-
Θα ήθελα να μου προτείνεται μεταχειρισμένα αυτό κινητα το μαξ 1300cc , για αγορά .
Πχ. Corsa , Punto , Yaris τι έχετε να πειτε;;;Επίσης ξέρετε καμια εγγυήσιμη μαντρα εντος αττικής ;;;
**να σημειώσω δεν εχω καμια σχεση-γνωση με αυτοκίνητα , και ψάχνω κάτι μικρό αλλά κ οικονομικο (το μαξ 7000Ε)
-
Θα ήθελα να μου προτείνεται μεταχειρισμένα αυτό κινητα το μαξ 1300cc , για αγορά .
Πχ. Corsa , Punto , Yaris τι έχετε να πειτε;;;Επίσης ξέρετε καμια εγγυήσιμη μαντρα εντος αττικής ;;;
**να σημειώσω δεν εχω καμια σχεση-γνωση με αυτοκίνητα , και ψάχνω κάτι μικρό αλλά κ οικονομικο (το μαξ 7000Ε)
-
-
Στα μεταχειρισμένα, κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Βλέπεις αγγελίες, διαλέγεις το θεωρητικά καλύτερο, πας το βλέπεις, το ελέγχει μηχανικός, το ελέγχει φαναρτζής, αν έχει πρόβλημα διαπραγματεύεσαι την τιμή ή πας στο επόμενο.
Γενικά: Προτίμησε να το πάρεις από ιδιώτη, όχι από μάντρα. Αν το πάρεις από μάντρα, θα έχει στανταρ γυρισμένα τα χιλιόμετρα. Το πόσα 'πραγματικά' χιλιόμετρα έχει κάνει, το βλέπεις όχι από το κοντέρ, αλλά από την κατάσταση στο εσωτερικό του οχήματος (φθορές/αλλοίωση χρώματος στην ταπετσαρία, καθίσματα, τιμόνι, λεβιές ταχυτήτων, χειρόφρενο κλπ).
Απέφυγε τα αυτοκίνητα που ήταν από εταιρείες ενοικιάσεως ή leasing. Οι 'ενοικιαστές' τους δεν τα πρόσεχαν όσο αν ήταν δικό τους το αυτοκίνητο. Προσωπικα, η πρώτη μου επιλογή σε μεταχειρισμένο θα ήταν honda jazz. -
Τα αυτοκίνητα πρώην leasing από μαντράδες που αναφέρει ο kinq1 είναι αυτά που απευθύνονται ακριβώς στον αγοραστή ''χαμηλά τέλη, μικρό, οικονομικό, δεν έχω σχέση με αυτοκίνητα''... Οπότε ο αγοραστής αυτός δεν θα καταλάβει εύκολα τι παγίδες κρύβει ένα τέτοιο αμάξι...
Εγγυήσιμη μάντρα εντός Αττικής πρέπει να είναι το Stock Center που δίνει εγγύηση πραγματικών χιλιομέτρων, μηχανής και σασί σε κάθε αγγελία του. Όμως τα αυτοκίνητα που πουλάει είναι κι αυτά πρώην εταιρικά, και συγκεκριμένα περιπτώσεις καλών αυτοκινήτων που προέρχονται από την Hertz... http://stock-center.car.gr/cars/?so=pr&or=a&pg=1 Έχει 5 σελίδες αυτοκίνητα μέχρι τα 7 χιλιάρικα...
Γενικά να προτιμήσεις ιδιώτη όμως... Και ό,τι αμάξια βρεις από το car.gr να τα ανεβάσεις να δούμε κι εμείς αν κρύβουν κάτι που μπορεί να φανερωθεί με την πρώτη ματιά!
-
Kαλησπερα,οπως τα λεει ο φιλος απο πανω,μπηκα κανα δυο μερες στη διαδικασια να ψαξω αυτοκινητο για την κοπελια σε μαντρες (για κανα yaris κυριως μεχρι 6000) κ ''ανακαλυψα'' οτι το 90% εχει 60000χλμ κ ειναι ασημι με τασια.
Τα ιδια κ στις αλλες μαρκες απλα δεν ηταν ολα ασημι. -
Καταρχας σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας !!!
