταφερω να μην απειληθω με διαζυγιο ενδιαμεσως ! ) -
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Βεβαιως καταλαβα την αναγκαιοτητα τους,αλλα αντεληφθην οτι προκειται για 'μεταπτυχιακα' μαθηματα...Εδω μιλαμε για τα βασικα!!
Θελω να παρω διπλωμα μηχανης στα πλησιστια 40μου (λογικο να μην φανταστεις απο μερους σου το επιπεδο ασχετοσυνης μου! )
Ψαχνω καλη σχολη οδηγων (αν καταφερω να μην απειληθω με διαζυγιο ενδιαμεσως ! )Καλά κι εγώ στα 30 πήρα δίπλωμα και αγόρασα την πρώτη μου μηχανή, δεν λέει κάτι αυτό.
Βρες μια σχολή με σχετικά καλή τιμή και υπολόγισε και ένα 500άρι για τα μεταπτυχιακά, τα οποία είναι απείρως πιο χρήσιμα από αυτά που θα σου μάθεις στην σχολή οδηγών.
Επίσης υπολόγισε και 500-1000€ για εξοπλισμός (κράνος-γάντια-μπουφάν-μποτάκια-παντελόνι)
-
Σε ευχαριστω για το κουραγιο,θα το χρειαστω!
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Σε ευχαριστω για το κουραγιο,θα το χρειαστω!κι ένα tip για την σύζυγο...
πήγαινε την να διαλέξει κράνος και μπουφάν για αυτήν (ξέρεις χρώματα κλπ κλπ), και μετά πάρτη για την πρώτη της βόλτα σαν συνεπιβάτης.
Η δικιά μου τουλάχιστον ήθελε να πηγαίνουμε παντού με την μηχανή μετά.
-
στις σχολες οδηγων δε μαθενεις ουτε τα βασικα για τη μηχανη. μαθενεις μονο πως να κανεις το 8 για να περασεις
τις εξεταστεις. οπως ειναι για το αυτοκινητο, 10 φορες χειροτερα ειναι για τη μηχανη.
το CSS και αλλα τετοια σχολεια, αξιζουν και με το παραπανω τα λεφτα τους. -
τσιλη μη μασας, προχωρα
-
Τελικά τα κατάφερα και έκανα το CSS Level 1 και 2 το ΣΚ που μας πέρασε.
Καταπληκτική εμπειρία, την προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους ανεξαρτήτως εμπειρίας, έφυγα πολύ καλύτερος οδηγός, με μισοφαγωμένες μπότες και μπίλιες στα πατάκια
Να πω και την μαύρη αλήθεια ζήλεψα αυτούς με τα SS μηχανάκια και σίγουρα θα πάω για Level 3 και 4 του χρόνου που θα ξαναέρθουν.
Επίσης στο Level 2 είχα την τιμή να είμαι Star Student και να κερδίσω ένα ανάλογο μπλουζάκι -
Συγχαρητήρια! Money well spent!
Δεν ξέρω αν με ξεγελά το σχήμα του ρεζερβουάρ ή η γωνία της φωτό αλλά γιατί (φαίνεσαι να...) κάθεσαι τόσο πίσω στην πρώτη φωτό ?
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Συγχαρητήρια! Money well spent!Δεν ξέρω αν με ξεγελά το σχήμα του ρεζερβουάρ ή η γωνία της φωτό αλλά γιατί (φαίνεσαι να...) κάθεσαι τόσο πίσω στην πρώτη φωτό ?
Σε ξεγελάει μάλλον η γωνία της φώτο, γενικά κάθομαι σε απόσταση μιας γροθιάς από το τέλος του ρεζερβουαρ και είμαι και μεγαλόσωμος
-
@dimik το ελιωσες το hornetaki!
οι τιμες ειναι ιδιες με ελλαδα? καπου 280ευρω το level κοστιζει στην ελλαδα. πως γινεται η εκμαθηση? εσυ πας μπροστα και
ο εκπαιδευτης ακολουθει με αλλη μοτο παρατηρωντας τα λαθη σου? -
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
οι τιμες ειναι ιδιες με ελλαδα? καπου 280ευρω το level κοστιζει στην ελλαδα. πως γινεται η εκμαθηση? εσυ πας μπροστα και
ο εκπαιδευτης ακολουθει με αλλη μοτο παρατηρωντας τα λαθη σου?Έχει ακόμα περιθώρια το Hornet
Η τιμή ήταν 210€ το level επιχορηγημένη από το υπουργείο εδώ.
Το κάθε level έχει 5 20λεπτα θεωρία που την κάνει Άγγλος εκπαιδευτής και 5 2λεπτα (ένα μετά από κάθε θεωρία) πρακτικής εξάσκησης στην πίστα. Εμείς είμασταν 3 γκρούπ με 8-9 άτομα το καθένα και 3 εκπαιδευτές στην πίστα από τους οποίους ο καθένας είχε αναλάβει και παρακολουθούσε 3 συγκεκριμένους μαθητές και με νοήματα τους υποδύκνειε τις ασκήσεις ή τους έβγαζε εκτός πίστας για να τους μιλήσει-εξηγήσει τι κάνουν λάθος ή τι πρέπει να διορθώσουν.
