-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Νίκο (titsataki) τι γίνεται στην Αμερική, ποια είναι η κατάσταση εκεί με το shutdown? Ενδέχεται να κλείσει το μαγαζί;Καθυστερημενη απαντηση.
Δεν ειναι τοσο απλο. Η ομοσπονδιακη κυβερνηση εχει κλεισει τα μη αναγκαια τημηματα της κυβερνησης. Πολα πραγματα δεν γινονται πλεον (Πχ διαβατηρια κτλ). Τωρα εχουμε φταει στο οριο για το οριο του χρεους που ειναι στα 17 τρις (χαμος)
Παιζουνε στο κοκγρεσσο για το καινουργιο συστημα υγειας που δεν θελουν να δουλευει οι ρεπουμπλικανοι. Και παει μια εδω και μια εκει μεταξυ γερουσιας, και βουλης και του προεδρου.οσο περναει ο καιρος και δεν συμφωνουν τοσο οι αγορες μπορει να αντιδρασουν αρνητικα και να επηρεάσουν αλλες οικονομιες .
Ολα φυσικα εχουν το πολιτικο κοστος και αυτο θα επηρεάσει πολλα απο αυτα μια και εχουμε εκλογες του χρονου.
Νικος
-
Τέλος στο αδιέξοδο! Συμφωνία Ομπάμα - Ρεπουμπλικάνων για αύξηση του ορίου του χρέους
http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 65&catid=7
-
Απίστευτο;
Υ.Γ. Γιατί τα Αμερικανακια δεν είναι αυτοκτονικαSent from my Nexus 4 using Tapatalk
-
H εθνοcash plus 4ψήφιο pin έχει γιατί στο χαρτί έχει ένα 5ψηφιο που δεν δέχεται το μηχάνημα.
-
Χαζη απορια : Θελω να εξυπηρετησω ενα φιλο και θα μου βαλει μια στοιχηματικη εταιρια καποια χρηματα μεσω εμβασματος στο λογαριασμο μου στην Πειραιως.
Θα ερθει καποιο ειδοποιητηριο στο σπιτι ή στο τηλεφωνο οταν τα χρηματα του εμβασματος γινουν διαθεσιμα?
Αν γινεται θελω να μου απαντησει καποιος που ξερει σιγουρα
-
Πες μου τον λογαριασμο σου να το τσεκαρω απο το συστημα και οταν τα δω θα σου στειλω πμ
Σοβαρα τωρα δεν εχεις winbank να μπαινεις να τσεκαρεις?
-
μάλλον δεν θέλει να ειδοποιηθεί
-
Εννοειται οτι εχω winbank το οποιο χρησιμοποιω,το θεμα ειναι οτι δε θελω να φτασει στο σπιτι ( ο λογαριασμος ως διευθυνση εχει το πατρικο μου) τιποτα σχετικο με λεφτα απο στοιχημα γιατι δε θελω να εχω ερωτησεις απο γονεις.
Για αυτο ρωταωSent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
-
Να πεις στους γονείς σου να μην ανοίγουν τα γράμματά σου.
-
Χμμμμ.Λογω δουλειας λιγο δυσκολο ,να περασει απαρατηρητο γραμμα απο τραπεζα.Τελος παντων ουτως ή αλλως δε μενω μαζι τους για να με αφορουν τοσο θεματα 'διακριτικοτητας' ουτε εχω να κρυψω κατι,απλα ετυχε τωρα.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
-
Απο σημερα Τραπεζα Κυπρου οριστικά τέλος;
-
Yup. το 3μερο εγιναν οι εργασιες συγχωνευσης. Στις 17/11 εχει σειρα η Marfin/Laiki.
-
Ναι, για την Marfin το ξερω...
Σημερα περασα απο 2 υποκαταστηματα της (πρωην) Κυπρου, που μεχρι την Παρασκευη λειτουργουσαν κανονικα, και ειχαν βαλει λουκετο. Με το προσωπικο τι εγινε;
Στην οδο Κυπρου στην Αργυρουπολη εχει, σε αποσταση λιγων δεκαδων μετρων μεταξυ τους, Κυπρου, Αγροτικη, Marfin, Millennium και Γενικη -
Δεν άλλαξαν σήματα τουλάχιστον η Κύπρου, Αγροτική, Marfin; Εδώ στην Αιγαίου και Πόντου γωνία βλέπεις τρεις Πειραιώς (με χρώματα σήματα ίδια) σε 50 μέτρα.
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Εννοειται οτι εχω winbank το οποιο χρησιμοποιω,το θεμα ειναι οτι δε θελω να φτασει στο σπιτι ( ο λογαριασμος ως διευθυνση εχει το πατρικο μου) τιποτα σχετικο με λεφτα απο στοιχημα γιατι δε θελω να εχω ερωτησεις απο γονεις.
Για αυτο ρωταωακριβώς γι' αυτό το λόγο, κάποιες βάζουν κάποιο διακριτικό όνομα εταιρείας. Μπορεί να είναι αυτή η περίπτωση.
-
Έχω μια πιστωτική της eurobank και όπως κοιτούσα το λογαριασμό είδα χρέωση (που εισπράχθηκε αυτόματα) με σημείωση ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΧΡΕΩΣΗ και στο λογαριασμό που είναι συνδεδεμένη έγραφε ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΡΤΑΣ.
Ξέρουμε τι είναι αυτό; Μήπως κάτι σαν συνδρομή;
Θα περάσω από εκεί αύριο, αλλά να είμαι προετοιμασμένος. -
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Έχω μια πιστωτική της eurobank και όπως κοιτούσα το λογαριασμό είδα χρέωση (που εισπράχθηκε αυτόματα) με σημείωση ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΧΡΕΩΣΗ και στο λογαριασμό που είναι συνδεδεμένη έγραφε ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΡΤΑΣ.
Ξέρουμε τι είναι αυτό; Μήπως κάτι σαν συνδρομή;
Θα περάσω από εκεί αύριο, αλλά να είμαι προετοιμασμένος.Υπάρχει περίπτωση να ξέχασες να πληρώσεις κάποια δόση;
Αν πάντως είναι τελικά απο συνδρομή και πληρώνεις κανονικά στην ώρα σου, ξέρεις τι πρέπεις να τους κάνεις...... -
Όχι, ο λογαριασμός πληρώνεται πάντα στην ώρα του.
-
Είναι κάτι που έχεις ορίσει να πληρώνεται αυτόματα (ελάχιστη καταβολή λογαριασμού ή ολόκληρος λογαριασμός). Αν ήταν συνδρομή θα περιλαμβανόταν λογικά μέσα στο μηνιαίο λογαριασμό της κάρτας.
-
Πράγματι το ποσό ελάχιστης καταβολής είναι 15 ευρώ, αλλά δεν ήξερα ότι μπορεί να το χρεώσει αυτόματα.
Πάντως πρώτα πληρώθηκε ολόκληρος ο λογαριασμός και μετά μπήκε και αυτή η χρέωση. Θα πάω αύριο να μάθω περισσότερα.
Τραπεζικές απορίες & Τραπεζικό σύστημα