-
...αυτό είναι αλήθεια, γι' αυτό δεν 'έκοψα' και τον Χατζή που αναφέρει ότι πρόκειται να γίνει αναπροσαρμογή...
...αλλά μου έκανε εντύπωση που αποφάσισαν να 'βγούν' στο δρόμο για να διαμαρτυρηθούν!.. -
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
Οι κάτοικοι του Π. Ψυχικού δηλώνουν αδυναμία να πληρώσουν τα εξωπραγματικά χαράτσια... πριν λίγο ξεκίνησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας.
...για την ιστορία παραθέτω και το βίντεο/ντοκουμέντο αμοντάριστο... από τις ειδήσεις του 'Σκάι'...CCfIF4t7VJo&feature
οι κάτοικοι αυτης της περιοχής αλλα και πολλών αλλων περιοχών που νοιωθουν ανακουφισμένοι και χαρουμενοι με την μειωση του χαρατσιου... ας πουμε οτι ειναι ολιγον μπουφοι.
Δεν θα επρεπε να παρακαλανε η να πανυγηριζουν για την μειωση, αλλα να απαιτουν αμεση καταργηση ενος φανταστικου φορου βγαλμένου απ την κοιλια του Βενιζελου...
Δεν περιμένω βεβαια να με καταλάβουν και πολλοι σε τουτο δω το φορουμ που υπερασπίζονται τα διοδια και την λογικη τους... but anyways... just saying!
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
edit Humor Police
Αναλαμβάνω την πολιτικη ευθύνη
Να σου καεί το βίντεο
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ασχέτως με τη διαμαρτυρία των κατοίκων του Π. Ψυχικού η αλήθεια είναι ότι έχουν ξεχάσει να αναπροσαρμόσουν προς τα κάτω τις αντικειμενικές αξίες και σε πολλές περιπτώσεις είναι τελείως εκτός πραγματικότηταςΔε νομίζω να το έχουν ξεχάσει
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Οι κάτοικοι του Π. Ψυχικού δηλώνουν αδυναμία να πληρώσουν τα εξωπραγματικά χαράτσια... πριν λίγο ξεκίνησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας.
...για την ιστορία παραθέτω και το βίντεο/ντοκουμέντο αμοντάριστο... από τις ειδήσεις του 'Σκάι'...CCfIF4t7VJo&feature
οι κάτοικοι αυτης της περιοχής αλλα και πολλών αλλων περιοχών που νοιωθουν ανακουφισμένοι και χαρουμενοι με την μειωση του χαρατσιου... ας πουμε οτι ειναι ολιγον μπουφοι.
Δεν θα επρεπε να παρακαλανε η να πανυγηριζουν για την μειωση, αλλα να απαιτουν αμεση καταργηση ενος φανταστικου φορου βγαλμένου απ την κοιλια του Βενιζελου...
Δεν περιμένω βεβαια να με καταλάβουν και πολλοι σε τουτο δω το φορουμ που υπερασπίζονται τα διοδια και την λογικη τους... but anyways... just saying!
Εγώ πάντως συμφωνώ απολύτως.
Έχουμε εδώ μέσα πολλούς...νομιμόφρονες που εντοπίζουν το πρόβλημα στη φοροδιαφυγή...ενώ έχουμε χάσει (θεός σχωρέστο) το 27% του ΑΕΠ μας...Και βρίσκουν λογικό να πληρώνουμε ότι φόρο μας επιβάλλουν...
Όταν πήγαν να βάλουν φόρο κατοχής ακινήτου (ευτελής μπροστά στο δικό μας, 100 ευρώ ανά κατοικία) στην Ιρλανδία, οι Ιρλανδοί επαναστάτησαν και τους έδωσαν πολλά ζευγάρια @@...Σημειωτέον, κι άλλους φόρους που ζήτησε η τρόικα στην Ιρλανδία (π.χ να αυξήσουν τη φορολογία των επιχειρήσεων από 12,5% στο 25%), οι Ιρλανδοί απλά τους απέρριψαν...
Κι όμως (ή μάλλον επειδή τους απέρριψαν), αυτοί σώζονται, εμείς βυθιζόμαστε... -
Τους απέρριψαν γιατί είναι το Unique Selling Point τους και θα καταστρέφονταν αν το έκαναν. Πολύ καλά έκαναν.
