-
Μηπως φορουσε τετοια ;;
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Νέες παρατηρήσεις για το Caberg...
-....αλλά το κεφάλι μου το τιμολογώ σχετικά υψηλά...Να αποφύγεις την ενασχόληση με το εμπόριο, θα χάσεις λεφτά.
Τώρα το είδα!
Λες να πρέπει να ρίξω την τιμή;
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Φορουσε γυαλια ηλιου στις 10:30 το βραδυ;;
Γιατι στο κεφαλι με 140 αποκλειεται να τα 'χεφορουσε κανονικα γυαλια ηλιου. χθες το βραδυ πετυχα και εναν με r1 σε επαρχιακο δρομο
ακρανωτο. πρεπει να εχουν ακτινες χ, δεν εξηγειτε αλλιως. -
Η Ducati μου όταν την αγόρασα είχε την νορμάλ εξάτμιση. Βρήκα μεταχειρισμένη σε καλή κατάσταση μια Termignoni και επειδή και η τιμή ήταν καλή, δεν μπόρεσα ν' αντισταθώ. Τα βιντεάκια και οι φωτό δεν είναι της καλύτερης ποιότητας, αλλά παίρνετε μια γεύση...
Normal (click για να δείτε βιντεάκι):
Termignoni (click για να δείτε βιντεάκι):
-
Έπαιζε κανας πιτσιρικάς drums με τις κατσαρόλες εκεί δίπλα?
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Έπαιζε κανας πιτσιρικάς drums με τις κατσαρόλες εκεί δίπλα?Το μωρό μου είναι ξηροκάμπανο, όπως κάθε Ducati που σέβεται τον εαυτό της!
-
Παλι ξεχασε να του βαλει λαδι ο μλκαα, ρομπα ειχαμε γινει στα γκομενακια
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Παλι ξεχασε να του βαλει λαδι ο μλκαα, ρομπα ειχαμε γινει στα γκομενακιαΆντε ρε τράβα να φτιάξεις το χειρόφρενο στο μπουρδ3λο σου!
-
κανουν που κανουν περιεργο θορυβο απο το εργοστασιο τα ducati, εβαλες εξατμιση και το αποτελειωσες.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Το μωρό μου είναι ξηροκάμπανο, όπως κάθε Ducati που σέβεται τον εαυτό της!
To ξέρω αλλά από το ντοκουμέντο δεν πολυκαταλαβαίνεις την διαφορά, δώσε λίγες παραπάνω στροφές
-
Το μωρό μου είναι ξηροκάμπανο, όπως κάθε Ducati που σέβεται τον εαυτό της!
Σιγά το σεβασμό, 2 άτομα χρειάζεται και γερό καρπό
-
Ωπ ωπ!!
Τωρα το πηρα χαμπαρι!Καλοταξιδη η μουναρα Γρηγορη!
Σαν καινουρια ειναι ρε συ σε κατι φωτογραφιες που ειδα πιο πισω! Μεγειες!
-
Αντιπαρέρχομαι τους ζουλιάρηδες με τα ξηροκάμπανα ( ) και ευχαριστώ για τις ευχές!
Είναι πραγματικά το μωρό μου! -
Εχεις καλυτερο μωρο απ αυτη την κουδουνιστρα
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Εχεις καλυτερο μωρο απ αυτη την κουδουνιστραΚαλά εννοείται αυτό!
Αλλά και η Ducati καλή είναι. -
Καλά εννοείται αυτό!
Αλλά και η Ducati καλή είναι.Ευτυχώς βελτιώνεσαι, είχα αρχίσει να φοβάμαι ότι είσαι απλά μαζέτας.
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Καλά εννοείται αυτό!
Αλλά και η Ducati καλή είναι.Ευτυχώς βελτιώνεσαι, είχα αρχίσει να φοβάμαι ότι είσαι απλά μαζέτας.
Σκάκι αξιόλογο μπορεί να μην ξέρω, αλλά νομίζω πως είμαι σε καλό δρόμο!
-
Η Ducati μου όταν την αγόρασα είχε την νορμάλ εξάτμιση. Βρήκα μεταχειρισμένη σε καλή κατάσταση μια Termignoni και επειδή και η τιμή ήταν καλή, δεν μπόρεσα ν' αντισταθώ. Τα βιντεάκια και οι φωτό δεν είναι της καλύτερης ποιότητας, αλλά παίρνετε μια γεύση...Είδες κάποια διαφορά;
-
Στον ήχο σίγουρα!
Στην απόδοση δεν ξέρω, υποθέτω πως όχι, αφού δεν έχω πειράξει τον εγκέφαλο ή την αναπνοή.
Την έβαλα για την εμφάνιση και τον ήχο, ο τελευταίος δεν είναι πιο δυνατός, αλλά κυρίως πιο μπάσος.Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
-
Στον ήχο σίγουρα!
Στην απόδοση δεν ξέρω, υποθέτω πως όχι, αφού δεν έχω πειράξει τον εγκέφαλο ή την αναπνοή.
Την έβαλα για την εμφάνιση και τον ήχο, ο τελευταίος δεν είναι πιο δυνατός, αλλά κυρίως πιο μπάσος.Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Κάγκουρα!!!
Αγορα 600αριου ;