-
H Φλώρινα που έχω πάει πολλές φορές δεν είναι καλή. Η Έδεσσα είναι. Αν ψαχνεις καθαρά για αστικό περιβάλλον στις 2 αυτές περιφέρειες, πιστεύω ότι ΟΛΕΣ οι άλλες πόλεις είναι από μέτριες έως κακάσχημες. Πολυκατοικίες, κάποιος πεζόδρομος με βλαχοτρέντι μαγαζιά και δατς δατ. Ανατολικότερα έχει σαφώς ωραιότερες πόλεις.
-
H φλώρινα έχει ένα πολύ ωραίο κομμάτι δίπλα στο ποτάμι με πολύ όμορφα παλιά σπίτι (όχι σε καλή κατάσταση). Το κομμάτι είναι περιορισμένης έκτασης, τόσο φτάσαν τα λεφτά των επιχορηγήσεων. Κατά τ' άλλα, βγάζει μια έντονη αίσθηση 80ίλας.
Η έδεσσα έχει τα νερά, πάρκα, τα νερά και το πράσινο, ένα γραφικό βαρόσι (μικρής έκτασης) και that's it.
Η φλώρινα έχει ομορφότερη φύση κοντά της, θεωρώ.
Η κοζάνη είναι εκτός συναγωγνισμού στην ασχήμια, η βέροια δεν λέει τίποτα, τα γρεβενά μάλλον όχι (έχω ελάχιστη εμπειρία), η νάουσα μπααααα. Αυτά
Γραφική κωμόπολη ίσως να ναι η Σιάτιστα. Αν κάνω λάθος, διορθώστε με. Έχει άπειρα χρόνια που πήγα.
-
Όντως γραφική είναι η Σιάτιστα, ένα Ντολτσό -ή γενικότερα Καστοριά- χωρίς τη λίμνη. Τα Γρεβενά τι 'μάλλον όχι' λες ρε Νάιτζελ Χαρμπορ; Υπάρχει κατι ασχημότερο σε οικισμό; 5 δρομοι πλάτος επί 8 βάθος χτισμένοι με 8όροφες.
-
Να προτιμησω χιονισμενο δεκεβρη για Νυμφαιο ή μας κανει κι ο οκτωβρης;
δεκτες και πληροφοριες για φλωρινα-νυμφαιο και ο,τι αξιολογο υπαρχει στα κοντα τους
-
Το ίδιο γαμάτο είναι, είτε κατάλευκο, είτε πορτοκαλοκιτρινοκόκκινο.
-
Το Νυμφαίο είναι φανταστικό, να πας οπωσδήποτε και στον Αρκτούρο
-
Προσωπικά το Νυμφαίο το βρήκα πολύ στημένο και χωρίς βάθος. Αλλά με καλές υποδομές για ελαφρώς πιασοκωλέ διαμονή και σίτιση. Θα προτιμούσα με πολύ χιονι μιας και οι δρόμοι καθαρίζονται υποδειγματικά.
Για φύση και πορτοκαλλοκίτρινα κερδίζει και το Φλώρινα Βίτσι Υδρούσσα και ο κύκλος από Πισοδέρι.
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
Προσωπικά το Νυμφαίο το βρήκα πολύ στημένο και χωρίς βάθος.Συγκριτικα με αγ. παντελεημονα & αγ. αθανασιο για παραδειγμα;
-
Αν πω κάτι παραπλήσιο, κακός θα είμαι; Εξαρτάται βέβαια με τι / ποιόν πας. Π.χ. Κοπελιαί αρέζ'νε τέτοιες φάσεις.
-
Καλά, αρχιτεκτονικά τουλάχιστον, Γιάννη, ουδεμία σχέση.
-
Οχι, δες τι παρεθεσα απο jimclark.
Εχω υποψην την τεχνητη γραφικοτητα που υποθετω οτι εννοει και σ' αυτο πανω κι η ερωτηση. -
Ο Αγ. Αθανασιος είναι μία χειμερινή Ντίσνεϋλαντ της Μακεδονίας. Ο Παλιός Παντελεήμονας ΟΤΟΗ είναι εξαιρετικός ακόμα και τώρα, που και να θυμηθείς τις εποχές που τα μόνα ανοιχτά σπίτια ήταν οι 2 ταβέρνες στην πλατεία και η φλαμουριά μπροστά
-
Νιάου. Δυστυχώς έπρεπε να περάσω τουλάχ 40 φορές από το χωριό (οκ κωμόπολη) της Αρναίας και να τη βολτάρω μέσα. Πολλά, πάμπολλα σημεία για επίσκεψη / φωτογραφία με την εγγύτητα του Χολομώντα. Έπαθα την πλάκα μου σήμερα με τα ωραία που είδα.
υγ. ποσταρίστηκε στο σωστό μέρος. και όχι στα γυμναστήρια που θα τρέχετε μετά τα φαγοπότια ξέρω γω...
-
- οργανωση πληροφορησης (πινακιδες, χαρτες, επιγραφες σε παλια σπιτια) για τον επισκεπτη.
ο,τι καλυτερο εχω δει.
- οργανωση πληροφορησης (πινακιδες, χαρτες, επιγραφες σε παλια σπιτια) για τον επισκεπτη.
-
Σταματαμε αρναια προ αμνημονευτων ετων για φαγητο.
Βγαινει ο πατερας απ τ αμαξι να ρωτησει αν ειχε ψημενο γυρο γιατι ηταν λιγο νωρις και λαμβανει την κλασσικη απαντηση:
Σουβλακι, πιτα γυρο?
Κατσε καλα ε? -
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Προσωπικά το Νυμφαίο το βρήκα πολύ στημένο και χωρίς βάθος.
Συγκριτικα με αγ. παντελεημονα & αγ. αθανασιο για παραδειγμα;
Η κιτς νεοπλουτιλα και στα δύο μέρη (Νυμφαίο και Αγ. Αθανάσιο εννοω). Ιδίως στην χωρίς καμία θέα 'λακουβα' του Νυμφαίου. Καλύτερα προς Πρέσπες.
Sent from my Sony Fola
-
Λεω να παρω τα πιτσιρικια την Κυριακη και να παμε στην Ακροκορινθο
Το βλεπω αυτο το καστρο χρονια και χρονια περνωντας διπλα απο την εθνικη και παντα λεω καποια μερα θα παω, αλλα περασανε τοσα χρονια και τιποταΕχει παει κανεις? καμια παρατηρηση? αξιζει?
-
Έχει πολύ κουραστικό ανέβασμα και κατέβασμα. Ακόμη και η πορεία μέσα στο κάστρο είναι μπελάς λόγω των υψομετρικών διαφορών και των κακοτράχαλων μονοπατιών. Το μόνο που αξίζει είναι η θέα γύρω γύρω.
-
Εκπληκτικά είναι, να πάτε.
-
πιθανότατα θα παμε.
στην Κόρινθο εχει παραλια για περπατημα με τιποτα μαγαζια, ταβερνακια κτλ? δεν εχω παει ποτέ
γιατι με τοσο περπατημα φανταζομαι το μεσημεράκι θα υπάρχει μια σχετική πείνα, μιας και θα είμαστε στην περιοχή
ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΚΔΡΟΜΩΝ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