-
Νικο να τα χαιρεσαι! Παντα γερα!
Αντε και εγω με ενα κοριτσακι! Που λεει ο λογος! -
ΚΑΙ δίδυμα???
Αυτά είναι !!!
-
ΚΑΙ δίδυμα, ΚΑΙ κορίτσια.
Ζηλεύω τρελά.
Να σας ζήσουν, ρε σεις. Και το αγοράκι σας, εννοείται, scotch, μη μ' ακούς, ένα θεματάκι με τις κόρες το έχω. -
Ευχαριστώ guys!
Να'στε καλά!
Sent from a mobile device
-
Να σας ζήσουν Scotch και Νikos!
Πάντα χαρούμενα και καλότυχα να είναι!
Νίκο 2 κορίτσια ρε;;; Άντε, καλό Prius!
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Να σας ζήσουν Scotch και Νikos!Πάντα χαρούμενα και καλότυχα να είναι!
Νίκο 2 κορίτσια ρε;;; Άντε, καλό Prius!
Ναι ναι...σπίτι θα εχω μόνο γυναίκες!
Γκολφακι ρε...rulez!
Ευχαριστώ φίλε!
Sent from a mobile device
-
Nα δω καλύμματα Hello Kitty στο Si και τι άλλο
Καλά χιλιόμετρα στα καινούρια πιτσιρίκια παίδες, υγεία.
-
Τα παιδια ειναι η μεγαλυτερη ευτυχια στη ζωη.. Να σας ζησουν κ να παιρνατε ατελειωτες ωρες μαζι..Τα παιδια αυτο θελουν..
-
KORES RULE!!!!!
-
Nικο τα ειπαμε στο τηλ....
Scotch να σου ζησει και το δευτερο.
Παντα γερα και δυνατα. -
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
τα σπάει το μπλουζακι
που τα πουλανε να παρω μερικα;
Τις καλυτερες ευχες μου σε ολους τους συνφορουμιτες που μπηκαν στο κλαμπ
-
Τα παιδια ειναι αυτο που σε κανει να αλλαξεις φιλοσοφια ζωης με ο,τι αυτο συνεπαγεται, ειμαι ηδη μακρυα απο αυτα τα συναισθηματα μιας και τα παιδια μου ειναι 28+ πλεον, ομως μερικοι φιλοι μου 60+ μολις απεκτησαν γεννητουρια και ετσι ξανα θυμηθηκα ομορφους μπελαδες... να σας ζησουν παντως και να τα βλεπεται να μεγαλωνουν οπως το επιθυμειτε.. και να τους δωσετε σωστη οδηγικη παιδεια.... που τοσο λειπει πλεον στους δρομους (για το οτι θα τους κανεται καλους πραγματικους οδηγους δεν το συζηταω.... )
-
Να σας ζησουν Νικο, παντα γερες! Ομορφοι μπελαδες
-
να σας ζήσουν
-
Συγχαρητήρια, πάντα γερά και καλότυχα να είναι
Άντε να δω πότε θα έρθει και η σειρά μου....ζηλευώωω
-
Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
ομως μερικοι φιλοι μου 60+ μολις απεκτησαν γεννητουρια και ετσι ξανα θυμηθηκα ομορφους μπελαδες..Ως παππούδες, έτσι;
-
Τις ευχές μου στους φρέσκους μπαμπάδες, ιδίως στους πρωτάρηδες!
Αυτό με το hello kitty στην si πολύ πετυχημένο...Τα στοκε καλά μεν αλλά όπως ειπώθηκε βαρειά, ογκώδη και όχι εύκολα στο πακετάρισμα.
Τα bugaboo είναι επίσης καλά αλλά δυστυχώς αρκετά ακριβά.
Τα μακλάρεν είναι γενικά μια χαρά, σχετικά μικρά και ευέλικτα αλλά με σχετικά μικρές ρόδες και το χειρότερο με αυτό το μπελαλίδικο δίπλωμα που για μένα μετράει πολύ (για τη γυναίκα μου ακόμα περισσότερο αν πρέπει να το διπλώσει μόνη της).
Το καλύτερο δίπλωμα ξεδίπλωμα μακράν (μα πολύ μακράν λέμε, δείτε το βίντεό τους στο site τους) έχουν τα Baby jogger που στην Ελλάδα αν και υποτίθεται αντιπροσωπεύονται είναι ανύπαρκτα. Εγώ το πήρα μέσω διαδικτύου και έχω δει άλλο ένα στο δρόμο. Και έχουν και μεγάλη τέντα. Σας τα συνιστώ. -
Ένα ακόμη βολικό καρότσι είναι και αυτό. Πανάλαφρο και ιδιαίτερα ευέλικτο. Μειονεκτήματα α) η μικρή τέντα (εξαλείφεται το 'πρόβλημα' με μία universal) και β) το ότι δεν ξαπλώνει τελείως. Το πήρα στο uk στη μισή τιμή (σχεδόν) σε σχέση με εδώ.
-
Το πιο βολικό καρότσι είναι της αδερφής της γυναίκας μου. Έχει 2-3 για διάφορες ηλικίες και πολύ ευγενικά τα παραχωρεί, ευχαριστούμε κτλ...
FORUM Γονεων και Κηδεμονων...