-
Στην τούμπα μάλλον δεν έχουμε γιατί δεν πίρε κάτι το αυτί μου!
-
Ο χρήστης Nikolaos106 έγραψε:
Στην τούμπα μάλλον δεν έχουμε γιατί δεν πίρε κάτι το αυτί μου!+1000. Δεν έχω ακούσει ούτε μια φορά σειρήνα στην Τούμπα. Και πόλεμος να γίνει χαμπάρι δε θα πάρουμε
-
Στην τούμπα μάλλον δεν έχουμε γιατί δεν πήρε κάτι το αυτί μου!Υπάρχει και χτύπησε κανονικά και είναι κοντά στο γήπεδο αλλά είμαστε μακρυά! Θύμησε μου πάντως να σου πω που!
-
Δοκίμασα σήμερα την μπουγάτσα Δελφών με Καραϊσκάκη. Αξιοπρεπής, χωρίς όμως να είναι κάτι ιδιαίτερο. Εκτός του ότι είχε και 2-3 μύγες να τριγυρνάνε, ευτυχώς προς την ταμειακή και όχι προς τις σφολιάτες Ο τύπος βέβαια, πρέπει να ομολογήσω, πως είχε πολύ δουλειά.
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Δοκίμασα σήμερα την μπουγάτσα Δελφών με Καραϊσκάκη. Αξιοπρεπής, χωρίς όμως να είναι κάτι ιδιαίτερο. Εκτός του ότι είχε και 2-3 μύγες να τριγυρνάνε, ευτυχώς προς την ταμειακή και όχι προς τις σφολιάτες Ο τύπος βέβαια, πρέπει να ομολογήσω, πως είχε πολύ δουλειά.εαν κινεισαι στην περιοχη, την καλυτερη (ποιοτικα) μπουγατσα θα τη βρεις στην 25ης μαρτιου ....
κατεβαινοντας πριν τη β. ολγας αριστερα.....στο υψος της παπαδιαμαντη -
-
Τέλος ο Φωκάς;
Την αποβολή της εταιρείας Φωκάς από το κατάστημα της Τσιμισκή αποφάσισε η ιδοκτήτρια του ακινήτου, η μονή Αγ.Θεοδώρας.
Θα προχωρήσει νέος ανοιχτός διαγωνισμός μίσθωσης για το ακίνητο.
Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να δημοσιευθεί η προκύρηξη. Σύμφωνα με πληροφορίες θα προβλέπει ότι το ελάχιστο μίσθωμα θα είναι της τάξης των 105.000 ευρώ το μήνα.
Θα υπάρχει δέσμευση 50 τουλάχστον εργαζόμενοι στο νέο κατάστημα να είναι από το προσωπικό της Φωκάς.
Θα υπάρχει δέσμευση για μίνιμουμ 4 εκ. ευρώ επενδύσεις για ανακαίνιση τους καταστήματος, προσκόμιση εγγυητικής επιστολής από το νέο εκμισθωτή ύψους 1,26 εκ. ευρώ που θα ανανεώνεται τακτικά και θα καλύπτει πάντα τα 12 ενοίκια μπροστά.
Επίσης ο νέος εκμισθωτής θα καταβάλει με την υπογραφή του συμβολαίου και 1 εκ. ευρώ που αντιστοιχεί στα ενοίκια ενός έτους που η μονή δεν έχει εισπράξει τον τελευταίο χρόνο από την εταιρεία Φωκάς.
Πάντως από την διοίκηση της εταιρείας διαμηνύεται πως οι γέφυρες επικοινωνίας δεν έχουν κοπέί και όλα είναι ακόμη ανοιχτά.
-
μονο η ZARA μπορει να το χτυπησει...με τετοιους ορους...τετοια εποχη...
-
Πάντως οι εργαζόμενοι λέγανε ότι θα το πάρει το Attica...
-
Ποιοί εργαζόμενοι.
Αυτοί που δεν τους πλήρωνε.
Αφού δεν πάει καλά ας κλείσει. Έτσι απλά.