Και μεις αντισταθήκαμε πάση θυσία να μη μας πάρουν το δικό μας Unique Selling Point -
Μπορούμε να πουλάμε Χρυσαυγίτες για το τσίρκο
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Τους απέρριψαν γιατί είναι το Unique Selling Point τους και θα καταστρέφονταν αν το έκαναν. Πολύ καλά έκαναν.
Και μεις αντισταθήκαμε πάση θυσία να μη μας πάρουν το δικό μας Unique Selling PointWhich is...??
-
-
Έχει να κάνει με το δ.....;
Θα στενοχωρήσει τον κούλη; -
Ξέρεις Πανο πόσοι πρώην ΔΥ είναι τώρα, 4 χρόνια μετά αρχής της 'κρίσης' άνεργοι (και όχι άεργοι όπως πριν);
0, μηδέν, nada, zero.
Προσπάθησε να τους αφήσεις στον πόνο τους. -
Πάντως όποτε μιλάω με δυ, 'ναι, οι υπαλλήλοι' (παρακαλώ, προσέξτε τον τόνο ), 'θα την πληρώσουν πάλι'. Εννοώντας τους...δυ(κατά τη γνώμη τους...αυτοί πληρώσανε και πληρώνουν την κρίση...ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΤΑΙΝΕ, ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΤΑ). 'Αντί να πιάσουν το κεφάλαιο'...
Καθότι...στη χώρα, τι υπάρχει; Οι 'υπαλλήλοι' (=δυ) και το 'κεφάλαιο'(Λάτσης, Βαρδινογιάννης, Κόκκαλης)...'Στοχοποιούν τη μια κοινωνική ομάδα μετά την άλλη, τώρα πιάσανε τους δυ'...Με 0% ανεργία...είναι στοχοποιημένοι... ...
Δηλαδή αυτοί που 'ναι άνεργοι...τι είναι;
Μήπως είναι καλύτερα να είσαι 'στοχοποιημένος δυ' που τα 'χει βάλει το σύμπαν μαζί σου, παρά...αστοχοποίητος - και πιθανότατα-άνεργος του ιδιωτικού τομέα ; -
@Panosss,
...αφού τρώγεστε εδώ μέσα σαν τα κοκόρια σε κομματικές - και όχι πολιτικές - αντιπαραθέσεις, μας πετάς το παράδειγμα της Ιρλανδίας... κι όποιον πάρει ο χάρος, που λένε...
...το λοιπόν, δώσε και μιαν απάντηση, γιατί δεν συμβαίνει κάτι ανάλογο και εδώ, αφού όπως φαίνεται τα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας είναι κοινά για την συντριπτική πλειοψηφία (ακόμα και οι διαμένοντες στο Π. Ψυχικό βγήκαν στους δρόμους...). -
Τα συμφέροντα όμως είναι αντικρουόμενα: εγώ θέλω μείωση του κόστους του δημοσίου με μειώσεις μισθών και απολύσεις από το δημόσιο, οι δημόσιοι υπάλληλοι θέλουν αυξήσεις και προσλήψεις.
Εγώ θέλω λειτουργία του δημοσίου παρόμοια με του γερμανικού, ο δυ θέλει παραμονή των πραγμάτων ως έχουν και επιστροφή στις παλιές καλές (γι αυτούς) μέρες...
(τις κομματικές αντιπαραθέσεις πού τις είδες;;; )
-
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Τα συμφέροντα όμως είναι αντικρουόμενα: εγώ θέλω μείωση του κόστους του δημοσίου με μειώσεις μισθών και απολύσεις από το δημόσιο, οι δημόσιοι υπάλληλοι θέλουν αυξήσεις και προσλήψεις.Εγώ θέλω λειτουργία του δημοσίου παρόμοια με του γερμανικού, ο δυ θέλει παραμονή των πραγμάτων ως έχουν και επιστροφή στις παλιές καλές (γι αυτούς) μέρες...
...αν εξαιρέσουμε τον Μανοσκ και ίσως κανα-δυο άλλους, εδώ μέσα δεν έχουμε Δ.Υ... παρ' όλα αυτά η κομματική αντιπαράθεση... 'οργιάζει'(!)...
