-
Το Caldera DOS 7.03 έχει κάποιο EGA.CP_, λες να κάνει;
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Το Caldera DOS 7.03 έχει κάποιο EGA.CP_, λες να κάνει;Δεν νομίζω, ευχαριστώ πάντως. Την τρέλα μου με το κ***λοDOS. Να δω πότε θα απαλλαγώ από δαύτο....
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Eχει κανείς πρόγραμμα που να μετατρέπει μια φωτό σε ζωγραφιά...;Μικρό εάν είναι δυνατόν ώστε να το κατεβάσω και free ή «αγορασμένο»...
Effects>Artistic Effects και διαλέγεις. Αυτό ισχύει στο Paint Shop 7, λογικά το ίδιο θα είναι και στις επόμενες εκδόσεις.
-
Ο χρήστης slivi έγραψε:
...EGA2.CPI από DOS 6.2...Αν σε ενδιαφέρει MS-DOS 6, στείλε μου e-mail address με pm.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Eχει κανείς πρόγραμμα που να μετατρέπει μια φωτό σε ζωγραφιά...;
Μικρό εάν είναι δυνατόν ώστε να το κατεβάσω και free ή «αγορασμένο»...
Effects>Artistic Effects και διαλέγεις. Αυτό ισχύει στο Paint Shop 7, λογικά το ίδιο θα είναι και στις επόμενες εκδόσεις.
Effects->Effect Browser... στο PSP9 για να πάρεις αμπάριζα όλα τα εφέ μέχρι να δεις ποιo σου αρέσει καλύτερα (αν και το κάθε εφε έχει διαφορετικές ρυθμίσεις που αρκετά συχνά αλλάζουν άρδην το αποτέλεσμα).
**ΥΓ.**Στο PSP6 νομίζω πας: Image->Effects...
-
δυστυχώς γ@μώ την γκαντεμιά μου έχω το 5 και δεν έχει το μενού των Artistic Effects...
-
Ωραίος ο FireFox!!!
Δύο μέρες και κόλλησα άσχημα!!! -
Ξανακόλλησα SpyWare...
- Το Microsoft το βρίσκει το καθαρίζει, αλλά στο επόμενο reboot ξαναεμφανίζεται.
- Το AdAware το βρίσκει το καθαρίζει, αλλά στο επόμενο scan το ξαναβρίσκει.
- Το SpyDoctor το βρίσκει και δεν το καθαρίζει, αλλά μπαίνοντας στο registry που βγάζει στην ανάλυση το καθάρισα μόνος μου.
Συμπεράσματα: - Δεν φτάνει μόνο ένα πρόγραμμα.
- Τα SpyWare εξελίχθηκαν και πολεμάνε τα καθαριστικά.
Συμβουλή: - Προσέξτε όταν κατεβάζετε cracks. Σπάνια βρίσκεις πια crack χωρίς SpyWare.
-
Σύστημα κωδικών εννοώ την δυνατότητα που σου παρέχει ο FFox να αποθηκεύει τους κωδικούς σε λίστα και να σου ζητάει μόνο έναν κεντρικό κωδικό.
Πολύ καλός ο maxthon αλλά 'ξανακύλησα' στον FFox.. -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Σύστημα κωδικών εννοώ την δυνατότητα που σου παρέχει ο FFox να αποθηκεύει τους κωδικούς σε λίστα και να σου ζητάει μόνο έναν κεντρικό κωδικό.Δεν έχω καταλάβει ακόμα τι feature είναι αυτό, αλλά αν είναι για να συμπληρώνεις αυτόματα τις φόρμες με usernames & passwords, υπάρχει και στον Maxthon και λέγεται AI RoboForm (σε ρωτάει αν το θες η εγκατάσταση του Maxthon).
Πολύ καλός ο maxthon αλλά 'ξανακύλησα' στον FFox..
Λίγο τον κράτησες...
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Ξανακόλλησα SpyWare...- Το Microsoft το βρίσκει το καθαρίζει, αλλά στο επόμενο reboot ξαναεμφανίζεται.
- Το AdAware το βρίσκει το καθαρίζει, αλλά στο επόμενο scan το ξαναβρίσκει.
- Το SpyDoctor το βρίσκει και δεν το καθαρίζει, αλλά μπαίνοντας στο registry που βγάζει στην ανάλυση το καθάρισα μόνος μου.
Συμπεράσματα: - Δεν φτάνει μόνο ένα πρόγραμμα.
- Τα SpyWare εξελίχθηκαν και πολεμάνε τα καθαριστικά.
Συμβουλή: - Προσέξτε όταν κατεβάζετε cracks. Σπάνια βρίσκεις πια crack χωρίς SpyWare.
Δοκίμασες το Spybot S&D?
