-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
http://amazingbibletimeline.com+ευλόγηcον+
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
20 δολλαρια μονο ρε παιδια, ας το παρει καποιος.
-
I was helping my daughter with a school project regarding a timeline based on the Bible. She got a “99″ on her timeline… and your chart helped her significantly. At Bishop Eustace Prep School, where she is a Freshman, that grade is not given out lightly!
Madrassas, a la Americana.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
http://amazingbibletimeline.com
+ευλόγηcον+
20 δολλαρια μονο ρε παιδια, ας το παρει καποιος.
Και 50% έκπτωση στον 2ο... ψήνομαι.
-
ας μου εξηγησει καποιος εαν πραγματι υπαρχω....γιατι δεν ημουν παρων οταν γκαστρωνε ο φαδερ μου την μαδερ μου....
τσιμπιεμαι επαγωγικως και απαγωγικως αλλα..... -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
greo έγραψε:
H ηλικία πάντως των πετρωματων της Γης… έχει αποδειχθεί με άμεση παρατήρηση…Αγαπητέ φίλε greo, Επειδή συγχέεις την άμεση παρατήρηση με την έμμεση, θα αναφερθεί ένα παράδειγμα: Παρατηρείς ένα πέτρωμα = προς στιγμή έχεις άμεση παρατήρηση. Έμμεση χαρακτηρίζεται αυτόματα, αν δια μέσου της παρατήρησης αυτής, θέλεις να συμπεράνεις, το χρόνο που προέκυψε από την αρχική του υπόσταση.
Θέμα κατά το οποίο δεν ήσουν παρών (= μη παρατηρούμενο).
Οι χρονολογήσεις λοιπόν που προέρχονται βάσει τέτοιων παρατηρήσεων, ως αυτής που αναφέρεσαι,
ο απαράβατος επιστημονικός όρος της επαγωγικής λογικής τις έχει γραμμένες στα παλαιότερα των υποδημάτων του.Και πως ξέρεις ότι αυτά που γράφει η Αγια Γραφή ειναι πραγματικά;Αφου δεν ήσουν παρών όταν έγιναν !...
Αγαπητέ BILL33 το ερώτημά σου, έχει ήδη απαντηθεί εδώ viewtopic.php?f=13&t=24140&start=525#p2883685 18/09/13 17:05
-
-
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
ας μου εξηγησει καποιος εαν πραγματι υπαρχω....γιατι δεν ημουν παρων οταν γκαστρωνε ο φαδερ μου την μαδερ μου.... -
-
Ο χρήστης Vassilis_1 έγραψε:
greo έγραψε:
H ηλικία πάντως των πετρωματων της Γης… έχει αποδειχθεί με άμεση παρατήρηση…Αγαπητέ φίλε greo, Επειδή συγχέεις την άμεση παρατήρηση με την έμμεση, θα αναφερθεί ένα παράδειγμα: Παρατηρείς ένα πέτρωμα = προς στιγμή έχεις άμεση παρατήρηση. Έμμεση χαρακτηρίζεται αυτόματα, αν δια μέσου της παρατήρησης αυτής, θέλεις να συμπεράνεις, το χρόνο που προέκυψε από την αρχική του υπόσταση.
Θέμα κατά το οποίο δεν ήσουν παρών (= μη παρατηρούμενο).
Οι χρονολογήσεις λοιπόν που προέρχονται βάσει τέτοιων παρατηρήσεων, ως αυτής που αναφέρεσαι,
ο απαράβατος επιστημονικός όρος της επαγωγικής λογικής τις έχει γραμμένες στα παλαιότερα των υποδημάτων του.Και πως ξέρεις ότι αυτά που γράφει η Αγια Γραφή ειναι πραγματικά;Αφου δεν ήσουν παρών όταν έγιναν !...
Αγαπητέ BILL33 το ερώτημά σου, έχει ήδη απαντηθεί εδώ viewtopic.php?f=13&t=24140&start=525#p2883685 18/09/13 17:05
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
αλλο το μετσοβονε, αλλο η μυτζηθρα, μη τα κανουμε ολα ισα και ομοια
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
...για επιβεβαίωση, ή διάψευση όσων γνωρίσουμε, για κατανόηση και βελτίωση της ζωής μας. Και αυτό θα το καταφέρουμε μέσα από την επιστήμη...Δεν υπάρχει μεγαλύτερο μυστήριο στη Γη και στο Σύμπαν από το πώς ξεκίνησε η ζωή. Κάθε νέα θεωρία (και εμφανίζονται πολλές τέτοιες τον τελευταίο καιρό) αντί να ξεδιαλύνει, περιπλέκει ακόμη περισσότρερο τα πράγματα. Όσο περισσότερα μαθαίνουμε τόσο πιο δαιδαλώδεις γίνονται οι διαδρομές που οδηγούν στη λύση του μυστηρίου…
Συμπέρασμα; Η επιστήμη έχει όρια, έχει ταβάνι. Και όσο θα προχωράει τόσο πιό εύκολα θα διαπιστώνει τα αδιέξοδα.
Σίγουρα όμως η αναγνώριση των αδιεξόδων από πλευράς της επιστήμης είναι και αυτή μια σημαντική πρόοδος. -
Προφανώς και έχει όρια η επιστήμη. Από την άλλη ο Einstein έλεγε για τις περιπτώσεις σαν την δικη σου
“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.”
― Albert Einstein -
Απειρη ηλιθιότητα...
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
-
Πιστεύετε ότι όλη η ζωντανή ύπαρξη παρουσιάστηκε αυτόματα.
Ερώτηση: Γιατί δεν εξακολουθεί να παρουσιάζεται και τώρα αυτόματα; -
Πιστεύετε ότι όλη η ζωντανή ύπαρξη παρουσιάστηκε αυτόματα.
Ερώτηση: Γιατί δεν εξακολουθεί να παρουσιάζεται και τώρα αυτόματα;Γιατί σταμάτησε ο Θεός να παίζει με τα play-doh .
-
Πιστεύετε ότι όλη η ζωντανή ύπαρξη παρουσιάστηκε αυτόματα.Που το είδες αυτό γραμμένο παλικάρι μ' ;
-
Στη βιβλο
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Στη βιβλολαθος....
γραφει οτι την πρωτη ημερα εκανε .....
την δευτερη εκανε....τοτε βεβαια ηταν κατοχυρωμενο το 6μερο....οι κυριακες ηταν υποχρεωτικη αργια...
-
Περιγράψτε, πως, κατά τη γνώμη σας δημιουργήθηκε όλη η ζωντανή ύπαρξη.
-
κοίτα, σε 7500 χρόνια δε χωράει η δική μας εξήγηση.
Περί εξέλιξης των ειδών...[Διάσπαση]