-
Ο χρήστης tpapo έγραψε:
Και τελικα εχθες μπορει να εκανα μια τρυπα στο νερο νομιζωντας πως το απετρεψα γιατι οπως ειπε το τσακαλι ο Θεοχαρης σε τουιτ οτι** η εφορια συμφωνα με τον νομο ν3943/31-3-11 υποχρεουται να συμψηφίσει βεβαιωμενους φορους που δεν εχουν καταστει ληξιπροθεσμοι** με λιγα λογια σου κατασχουν τα χρηματα χωρις να χρωστας και οταν λεμε χρωστας εννοουμε ληξιπροθεσμα χρεη.
Αγαπητέ φίλε το ίδο συνεβη με φίλο που πήγε στη ΔΟΥ ΛΑΜΙΑΣ να εισπραξει επιστροφη και ακουσον ακουσον του εγινε συμψηφισμός της επιστροφής(~700ε) με τον Φορο Πολυτελείας για το 2λ πού έχει (440ε) που δεν ήξερε καν ότι είχε βεβαιωθεί στο account του στο taxisnet πριν 1-2 μέρες ,έξαλλος έκανε φασαρια μεγάλη και τελικά δεν του δώσανε και φορολογικη ενημεροτητα !
WELCOME TO THE JUNGLEhttp://www.zougla.gr/greece/article/pro ... isodimaton
kai μετα παραπονιομαστε που δεν ειναι δικαιοι οι φοροι,πληρωνουν πολλα οι 2λιτροι,σπιτι 40ετιας πληρωνει 500 ευρω χαρατσι κλπ
Για να δουμε ποσοι μαλακες Ελληνες υπαρχουν στις εκλογες.#gamotospitipousaspetage
-
Εγω βρε παιδια δεν εχω τιποτα δοσεις κλπ στην Εφορια απλα χρωσταω απο περυσι 60 ευρω και ειναι να παρω φετος επιστροφη 485 ευρω. Παω στην Εφορια και τους ρωταω να πληρωσω αυτα τα 60 να μην περιμενω να γινει συμψηφισμος; Αυτο στις 13 Αυγουστου και η απαντηση ηταν οχι κυριε αρχες Σεπτεμβριου θα μπουν τα λεφτα στον λογαριασμος σας.
Παω αρχες Σεπτεμβρη με πανε για τελος Σεπτεμβρη μετα με πηγαν για τα Χριστουγεννα και στο τελος βλεπω τα 60 ευρω που εχουν παει 62 να φτανουν στα 485 ευρω με τους μηνες και τους τοκους και ετσι να μου πουν πατσισαμε και να φυγω απο κει με κανενα λαρυγγι στα δοντια μου.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
'Παρακαλούμε περάστε από τη ΔΟΥ δι' υπόθεσίν σας'Αυτο που το ειδες στο εστειλαν η στον λογαριασμο σου στο taxis?
-
Ο χρήστης LLLEFTERIS έγραψε:
'Παρακαλούμε περάστε από τη ΔΟΥ δι' υπόθεσίν σας'
Αυτο που το ειδες στο εστειλαν η στον λογαριασμο σου στο taxis?
Μου το έστειλαν ταχυδρομικά
-
Λοιπον περσι εβαλα 2 φορες πετρελαιο,ιδιος προμηθευτης,ιδια ποσοτητα ,πηρα ομως επιδομα μονον για την 1απόδειξη το ψαχνω λοιπον εδω και καιρο γιατι δεν πηρα για τη 2αποδειξη και ανακαλυπτω οτι ο προμηθευτης μου εχει περασει την αποδειξη αυτη στο συστημα σε αλλο ονομα ! λαθος ή εσκεμμενα δεν το γνωριζω αν και ειμαι καχυποτος ,το θεμα ειναι οτι σε καποιον μπηκαν καποια ευρω στο λογαριασμο του χωρις να τα δικαιουται και εγω ψαχνω την ακρη 4-5 μηνες σαν τον μακακα της υποθεσης...ο πετρελαιας φυσικα και αναγνωρισε το 'λαθος' και μου ειπε αοριστα οτι θα μου επιστρεψει το ποσο που ηταν να παρω...βεβαια δεν το εχει κανει μεχρι τωρα..τι τον κανω τωρα ? για το 'γαμωτο' της υποθεσης δηλαδη...
Sent from my ZTE V967S using Tapatalk 4
-
Eρώτηση γιατί δεν έχω ασχοληθεί ποτέ: Αν η πρώτη κατοικία έχει φυσικό αέριο και το εξοχικό πετρέλαιο, δικαιούται κανείς να κάνει αίτηση για επίδομα θέρμανσης για το εξοχικό;
(μη βαράτε οκ;)
-
Ο χρήστης tpapo έγραψε:
...ο πετρελαιας φυσικα και αναγνωρισε το 'λαθος' και μου ειπε αοριστα οτι θα μου επιστρεψει το ποσο που ηταν να παρω...βεβαια δεν το εχει κανει μεχρι τωρα..τι τον κανω τωρα ? για το 'γαμωτο' της υποθεσης δηλαδη...Sent from my ZTE V967S using Tapatalk 4
να του πεις να τα ζητησει πισω απο τον αλλον αφου εγινε λαθος και να σου τα δωσει.
Εναλλακτικα ζητα του εξτρα λιτρα φετος για το ισοποσο και ο πετρελαιας θα πληρωθει απο τον αλλον μεσω της επιστροφης.
