-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Θα πάει κανένας μπαμπάς σ' αυτό; Λέω να το τολμήσω* με τον μικρό (3y,3m) το ΣΚ.
*παίζει να τον κυνηγάω σε όλο το Tae Kwon DoΑν στο ζητάει μην αγχωνεσαι. Εγω θα πάω τη μικρη το Σάββατο. Κάνει σαν τρελή και ειναι μικρότερη απο τον δικό σου (2.7). Βρήκα και πρώτη σειρά θα ξετρελαθει και θα έχει και λίγο χώρο (φαντάζομαι) μπροστά να σηκωθεί αν βαρεθεί το καθισιο...
Μπα, δεν το ζητάει . Εγώ του το υπενθυμίζω κάθε τόσο αλλά από μόνος του δεν το αναφέρει. Στην τηλεόραση βέβαια μπορεί να παρακολουθεί Peter Pan και Toy Story με τις ώρες (αν τον αφήσεις).
Κι εμείς Σάββατο θα πάμε (4η σειρά... 1η δεν είχε... στο κάτω διάζωμα) -
Εμείς έχουμε έρωτα με το μικυ και τον μακουιν.... βλέπει τα πόστερ στο δρόμο κι αρχίζει να λεει τα δικά της.
Τι ώρα έκλεισες; -
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Εμείς έχουμε έρωτα με το μικυ και τον μακουιν.... βλέπει τα πόστερ στο δρόμο κι αρχίζει να λεει τα δικά της.
Τι ώρα έκλεισες;Εμείς τον μακουίν τον ξεπεράσαμε. Μόνο να τον τσουλάμε μας αρέσει, όχι να τον βλέπουμε.
12.00. Εσύ; -
Ο Μακουιν ειναι θρησκεια
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Τι ώρα έκλεισες;Εμείς τον μακουίν τον ξεπεράσαμε. Μόνο να τον τσουλάμε μας αρέσει, όχι να τον βλέπουμε.
12.00. Εσύ;Εεε....κι η κόρη μου να τον τσουλαει θέλει
16:00 νομίζω...στην ενδιάμεση παράσταση. -
Αντε να εξηγήσεις στο μικρό ότι δεν είναι δυνατόν ένα Νασκαρ του πρωκτού μπορεί να πιάσει σε ευθεία μία φόρμουλα. Ελεος! Λεφτεργιά στον Φραντσεσκο Φλωρρρούλι
-
Εχει κανεις να προτεινει παιδικο σταθμο στα νοτια προαστια; (αλιμος , ελληνικο, καλαμακι , αργυρουπολη..)
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Εχει κανεις να προτεινει παιδικο σταθμο στα νοτια προαστια; (αλιμος , ελληνικο, καλαμακι , αργυρουπολη..)Εχει ενα πολυ καλό στην Πλάκα ακουσα...
-
Εχει κανεις να προτεινει παιδικο σταθμο στα νοτια προαστια; (αλιμος , ελληνικο, καλαμακι , αργυρουπολη..)Πες τι περιορισμους εχεις για να μικρυνει η λιστα.
Πχ τι ωραριο χρειαζεσαι,φαγητο ή οχι,σχολικο,αν θες στρατιωτικη πειθαρχια ή οικογενειακο περιβαλλον κτλ
Επισης πες που εισαι γιατι η γεωγραφια που εδωσες καλυπτει την μιση αττικη,αν εισαι καλαμακι πχ ειναι μακρια απο ολα αυτα που εγραψες και δεν θα ερχεται σχολικο μεχρι εκει. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Εχει κανεις να προτεινει παιδικο σταθμο στα νοτια προαστια; (αλιμος , ελληνικο, καλαμακι , αργυρουπολη..)
Πες τι περιορισμους εχεις για να μικρυνει η λιστα.
Πχ τι ωραριο χρειαζεσαι,φαγητο ή οχι,σχολικο,αν θες στρατιωτικη πειθαρχια ή οικογενειακο περιβαλλον κτλ
Επισης πες που εισαι γιατι η γεωγραφια που εδωσες καλυπτει την μιση αττικη,αν εισαι καλαμακι πχ ειναι μακρια απο ολα αυτα που εγραψες και δεν θα ερχεται σχολικο μεχρι εκει.έχεις δίκιο , δεν έδωσα διευκρινίσεις..
εγώ μένω σύνορα Αγιο Δημήτριο με Καλαμάκι (κοντά στο γήπεδο της Μπάρτσα αν ξέρεις..).
Το ωράριο που με καλύπτει είναι 08.00 - 15.00 , αν υπάρχει σχολικό ασφαλώς κ το θέλω κ εννοείται ότι αφού θα το παίρνω το παιδί στις 15.00 θα είναι ταισμένο..
τώρα όσον αφορά την στρατιωτική πειθαρχία ή το οικογενειακό περιβάλλον , νομίζω μια μέση κατάσταση για το παιδί θα είναι ιδανική..( κάποτε σε μία πτήση προς Βιέννη , ο διπλανός μου μου έποιασε την κουβέντα κ μου ανέπτυξε την μοντεσορριανή παιδαγωγική που εφαρμοζεται σε ορισμένα σχολεία , νηπιαγωγεία κ.λ.π , εξαιρετικά ενδιαφέρουσα , αλλά κάτι με κολλάει..) -
Ναι υπάρχουν και μοντεσοριανοί παιδικοί σταθμοί/σχολεία. Το καλύτερο είναι πέρα από τα όσα σου λένε και διαβάσεις να τα επισκεφτείς και να σου εξηγήσουν. Εγώ είμαι πολύ θετικός για αυτά.
