-
Ο χρήστης Archi έγραψε:
Πάνω που έλεγα να κάνω χαρακίρι, είδα ότι είχα μπλέξει απλά με μια εκκεντρική μειονότητα του forum και, το αποφάσισα, θα οδηγήσω και αύριο.
σκάλλονε, ξεσκάλωνε καμιά φορά. Πολύ obsessive-complulsive γίνεσαι.
trelos, εδώ είμαι και τα λέμε. Δεν είναι ανάγκη για 'Μα είδατε τι έλεγε ο Archi χθές ? ?' Γιατί τέτοια απορία; Επειδή δεν θέλω να πηγαίνεις με 180 όταν είμαι δίπλα σου;δεν πρόκειται να γίνει αυτό, ούτε σαν συνοδηγός ούτε στο δρόμο. Στην 1η περίπτωση θα 'χει σταματήσει να κατέβεις και στη 2η ούτε που θα προλάβεις να τον δεις με τέτοια διαφορά ταχύτητας
-
Ε βέβαια... Αφού ο Archi θα πηγαίνει με 30, γιατί ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΟΡΙΟ!!!
Ρε πού τους βρήκαμε; Στα γαριδάκια;
-
TEΛΟΣ ΚΥΡΙΟΙ! Αν υπάρχει άλλη δημοσίευση προσωπικού χαρακτήρα το θέμα θα κλειδωθεί! skull τα καταφέρνεις σε αυτό θαυμάσια! [moderator]
-
Σε γενικες γραμμες, τα ορια ταχυτητας ειναι τραγελαφικα και απαραδεκτα. Βεβαια, υπαρχει μια εξηγηση πισω απο αυτο, συμφωνα με την οποια τα ορια αυτα λαμβανουν υποψην τους τον ποιο κουλο οδηγο με το ποιο χρεπι αμαξι... Το να πετας ενα χαμηλο οριο ταχυτητας, δεν κανει αυτοματως ενα δρομο ασφαλεστερο, γιατι στην τελικη τελικη μπορει ο υποχρεομενος οδηγος να αποσπασει την προσοχη του/αποκοιμηθει κλπ κλπ... και το κακο και παλι θα γινει.
Το οριο πανω απο ολα θα ηταν καλο και ιδανικο να τιθεται απο τον ιδιο τον οδηγο, εαν αυτος ειναι αρκετα σοφρων για να αποφασισει σχετικα με την ικανοτητα την δικη του, του αυτοκινητου του και του δρομου.
Και ναι, τα 160 μπορει να ειναι μια αρκετα ασφαλης ταχυτητα πχ στον δρομο Αλεξ/πολης-Ξανθης... και καπου εδω ερχομαι σε αντιθεση με την λογικη του στυλ: και αμα σου πεταχτει ενας σκυλος, και αμα σου σπασει το παμπριζ κλπ κλπ... Με την ιδια λογικη, και τα 120 πολλα ειναι... και τα 80 πολλα ειναι αμα ειναι να σου πεσει κανα Airbus στο κεφαλι καθως οδηγεις.
Απο την στιγμη που βγαινεις στον δρομο, παιρνεις ενα ρισκο... στο οποιο βεβαια φροντιζεις να μειωσεις τις πιθανοτητες για κατι κακο. Ομως δεν μπορουμε να φτανουμε στα ακρα, ουτε να υπερβαλλουμε... γιατι τοτε καλυτερα κοιμισου στο πατωμα μην πεσεις απο το κρεββατι και σκοτωθεις!Παν μετρον αριστον... ουτε την οδηγηση διχως αυριο υποστηριζω, ουτε και να πηγαινω τρομοκρατημενος μην τυχον και συμβει κατι η μην τυχον και με γραψει το στρουμφακι.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
και τα 80 πολλα ειναι αμα ειναι να σου πεσει κανα Airbus στο κεφαλι καθως οδηγεις.
γιατι τοτε καλυτερα κοιμισου στο πατωμα μην πεσεις απο το κρεββατι και σκοτωθεις!Δε με πειράζει η μεγάλη ταχύτητα σε εθνικές οδούς σαν την εγνατία,ούτε έχω πετύχει μπλόκα στο κομμάτι Αλεξ/πολη-Ξάνθης.