Γενικά ένα γκρουπ έκανε θεωρία, ένα πρακτική και ένα διάλειμμα.Είχα την τύχη στο τελευταίο session στην πίστα στο level 2 να βρέχει, και ήταν ένας πολύ καλός τρόπος να φύγει ο φόβος της βροχής -
στην ελλαδα το πληρωνει 'ο μαθητης' το καθε level, αλλα νομιζω οι εκπαιδευτες ειναι ελληνες (εχω ακουσει πολυ
καλα λογια για ολους). αξιζει σιγουρα να παρακολουθησεις οσα level μπορεις αλλα εχουν κλεισει οι πιστες. -
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
στην ελλαδα το πληρωνει 'ο μαθητης' το καθε level, αλλα νομιζω οι εκπαιδευτες ειναι ελληνες (εχω ακουσει πολυ
καλα λογια για ολους). αξιζει σιγουρα να παρακολουθησεις οσα level μπορεις αλλα εχουν κλεισει οι πιστες.H επιχορήγηση ήταν η διαφορά της τιμής από την Ελλάδα. Τα 210 τα πλήρωσα μια χαρά για κάθε Level.
Αυτός που κάνει θεωρία είναι Άγγλος, Gary αν θυμάμαι σωστά και Δέσποινα η μεταφράστρια, οι εκπαιδευτές στην πίστα είναι Έλληνες, ένας εκ των οποίων ο Σπύρος Κούτρας, ο διευθυντής του CSS στην Ελλάδα.
Τα Μέγαρα έκλεισαν προσωρινά λόγω ατυχήματος, οι Σέρρες λειτουργούν κανονικά νομίζω, αν και λόγω χειμώνα τα μαθήματα έχουν σταματήσει για φέτος.https://www.facebook.com/California.Sup ... ool.Greece
https://www.facebook.com/pages/Californ ... 8550736513 -
Πολλά δεν είναι τα 200+€ για 10 λεπτά στην πίστα;
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Πολλά δεν είναι τα 200+€ για 10 λεπτά στην πίστα;10 λεπτά? 5 χ 20 λεπτά ήταν....και δεν μετράει ο χρόνος στην πίστα αλλά το τι έμαθες φεύγοντας και το πως πήγαινες στην πίστα στο τελευταίο session σε σχέση με τα προηγούμενα.
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Αυτός που κάνει θεωρία είναι Άγγλος και η μεταφράστρια, οι εκπαιδευτές στην πίστα είναι ΈλληνεςΤο ίδιο ισχύει και στην Ελλάδα.
Αλλά δεν είναι Track day, είναι εκπαιδευτική ημερίδα ουσιαστικά με private tutoring, που αξίζει και το τελευταίο cent.
Το έκανα τον Ιούλιο και αν ζήλευες εσύ τα SS, σκέψου εγώ...
-
Θύμισε μου το όνομα του εκπαιδευτή στην φώτο? Τον είχα στο level 2, καταπληκτικός
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
10 λεπτά? 5 χ 20 λεπτά ήταν....και δεν μετράει ο χρόνος στην πίστα αλλά το τι έμαθες φεύγοντας και το πως πήγαινες στην πίστα στο τελευταίο session σε σχέση με τα προηγούμενα.
Έγραψες για 5χ20 λεπτά θεωρία και 2χ5 λεπτά πίστα.
ο εκπαιδευτης ακολουθει με αλλη μοτο παρατηρωντας τα λαθη σου?Έχει ακόμα περιθώρια το Hornet
Η τιμή ήταν 210€ το level επιχορηγημένη από το υπουργείο εδώ.
Το κάθε level έχει 5 20λεπτα θεωρία που την κάνει Άγγλος εκπαιδευτής και 5 2λεπτα (ένα μετά από κάθε θεωρία) πρακτικής εξάσκησης στην πίστα. Εμείς είμασταν 3 γκρούπ με 8-9 άτομα το καθένα και 3 εκπαιδευτές στην πίστα από τους οποίους ο καθένας είχε αναλάβει και παρακολουθούσε 3 συγκεκριμένους μαθητές και με νοήματα τους υποδύκνειε τις ασκήσεις ή τους έβγαζε εκτός πίστας για να τους μιλήσει-εξηγήσει τι κάνουν λάθος ή τι πρέπει να διορθώσουν.
Γενικά ένα γκρουπ έκανε θεωρία, ένα πρακτική και ένα διάλειμμα.Είχα την τύχη στο τελευταίο session στην πίστα στο level 2 να βρέχει, και ήταν ένας πολύ καλός τρόπος να φύγει ο φόβος της βροχήςΑν είναι τυπογραφικό λάθος, εντάξει. Αν πάλι τα λεπτά στην πίστα είναι τόσο λίγα, θεωρώ πως δεν αξίζει τα χρήματα αυτά (εννοώ πως είναι ακριβό, όχι πως γενικώς δεν αξίζει...).
Περί Εκπαίδευσης, Σχολείων κ.λ.π