Καταλαβες τι θελω να πω, με την προυποθεση οτι δεν εγινε λαμογια και ειναι εντιμος ο πετρελαιας.Αν εχει γινει λαμογια πεσ του οτι θα πας στην εφορια να διεκδικησεισ την επιδοτηση σου οποτε αν εχει γινει φουστια θα φοβηθει και θα στα δωσει.
Αν ειναι φουστια δεν νομιζω να το εκανε μονο σε σενα για 100-200 ευρω αλλα θα ειναι ολοκληρη μηχανη απατης....(λιγα απο τους πολλους)
-
Ποιος είναι ο τύπος για να βρούμε το καθαρό ποσό, όταν ξέρουμε το μικτό;
Πχ μικτό ποσό 100 ευρώ, ποσοστό παρακράτησης 20%, ποιο είναι το καθαρό, επί του οποίου προστίθεται το 20% για να βγει το (γνωστό) μεικτό. -
20% = 0,20
Μάλλον δεν κατάλαβα τι θέλεις,
αυτό;
100 / (1+0,20) -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πχ μικτό ποσό 100 ευρώ, ποσοστό παρακράτησης 20%, ποιο είναι το καθαρό, επί του οποίου προστίθεται το 20% για να βγει το (γνωστό) μεικτό.Ο τυπος ειναι αυτος που εγραψε ο leonp , 100 / (1 + 0,2).
Και αν δεν τον θυμασαι ,ειναι πολυ ευκολο να τον βρεις. Εξισωση 1ου βαθμου .
Εστω Χ = καθαρο ποσο , τοτε Χ + 0,2 Χ = 100 => Χ (1+0,2) = 100 => Χ = 100 / (1 + 0,2).Και για το απολυτηριο γυμνασιου εβαλε το χερι του ο Μητσοτακης ? Πλακα κανω , μου φανηκε αστειο που ρωτας κατι τετοιο.
-
Ευχαριστώ, τον leonp, αλλά και τον αναλυτικότερο αεροζόλ.
υγ: μην κρίνετε εξ ιδίων
-
Μήπως πριν βγάλεις το 20% πρέπει να βγάλεις πρώτα το ΦΠΑ?
-
Είναι για ασφαλιστικές εισφορές (εργόσημο, 25%).
Κόλλησα, αλλά αφού χάρηκαν μερικοί, δε μπειράζει. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Είναι για ασφαλιστικές εισφορές (εργόσημο, 25%).
Κόλλησα, αλλά αφού χάρηκαν μερικοί, δε μπειράζει.Δέν είμαι 100% σίγουρος οτι αυτό που είπαν οι προλαλήσαντες είναι σωστό. Το
είναι για όταν έχεις ένα μεικτό ποσό 100€ το οποίο προέκυψε απο ένα καθαρό ποσό πάνω στο οποιο έχει μπεί ένα καπέλο 20% και θέλεις να βρείς το αρχικό καθαρό ποσό, πχ όπως υπολογίζουμε την καθαρή αξία χωρίς το ΦΠΑ απο την τελική αξία.
Όταν όμως μιλάμε για παρακράτηση 20% πάνω σε ένα ποσό, τότε ο τύπος για να βρείς το καθαρό ποσό χωρίς την παρακράτηση θα είναι
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πχ μικτό ποσό 100 ευρώ, ποσοστό παρακράτησης 20%, ποιο είναι το καθαρό, επί του οποίου προστίθεται το 20% για να βγει το (γνωστό) μεικτό.Στο παράδειγμά σου διαιρείς το 100 με το 1,20.
-
μικτο ποσο αμοιβης 100 με παρακρατηση π.χ. 20% το καθαρο που θα παρει στο χερι ειναι 80 και βεβαιωση παρακρατησης για 20 ευρω.
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
μικτο ποσο αμοιβης 100 με παρακρατηση π.χ. 20% το καθαρο που θα παρει στο χερι ειναι 80 και βεβαιωση παρακρατησης για 20 ευρω.80+20%=96
-
μα η αμοιβη που εχεις συμφωνησει ειναι 100. οποτε ο φορος π.χ. ειναι 20% = 20 στο τιμολογειο που κοβεις ασχετο με το ΦΠΑ που ειναι στο 100 επανω. οποτε στο χερι σου δεινει 80 και τον ΦΠΑ που αναλογει στο 100... ετσι μας πληρωναν μια ζωη με το μπλοκακι.
-
Όσοι έχετε να πληρώσετε δόσεις για ΦΑΠ του '11 και '12 για τσεκάρετε το taxis net γιατί μπορεί να σας περιμένει έκπληξη!!
Μπαίνω πριν λίγο για να εκτυπώσω τα ποσά του επόμενου μήνα και τί να δώ; Καινούργια entries για το ΦΑΠ '11 και '12
Μάλλον τα συστήματα έχουν τρελλαθεί και βγάζουν πάλι ΦΑΠ... Η ανικανότητα σε όλο της το μεγαλείο! Ούτε σωστή μηχανογράφιση δεν μπορει να έχει αυτό το κράτος και κατά τα άλλα θέλουμε και ανάπτυξη τρομάρα μας!!
ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ!! Που έλεγε και η Σαπφώ Νοταρά!!!
-
TAXIS NET - φορολογία εισοδήματος