-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Έχει ο FFox mouse gestures?Ναι, υπάρχουν δυο-τρία extensions που προσθέτουν gestures. Για περισσότερα, http://www.fuckinggoogleit.com .
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Καλώς όρισα στον Firefox!!!
Δείχνει πιο γρήγορος και πιο φιλικός στην χρήση!Βεβαίως τώρα θέλει ψάξιμο!!
καλώς σε βρήκαμε!
-
¸÷åé âãåé êáé ï 1.0.2
-
Το είδα τις προάλλες και τον εγκατέστησα. Πλάκα-πλάκα, η κόντρα υπήρχε πρωτίστως μεταξύ ΙΕ και Netscape και τελικά, πάνω που νομίζαμε πως ο ΙΕ είχε επικρατήσει οριστικά, να σου που βγήκαν άλλες πολύ καλύτερες εναλλακτικές λύσεις και έγιναν και δημοφιλείς.
-
Ðåñßìåíå ãéáôß èá âãåé ïêáéíïýñãéïò ÉÅ êáé åêåß èá ãßíåé ðñáãìáôéêÞ ìÜ÷ç
-
Ο χρήστης Trelos έγραψε:
Περίμενε γιατί θα βγει οκαινούργιος ΙΕ και εκεί θα γίνει πραγματική μάχηIE 7.0
Kαι μέτα όλοι πάλι θα γυρίσουν στον Βασιλάκη όπως τότε με την μάχη μεταξύ του παντοδύναμου τότε Νetscape Navigator και του IE.
-
Join the club skullone!
Από τα σχόλια που έχω διαβάσει σκέφτομαι να αλλάξοπιστήσω σε Maxthon..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Join the club skullone!Από τα σχόλια που έχω διαβάσει σκέφτομαι να αλλάξοπιστήσω σε Maxthon..
Maxthon φίλε μου (Firefox+IE μαζί)
Πάνω απ΄όλα συμβατότητα
-
Εγώ είχα (έχω - δεν απεγκαθίσταται) τον ΙΕ 6.0 με όλες τις ενημερώσεις και κόλλαγε κάθε 5-10 λεπτά. Κόντευα να πέσω στην πρέζα! Μέχρι που μου'ριξε τα σχετικά καντήλια ο fiestapower και πείστηκα να κατεβάσω τον Firefox. Μπορεί ο Maxthon να είναι όντως καλύτερος, δεν το ξέρω για σίγουρα. Προς το παρόν όμως, ο Firefox έσωσε την ψυχική μου ισορροπία και είμαι μια χαρά. Μπορεί αργότερα να πάω σε Maxthon, αλλά σίγουρα σε ΙΕ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ. Τους τον χαρίζω.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Περίμενε γιατί θα βγει οκαινούργιος ΙΕ και εκεί θα γίνει πραγματική μάχη
IE 7.0
Kαι μέτα όλοι πάλι θα γυρίσουν στον Βασιλάκη όπως τότε με την μάχη μεταξύ του παντοδύναμου τότε Νetscape Navigator και του IE.
με μία διαφορά. Τότε δεν γύρισαν στον ΙΕ. Πήγαν στον ΙΕ. Θυμάμαι εποχή που ο Νετσκέιπας είχε 92% των χρηστών. Ας ελπίσουμε ότι ο FF και οι υπόλοιποι θα συνεχίσουν να ανεβαίνουν, γιατί όποιος και να είναι καλύτερος τελικά, ο ανταγωνισμός είναι καλό πράγμα
-
Πράγματα που ΔΕΝ μου αρέσουν στον Maxthon μέχρι στιγμής:
- Το Favorites Bar αντί του Quick Links Bar.
- Το γεγονός ότι δεν μπορείς να αναδιοργανώσεις τα Αγαπημένα επιτόπου, (αν δεν μπείς πρώτα μέσα στη Διαχείριση Αγαπημένων).
- Το γεγονός ότι το μενού των Αγαπημένων κλείνει όταν κάνεις Μετονομασία ή Αλφαβητική Ταξινόμηση (το αυτό συμβαίνει και στον FireFox).
- Το ότι καμιά φορά μπλοκάρει όταν συναντήσει σελίδα με ActiveX script, όταν είναι απενεργοποιημένα τα ActiveX scripts (το αυτό παθαίνει και ο IE στις ίδιες συνθήκες... για τον FFox δεν ξέρω).