-
Σωστά, είναι κάτι για το οποίο πρέπει να είναι κάποιος ενημερωμένος. Σε αυτόν που πήγα εγώ, πατέρας πήρε τον γιο του που ήταν στην ίδια τάξη με εμένα γιατί 'ο γιος μου δεν θα πλένει πιάτα '.
-
ναι onyx αυτό κάνω , ήδη ξεκίνησα να κοιτάω ..
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σωστά, είναι κάτι για το οποίο πρέπει να είναι κάποιος ενημερωμένος. Σε αυτόν που πήγα εγώ, πατέρας πήρε τον γιο του που ήταν στην ίδια τάξη με εμένα γιατί 'ο γιος μου δεν θα πλένει πιάτα '..... .... κι όταν πάει φοιτητής θα πάρει και τη μαμά του μαζί για να του τα πλένει....
-
Που το παράξενο;
-
Πες τι περιορισμους εχεις για να μικρυνει η λιστα.
Επισης πες που εισαι γιατι η γεωγραφια που εδωσες καλυπτει την μιση αττικη,αν εισαι καλαμακι πχ ειναι μακρια απο ολα αυτα που εγραψες και δεν θα ερχεται σχολικο μεχρι εκει.έχεις δίκιο , δεν έδωσα διευκρινίσεις..
εγώ μένω σύνορα Αγιο Δημήτριο με Καλαμάκι (κοντά στο γήπεδο της Μπάρτσα αν ξέρεις..).
Το ωράριο που με καλύπτει είναι 08.00 - 15.00 , αν υπάρχει σχολικό ασφαλώς κ το θέλω κ εννοείται ότι αφού θα το παίρνω το παιδί στις 15.00 θα είναι ταισμένο..
τώρα όσον αφορά την στρατιωτική πειθαρχία ή το οικογενειακό περιβάλλον , νομίζω μια μέση κατάσταση για το παιδί θα είναι ιδανική..( κάποτε σε μία πτήση προς Βιέννη , ο διπλανός μου μου έποιασε την κουβέντα κ μου ανέπτυξε την μοντεσορριανή παιδαγωγική που εφαρμοζεται σε ορισμένα σχολεία , νηπιαγωγεία κ.λ.π , εξαιρετικά ενδιαφέρουσα , αλλά κάτι με κολλάει..)Για πολλους λογους ειναι προτιμητέο το σχολειο να ειναι κοντα στο σπιτι του παιδιου.
Εκει που εισαι ουσιαστικα ξεχνας αλιμο,ελληνικο.
Δες το http://www.childrenscollege.gr/ -
έχεις δίκιο , δεν έδωσα διευκρινίσεις..
τώρα όσον αφορά την στρατιωτική πειθαρχία ή το οικογενειακό περιβάλλον , νομίζω μια μέση κατάσταση για το παιδί θα είναι ιδανική..( κάποτε σε μία πτήση προς Βιέννη , ο διπλανός μου μου έποιασε την κουβέντα κ μου ανέπτυξε την μοντεσορριανή παιδαγωγική που εφαρμοζεται σε ορισμένα σχολεία , νηπιαγωγεία κ.λ.π , εξαιρετικά ενδιαφέρουσα , αλλά κάτι με κολλάει..)Στην Καπετανάκη νομίζω ότι υπάρχει ένας παιδικός. Θα το κοιτάξω το απόγευμα κ θα σου πω.
-
Ήρθε η ώρα να αρχίσουμε να ψάχνουμε για κρεβατάκια, καροτσάκια, καλαθούνες, αλλαξιέρες κτλ και μεταξύ άλλων και παιδικά καθίσματα. Το ζητούμενο είναι να βρεθεί ένα που να μείνει όσο το δυνατόν περισσότερο καιρό μέσα στο αυτοκίνητο, αν γινεται από μίας ημέρας μέχρι να φτάσει το παιδί τα 6-7 έτη και να μπει μετά το μπούστερ. Το μόνο που βρήκα προς το παρόν είναι το joie stages για το οποίο είχα ακούσει τα καλύτερα, τόσο σαν ασφάλεια-βολικότητα, όσο και σαν value for money, μέχρι που διάβασα οτι έγινε πρόσφατα μια ανάκληση σε ορισμένες παρτίδες του, για μια βίδα που ενδεχομένως να λάσκαρε. Όχι οτι θεωρώ κακό το οτι έγινε ανάκληση, κατά τη γνώμη μου είναι δείγμα σοβαρής εταιρίας, απλά με προβλημάτισε κάπως το γεγονός...
-
Για κάθισμα ψάξου ιντερνετικά από Ιταλία μπορείς να αγοράσεις παιδικό κάθισμα μαζί με τα μεταφορικά περίπου 30% κάτω από τις εδώ τιμές.
-
...συμπολεμιστες γονεις,την γκρινια πως την καταπολεμουμε???
Ωτασπιδες εχω...
FORUM Γονεων και Κηδεμονων...