-
Οι μόνοι που παραπονέθηκαν για τον συγχρονισμό των φαναριών στη νέα παραλία ήταν οι markvag και popolaros.
Να μην περνάτε από τον Δήμο μας αν δεν σας αρέσει.
Εμείς ρυθμίσαμε τα φανάρια έτσι ώστε να πρέπει να κινείσαι με σταθερή ταχύτητα 25 χαω.Δεν θα τρέχετε με 50 να μας φθείρετε την άσφαλτο.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Οι μόνοι που παραπονέθηκαν για τον συγχρονισμό των φαναριών στη νέα παραλία ήταν οι markvag και popolaros.προσθετω και γω την κραυγή αγωνιας μου για τα φανάρια της παραλιακης. Απαξ και με πιασει πορτοκαλι πρεπει να δωσω μάχη μαστιγωνοντας ανηλεώς τα αλογα της παπιαbushas μπας και καταφέρω να περάσω εστω με πορτοκαλί το επόμενο. Ουσιαστικά το κράτος με εξωθεί σε αγορά μεγαλύτερης μηχανής, για να με φορολογήσει
-
Τόσο μαστίγωμα για να πιάσεις 25;
-
Από τότε που πήγε η πάπια Χαλκιδική, ψόφησαν τα πιο πολλά άλογα από εξάντληση και τωρα με δυσκολία πιάνει 25 χαω.
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
http://www.dazzle-car.grΠήγα είδα μου είπε και έφυγα!!
-
Ο χρήστης Nikolaos106 έγραψε:
Πήγα είδα μου είπε και έφυγα!!
Τι δεν σου έκατσε καλά; Τιμές;
Αν και οι υπηρεσίες detailing κοστίζουν, στην περίπτωση που γίνουν σωστά αξίζουν αυτά που κοστίζουν.
Επειδή από ότι διαβάζω, καταλαβαίνω πως θέλεις να περιποιηθείς το αυτοκίνητο σου, μπορείς να κάνεις και κάποια πράγματα μόνος σου. -
Το ποστ του ψορσαιρ ... Δωρεάν διαφήμιση της Kymco!
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Το μαστιγώνει το δελφίνι δηλαδή;
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Τόσο μαστίγωμα για να πιάσεις 25; -
Τόσο μαστίγωμα για να πιάσεις 25;Κατεβαίνει και σπρώχνει!!!
-
Ο χρήστης fotismt έγραψε:
Τι δεν σου έκατσε καλά; Τιμές;
Αν και οι υπηρεσίες detailing κοστίζουν, στην περίπτωση που γίνουν σωστά αξίζουν αυτά που κοστίζουν.
Επειδή από ότι διαβάζω, καταλαβαίνω πως θέλεις να περιποιηθείς το αυτοκίνητο σου, μπορείς να κάνεις και κάποια πράγματα μόνος σου.Αυτό είναι το ζόρι η τιμή αυτή την εποχή.
Από ότι φαίνεται η δουλειά που κάνει πάνω σε κάτι πορσε και μπεμπες που είχε μέσα ήταν καλλιτεχνική.
Οσο για το μονος εχει και ενα οριο δεν μπορεις να κανεις παρα μονο κατι απλα πραγματα.Αλλο το χερι του τεχνιτη οπως και να το κανουμε. -
Δεν αντιλέγω αλλά μπορείς να βελτιώσεις σε μεγάλο βαθμό την εμφάνιση του αυτοκινήτου σου με ένα Α budget μόνος σου. Επίσης, η δουλειά που θα σου κάνει ο καθένας επαγγελματίας πρέπει να διατηρηθεί. Άρα πρέπει να πάρεις κατάλληλα 'αξεσουάρ' για τις διάφορες εργασίες που θα κάνεις μόνος σου ώστε να διατηρήσεις την κατάσταση που ο επαγγελματίας θα το έχει φέρει. Η συζήτηση μπορεί να πάρει όμως διαστάσεις και επειδή είμαστε λίγο off topic στείλε ένα pm ή γράψε στο κατάλληλο θέμα περιποίησης.
Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Όντως off-topic! Σ'αυτό το θέμα πρέπει να υπάρχουν μόνο συζητήσεις για γύρο και μπουγάτσα Επειδή έχω καιρό να κατέβω Σαλλλόνικα, πως πάνε οι εξελίξεις με τα γυράδικα??
-
Ποιος ξέρει τι σκατα έγινε στο κεντρο στα πανεπιστήμια κοντα και οι συλληψεις πηγαν συγνεφο;
-
Ο χρήστης Nikolaos106 έγραψε:
καλα και συ δεν του πηγες αμάξι... τριμπουρδελο του πήγες 100 γαλακτώματα και αλοιφές μπας και το κάνει να μοιάζει με κάτι...
Τεσπα... στα λεγα! Για πες... τι ταριφα για τι εργασίες?
@ all: ευχαριστώ για τα κακα σας λόγια. θα δειτε τι θα πάθετε...
-
-
Ποιος ξέρει τι σκατα έγινε στο κεντρο στα πανεπιστήμια κοντα και οι συλληψεις πηγαν συγνεφο;Είδε ο Δένδιας τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων για την ΧΑ.
-
Κινούμενοι με μέτωπο από ανατολικά προς δυτικά στον περιφερειακό μπαίνουμε δεξιά που λέει προς τούμπα-τριανδρία κλπ, περνάμε έξοδο τούμπας και μπαίνουμε για τριανδρία και περνάμε κάτω από τη γέφυρα. Με το που έμπαινα έκοβα στο 80 και την έβγαζα την αριστερή στροφή κι έβγαινα στην μεγάλη κατηφόρα. Σήμερα είπα να μπω με 90 και πήγα να φύγω με τα 4, αλλά διόρθωσε το esp. Έχει δοκιμάσει κανείς με τόσα χιλιόμετρα;
-
Παλιά, όταν είχε καλή άσφαλτο, τα 90+ ήταν ψιλοεφικτά. Πλέον γλυστράει πολύ.
-
Προχθές με τη γλίτσα γλίστρησε ανεπαίσθητα το αμάξι με 60 χαω κάτω από τη γέφυρα.
Πριν και μετά τη γέφυρα δεν γλιστρούσε τόσο πολύ.
Posts προς Θεσσαλονικείς