-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Ο Kubiak εγραψε οτι ειδε μια τηλεοπτικη διαφημιση της εφημεριδας «Τα Νεα» η οποια προβαλε καποιο/α αρθρο/α μελλοντικου (αυριανου ή μεθαυριανου) φυλλου της εφημεριδας.
Αν και , οπως ο ιδιος εγραψε, δεν συγκρατησε το τι ελεγε η διαφημιση και αν και προφανως δεν μπορει να ξερει (εκτος κι΄αν ο Kubiak ερχεται απο το μελλον) τι αναφερεται στο/α αρθρο/α , συμπερανε οτι προκειται περι υπερβολων και γελοιοτητων.
Μπορει να ειναι ετσι (δε ξερω) , αλλα το να παιρνει θεση για ενα αρθρο χωρις να το εχει διαβασει κατι δειχνει. Δεν νομιζεις ?Ίδωμεν...
Που κολλαει το 'Ιδωμεν' [αλλωστε ,οπως μπορεις να δεις, εγραψα : 'Μπορει να ειναι ετσι (δε ξερω)' ] ? Αυτο που εγραψα ειναι σαφες και απλο : Χωρις να εχεις , οπως ο ιδιος εγραψες, συγκρατησει αυτο που ελεγε η διαφημιση και οντας αδυνατο να ξερεις το περιεχομενο ενος αρθρου σε μελλοντικο φυλλο εφημεριδας , εσπευσες να γραψεις οτι προσαπτουν διαφορες υπερβολες και γελοιοτητες στη ΧΑ.
edit - Αυτο κατι δειχνει. Ισως δεν δειχνει αποκλειστικα και μονο συμπαθεια προς τη ΧΑ [πχ μπορει να δειχνει αφελεια]. Κατα συνεπεια , κακως εσπευσα κι΄ εγω να σε χαρακτηρισω [απο αυτο και μονο] 'συμπαθουντα τη ΧΑ'.Οπως διαβαζω , το κατηγορητηριο [κατα της ΧΑ ως εγκληματικης οργανωσης] περιλαμβανει και τα αδικηματα της πορνογραφιας ανηλικων, της σωματεμποριας, της ασελγειας σε ανηλικο εναντι αμοιβης. Φυσικα , θα πρεπει να αποδειχθει οτι διαπραχτηκαν αυτα τα αδικηματα.
Ο,τι απαντησα και στον nass.
Δεν προκειται να ψαξω το τι εχεις γραψει για τη διαπομπευση των οροθετικων ιεροδουλων. Αν μου δωσεις λινκ , ισως τα διαβασω.
viewtopic.php?p=2510699#p2510699
viewtopic.php?p=2521430#p2521430
viewtopic.php?p=2521537#p2521537Στο δευτερο , πραγματι , αναφερεσαι σε εξευτελισμο των οροθετικων εκδιδομενων γυναικων.
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Ποιά μεροκάματα να μειωθούν στην ζώνη , αφού κανένας σοβαρός εφοπλιστής δεν πάει σκάφος του εκεί , μιά και δεν ξέρει ούτε πότε θα τελειώσει η δουλειά , ούτε πόσο θα κάνει .Μόνο ένας Σαουδάραβας πριν λίγα χρόνια πήγε εκεί το γιώτ του και οι αγωνιστές του έκαναν κατάληψη
Αν μιλάμε για το ίδιο σκάφος, πλέον έχει προσωρινά δεσμευθεί λόγω χρεών προς τα συνεργεία. Δε νομίζω ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση έχουν εμπλοκή 'αγωνιστές' ή αγωνιστές.
-
δηλαδη ο Σαουδαραβας δεν πληρωσε τα συνεργεια?.. διοτι και στο συνεργειο της γειτονιας καμμια εργασια δεν εξερχεται ενεξωφλητη.
Τωρα αν το συνεργειο χρωσταει ενοικια νομιζω ειναι αδικο ο ιδιοκτητης του κτηριου να μου παρακρατησει το αυτοκινητο εφοσον εχω εξωφλησει το μαγαζι.
ποιο απο τα 2 επαιξε στο ναυπηγειο?
-
Ελεύθεροι.....
-
Στην περίπτωση που γνωρίζω ο Άραβας ιδιοκτήτης δεν έχει εξοφλήσει τουλάχιστον ένα συνεργείο.
-
Εγω μια φορα προσπαθησα. Σας ειπα να περιμενετε. Παρτε ενα μπανακι .
-
Η αλήθεια είναι βέβαια ότι αν έχει αποφασίσει ο Σαμαρας να τους κλείσει στη bou jou
( ) δεν υπάρχει περίπτωση να μείνουν έξω, ιμο.
Με τη 17Ν είχανε κανει κουρελόχαρτο όλο τον ΠΚ και το Σύνταγμα και είναι όλοι μέσα, γιατί να μη συμβεί το ίδιο και για τα ΧΑ?Όπως έχω ξαναγράψει, το θέμα δεν είναι ΜΟΝΟ η ΧΑ, αλλά ο εκφασισμός της κοινωνίας και αυτό δεν αντιμετωπιζεται με λύσεις τύπου αλκαπονε.
edit: ελεύθεροι, και με τα στοιχεία του ενός μάρτυρα να έχουν διαρεύσει.
