-
Να υποθέσω ότι δεν είσαι μέλος σε τεχνολογικά sites: Insomnia, myphone, adslgr κ.α.
Πολύ έπαιζε και το iPhonehellas ( αν και κάποιος έγραψε ότι σταμάτησαν οι αγγελίες, τσέκαρέ το) και μετά ο Nikos! είχε αναφέρει xe.gr;; ( κάτι τέτοιο).
Διαλέγεις και παίρνειςSent from my VOW V5 using Tapatalk
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
και ομως δεν ειναι τεραστια η διαφορα αναλυσης, στην πραξη, απο νοτε2 σε Σ4. Θεωρω το νοτε2 πιο ολοκληρωμενο απο το Σ4. εγω θα περιμενα το νεξους που αν επαληθευτει το 32γιγα + 3000μπαταρια @400€ θα ειναι τρελη ευκαιρια.
ασε γιατι το σκεφτομαι και εγω...αρκει να αλλαξουν λιγο τα μενου,εικονιδια,σχεδιασμο UI...
επισης σημερα ειδα το Z ultra...
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ...και για χειμωμα με τα παλτα,μπουφαν...μια χαρα...
εχει κορυφαια οθονη σε viewing angle.. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
http://sfcitizen.com/blog/wp-content/up ... o-bear.jpg
ζουλιάρη... μην δεις κινητο με μεγαλυτερη οθονη απ το δικο σου...
Σοβαρα τώρα 6.4 δεν ειναι κινητο... και αυτη η ελλειψη led για κινητο (αν το δουμε ετσι) ειναι λιγο fail.
-
Μπεζελ λέμε
-
475 ευρώ το G2
Μέσα σε 15 μέρες -125 ευρώ -
Εδώ και λίγες μέρες έχω στα χέρια μου ένα S3-4G (i9305) με το οποίο δεν ξεπέρασα το budget που είχα θέσει ως όριο (350€) αλλάζοντας κινητό κάθε 3 με 4 χρόνια και το οποίο όταν βρω καιρό να στήσω σωστά θα αντικαταστήσει το Nexus One που σε λίγους μήνες κλείνει 4ετία.
Χθες το βράδυ πρόλαβα ν'ασχοληθώ λίγο και του πέρασα ClockworkMod & CyanogenΜod 10.1.3 και πάει σφαίρα, έχει όμως ένα θεματάκι με την κάμερα (δεν την ανοίγει αλλά βγάζει 'can't connect to the camera') το οποίο δεν έχω προλάβει να ψάξω ακόμα. -
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Εδώ και λίγες μέρες έχω στα χέρια μου ένα S3-4G (i9305) με το οποίο δεν ξεπέρασα το budget που είχα θέσει ως όριο (350€) αλλάζοντας κινητό κάθε 3 με 4 χρόνια και το οποίο όταν βρω καιρό να στήσω σωστά θα αντικαταστήσει το Nexus One που σε λίγους μήνες κλείνει 4ετία.
Χθες το βράδυ πρόλαβα ν'ασχοληθώ λίγο και του πέρασα ClockworkMod & CyanogenΜod 10.1.3 και πάει σφαίρα, έχει όμως ένα θεματάκι με την κάμερα (δεν την ανοίγει αλλά βγάζει 'can't connect to the camera') το οποίο δεν έχω προλάβει να ψάξω ακόμα.Πήγαινε στην εφαρμογή της κάμερας και σβήσε cache/προσωρινή μνήμη κλπ.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Πήγαινε στην εφαρμογή της κάμερας και σβήσε cache/προσωρινή μνήμη κλπ.Ή απλά βάλε μια καλύτερη εφαρμογή κάμερας
-
Μόλις δοκίμασα άλλη εφαρμογή κάμερας να δω αν έχει καμιά σχέση, ούτε κι αυτή έπαιξε (βγάζει το ίδιο μήνυμα).
