-
υπαρχει ηδη κολπο που μπορεις να ενεργοποιησεις τα Ελληνικα στο google now. Μη ζητατε λινκ, δεν ασχοληθηκα
-
Φίλος με zero budget γλυκοκοιτάει αυτό
http://nl-nl.forum.ibood.com/40977-huaw ... 0-_retour/
Ναι ή ου?
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Χώρια που το KitKat έχει πλέον Ελλάδα/Ελληνικά επισήμως υποστηριζόμενα (π.χ. Google Now), οπότε μπορεί να είναι ένδειξη και για το Play Store...ποτέ δεν ξέρεις...
Τι θα έχει? Ελληνικά στο Google Now?
Ω ναι
Που μπορούμε να δούμε κι εμείς αυτή την πληροφορία?
Φαινόταν σε leaked φωτογραφίες και screenshots...τώρα έχουν μαζέψει και το service manual (?) που κυκλοφόρησε, οπότε δεν είναι εύκολο να σου δώσω link...πάντως η Ελλάδα φαινόταν να είναι μία από τις 8 καινούριες χώρες στο Google Now, και κάποια παιδιά στο myphone το επιβεβαιώνουν (ότι το έχουν δει και το θυμούνται, όχι ότι όντως έτσι θα είναι )
Πολύ ενδιαφέρον αν όντως έτσι είναι αλλά χλωμό το κόβω. Τέσπα, θα δούμε.
υπαρχει ηδη κολπο που μπορεις να ενεργοποιησεις τα Ελληνικα στο google now. Μη ζητατε λινκ, δεν ασχοληθηκα
Βάζεις ως γλώσσα λειτουργίας του τηλεφώνου τα αγγλικά, ενεργοποιείς το google now και ξαναγυρνάς το τηλέφωνο στα ελληνικά. Απλά το google now για την ώρα δεν έχει να προσφέρει σχεδόν τίποτα στους Έλληνες χρήστες.
-
Ο χρήστης Krest2 έγραψε:
Βάζεις ως γλώσσα λειτουργίας του τηλεφώνου τα αγγλικά, ενεργοποιείς το google now και ξαναγυρνάς το τηλέφωνο στα ελληνικά. Απλά το google now για την ώρα δεν έχει να προσφέρει σχεδόν τίποτα στους Έλληνες χρήστες.
καιρός, στάσεις και ωράρια κάθε στάσης, φωτος περιοχής, αεροπορικα σχετικά με το timing πτησεων που εχεις δει στο ιντερνετ, εκτιμηση χρονου αφιξης για κάθε προορισμο, καρτα για navigation απο μερη που εψαξες σε χαρτες στο PC, ειδήσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν (μαθαινει απο αυτα που χαζεύεις στα ιντερνετς) κλπ κλπ κλπ
Έχει ουκ ολιγα πραγματάκια και για την Ελλάδα if u ask me Γενικα ειναι μεγαλος ρουφιάνος και βλεπει πολυ τι κανεις στο PC για να σε μάθει...
-
Είχα ξεχάσει πως υπάρχει το Google now
-
Neo-v
Στο πάνω μέρος και αριστερά της οθόνης, κυρίως όταν παίζω... τάβλι μου πετάει διάφορα μηνύματα για site αλλά ένα απο αυτά μου λέει να το 'πατήσω' για μια νέα ενημέρωση για Ιό.
Πρέπει να φοβάμαι??? Αν όχι, πως μπορώ να το ξεφορτωθώ και να μην πετάγεται?
-
που μπορουμε να βρουμε την τελευταια εκδοση του Skype που να δουλευει σωστα?
-
Ο χρήστης Krest2 έγραψε:
με προσβαλλεις που θα εννουσα κατι τοσο απλο που να προσφερει ελαχιστα...
θααααα ποσταρω αργοτερα αν βρω χρονο
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Neo-vΣτο πάνω μέρος και αριστερά της οθόνης, κυρίως όταν παίζω... τάβλι μου πετάει διάφορα μηνύματα για site αλλά ένα απο αυτά μου λέει να το 'πατήσω' για μια νέα ενημέρωση για Ιό.
In-game διαφημίσεις, σπαστικές όσο δεν πάει...ένας από τους λόγους που η Google άλλαξε τους κανονισμούς για τις in-app push διαφημίσεις
Και όχι, μην ψαρώνεις, δεν υπάρχει κανένας λόγος να πατήσεις εκεί, ούτε νέος ιός υπάρχει (ούτε και παλιοί ιοί δεν υπάρχουν)...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
καιρός, στάσεις και ωράρια κάθε στάσης, φωτος περιοχής, αεροπορικα σχετικά με το timing πτησεων που εχεις δει στο ιντερνετ, εκτιμηση χρονου αφιξης για κάθε προορισμο, καρτα για navigation απο μερη που εψαξες σε χαρτες στο PC, ειδήσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν (μαθαινει απο αυτα που χαζεύεις στα ιντερνετς) κλπ κλπ κλπ
Έχει ουκ ολιγα πραγματάκια και για την Ελλάδα if u ask me Γενικα ειναι μεγαλος ρουφιάνος και βλεπει πολυ τι κανεις στο PC για να σε μάθει...