#success_story -
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Ποιά μεροκάματα να μειωθούν στην ζώνη , αφού κανένας σοβαρός εφοπλιστής δεν πάει σκάφος του εκεί , μιά και δεν ξέρει ούτε πότε θα τελειώσει η δουλειά , ούτε πόσο θα κάνει .
Μόνο ένας Σαουδάραβας πριν λίγα χρόνια πήγε εκεί το γιώτ του και οι αγωνιστές του έκαναν κατάληψη
Αν μιλάμε για το ίδιο σκάφος, πλέον έχει προσωρινά δεσμευθεί λόγω χρεών προς τα συνεργεία. Δε νομίζω ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση έχουν εμπλοκή 'αγωνιστές' ή αγωνιστές.
Aν μιλάμε για τον criuser, αναρωτιέμαι αν πρέπει να πιστεύουμε το 10% απ τις πηγές του
-
Απαγορευσαν να φυγει απο την χωρα στον Κασιδιαρη . Τι λε ρε! Εεεεελα!
'Να μας ζησει η Δημοκρατια μας ' ειπε!
Dimaco 8 βαλε μας κανενα καλο τωρα! Τι επαθες ρε κακομοιρη!
Ενταξει ποτε δε ξερεις! -
Χάρηκε μωλέ
-
Αν εννοεις εμενα δεν χαιρομαι για αναμενομενα πραγματα. Εδω ασχετοι εγκληματιες ειναι εξω. Απλα μας κοροιδευουν και μερικοι εδω μεσα κοιτανε που ανηκει ο καθενας και αν τολμα να μιλησει.
Καλημερα σας! -
ε καλα μπαμ εκανε οτι δεν θα πηγαινε πουθενα ποιος ελεγε οτι θα τους κανουν ηρωες? ο βαρουφακης? ε οκ λοιπον..
-
+γαμημένες_αλβανικές_κωλοτρυπίδες
Το κατηγορητήριο καταρρέει σαν πύργος από τραπουλόχαρτα. 2 μάρτυρες είχαν όλους και όλους. Ο ένας ήταν στημένος/πληρωμένος και του άλλου διέρρευσαν τα στοιχεία.
Άνθρακας ο θησαυρός. -
Άντε πίσω στις τρύπες σας μερικοί-μερικοί και του χρόνου πάλι που θα 'χουμε τέτοια νέα...
Ο Λαγός προφυλακιστέος γιατί υπ΄ρχουν στοιχεία που τον εμπλέκουν στην δολοφονία λένε...
Σήμερα Μιχαλολιάκος και αύριο Παπάς...
Για να δούμε... -
νομιζω οτι ο Λαγος αδικα προφυλακιστηκε...
λενε για εμπλοκη ΛΑΓΟΥ στον Φυσσα. Δεν υπαρχει ομως αποδεδειγμενη αμεση εμπλοκη πριν το περιστατικο, απλως ο βλακας ο δολοφονοσ εκ των υστερω τον πηρε για συμβουλες...
Τον φονια τον λεω βλακα διοτι σηκωθηκε απο το σπιτι του και πηγε για επεισοδιο...αν γινοταν κατι εν βρασμω, λογω της υπαρξης πολλων ατομων εκατερωθεν, το αποτελεσμα θα ηταν πολυ ηπιο (καμμια ψιλη εκατερωθεν) και θα ειχε γλυτωσει και ο ατυχος Φυσσας. -
Οταν καταλαβουμε οτι δε μπορει να λειτουργει ενα κρατος με εντολη σαμαρα,θα εχουμε κανει ενα μεγαλο βημα.
Παλι καλα που δεν ηταν αναρχικοι να μεινουν 3 χρονια προφυλακισμενοι. -
Όπως έχω διαβάσει και αλλού -και είναι προφανές- ελοχεύει ο 'κίνδυνος' η ιστορία αυτή να γυρίσει boomerang και, πραγματικά άνευ λόγου και αιτίας, μόνο και μόνο από αντίδραση του απλού λαού (ξαναλέω, όχι των φασιστών/ναζιστών/δεν ξέρω γω τι άλλο), η ΧΑ να αυξήσει και άλλο τα ποσοστά της....
-
...συνεχιζω και πιστευω οτι ηταν λαθος του Κασιδαρη να ειρωνευτει την δημοκρατια, διοτι αυτη η δημοκρατια τον δικαιωσε, και εν δυναμει τον δυναμωσε πολιτικα , μαζι με ολη τη ΧΑ.
Κασιδαρη εδω εισαι φαουλ. -
#γαμωτοκεφαλιμου φάση εντελώς
-
Δλδ τώρα Κασιδιάρης, Παναγιώταρος κλπ θα πάνε στη Βουλή;;;;
SHOW!
Κάντε το 'βουλή τηλεόραση' συνδρομητικό λέμε να χεστείτε στο τάλαρο.
Περί ανόδου της Χ.Α. [Διάσπαση]