Εκεί που πραγματικά συγχίζομαι είναι με τα τσογλάνια που τρέχουν κυρίως με σκουτεράκια μέσα στους στενούς δρόμους της Αλεξ/πολης . Είναι απορίας άξιο το πως εξακολουθούμε να επιβιώνουμε. Μένω στην περιοχή κοντά στα στρατόπεδα,αν δείτε πως τρέχουν το πρωϊ για να προλάβουν να μπούνε μέσα ...ευτυχώς τώρα τελευταία έχουν ηρεμίσει(μάλλον μερικοί φάγανε κράξιμο, την έστησε και η τροχαία κάνα-δυο φορές).
Το πρόβλημα βρίσκεται στις υψηλές ταχύτητες μεσα σε κατοικημένες περιοχές και στις λανθασμένες-καθυστερημένες προσπεράσεις σε επαρχιακούς δρόμους και οχι στις εθνικές οδούς. -
Aχχχ και μου εθιξες τις επαρχιακες οδους... Με ειχανε γραψει παλιοτερα γιατι ετρεχα με 80 σε κατοικημενη περιοχη, και γιατι πατησα διπλη γραμμη να προσπερασω τον μπροστα μου που πηγαινε με 50 (αυτος το ειχε δει το μπλοκο) Δεν με γραψανε στο τελος (γιατι τους πεταξα ταυτοτητα ναυτη) αλλα η κατοικημενη περιοχη ηταν: δεξια και αριστερα χωραφια, φαρδυς σχετικα δρομος με διπλη διαχωριστικη, μεγαλη ευθεια με εξαιρετικη ορατοτητα... βασικα την ειχανε στησει 500 μετρα ΜΕΤΑ την κατοικημενη περιοχη.... εκει οπου θα αναπτυξεις ταχυτητα γιατι πολυ απλα δεν εχεις λογο να μην το κανεις. Οποτε καταλαβαινετε κατα ποσο ηταν φοροεισπρακτικο το γραψιμο η οχι. Οπως ειπαν και προλαλησαντες στα επικυνδινα σημεια δεν πανε να την στησουν...
Οπως επισης εχω δει να γραφουνε στον δρομο Θεσ/νικης-Χαλκιδικης οχημα που πηγαινε με 130 σε φαρδυτατο ευθυ και αδειο δρομο, με τσιμεντενια διαχωριστικα μερα μεσημερι..... ητανε λεει επικυνδινη οδηγηση... τρομαρα τους...
Αν φορανε παντελονια, ας βγουνε σαν αντρες να πουνε πως θελουνε να τα τσεπωσουνε να τελειωνει η υποθεση, αλλα μην μας βγαζουν και τρελλους-επικυνδινους κλπ κλπ....
-
Τα όρια ταχύτητας είναι προκλητικά χαμηλά στις περισσότερες περιπτώσεις.
Για τα ατυχήματα, ξυπνήστε επιτέλους, δεν φταίει η υπερβολική ταχύτητα στο ποσοστό που λέγεται...
Φταίει η κακή εκτίμηση στην προσπέραση, η παράβαση της διπλής διαχωριστικής, οι παραβιάσεις προτεραιοτήτων και η απαράδεκτη οδοποιεία.
Από εκεί ξεκινήστε και αφήστε τους αφορισμούς για τις υψηλές ταχύτητες.
Αν ενδιαφερόταν ΚΑΝΕΝΑΣ για την ασφάλεια θα έβαζε παντού τοιχεία να διαχωρίζει τα αντίθετα κινούμενα ρεύματα και θα έφτιαχνε την άσφαλτο έτσι ώστε να μη γλυστρά σαν μάρμαρο όταν βρέχεται και να μη διαλύεται κάθε δύο χρόνια -
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Τα όρια ταχύτητας είναι προκλητικά χαμηλά στις περισσότερες περιπτώσεις.