Εχω απηυδήσει με το θέμα αυτοκινήτου , σε μάντρα στον Γερακα βρήκα μια πολύ καλή ευκαιρία για κορσα του 2010 , που έδινε όλες τις 'δηθεν' εγγυήσεις για ατρακάριστο , χιλιομετρα .....
εν τέλει ... όταν βρηκα τεχνικό να πάει κ το είδε .. βρήκε μεγάλα μηχανικά προβλήματα ...Εχω δει σε 2-3 μάντρες ... αλλά με μεγάλη επιφύλαξη . δεν εχω βρει ουτε κάτι μου να ανταποκρίνεται 100% στο γούστο μου και στο ποσό που διαθέτω . Σιγουρα κατα κυριο λόγο με ενδιαφέρει ενα καλό αυτοκινητο απο μηχανολογικής άποψης και εννοείται ως προς το σασί . ( σε μαντρα αντίστοιχα στο Κερατσίνι ... δήθεν ατρακάριστο Ibiza του 2010 ... με 15πόντους μεσα το σασί ...)
Είδα αρκετές αγγελιες στο car ... , αλλά θα ήθελα -έστω οτι πχ βρίσκεται η ευκαιρία - ποιο αμάξι ειναι πιο αξιόπιστο απο θέμα κατασκευαστή.
Δεν ξέρω αν επιτρέπεται η δημοσίευση σχετικών αγγελιών να μου πείτε τη γνωμη σας !!
Και πάλι σας ευχαριστώ παρα πολυ !!!!
-
Joan89 μια απο τα ιδια,αν εχεις το χρημα κ δεν βιαζεσαι κανεις υπομονη.
Επειδη στη ''δικια μου'' αρεσουν τα κορσακια τα D -αν δεν κανω λαθος- πηρα αποψεις απο 3 συνεργεια,ολοι μου ειπαν μακρια απο opel κ κοιτα κανα γιαπωνεζικο.Γιαυτο κοιταω για yaris πλεον αν κ το εσωτερικο ειναι πολυ φτωχο σε σχεση με το κορσακι.ΟΙ τιμες τους ειναι σχεδον ιδιες.
Ειναι λαχειο το μεταχειρισμενο,εδω καινουριο παιρνεις κ βγαζει βλαβες.
Χιλιοειπωμενα εδω μεσα αυτα.
Α!μολις ελεγα σε μαντρα ''θα εγγυηθεις τα χλμ γραφοντας τα στο τιμολογιο;'' επερνα απαντησεις του τυπου,''εισαι καχυποπτος,φερε δικο σου μηχανικο ΕΔΩ να το δει κτλ'' -
Καταρχήν, γιατί κοιτάς μόνο μάντρες? Βρίσκεις πολύ καλύτερα αμάξια από ιδιώτες...
Δες Mazda 2, Suzuki Swift, Honda Jazz, Mitsubishi Colt, Nissan Micra, Renault Clio
Μέχρι τα 1300 κυβικά έχουν αξιόλογα μοτεράκια και δεν έπαιζαν τόσο ως leasing ώστε να είσαι τόσο εύκολα επιρρεπής σε παγίδα... Δεν σου βάζω αγγελίες γιατί κολλάει το car.gr (η δημοσίευσι επιτρέπεται κανονικά-υπάρχουν μέχρι και τόπικ στο 4tf που βασίζονται στις αγγελίες) -
Ο χρήστης Tasos96 έγραψε:
Καταρχήν, γιατί κοιτάς μόνο μάντρες? Βρίσκεις πολύ καλύτερα αμάξια από ιδιώτες...
Δες Mazda 2, Suzuki Swift, Honda Jazz, Mitsubishi Colt, Nissan Micra, Renault Clio
Μέχρι τα 1300 κυβικά έχουν αξιόλογα μοτεράκια και δεν έπαιζαν τόσο ως leasing ώστε να είσαι τόσο εύκολα επιρρεπής σε παγίδα... Δεν σου βάζω αγγελίες γιατί κολλάει το car.gr (η δημοσίευσι επιτρέπεται κανονικά-υπάρχουν μέχρι και τόπικ στο 4tf που βασίζονται στις αγγελίες)Καλές επιλογές με εξαίρεση το Clio για το οποίο δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστο σε σχέση με τα άλλα μοντέλα. Θα ξεκινούσα από το Swift και το Micra
-
Παρε ενα opel agila/suzuki splash 1.2 που παει σαν 1400αρι (86 αλογα και 1 τονος βαρος) και καιει σαν 1000αρι (μεσα στην πολη με λιγη προσοχη 6,5λ/100χλμ ειναι ακρως εφικτα), ειναι σκυλι απο αξιοπιστια, ευρυχωρο εσωτερικα, αξιοπρεπεστατο οδηγικα ακομα και για μικρα ταξιδακια και σαν opel ειχε και 5 χρονια εγγυηση αρα θα εχει ακομα (σαν suzuki δεν ξερω, στην οικογενεια εχουμε το agila).