Παίζει να έχει να κάνει με τo gapps που φλάσαρα για το 4.2.2 , του οποίου βρήκα πολύ πιο πρόσφατη έκδοση για 4.2.χ που στο folder 'optional' δεν έχει μέσα folder 'photosphere' αλλά μόνο 'face'... Το ίδιο ισχύει και με ένα πακέτο gapps που κατέβασα για 4.3 (ούτε κι εκεί υπάρχει 'photosphere')... -
wipe cache & davlik και ξαναπερνα οπως ειναι την cyanogen & gapps ξανα.
-
Δε χρειάζεται, λες, αφού καθαρίσω cache & davlik και ξαναφλασάρω CM να βάλω το πιο πρόσφατο gapps που έχω βρει για 4.2.χ (χωρίς photosphere)?
Καλά, θα το μάθουμε σύντομα. -
κανε restart Και δοκιμασε να δεις αν δουλευει με το nova launcher
(γενικα εχουν θεμα σε ολα τα updates τους με την καμερα..δοκιμασε να περασεις καμια αλλη ρομ..) -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
και ομως δεν ειναι τεραστια η διαφορα αναλυσης, στην πραξη, απο νοτε2 σε Σ4. Θεωρω το νοτε2 πιο ολοκληρωμενο απο το Σ4. εγω θα περιμενα το νεξους που αν επαληθευτει το 32γιγα + 3000μπαταρια @400€ θα ειναι τρελη ευκαιρια.
ασε γιατι το σκεφτομαι και εγω...αρκει να αλλαξουν λιγο τα μενου,εικονιδια,σχεδιασμο UI...
επισης σημερα ειδα το Z ultra...
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ...και για χειμωμα με τα παλτα,μπουφαν...μια χαρα...
εχει κορυφαια οθονη σε viewing angle..θα το εχω πιο μακρυ και πιο χοντρο...
φαντασου απο το iP5 που εχω τωρα...λες και θα κανω προσθετικη... -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
κανε restart Και δοκιμασε να δεις αν δουλευει με το nova launcher
(γενικα εχουν θεμα σε ολα τα updates τους με την καμερα..δοκιμασε να περασεις καμια αλλη ρομ..)Σε κάποιους διαβάζω ότι έχει παίξει μια χαρά με CM 10.2 (android 4.3) αν και nightly για την ώρα.
-
Για όποιον θέλει το note 2, προσφορά στο πλαίσιο 349 €
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
wipe cache & davlik και ξαναπερνα οπως ειναι την cyanogen & gapps ξανα.κανε restart Και δοκιμασε να δεις αν δουλευει με το nova launcher
(γενικα εχουν θεμα σε ολα τα updates τους με την καμερα..δοκιμασε να περασεις καμια αλλη ρομ..)Δοκίμασα wipe cache & davlik, καθαρή εγκατάσταση 4.2.2 (CM 10.1.3), τα ίδια - 'can't connect to the camera'
Εγκατάσταση 4.3 (CM 10.2 nightly version), τα ίδια
Επαναφορά σε stock ROM, όλα καλά, η κάμερα δουλεύει τέλεια.
Εγκατάσταση SuperNexus 2.0, πάλι 'can't connect to camera'. -
ελεγα κατι αλλο εκτως απο Cm
κατι σαν αυτην
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1663656 -
Φλάσαρα Ripper ROM V19 (11/10/2013), όλα ΟΚ με κάμερα.
Θα το ψάξω κι άλλο να δω τι παίζει όταν βρω χρόνο.(τεράστια είναι η άτιμη σε σχέση με CM, SuperNexus, LiquidSmooth, κλπ, προφανώς γιατί έχει μέσα κι όλα τα 'καλούδια' του touchwiz αν θες να τα κρατήσεις)
-
οσοι θελουν την παλια εκδοση του Skype
http://www.androiddrawer.com/9751/downl ... 3-app-apk/ -
Έκανα wipe σε S3 ενός γνωστού, και τώρα δεν λειτουργεί η sim του. Έβαλα και την δική μου αλλά τίποτα.
Πως το φτιάχνω τώρα???
Περι συσκευών Android...