Για τα ατυχήματα, ξυπνήστε επιτέλους, δεν φταίει η υπερβολική ταχύτητα στο ποσοστό που λέγεται...
Φταίει η κακή εκτίμηση στην προσπέραση, η παράβαση της διπλής διαχωριστικής, οι παραβιάσεις προτεραιοτήτων και η απαράδεκτη οδοποιεία.
Από εκεί ξεκινήστε και αφήστε τους αφορισμούς για τις υψηλές ταχύτητες.
Αν ενδιαφερόταν ΚΑΝΕΝΑΣ για την ασφάλεια θα έβαζε παντού τοιχεία να διαχωρίζει τα αντίθετα κινούμενα ρεύματα και θα έφτιαχνε την άσφαλτο έτσι ώστε να μη γλυστρά σαν μάρμαρο όταν βρέχεται και να μη διαλύεται κάθε δύο χρόνιατι ειναι αυτα που λες τωρα???
εδω μεσα ειναι 'τοσος' κοσμος που θελει να γεμισει ο κοσμος καμερες!!!
στο 85% των ατυχηματων φταει ο παραγοντας οδηγος. Λοιπον μαντεψτε, εγω δεν ειδα κανενα μετρο για να κανουμε τους οδηγους καλυτερους, μονο προστιμα και καμερες ειδα...
-
Δηλαδη τι θελετε να πειτε ωρε παιδες?Οτι αυτοι που σκεφτηκαν τα ορια δεν ξερουν κ ξερετε εσεις?????
Ε λοιπον σας πληροφορω οτι τα ορια ειναι καταπληκτικα
..............για να σε παρει ο υπνος στο τιμονι.
Και για αυτους που θα σπευσουν να καταδικασουν,αναφερομαι συγκεκριμενα στην νεα εθνικη οδο Τριπολεως Κορινθου.Δοκιμαστε να πατε με τα ορια κ τα ξαναλεμε μετα.Ληθαργος σε πιανει.
Αλλα βεβαια οι οριοθετες ξερουν...
Κ για να τελειωνει το θεμα,πιστευω οτι σε αυτο το φορουμ δεν ειναι κανενας παραλογος.
Ουτε ραλλιστες την εχουμε δει,ουτε κοντρακιδες ουτε φυσικα εχω την απαιτηση να πηγαινω συνεχεια τεζα.Αλλα σε ιδανικες συνθηκες δεν μπορω να βλεπω οριο 80 η ακομα ακομα κ 60 στην ΕΘΝΙΚΗ.ΕΛΕΟΣ. -
Όρια στην ταχύτητα είναι δυνατόν να εισαχθούν όως και όρια καταλληλότητας οδοστρώματος, για τη βλακεία όμως?
Κατά την ταπεινή μου γνώμη τα περισσότερα ατυχήματα στην καθημερινή ζωή (και όχι αποκλειστικά την οδήγηση) έχουν σα βασικότερη αιτία την επισφαλή συμπεριφορά. Αυτή πηγάζει από την άγνοια του αντικειμένου ενασχόλησης, που είναι θέμα εκπαίδευσης, την εν γένει κουλτούρα του ατόμου (ωχαδερφισμός κτλ), που είναι θέμα παιδείας, την άγνοια του κινδύνου, που είναι θέμα επίσης εκπαίδευσης αλλά και παρορμητισμού.Γιάννης
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Οι μοναδικοι ελληνες που φορολογουνται ειναι οι δημοσιοι υπαλληλοι. Οταν ξαναβγεις στο δρομο κοψε φατσες και αμαξια και πες μου.ΦΟΒΕΡΗ καραμέλα!!!!!!!