- Το ότι κατά πάσα πιθανότητα έχει κάποιο memory leak (λένε το διόρθωσαν στην έκδοση 1.2.01, αλλά έχω την εντύπωση πως θέλει κι άλλο... βαριέμαι όμως να το ψάξω παραπάνω).
Πράγματα που μου αρέσουν στον Maxthon μέχρι στιγμής:
Εδώ η λίστα είναι ατελείωτη, αλλά ορισμένα βασικά είναι:- η ταχύτητά του
- η φιλικότητά του
- η... ελαφροσύνη του σε πόρους
- η συμβατότητά του με τα διάφορα sites
- η πανεύκολη αλλά ταυτόχρονα ισχυρώς παραμετροποιήσιμη διαχείριση φραγών Περιεχομένου, φραγών Popups και φραγών ActiveX!
- το Super Drag & Drop
- τα Mouse Gestures (μη γελάτε... δοκιμάστε τα πρώτα και το ξανασυζητάμε)
- τα URL Keys, τα URL Aliases και η Αυτόματη συμπλήρωση φορμών
- η ελεγχόμενη λήψη σελίδων, όπως και η αυτόματη επανασχεδίαση ελλειπών εικόνων
- η μεγάλη του παραμτεροποίηση και οι προσωρινές ενεργοποιήσεις/απενεργοποιήσεις διάφορων λειτουργιών του με τη χρήση πλήκτρων.
Άντε ας σταματήσω εδω...
Α ξέχασα.... και τα Noia skins
-
Το πρόβλημά μου με το ZA θα μου το λύσει κανείς;
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Το πρόβλημά μου με το ZA θα μου το λύσει κανείς;θα σου πρότεινα τη λύση που προτάθηκε ήδη, αλλά το έχεις δοκιμάσει
δοκίμασε να το εγκαταστήσεις ξανά, και αμέσως μετά τρέξε το CuteFTP. Δεν μπορεί, θα σε ρωτήσει το ΖΑ αν πρέπει να το αφήσει να συνδεθεί με το νετ.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Join the club skullone!Από τα σχόλια που έχω διαβάσει σκέφτομαι να αλλάξοπιστήσω σε Maxthon..
Δεν χρειάζεται να αλλαξοπιστήσεις... απλά δοκίμασε για να έχεις σφαιρικότερη άποψη.
ΥΓ. Λένε πως ο FFox είναι καλύτερος στα security holes (και δεν έχω καν΄πενα λόγο να το αμφισβητήσω), αλλά βρήκα τον Maxthon πιο λειτουργικό και αισθητικά πιο ταιριαστό με τα γούστα μου.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Το πρόβλημά μου με το ZA θα μου το λύσει κανείς;
θα σου πρότεινα τη λύση που προτάθηκε ήδη, αλλά το έχεις δοκιμάσει
δοκίμασε να το εγκαταστήσεις ξανά, και αμέσως μετά τρέξε το CuteFTP. Δεν μπορεί, θα σε ρωτήσει το ΖΑ αν πρέπει να το αφήσει να συνδεθεί με το νετ.
Αυτό θα κάνω Σπύρο!
Κάνει backup τα settings του το ZA, έτσι δεν είναι;
-
αν το εγκαταστήσεις 'από πάνω' τα βάζει αυτόματα. Αλλιώς δεν είμαι σίγουρος. Αλλά στην περίπτωσή σου, καλύτερα να τα φτιάξεις από την αρχή πιστεύω.
-
Έχει επιλογή για Backup τελικα... στο Overview.
Άντε να δουμε, θα το φτιάξω επιτέλους
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Έχει επιλογή για Backup τελικα... στο Overview.Άντε να δουμε, θα το φτιάξω επιτέλους
μήπως είσαι σε LAN??? To ZA δεν παίζει καλή μπάλα σε δίκτυο.
-
Nope!
Μια χαρά μου παίζει μπάλα το ZA. Με το ftp μόνο έχει πρόβλημα. Και το ftp των XP το μπλοκάρει... πολύ κουφό!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Εμ εδώ είναι το πρόβλημα. Όχι μόνο δεν το βγάζει στη λίστα το CuteFTP, αλλά το κάνω χειροκίνητα add και ΔΕΝ μπαίνει. Κια στην προηγούμενη έκδοση του ZA το ίδιο πρόβλημα είχα.Τι στην οργή γίνεται, δεν έχω ιδέα
Μήπως έχεις ενεργοποιημένο και το firewall των Windows? Αν ναι, δοκίμασε να το απενεργοποιήσεις. Ίσως αυτό σου μπλοκάρει το CuteFTP.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#1]