-
ναι, όλα έτοιμα. θα τα έκανα το πρωί αλλά τελικά έπιασα να φτιάξω το πολυμηχάνημα που μάσαγε τις Α4 ...
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Κάθε βδομάδα ρίχνω στην αποχέτευση του νεροχύτη, του νιπτήρα, της μπανιέρας, της λεκάνης και του σιφωνίου στο δάπεδο του λουτρού, καθαριστικό για λεκάνες WC και ψοφάνε.
μια φορα τη βδομαδα χλωρινη στην μπανιερα/ντουζιερα...ποσοτητα οσο ενα φλιτζανακι του καφε και λιγο νερο μετα για να φθασει μεχρι το κεντρικο σιφωνι στο δαπεδο...
ποιο προιον να δοκιμασω για αρχη, χλωρινη;
- το καπακι που λεει ο dim
-
στο wc τραβαω καζανακι και αργει να κατεβει το νερο στο φυσιολογικο επιπεδο μεσα στη λεκανη.Τι ειναι αυτο τωρα? αρχιζει να βουλωνει? τι κανουμε?
-
βάλε λίγο περισσότερα λαχανικά στη διατροφή σου
-
λεγετε ρε σεις και αφηστε την πλακα,με αγχωνει να το βλεπω να κατεβαινει σιγα-σιγα
να του ριξω κανα ξεβουλωτικο για αποχετευσεις προληπτικα? -
γειά σας παιδιά,
ενδιαφέρομαι για μόνωση ταράτσας 300 τμ (καταπολέμηση υγρασίας - βροχή αλλά και προστασία από την αφόρητη ζέστη το καλοκαίρι).
Έχω καταλήξει σε δύο υλικά
α. HYPERDESMO LV
Β. ISONET
Πείτε μου την γνώμη σας αν τα έχετε χρησιμοποιήσει εσείς ή γνωστοί σας
ευχαριστώ -
To ξερω οτι ειναι παντελώς ανεπίκαιρο.Αλλα τι μηχανη γκαζον θα μου προτεινεται μιας κ πρεπει να γίνει αντικατάσταση.
Θέλω κατι δυνατο ,η επιφανεια που κουρεύω ειναι γυρω στα 60-70 τμ -
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
στο wc τραβαω καζανακι και αργει να κατεβει το νερο στο φυσιολογικο επιπεδο μεσα στη λεκανη.Τι ειναι αυτο τωρα? αρχιζει να βουλωνει? τι κανουμε?Παίρνεις μια βεντούζα απόφραξης, την βάζεις σε ένα κοντάρι σκούπας, πατάς το καζανάκι και όσο είναι ακόμη η λεκάνη γεμάτη με νερό πρέπει να πιέσεις με δύναμη ώστε να δημιουργηθεί υδραυλική πίεση. Ο σκοπός είναι να εφαρμόσει η βεντούζα στη λεκάνη και να σπρώξεις απότομα το νερό ώστε να ξεβουλώσει. Θέλει λίγη τέχνη για να βρεις τον τρόπο και να μην κάνεις όλη την τουαλέτα χάλια αλλά δουλεύει υπερβολικά καλά. (λόγω γωνίας στην αποχέτευση έχω σχετικά συχνά αυτό το πρόβλημα )
ΥΓ. Ως μιας πιο ήπια λύση μπορείς να γεμίσεις μια λεκάνη με νερό μέχρι πάνω και να τη ρίξεις απότομα στη λεκάνη. Επανέλαβε 2-3 φορές.
-
Ο χρήστης thednick έγραψε:
στο wc τραβαω καζανακι και αργει να κατεβει το νερο στο φυσιολογικο επιπεδο μεσα στη λεκανη.Τι ειναι αυτο τωρα? αρχιζει να βουλωνει? τι κανουμε?
Παίρνεις μια βεντούζα απόφραξης, την βάζεις σε ένα κοντάρι σκούπας, πατάς το καζανάκι και όσο είναι ακόμη η λεκάνη γεμάτη με νερό πρέπει να πιέσεις με δύναμη ώστε να δημιουργηθεί υδραυλική πίεση. Ο σκοπός είναι να εφαρμόσει η βεντούζα στη λεκάνη και να σπρώξεις απότομα το νερό ώστε να ξεβουλώσει. Θέλει λίγη τέχνη για να βρεις τον τρόπο και να μην κάνεις όλη την τουαλέτα χάλια αλλά δουλεύει υπερβολικά καλά. (λόγω γωνίας στην αποχέτευση έχω σχετικά συχνά αυτό το πρόβλημα )
ΥΓ. Ως μιας πιο ήπια λύση μπορείς να γεμίσεις μια λεκάνη με νερό μέχρι πάνω και να τη ρίξεις απότομα στη λεκάνη. Επανέλαβε 2-3 φορές.
ευχαριστω! απο ξεβουλωτικα εχεις να προτεινεις κατι?
-
Ο χρήστης thednick έγραψε:
Με ζεστο,εως καυτό ,νερό ακόμα καλύτερα
-
Προσωπικά δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ τπτ του στυλ τουμποφλο σε λεκάνη τουαλέτας. Μια φορά που είχα χρησιμοποιήσει σε νεροχύτη είχε δουλέψει αρκετά καλά.Αλλά δεν ξέρω αν κάνει για λεκάνη.