Τι φόρο πληρώνουν οι δημόσιοι υπάλληλοι στο δημόσιο, φίλε; Απλά τους δίνει λιγότερα απ' όσα λέει ότι τους δίνει. Φόρο πληρώνουν αυτοί που κερδίζουν χρήματα από τη δουλειά τους κι έρχεται στο τέλος της χρονιάς ο νταβατζής και τους λέει 'από αυτά που βγάλατε δώστε μου τα μισά, για να πληρώσω τους δημόσιους υπαλλήλους'. Αυτούς τους δημόσιους υπαλλήλους που φτιάχνουν τους δρόμους (η τους παραλαμβάνουν ως τέλειους) και σε εξυπηρετούν στις υπηρεσίες τους οκτώ ώρες την ημέρα.Αν αρχίσουν να ράβουν κουστουμάκια για όσους κυκλοφορούν αυτοκίνητα-χάρους στο δρόμο, ξέρεις για πότε θα γεμίσουν τα ταμεία του κράτους;
Αυτό δεν θα το κάνουν ποτέ, γιατί οι περισσότεροι από αυτούς είναι τσιγγάνοι η αριστερίζοντες «προοδευτικοί» οικολόγοι.
Σε ορισμένα πράγματα, είναι πολύ εύκολο να ξεχωρίσεις τον αδαή από αυτόν που έχει έστω και κάποιες στοιχειώδεις γνώσεις. Και τους αφορισμούς τους ξεκινάνε ΠΑΝΤΑ οι 'δεν είμαι ραλλίστας' - και είδες πόση προκοπή είδαμε στην οδική ασφάλεια με τη νοοτροπία τους, που πληρώνουμε τα μαλλιοκέφαλά μας σε φόρους και μετά τα πετάμε λόγω της σφαγής στους δρόμους (την οποία συνήθως προκαλούν οι 'αργοί και ασφαλείς οικογενειάρχες').
Κάτσε να μεγαλώσεις λίγο και να αρχίσεις πραγματικά να πληρώνεις φόρους και μετά φωνάζεις. Αν πράγματι ξεχωρίζεις τον αδαή, μάθε του κάτι δίχως κραυγές. Δύσκολο;
Άντε πάλι... Δε φτάνει που όλος ο κόσμος έδειξε πως λες βλακείες, ξανάρχεσαι για να'χεις την τελευταία λέξη!
Πολύ αναφορά γίνεται, τελευταία, στο ότι κι άλλοι συμφωνούν μαζί σου. Πως έτσι;
Τελικά, αν είναι τόσο γρήγοροι, μερικοί μερικοί, γιατί δεν τους βλέπουμε να πρωταγωνιστούν στους αγώνες αυτοκινήτου; Και πρέπει να καταλαβαίνουμε τι λέμε και πως, το ότι μερικές φορές μπορούμε να πάμε με 200++ ΔΕΝ μπορεί να σημαίνει ότι μπορεί να μπει όριο 200 στις Ελληνικές ΕΟ. Και, εν τέλει, χάσαμε τη μπάλα. Το θέμα ήταν η αστυνόμευση, αλλά μερικοί γουστάρουν το ντόρο του τσακωμού. Όσο για τα ατυχήματα, η ΚΥΡΙΑ αιτία είναι το «εγώ ξέρω, είμαι καλός οδηγός, μπορώ».-
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Äçëáäç ôé èåëåôå íá ðåéôå ùñå ðáéäåò?Ïôé áõôïé ðïõ óêåöôçêáí ôá ïñéá äåí îåñïõí ê îåñåôå åóåéò?????Å ëïéðïí óáò ðëçñïöïñù ïôé ôá ïñéá åéíáé êáôáðëçêôéêá
....**..........ãéá íá óå ðáñåé ï õðíïò óôï ôéìïíé.
Êáé ãéá áõôïõò ðïõ èá óðåõóïõí íá êáôáäéêáóïõí,áíáöåñïìáé óõãêåêñéìåíá óôçí íåá åèíéêç ïäï Ôñéðïëåùò Êïñéíèïõ.Äïêéìáóôå íá ðáôå ìå ôá ïñéá ê ôá îáíáëåìå ìåôá.Ëçèáñãïò óå ðéáíåé.**
Áëëá âåâáéá ïé ïñéïèåôåò îåñïõí...
Ê ãéá íá ôåëåéùíåé ôï èåìá,ðéóôåõù ïôé óå áõôï ôï öïñïõì äåí åéíáé êáíåíáò ðáñáëïãïò.
