Ο χρήστης COSMO MIKE έγραψε:
Βρες ΜΙΑ φωτογραφια που εχω ανεβασει ΕΓΩ, η οποια να μην συνιστα καταφορη παραβαση 10 αρθρων του αστικου Κωδικα.
Βρες μου μια καταγγελια που να εχω κανει εγω, για καποιον που κανει μια απλη βολτα ή για καποιο αυτοκινητο που ειναι συννομο με την Fiva ή την Fia.
Αν βρεις, εγω θα κλεισω το λογαριασμο μου εδω μεσα και δεν θα ξαναγραψω ποτε.
Μαλλον με μπερδευεις με αλλους.
Οποτε βλεπω Corvetteς & Voyager του 90, Jeep με τρειλερ και γενικως εξοφθαλμα οχηματα που ντροπιαζουν τον χωρο, υποσχομαι να τους διαπομπευω δημοσια. Οποιος κανει τη βολτα του με συννομο αυτοκινητο, με γεια του με χαρα του.
Μα ρε Μike, το πρόβλημα δεν είναι εκεί! Κανείς δεν είπε οτι δεν ξέρεις εσύ να ξεχωρίσεις τον κατεργαράκο από το σωστό χρήστη...
Ο άλλος που θα σε διαβάσει, όμως, που του έχουν τσακίσει το μισθό αλλά του ήρθε 1 χιλιάρικο τέλη κυκλοφορίας για το ΙΧ του, αν σε δει εσένα με το cosmo (σιγά που μπορεί να καταλάβει τι είναι και τι ηλικία έχει) πιστεύεις ότι θα σε ξεχωρίσει από τον ¨λεβέντη¨με τη ΒΜW του '91; Εμένα η μερσεντές μου είναι μοντέλο του 1975 αλλά έβγαινε παραπλήσια μέχρι το 1989 (και σε κάποιες χώρες το '90). Λες ότι μπορεί ο μέσος άσχετος ξεσκισμένος από τους φόρους ΙΧής να καταλάβει τη διαφορά;
Ή μήπως μπορεί να κρίνει για ένα εξόφθαλμα ιστορικό αυτοκίνητο (πχ ένα ford -T) αν η χρήση που του γίνεται είναι απολύτως νόμιμη ή όχι; Mήπως ξέρει πια η διαφορά της 'ΦΙΛΜΠΑ', από την 'ΕΛΜΠΑ' και την 'ΕΟΕΕΕ'; Εδώ μέσα μόνο να ρωτήσεις και μετά από 300 σελίδες, θα βγουν άνθρωποι που έχουν ιστορικά και διαβάζουν, υποτίθεται, το θέμα και θα σου πουν ότι 'ο νόμος λέει' ότι μπορούμε να τα βγάζουμε ελεύθερα βόλτες το Π/Σ/Κ και άλλες τέτοιες μπούρδες ( ), σκέψου έξω τι θα γίνει...
Πολύ απλά γιατί ο κόσμος πιστεύει αυτό που θέλει να πιστέψει ανάλογα με τη θέση του (χρήστης, φορολογούμενος, σχετικός ή άσχετος) και φυσικά ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ! Ε, με το να βγάζεις στη φόρα τον κάθε ηλίθιο καταργαράκο δε βλάπτεις μόνο τη δική του εικόνα αλλά και τη δική σου! Πως είναι δυνατόν να μην το αντιλαμβάνεσαι ότι για το μέσο Έλληνα αυτός ανήκει ακριβώς στην ίδια κατηγορία με εσένα; - Σκέψου το λίγο, ρε συ!