το ότι κάθε φορά που αναφέρεται από κάποιον κάποια μαλακία/πουστιά ακόμα και βιαιότητα από μέρους της κυβέρνησης και είμαι 'υποχρεωμένος', επί σειρά σελίδων, να τρώω στη μάπα από τον Στάλιν μέχρι τον... Στρατούλη(!) κι από τον Τζήμερο μέχρι την... 'καλή μας Παπαρήγα', αν δεν είναι ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ αντιπαράθεση, τότε τί είναι? -
Επειδή αναφέρθηκες σε μένα, εννοούσα κομματική αντιπαράθεση στην οποία να συμμετείχα εγώ.
Κατ' αρχήν δεν 'είμαι' κάποιο κόμμα.
Οπότε το να κάνω κομματική αντιπαράθεση μου 'ναι αδύνατον, ακόμα κι αν το θέλω. -
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
Τα συμφέροντα όμως είναι αντικρουόμενα: εγώ θέλω μείωση του κόστους του δημοσίου με μειώσεις μισθών και απολύσεις από το δημόσιο, οι δημόσιοι υπάλληλοι θέλουν αυξήσεις και προσλήψεις.
Εγώ θέλω λειτουργία του δημοσίου παρόμοια με του γερμανικού, ο δυ θέλει παραμονή των πραγμάτων ως έχουν και επιστροφή στις παλιές καλές (γι αυτούς) μέρες...
...αν εξαιρέσουμε τον Μανοσκ και ίσως κανα-δυο άλλους, εδώ μέσα δεν έχουμε Δ.Υ... παρ' όλα αυτά η κομματική αντιπαράθεση... 'οργιάζει'(!)...
το ότι κάθε φορά που αναφέρεται από κάποιον κάποια μαλακία/πουστιά ακόμα και βιαιότητα από μέρους της κυβέρνησης και είμαι 'υποχρεωμένος', επί σειρά σελίδων, να τρώω στη μάπα από τον Στάλιν μέχρι τον... Στρατούλη(!) κι από τον Τζήμερο μέχρι την... 'καλή μας Παπαρήγα', αν δεν είναι ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ αντιπαράθεση, τότε τί είναι?Οταν -σε γενικες γραμμες- η πλευρα που θελει να μεινουν τα πραγματα ιδια κινειται σε συγκεκριμενουν (προφανεις) πολιτικους χωρους και η ας πουμε αλλη πλευρα -σε γενικες γραμμες παλι- σε αλλους αντιθετους, (επισης προφανεις), λογικο ειναι να υπαρχει τελικα κομματικη αντιπαραθεση, δε νομιζεις?
-
Δεν προλάβαμε να χωνέψουμε την ρουκέτα Στουρνάρα για νέα μέτρα και έρχεται ο επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Κομισιόν στην Ελλάδα, Π. Καρβούνης, για να ζητήσει τα νέα μέτρα να είναι ανεκτά από την κοινωνία, ενώ εντύπωση προκαλεί ο χρησμός του για εκλογές.
http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 0&catid=13
- Μέρα μέρα μέτρο μέτρο χάνεται το... μέτρο!
- Από το διπλό όχι σε σε νέα μέτρα από Σαμαρά Βενιζέλο τώρα ο Στουρνάρας ανοίγει επισήμως και διάπλατα την πόρτα για νέα μέτρα
- Ο υπουργός Οικονομικών με τη συνέντευξη του στα Νέα δείχνει ποια θα είναι τα νέα μέτρα
http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 61&catid=9
ο Σαμαρass δεν ειπε για οχι νεα μετρα χθες?
γτμπτπτκ.
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
γτμπτπτκ.
Σοβαρά μιλάς...; Ακόμη πιστεύεις οτι έχουν κάποια αξία τα λεγόμενά τους...;
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
γτμπτπτκ.
Σοβαρά μιλάς...; Ακόμη πιστεύεις οτι έχουν κάποια αξία τα λεγόμενά τους...;
oxi δεν τον πιστευω,απλα θελω να δω δικαιολογιες του κωλου απο τους φανατικους ψηφοφορους του.
ΔΝΤ - Η ζωή μετά... (το Μνημόνιο 3)