Ïõôå ñáëëéóôåò ôçí å÷ïõìå äåé,ïõôå êïíôñáêéäåò ïõôå öõóéêá å÷ù ôçí áðáéôçóç íá ðçãáéíù óõíå÷åéá ôåæá.Áëëá óå éäáíéêåò óõíèçêåò äåí ìðïñù íá âëåðù ïñéï 80 ç áêïìá áêïìá ê 60 óôçí ÅÈÍÉÊÇ.ÅËÅÏÓ.êáé ìðïñåß íá óå ðÜñåé ï ýðíïò ..ïé ìéóïß ðçãáßíïõí ìå 60 Üëëïé ìå 100 öïñôçãÜêéá êáé öïñôçãÜ Ýôïéìá íá áäåßáóïõí ôï öïñôßï óôï äñüìï ...Üóå êáé íá èÝëåéò äåí ìðïñåßò ôï áêüìá ðéï áóôåßï åßíáé üôé ï óõíïäçãüò ìïõ ðßóôåõå üôé êáëü èá Þôáí ìéá öïñÜ íá çñåìÞóù êáé íá ðÜù ðéï óéãÜ & äåîéÜ ...ìßá þñá ìåôÜ ìå áõôÝò ôéò óõíèÞêåò Þôáí ðñïò Ýêñçîç .Åííïåßôå üôé ìïõ æÞôçóå íá âãþ áñéóôåñÜ êáé íá ôï ðáôÞóù
áõôü áðï Ýíá Üíèñùðï ðïõ âëÝðåé ôï êïíôÝñ ðÜíù áðï ôá 100 êáé äõóöïñåß ...
ÐçãÜéíïíôáò ìå ôçí ôñáãéêÞ ôá÷ýôçôá ôùí 130- 140 êáé áñéóôåñÜ ìÝ÷ñé íá åìöáíéóôåß êÜðïéïò ðéï ãñÞãïñïò óôïí êáèñÝðôç Ýíéùèå ðïëý ðéï Üíåôá êáé ðïëý ðéï ÷áëáñÜ áðï üôé óôçí áóöÜëåéá ôïõ ïñßïõ ...Ôï èÝìá åßíáé üôé äßíïíôáé ðïëëÜ ãéá áóôõíüìåõóç êáé èá óõíå÷ßóïõí íá äßíïíôáé áëëÜ ãéá åêðÜßäåõóç ôßðïôá .
ðñüâáôá ãéá óöáãÞ êáíïíéêÜ -
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
Δηλαδη τι θελετε να πειτε ωρε παιδες?Οτι αυτοι που σκεφτηκαν τα ορια δεν ξερουν κ ξερετε εσεις?????
Ε λοιπον σας πληροφορω οτι τα ορια ειναι καταπληκτικα
....**..........για να σε παρει ο υπνος στο τιμονι.
Και για αυτους που θα σπευσουν να καταδικασουν,αναφερομαι συγκεκριμενα στην νεα εθνικη οδο Τριπολεως Κορινθου.Δοκιμαστε να πατε με τα ορια κ τα ξαναλεμε μετα.Ληθαργος σε πιανει.**
Αλλα βεβαια οι οριοθετες ξερουν...
Κ για να τελειωνει το θεμα,πιστευω οτι σε αυτο το φορουμ δεν ειναι κανενας παραλογος.
Ουτε ραλλιστες την εχουμε δει,ουτε κοντρακιδες ουτε φυσικα εχω την απαιτηση να πηγαινω συνεχεια τεζα.Αλλα σε ιδανικες συνθηκες δεν μπορω να βλεπω οριο 80 η ακομα ακομα κ 60 στην ΕΘΝΙΚΗ.ΕΛΕΟΣ.και μπορεί να σε πάρει ο ύπνος ..οι μισοί πηγαίνουν με 60 άλλοι με 100 φορτηγάκια και φορτηγά έτοιμα να αδείασουν το φορτίο στο δρόμο ...άσε και να θέλεις δεν μπορείς το ακόμα πιο αστείο είναι ότι ο συνοδηγός μου πίστευε ότι καλό θα ήταν μια φορά να ηρεμήσω και να πάω πιο σιγά & δεξιά ...μία ώρα μετά με αυτές τις συνθήκες ήταν προς έκρηξη .Εννοείτε ότι μου ζήτησε να βγώ αριστερά και να το πατήσω
αυτό απο ένα άνθρωπο που βλέπει το κοντέρ πάνω απο τα 100 και δυσφορεί ...