-
Το κτίριο πάντως Τσιμισκή με Κομνηνών, απέναντι από τον παλιό Λαμπρόπουλο, το πήρε η H&M και τώρα το φτιάχνουν. Ο Λαμπρόπουλος βέβαια εξακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια να παραμένει ξενοίκιαστος.
-
Και εγω για Attica το κόβω να γίνεται ο πρών πλέον Φωκάς. Απο τότε που γινόταν στο cosmos ακουγόταν ότι έψαχναν χώρο και για το κέντρο. Τα μόνα που θα μπορουσαν να τους βολέψουν ειναι αυτο και ο πρώην Λαμπρόπουλος, και αφού το τελευταίο δεν το πήραν εως τώρα μάλλον για τον Φωκα θα πάνε. Ο δικηγόρος μάλιστα της μονής σε ραδιοφωνικό σταθμό είπε ότι έχουν εδώ και καιρό προσφορά χωρις να κατονομάσει απο πού.
-
Οι δημοτικοί αστυνομικοί απολύθηκαν?
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Δοκίμασα σήμερα την μπουγάτσα Δελφών με Καραϊσκάκη. Αξιοπρεπής, χωρίς όμως να είναι κάτι ιδιαίτερο. Εκτός του ότι είχε και 2-3 μύγες να τριγυρνάνε, ευτυχώς προς την ταμειακή και όχι προς τις σφολιάτες Ο τύπος βέβαια, πρέπει να ομολογήσω, πως είχε πολύ δουλειά.Ο τύπος έχει δουλειά γιατί μάλλον είναι καλός στο μπίρι-μπίρι και προσφέρει χώρο για παππούδες που στην περιοχή είναι must, ποιος ψάχνει για την καλύτερη μπουγάτσα πλην j.marr . Η μπουγάτσα του όμως είναι από τις ελάχιστες εντός και εκτός πόλης που δεν έχουν μυζήθρα.
Αυτήν που λέει ο vice την είχα δοκιμάσει πριν πολλά πολλά χρόνια, δεν την θυμάμαι. Παραδοσιακό μαγαζί και από ό,τι μου είπαν κάτοικοι της περιοχής είναι πολύ καλός. Έχει και κατάσταση παλιού μπουγατσατζήδικου που προσφέρει πόντους.
-
Ο χρήστης kostakis έγραψε:
Οι δημοτικοί αστυνομικοί απολύθηκαν?Είναι σε διαθεσιμοτητα.
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Είναι σε διαθεσιμοτητα.
Αλλα θα γίνει μάλλον μετάταξη στην ελληνική αστυνομία και θα είναι 'αστυνομικοί χωρίς όπλο'
-
Είναι σε διαθεσιμοτητα.
Αλλα θα γίνει μάλλον μετάταξη στην ελληνική αστυνομία και θα είναι 'αστυνομικοί χωρίς όπλο'
θα κηνυγανε τους λαθρομεταναστες και θα συνοδευουν τους ηλικιωμενους στα ΑΤΜ....
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ο τύπος έχει δουλειά γιατί μάλλον είναι καλός στο μπίρι-μπίρι και προσφέρει χώρο για παππούδες που στην περιοχή είναι must, ποιος ψάχνει για την καλύτερη μπουγάτσα πλην j.marr . Η μπουγάτσα του όμως είναι από τις ελάχιστες εντός και εκτός πόλης που δεν έχουν μυζήθρα.
Μην κάνετε σαν χαζόγριες με τη μυζήθρα. Αμα σας λέγανε οτι έχει μέσα ρικότα θα είχατε αλλη αντίδραση. Δεν είναι εκεί το πρόβλημα.
Πρέπει να βρεθεί benchmark. Αντίστοιχο της παλιάς Δωδώνης. Ή έστω να φτιαχτεί.
-
Σωστός. Δεν έχει το όνομα του τυριού σημασία (στη λεβεντογέννα Κρήτη έχω φάει μυζήθρα απίστευτη) αλλά το αν αλλάζει η γεύση.
Sent from my XOOM 2 using Tapatalk 4 Beta
-
Είναι σε διαθεσιμοτητα.
Το Δημοσίας Τάξης έδωσε άκυρο. Μάλλον προς Δικαιοσύνης σε φυλακές.
Posts προς Θεσσαλονικείς