Έχει τη δυνατότητα να ξεκινάει πριν ξεκινήσουν τα Windows και να καθαρίζει τα spyware (ο λόγος που κάποια προγράμματα δεν καθαρίζουν τα spyware είναι επειδή αφορούν αρχεία των Windows, τα οποία είναι προστατευμένα όσο βρίσκεσαι μέσα στα Windows).Επίσης, αν έχεις απενεργοποιημένα τα ActiveX, ActiveX Scripts, Java Applets και το Java Script ΔΕΝ κολλάς spyware με τίποτα! Αλλά δεν σου ανοίγουν εύκολα και οι σελίδες των cracks... θέλει λίγο παραπάνω ψάξιμο μέχρι να βρεις σελίδα που να ανοίγει, that's all
-
Δοκίμασες το ScanSpyware?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
δυστυχώς γ@μώ την γκαντεμιά μου έχω το 5 και δεν έχει το μενού των Artistic Effects...Για ρίξε μια ματιά εδώ, Σάββα: http://www.tucows.gr/imgedit95_default.html.
Όλο και κάτι μπορεί να βρεις!ΥΓ. Κατά προτίμηση ψάξε για photo editors, photo retouching... photo γενικώς
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ωραίος ο FireFox!!!
Δύο μέρες και κόλλησα άσχημα!!!Btw, βγήκε Noia theme για τον FFox... λίγο χοντροκομμένο για τα δικά μου γούστα, αλλά πολύ εφετζίδικο!!!
-
noia για τον ff???
υπάρχει εδώ και πολύ καιρό βρε! -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
noia για τον ff???
υπάρχει εδώ και πολύ καιρό βρε!Ναι, αλλά πριν πολύ καιρό δεν είχα ff... πρόσφατα τον ανακάλύψα (άσχετα που τον απέρριψα τελικά)
Σαν το ανέκδοτο με τον Πόντιο που πήγαινε και σφαλιάρωνε κάθε πρωί έναν Εβραίο, και όταν ο Εβραίος διαμαρτυρήθηκε επιτέλους του λέει ο Πόντιος:
- Εσείς δεν σταυρώσατε τον Χριστό;
- Καλά αλλά αυτό έγινε πριν από 2005 χρόνια.
- Ναι, αλλά εγώ τώρα το έμαθα...
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
δυστυχώς γ@μώ την γκαντεμιά μου έχω το 5 και δεν έχει το μενού των Artistic Effects...
Για ρίξε μια ματιά εδώ, Σάββα: http://www.tucows.gr/imgedit95_default.html.
Όλο και κάτι μπορεί να βρεις!ΥΓ. Κατά προτίμηση ψάξε για photo editors, photo retouching... photo γενικώς
Έτσι πρόχειρα, βρήκα 2-3:
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Σύστημα κωδικών εννοώ την δυνατότητα που σου παρέχει ο FFox να αποθηκεύει τους κωδικούς σε λίστα και να σου ζητάει μόνο έναν κεντρικό κωδικό.
Δεν έχω καταλάβει ακόμα τι feature είναι αυτό, αλλά αν είναι για να συμπληρώνεις αυτόματα τις φόρμες με usernames & passwords, υπάρχει και στον Maxthon και λέγεται AI RoboForm (σε ρωτάει αν το θες η εγκατάσταση του Maxthon).
Ξέχασα να επισημάνω πως ΔΕΝ είναι καθόλου καλή ιδέα να κρατάτε τα στοιχεία σας (usernames και passwords) στο PC σας, ιδιαίτερα σε αρχεία των browsers (οποιουδήποτε browser).
-
Ðáßäåò Ý÷ù ðñüâëçìá!!!!!!!!!!( Üôéìç intracom)
¸êáíá format óå Ýíá ößëï ÷èåò êáé ôïõ åãêáôÝóôçóá ôï netmode ðáñÜëëçëá üðùò ôï åß÷å êáé åêåßíïò áñ÷éêÜ .Áöïý ôåëåßùóá ôï format ìðáßíù óôï inetrnet ãéá ôá ó÷åôéêÜ updates .Ìüëéò ôåëåéþíïõí âãáßíù.
ÌåôÜ áðü êáíÜ ìéóÜùñï êÜôé ÷ñåéÜóôçêá áðü internet êáé ðÞãá íá ìðù ãéá íá ôï êáôåâÜóù áëëÜ äåí Ýìðáéíå ìå ôßðïôá ,ðñïóðáèþ íá ìðù ìå Üëëç óýíäåóç ôßðïôá, ðñïóðáèþ íá ìðù áðü Üëëï õðïëïãéóôÞ êáé üëá êïìðëÝ.
Îçëþíù ôïõò drivers ôïõ netmode ôïõò îáíáðåñíÜù ðÜù íá ìðù êáé ðÜëé ôá ßäéá ,äåí Ýìðáéíå ìå ôßðïôá.
ÌÞðùò ìðïñåß íá ñßîåé êáíåßò êáìéÜ éäÝá ãéá ôï ôé ìðïñåß íá öôáßåé????????
ÅÐÅÉÃÏÍ -
Κανε κανα reset στο net mod. Κατέβασες μόνο drivers ή έκανες και κανα firmware update? ΄(ήταν σωστές οι εκδόσεις?) Από τον άλλο υπολογιστή μπήκες κανονικά? Αν ναι μήπως συνέδεσες το net mod με ανοιχτό υπολογιστή (στον 1ο) και έκανε κανα τσαφ η παράλληλη? Δοκίμασε μια άλλη παράλληλη συσκευή να δεις τί παίζει... Αυτά μου έρχονται προς το παρόν...
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#1]