Πηγάινοντας με την τραγική ταχύτητα των 130- 140 και αριστερά μέχρι να εμφανιστεί κάποιος πιο γρήγορος στον καθρέπτη ένιωθε πολύ πιο άνετα και πολύ πιο χαλαρά απο ότι στην ασφάλεια του ορίου ...Το θέμα είναι ότι δίνονται πολλά για αστυνόμευση και θα συνεχίσουν να δίνονται αλλά για εκπάίδευση τίποτα .
πρόβατα για σφαγή κανονικάEσεις αντεξατε πολυ.....
Η κοπελα μου στο 10λεπτο αφου αρχισαμε να χασμουριομαστε,μου λεει πατησε το λιγο...Πηγαινα ακριβως οσο εγραφαν τα ορια κ επιπλεον κ το εχω ξαναγραψει στο παρελθον,εβαζα ΝΕΚΡΑ!!!! στις κατηφορες κ παταγα το φρενο για να μην υπερβω το οριο....Δεν κανω πλακα κ μπορει οποιος θελει να το διαπιστωσει... -
Eσεις αντεξατε πολυ.....
Η κοπελα μου στο 10λεπτο αφου αρχισαμε να χασμουριομαστε,μου λεει πατησε το λιγο...Πηγαινα ακριβως οσο εγραφαν τα ορια κ επιπλεον κ το εχω ξαναγραψει στο παρελθον,εβαζα ΝΕΚΡΑ!!!! στις κατηφορες κ παταγα το φρενο για να μην υπερβω το οριο....Δεν κανω πλακα κ μπορει οποιος θελει να το διαπιστωσει...ΗΡΩΑΣ ΕΙΣΑΙ!!! ΗΡΩΑΣ!!!
-
χαχαχαχαχα.
Επιτελους ηρθε η αναγνωριση....
-
χαχαχαχαχα.Επιτελους ηρθε η αναγνωριση....
Ετσι ετσι!!
ρε αντε να χαθεις αλητη παλιοκοντρακια που πας με 130 στην εθνικη, σα δε ντρεπεσαι! Ουυσστ!!!
πως αντεχεις και ζεις μετα απο μια τετοια ντροπη βρε???150-160 ειπαμε οτι θα πηγαινουμε!
-
Eóåéò áíôåîáôå ðïëõ.....
Ç êïðåëá ìïõ óôï 10ëåðôï áöïõ áñ÷éóáìå íá ÷áóìïõñéïìáóôå,ìïõ ëååé ðáôçóå ôï ëéãï...Ðçãáéíá áêñéâùò ïóï åãñáöáí ôá ïñéá ê åðéðëåïí ê ôï å÷ù îáíáãñáøåé óôï ðáñåëèïí,åâáæá ÍÅÊÑÁ!!!! óôéò êáôçöïñåò ê ðáôáãá ôï öñåíï ãéá íá ìçí õðåñâù ôï ïñéï....Äåí êáíù ðëáêá ê ìðïñåé ïðïéïò èåëåé íá ôï äéáðéóôùóåé...ÊÜíå ôéò äïêéìÝò ìüíïò óïõ ôá ôáêÜêéá ìïõ ôá èÝëù
ôá ðáñÜðïíá åß÷áí áñ÷ßóåé óôï 15ëåðôï áëëÜ Ýãéíá ëßãï óáäéóôÞò åðéìÝíïíôáò óå áõôü ðïõ åß÷å ðñïôåßíåé åõôõ÷þò êïéìÞèçêá åêåßíï ôï âñÜäõ
-
Ολυμπιακό Στάδιο (αΤτική οδός) -Σπάρτη ένας 'γνωστός' μου το έκανε 1 ώρα και 45 λεπτά με 1400αρι αμάξι των 80 ίππων βράδυ 11 η ώρα χωρίς κίνηση (συνάντησε 10-15 αμάξι σε κάθε ρεύμα συνολικά)!
