Ο χρήστης Mpampinos έγραψε:
Πρώτα Εύβοια. Μετά Αθήνα.
Το στρατόπεδο είναι 15ΚΜ από το σπίτι.
Επίσης έχω 2 καρκινοπαθείς στο σπίτι και όταν μπήκα είχε βγει ο πατέρας μου από σοβαρή εγχείρηση και έκανε θεραπείες.
Τελευταία έξοδο πήρα τον Αύγουστο.
Θες να μάθεις κάτι άλλο ή σε βολεύει το σφύριγμα?
Ναι αγόρι μου,με το να είισαι σεένα φόρουμ για όλη σου την θητεία και να κλαίγεσαι δεν κερδίζεις κάτι όμως.Υπάρχουν παλλικαράκια στην Πλάτη,στη Λήμνο , στο Καστελόριζο κλπ κλπ με εξίσου σημαντικά προβλήματα και με όλα τα λεγόμενα σου τους προσβάλλεις.Όσο για κάτι σχόλια για καραβανάδες κλπ αστο δεν φτάνεις.Ευτυχώς που δεν μπήκες σε παραγωγική Σχολή όπως άνετα θα μπορούσες να κάνεις,όπως είπες, γτ θα πληρωνόταν κι άλλος ένας τσάμπα.Τεσπα, χαρήκαμε που απαλλάχτηκε ο Στρατός από άλλο ένα... Περαστικά στους γονείς σου, να είναι όλα περαστικά και απο δω και πέρα να σου πάν όλα καλά εύχομαι
Να σε ενημερώσω πως δεν χρειάζεται να με διαβάζεις. Το αν θα κλαίγομαι ή όχι και το αν κερδίζω κάτι από αυτό είναι δικό μου θέμα.
Όταν θα κινδυνεύει η δικιά σου αδερφή να πεθάνει και δεν θα μπορείς να είσαι εκεί τότε να σκεφτείς εσύ πως υπάρχουν άλλοι με τα ίδια ή και χειρότερα προβλήματα και να νιώθεις καλύτερα. Εγώ είμαι εγωίσταρος του κερατά και με ενδιαφέρουν τα δικά μου προβλήματα.
Αν έμπαινα πρώτον θα πήγαινα αστυνομία και δεύτερον σημαίνει πως θα το είχα διαλέξει για δουλειά και άρα θα την έκανα όσο πιο σωστά μπορούσα. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα πληρωνόμουν τσάμπα.
Εσύ μπορεί να χάρηκες. Το αν χάρηκαν εκεί που ήμουν άσε να το ξέρω καλύτερα εγώ και όσοι ήταν μαζί μου.
Δεν νομίζω ότι μία κήλη δίσκου σε κάνει γιωτά και να είσαι με αυτη τη καραμελα συνεχεια.
Βέβαια δεν έχει και τόση σημασία τι νομίζεις αλλά το τι λέει ο νόμος, οι 4 γιατροί όπως και η επιτροπή που με είδε.
Θα μπορούσα άνετα να κάθομαι όλη μέρα όπως μου είχαν πει και οι γιατροί να κάνω αλλά δυστυχώς όταν κάνω κάτι έχω την τάση να το κάνω όσο πιο καλά μπορώ και να μην απογοητεύω τους άλλους.
Την καραμέλα της Αθήνας ακόμα αδυνατώ να την καταλάβω.
Σπάνια κοιμόμουν σπίτι μου. Σίγουρα πολύ λιγότερες φορές για παράδειγμα από ένα παιδί που γνώρισα που υπηρετούσε στη Σαμοθράκη και είχε 110 μέρες άδεια.