Ναι, το 'σχεδόν τίποτα' ήταν λίγο υπερβολή. Απλά φαντάζομαι πόσο καλύτερο θα ήταν αν δούλευε με φωνητικές εντολές στα ελληνικά.
-
Ο χρήστης Krest2 έγραψε:
Ναι, το 'σχεδόν τίποτα' ήταν λίγο υπερβολή. Απλά φαντάζομαι πόσο καλύτερο θα ήταν αν δούλευε με φωνητικές εντολές στα ελληνικά.
Λογικά σχεδόν τιποτα έχουμε... δεν νομίζω να υπερβάλλεις ιδιαιτερα. Στο εξωτερικό λογικά θα παθαίνει σοκ το τηλέφωνο απο το information overdosage
Ντινε? Μιραγκε? Αποψη επι αυτου?
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Neo-vΣτο πάνω μέρος και αριστερά της οθόνης, κυρίως όταν παίζω... τάβλι μου πετάει διάφορα μηνύματα για site αλλά ένα απο αυτά μου λέει να το 'πατήσω' για μια νέα ενημέρωση για Ιό.
Χωρίς σύνδεση στο ίντερνετ, δεν έχει διαφημίσεις.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Φίλος με zero budget γλυκοκοιτάει αυτόhttp://nl-nl.forum.ibood.com/40977-huaw ... 0-_retour/
Ναι ή ου?
κορσερ έχεις σκοπό να πάρεις θέση επί του θέματος, ή θα συνεχίσεις να παπαρολογείς?
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Φίλος με zero budget γλυκοκοιτάει αυτό
http://nl-nl.forum.ibood.com/40977-huaw ... 0-_retour/
Ναι ή ου?
κορσερ έχεις σκοπό να πάρεις θέση επί του θέματος, ή θα συνεχίσεις να παπαρολογείς?
To G510 ήταν λίγο fail γιατί έχει μόλις 512MB RAM. Αυτό έχει 1GB οπότε είναι -τουλάχιστον στα χαρτιά- αξιοπρεπές.
-
Το Blackberry Messenger τη εγινε βγήκε τελικα? Μη κατεβάσω καμια μαλάκια ξανα κ βάλω στο κινητό!
Το Jiayu G3S παντως που υπαρχει στη οικογένεια μετα απο αρκετές μέρες στο χωριό χωρίς Wifi, 3g κλπ (λιγες κλίσεις, κ 3 ωρες ανοιχτή η οθόνη):
καθολου ασχημα ο MTK6589, άντεχε 1-2 μερες ακομα αν δεν φευγαμε!
-
τελικα αποφασισα να το κρατησω το ray. εχει εκδοση android 4.0.4 και στο δεξι κουμπι ανοιγει την καμερα οταν το σερνεις αριστερα (σερνωντας το αριστερο κουμπι πρως τα δεξια, ξεκλειδωνει). πως θα βαλω την αθορυβη λειτουργια
στο δεξι κουμπι οπως την εχουν ολα? -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Λογικά σχεδόν τιποτα έχουμε... δεν νομίζω να υπερβάλλεις ιδιαιτερα. Στο εξωτερικό λογικά θα παθαίνει σοκ το τηλέφωνο απο το information overdosage
αν θες την αποψη μου...χρησιμοποιω το google now στο iPhone και μπορω να σου πω στην Ιταλια μου βγαζει min 10 καρτελακια και max 20.Ειδικα οταν ταξιδευω γινεται χαμος ενω εχω κλεισει το Siri και χρησιμοποιω μονο αυτο.
επισης χρησιμοποιω hangouts και την εφαρμογη GMail καθως και σχεδον ολες τις εφαρμογες google μια και για το iOS7 ειναι καλυτερα γραμμενες απο οτι για android 4.3...
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
αν θες την αποψη μου...χρησιμοποιω το google now στο iPhone και μπορω να σου πω στην Ιταλια μου βγαζει min 10 καρτελακια και max 20.Ειδικα οταν ταξιδευω γινεται χαμος ενω εχω κλεισει το Siri και χρησιμοποιω μονο αυτο.
επισης χρησιμοποιω hangouts και την εφαρμογη GMail καθως και σχεδον ολες τις εφαρμογες google μια και για το iOS7 ειναι καλυτερα γραμμενες απο οτι για android 4.3...
βλάσφημε! Θα σηκωθει ο Jobs απ τον ταφο του αν μαθει τι ιεροσυλιες κανεις.
Max εδω Ελλαδα που ειχα δει, ηταν 4-6 καρτέλες... συνηθως κανα 2... -
Μη θυμώνεις τέκνο μου
-
Ήρθαν σήμερα (μετά από 1 μήνα! ) οι δύο θήκες που είχα παραγγείλει. Η μία, διάφανη από Hong Kong, δεν ήταν κακή, ειδικά για τα λιγότερα από 2€ που στοίχισε, αλλά η άλλη, από Amazon, είναι πολύ ωραία! Από φυσικό bamboo κιόλας!
Ιδού:
Περι συσκευών Android...