Ο αλήτης. Ο ανεύθυνος. Ο εγκληματίας. Για αυτούς πρέπει να μπούνε 500 κάμερες και όρια ακόμη και έξω από το σπίτι τους.
Μάλλον ακόμη καλύτερα όποιοι οδηγούν έτσι να τρώνε μπόνους που με τον καιρό α οδηγούν σε μείωση της ιπποδύναμης (άντε και της ροπής) των αυτοκινήτων που θα οδηγούν σε σχέση με το βάρος του αμαξώματος.
Πχ, για 10 πόντους έως 75ίππους και 12kgrm ροπής. Για 15 έως 60 ίππους και 11kgrm ροπής κοκ.
Έτσι, σε λίγο καιρό όλοι οι κοντράκηδες θα οδηγούν Σουμπαρού Βίβιο και οι νομότυποι τρίλιτρα Άουντι και BMW.
Τότε σίγουρα θα παύσουν και τα ατυχήματα. -
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Έτσι, σε λίγο καιρό όλοι οι κοντράκηδες θα οδηγούν Σουμπαρού Βίβιο και οι νομότυποι τρίλιτρα Άουντι και BMW.
Τότε σίγουρα θα παύσουν και τα ατυχήματα.Τώρα που το λές...καλή ιδέα, κυριολεκτικά!
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
ΦΟΒΕΡΗ καραμέλα!!!!!!!
Τι φόρο πληρώνουν οι δημόσιοι υπάλληλοι στο δημόσιο, φίλε; Απλά τους δίνει λιγότερα απ' όσα λέει ότι τους δίνει. Φόρο πληρώνουν αυτοί που κερδίζουν χρήματα από τη δουλειά τους κι έρχεται στο τέλος της χρονιάς ο νταβατζής και τους λέει 'από αυτά που βγάλατε δώστε μου τα μισά, για να πληρώσω τους δημόσιους υπαλλήλους'.Λυπάμαι που το λεω αλλά παραείσαι άσχετος. Και το κακό δεν είναι να είσαι άσχετος.Το κακό είναι να είσαι άσχετος και προκλητικός μαζί.
Εγώ ξεστραβώθηκα 4 χρόνια στο πανεπιστήμιο-και ακόμα συνεχίζω-και μετά από 17 χρόνια δουλειάς παίρνω 1220€ το μήνα καθαρά.
Ο περσινός παρακρατηθείς φόρος μου ήταν 1228, 83€.
Εγώ δεν κλέβω το κράτος.'Αυτοί που κερδίζουν χρήματα από τη δουλειά τους', όπως λες με ρωτάνε:
'Θες απόδειξη; γιατί αν δε θες απόδειξη είναι λιγότερη η τιμή'
Αυτοί κλέβουν.Και επειδή αυτοί κλεβουν έχουμε καταντησει όπως έχουμε καταντησει σαν κράτος.
Εγώ με 1220€ το μήνα, έτσι και πάρω δάνειο και δεν μπορώ να ανταποκριθώ στην πληρωμή τους θα με βάλουν μέσα και θα μου δημευσουν την περιουσία.
'Αυτοί που κερδίζουν χρήματα από τη δουλειά τους'...κάθε τόσο τυγχάνουν ευνοϊκών ρυθμίσεων από το κράτος, για τα φέσια που έχουν βάλει στο κράτος.
Οι μόνοι που είναι σε χειρότερη μοίρα από εμάς είναι οι υπάλληλοι του ιδιωτικού τομέα που εργάζονται σαν τους μαύρους στις φυτείες και δεν έχουν καμιά εξασφάλιση. Και έχουν και σαφώς λιγότερες οικονομικές απολαβές.
Μη δημιουργείς λοιπόν εντυπώσεις μέσα στην ασχετοσύνη σου.
Είναι -τουλάχιστο-ανεύθυνο
Γιααα.... να κλάψουμε λίγο ομαδικώς...