-
Καλή σας μέρα.Είμαι ο Δημήτρης 23 ετών.Δεν εχω μεγαλη εμπειρια στα αμαξια,βασικα καμια.Ειμαι κοντα στην αποκτηση ενος sedan και εχω στο ματι την 316 του '07.Ηθελα να αποκτησω mercedes βεβαια αλλα στην αντιστοιχια με αυτα που προσφερει η 316 ολες οι εκδοσεις της mercedes ειχαν τιμες απαγορευτικες.Εχω ακουσει για τα προβληματα στους πολλαπλασιαστες βεβαιως βεβαιως αλλα θα ηθελα μια πιο ωμή και εμπεριστατωμενη γνωμη για το θεμα,κατα ποσο αξιζει η εν λογω επενδυση.Ειναι σοβαρο το προβλημα με τους πολλαπλασιαστες;Δαπανηρό;Ευχαριστω εκ των προτερων για οποιον ασχοληθει κ μου απαντήσει.
-
23 ετων και 316?
γιατι αγορι μου γλυκο? εχεις οικογενεια? εισαι επαρχια?
πες μας αναγκες και budget -
Ο χρήστης teox έγραψε:
Τι όμορφο αυτοκίνητο
δικο σου με μολις 125Κ euro
-
Ο χρήστης ninadk έγραψε:
Καλή σας μέρα.Είμαι ο Δημήτρης 23 ετών.Δεν εχω μεγαλη εμπειρια στα αμαξια,βασικα καμια.Ειμαι κοντα στην αποκτηση ενος sedan και εχω στο ματι την 316 του '07.Ηθελα να αποκτησω mercedes βεβαια αλλα στην αντιστοιχια με αυτα που προσφερει η 316 ολες οι εκδοσεις της mercedes ειχαν τιμες απαγορευτικες.Εχω ακουσει για τα προβληματα στους πολλαπλασιαστες βεβαιως βεβαιως αλλα θα ηθελα μια πιο ωμή και εμπεριστατωμενη γνωμη για το θεμα,κατα ποσο αξιζει η εν λογω επενδυση.Ειναι σοβαρο το προβλημα με τους πολλαπλασιαστες;Δαπανηρό;Ευχαριστω εκ των προτερων για οποιον ασχοληθει κ μου απαντήσει.Ποια επένδυση βρε...αμάξι παίρνεις, όχι οικόπεδο.
Έχουν φτιαχτεί τα θέματα με τους πολλαπλασιαστές πλέον με το καινούριο batch.
-
@roulis21 δεν εχω οικογενεια,απλα θελω κατι ωριμο,σοβαρο και στα 16οο-1800.Και ναι ειμαι επαρχια.Στους δικους μας δρομους που ειναι ανοιχτοι θεωρω πως ενα βαρυ τετοιο αμαξι ειναι ο,τι πρεπει που του βαζεις απλα μια 5η κ σε παει μονο του.Τωρα σε εσενα @Nikos! σευχαριστω κι εσενα για τη γρηγορη απαντηση κι επλιζω οντως φιλε να εχεις δίκιο και να μην υπαρχει καποιο προβλημα.Επίσης φιλοι μου σκεφτομουν να της εβαζα κι ενα πολυ καλο συστημα υγραεριοκινησης.Οπως και να χει ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση.Παρακαλώ για νέα σας για ο,τι προβληματα τυχον να εχετε ακουσει που πρεπει να εχω υπόψιν!
-
Έχει σκεφτεί να κοιτάξεις κάτι σε SUV?
-
Γεία σου φίλε @mirage2000.Φίλε μου τα SUV ψιλοξεφευγουν σε τιμή.Παρ'ολα ταυτα το μυαλό σου τρεχει πολυ μπροστα διότι το επομενο αμαξι απο αυτο που θα παρω τωρα θα ειναι SUV.Δεδομένουν οτι θα μας ευνοουν και οι συνθηκες σε 6-7 χρονακια,ζωη να χουμε.Ειχα κοιταξει και ειχα ψησει το Grand Vitara αλλά μαλλον θα ηθελα το τζιπάκι σε φαση οταν πατησω τα 30 μου.Καπως ετσι το εχω στο μυαλο μου.Οπως κ να ΄χει σευχαριστώ πολυ για την απαντηση και αν εχεις γνωμη και αποψη για καποιο απο τα 3 που προανεφερα,μετα χαράς να την ακουσω!
-
Το 2000 που το βρήκες; Τεσπά αν αναφέρεσαι σε έμενα η συμβουλή μου είναι να πάρεις το πιο βαρύ, κοίταξε πίνακες στα περιοδικά, για να έχεις και την καλύτερη οδική συμπεριφορά. Και τα τρία είναι αξιόπλοα αλλά αφού σου αρέσουν να πάρεις το πλέον βαρύ και άρα αξιόπλοο. Θα ήταν επίσης καλό να αποφύγεις τα 6τάχυτα κιβώτια ταχυτήτων.
-
Και νομιζα φίλε @mirage οτι το 6αρι κιβωτιο που εχει η 316 θα ηταν καλο.Ειδικα για μεγαλα ταξιδια που ενδεχεται να κανω κ στο μελλον.Σε φαση ανετα 130χλμ με την 6η κ 2500 στροφες.Πιο μινιμουμ καταναλωση ξερωγω κι ετσι.Γενικα να το αποφυγω το 6αρι κιβωτιο;Και αν ναι για ποιο λόγο;Ευχαριστω!