-
Ο χρήστης evanpap333 έγραψε:
γειά σας παιδιά,ενδιαφέρομαι για μόνωση ταράτσας 300 τμ (καταπολέμηση υγρασίας - βροχή αλλά και προστασία από την αφόρητη ζέστη το καλοκαίρι).
α. HYPERDESMO LV
Β. ISONET
ευχαριστώΑλλο υγρασια, αλλο ζεστη, δυστυχως για να γινει σωστη δουλει θελει ασφαλτοπανα και μονωση κλπ κλπ πολλα χρηματα.
-
ευχαριστω Βιλλ και thednick
-
Τηγάνι που δε πατάει πλέον καλά στην εστία επισκευάζεται (μέγγενη/βαριοπούλα κλπ) ή χρήζει αντικατάστασης;
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Τηγάνι που δε πατάει πλέον καλά στην εστία επισκευάζεται (μέγγενη/βαριοπούλα κλπ) ή χρήζει αντικατάστασης;δεν την παλευεις κάστανο ε?
-
Eπισκευάζεται φυσικά, η διαφορά που έχει δημιουργηθεί οφείλεται στους συνεχείς θερμικούς κύκλους που υφίσταται ο πάτος. Ουσιαστικά μεταβάλλεται η κρυσταλλική δομή του μετάλλου, ο quadra ίσως μπορεί να το σιάξει στον τόρνο του.
-
corsair
dine μου πέφτει λίγο μακρυά . Θα δοκιμάσω με μέγγενη αρχικά.
Θέλω να στερεώσω ένα τραπέζι στον τοίχο ώστε να το λειτουργώ σαν πάγκο, να μη κουνιέται δλδ όταν μαστορεύω κάτι στη μέγγενη κλπ. Θέλω όμως να βάλω κάποιο μηχανισμό που να μπορώ να το απασφαλίζω εύκολα για μετακίνηση χωρίς να χρειάζεται να ξεβιδώνω τη βάση.
Τέλος κάτι άσχετο, Σε ποια μαγαζιά μπορώ να βρω τσόχα καλής ποιότητας ;
-
Φίλε ΝΤΜΙΤΣΠΑΝ διαφωνώ με τη μεγγενη, δεν θα βγαίνουν καλές οι μπριτζόλες μετα.
ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΑ χρειάζεται, απλώς πες πότε θα το σιάξεις για να 'μαι σε μια γωνιά να βλέπω -
Ο χρήστης evanpap333 έγραψε:
γειά σας παιδιά,ενδιαφέρομαι για μόνωση ταράτσας 300 τμ (καταπολέμηση υγρασίας - βροχή αλλά και προστασία από την αφόρητη ζέστη το καλοκαίρι).
α. HYPERDESMO LV
Β. ISONET
ευχαριστώΑυτά που σκέπτεσαι είναι μόνο για υγρασία και θέλουν επανάληψη της επίστρωσης κάθε μερικά χρόνια. Φτηνή αλλά όχι οριστική λύση. Για να ξεχάσεις υγρασία και ζέστη - κρύο με ανάλογα οφέλη με ανάγκες ψύξης θέρμανσης υπάρχει ποιο δαπανηρή δυστυχώς διαδικασία. 1. Επάλειψη ταράτσας με τσιμεντοϊδές. 2. κόλληση με κόλα πλακιδίων φελιζόν (διογκωμένη πολυστρερίνη όχι εξυλασμένη - DOW) πάχους 5cm. 3. Τσιμεντοκονία με επιθυμητές κλήσεις με μέσω πάχος 7cm. 4. Αν η ταράτσα είναι επισκέψιμη το καλύτερο είναι πλακάκι, αν δεν πατιέται ασφαλτική μεμβράνη με επικάλυψη αλουμινίου. Μεγάλη προσοχή στους απαιτούμενους αρμούς διαστολής για να μην έχεις ρωγμές και πάει στράφι η όλη προσπάθεια. Επίσης άριστη επιλογή για πλήρως θωρακισμένο σπίτι είναι η τοποθέτηση θερμοπρόσωψης στους εξωτερικούς τοίχους.
-
Φώναξε ένα συνεργείο να σου περάσει αφρομπετόν να ησυχάσεις για πάντα, όλα τα είχα δοκιμάσει, ακόμα και πλάκες πολυουρεθάνης με όλα τα κατάλληλα υλικά από κάτω και από πάνω, στο τέλος σου μένουν τα έξοδα και ο κόπος βάλε - βγάλε και τα σκουπίδια, εδώ και 20+ χρόνια έχω ηρεμήσει με την ταράτσα.
Είναι ελαφρύ υλικό, δεν επιβαρύνει τη στατικότητα, θα έχεις και ρύση να φεύγουν τα νερά.
Όλοι εδώ είναι, εμένα μου την είχε βάλει ο Γιαννάτος, μου κάνει εντύπωση που ακόμα υπάρχει.
https://www.google.gr/search?q=ν%C ... hgeWwoGIBQ
ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ [#2]