Υποψιν, μην σε φοβιζει το οτι ειναι opel, το αμαξι ουσιαστικα suzuki ειναι απλα εχει σημα opel.
Γ'αυτο και ειναι σκυλι.
5 χρονια το εχουμε σχεδον με το 90% των χιλιομετρων στην κινηση και το αμαξι δεν κανει κιχ πουθενα και μηχανικα ειναι σαν καινουριο.
Γενικα το θεωρω απ'τα καλυτερα αμαξια πολης που κυκλοφορουν αφου ουσιαστικα δεν υστερει πουθενα. -
Σας ευχαριστω κ πάλι για τις απαντήσεις !!!
Αυτά που βλέπω τις τελευταίες μέρες ειναι τα Swift , Mazda2 και Yaris .... πέτυχα κ σε αγγελία κ ενα Agila (πολυ ομορφούλικο!χαχαχα) , πάνω κάτω απο το 2010 κ μετά κυμαινονται απο 7- εως 8000Ε .... !!!!
Πάντως κ σε ιδιωτη ... που πηγα ... απέξω μπέλα-μπέλα ... κ απο μέσα .... όπως μας είπε κ ο μηχανικος κουνια-μπέλα .... !!!!
Αναμονη μπας κ κάτσει κ κάτι καλό !!!! Σας ευχαριστώ παραααααα πολυ κ παλι !!
( αλλη μια ερωτηση ο ιδανικός συνδυασμός σε κυβικά και ίππους ποιος ειναι ;;; απο ότι κατάλαβα αυτό παιζει ρόλο το θέμα κατανάλωσης -μιλαω πάντα απο 1200 εως 1350κυβ.- )
-
Δωσε 3 χιλιαρικα παρε ενα καλοσυντηριμενο σταρλετακι τελευταιας γενιας μην κοιτας χρονια αυτα τα αμαξια εχουν τουλαχιστων 1.000.000 χιλιομετρα ζωη το εχουμε με 600.000 96μοντελο και δεν εχει βγαλει τιποτα σκυλια καιει γυρω στα 6.5 στα εκατο
-
Ο χρήστης makehan έγραψε:
Δωσε 3 χιλιαρικα παρε ενα καλοσυντηριμενο σταρλετακι τελευταιας γενιας μην κοιτας χρονια αυτα τα αμαξια εχουν τουλαχιστων 1.000.000 χιλιομετρα ζωη το εχουμε με 600.000 96μοντελο και δεν εχει βγαλει τιποτα σκυλια καιει γυρω στα 6.5 στα εκατοΈλεος με το στάρλετ σε κάθε θέμα!!!
-
Ο χρήστης makehan έγραψε:
Δωσε 3 χιλιαρικα παρε ενα καλοσυντηριμενο σταρλετακι τελευταιας γενιας μην κοιτας χρονια αυτα τα αμαξια εχουν τουλαχιστων 1.000.000 χιλιομετρα ζωη το εχουμε με 600.000 96μοντελο και δεν εχει βγαλει τιποτα σκυλια καιει γυρω στα 6.5 στα εκατο3 χλιάρικα για Starlet!!!
-
Αν θες να σκοτωθείς πάντως το Στάρλετ είναι μια καλή επιλογή.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αν θες να σκοτωθείς πάντως το Στάρλετ είναι μια καλή επιλογή. -
Ο χρήστης panosft έγραψε:
Αν θες να σκοτωθείς πάντως το Στάρλετ είναι μια καλή επιλογή.
Μερικώς δικαιολογημένη (λόγω άθλιας οδικής συμπεριφοράς) εμπάθεια. Αλλά είναι σκυλί (ημίαιμο αλλά πιστό).
Αγορά μεταχειρισμένου