-
Το 316 είναι ιδανικό για την περίπτωσή σου, προχώρα.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Το 2000 που το βρήκες; Τεσπά αν αναφέρεσαι σε έμενα η συμβουλή μου είναι να πάρεις το πιο βαρύ, κοίταξε πίνακες στα περιοδικά, για να έχεις και την καλύτερη οδική συμπεριφορά. Και τα τρία είναι αξιόπλοα αλλά αφού σου αρέσουν να πάρεις το πλέον βαρύ και άρα αξιόπλοο. Θα ήταν επίσης καλό να αποφύγεις τα 6τάχυτα κιβώτια ταχυτήτων. -
Σευχαριστω πολυ φιλε @dstou πιστευω οτι ειναι πολυ καλη επιλογη.Γενικά μπορεις να τεκμηριωσεις σε παρακαλώ τη γνωμη σου;(αν δε γινομαι κουραστικος)Εχεις καποιον γνωστό που να έχει;Εντυπώσεις;Απλα πιστευω οτι στον εξοπλισμο της μπεμπας με πολυ λιγοτερα λεφτα παιζουν κ τα αλλα 2 πολυ σοβαρη μπαλα.Ευχαριστω!
-
Σε ποια περιοχή είσαι;
-
Τι να τεκμηριώσω, τα είπες όλα εσύ πιο πάνω. Τα διάβασα και σου ματαλέω προχώρα.
-
Ο χρήστης ninadk έγραψε:
@roulis21 δεν εχω οικογενεια,απλα θελω κατι ωριμο,σοβαρο και στα 16οο-1800.Και ναι ειμαι επαρχια.Στους δικους μας δρομους που ειναι ανοιχτοι θεωρω πως ενα βαρυ τετοιο αμαξι ειναι ο,τι πρεπει που του βαζεις απλα μια 5η κ σε παει μονο του.Aν βάλεις 6η ή -θεός φυλάξει- 7η τι γίνεται;
-
Βγαίνει ο drdino και λέει ένα αστείο..
-
Γούτσου
-
νομίζω ότι ο @mirage2000 κάλυψε το θέμα, σε γκραν βιταρα δε θα πήγαινα σουζουκι γαρ, αρκεί να δεις αν η μπεμπα είναι φτιαγμένη με γερμανικές προδιαγραφές υπάρχουν καλοί μηχανικοί στο φόρουμ, μερικοί είναι και καθηγητές σε ιεκ
-
Ο χρήστης ninadk έγραψε:
Και νομιζα φίλε @mirage οτι το 6αρι κιβωτιο που εχει η 316 θα ηταν καλο.Ειδικα για μεγαλα ταξιδια που ενδεχεται να κανω κ στο μελλον.Σε φαση ανετα 130χλμ με την 6η κ 2500 στροφες.Πιο μινιμουμ καταναλωση ξερωγω κι ετσι.Γενικα να το αποφυγω το 6αρι κιβωτιο;Και αν ναι για ποιο λόγο;Ευχαριστω!Τα 6αρια παρόλο που προσθέτουν βαρος και αρα αξιοπλοοτητα δυστυχώς είναι και πολυπλοκα και σχετικα καινούργια τεχνολογία. Εγώ θα τα απεφευγα για λόγους αξιοπιστίας κυριως. Αν πάρεις SUV όχι sutzuki ρε συ πάρε κάνα πολυτελές kia που είχαν βγει και σκυλιά. Πάντως εγώ θα πηγαινα για BMW γιατί όπως λέει και φίλος εργολάβος οικοδομών και γνωστής άλλο πράγμα το BMW εκτός κι αν πας σε αστέρι οποτε προτείνω κάτι σε c180 πρώτης γενιάς. Πολύ βαρια και αξιοπλοα αμαξια και κυρίως 5ταχυτα.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
-
Φιλε @mirage επεισθην για το ποσο ψαγμενος εισαι.Κατ'αρχας μπραβο σου που εχεις τοσες δημοσιευσεις και βοηθας ετσι,με τη γνωμη σου,απειρους σα κι εμενα σε τετοια φορουμ.Κατα δευτερον εννοείται οτι η μερσεντα ητο η πρωτη που κοιταζα αλλά ειναι και ενα χρονο μικροτερη απο τη μπεμπα,και εχει κ τσιμπημενη καταναλωση και ασχημο κωλο,και γενικά ειναι πιο ακριβη και δε βρισκεις ευκολα σε τοσο λιγα χλμ όσα η μπεμπα.Εννοειται πως ειναι εγγυηση και αν βρω κατι καλο θα το τσιμπήσω γιαυτο κ δεν ανεφερα καν θεμα για mercedes γιατι εχω ο ιδιος γνώμη απο το παππου μου που δουλευε μεχρι προπερσυ επι 35+ συναπτα ετη στη Στουτγκαρδη (Ο οποιος βεβαια προσφερθηκε να μου δωσει το ML το παλιο που ειχε αλλα που να το παρω εγω αυτο.Ουτε υαλοκαθαριστιρες δε θα μπορουσα να του βαλω)
BMW FORUM