-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Ο Νίκος Μιχαλολιάκος ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής πρέπει να δει αυτό το τραγικό συμβάν ως μια μεγάλη ευκαιρία να μετεξελίξει το κόμμα από τους άνδρες με τα μαύρα σε ένα οργανωμένο πολιτικό κόμμα με πρόγραμμα, με καθαρή ιδεολογία και με καθαρό πολιτικό λόγο.
Αν η Χρυσή Αυγή μπορούσε να προσελκύσει άφθαρτους και μορφωμένους ανθρώπους, αν μπορούσε να προσελκύσει επιτυχημένους πολίτες στους τομείς τους, αν κατάφερνε να ορθώσει ένα καθαρό πολιτικό πρόγραμμα θα σάρωνε στην κοινωνία και θα συνέτριβε την διαφθορά του πολιτικού συστήματος.
http://www.bankingnews.gr/bank-insider/ ... E%B1%CF%82#cloudsfalling
Ο Νίκος Μιχαλολιάκος ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής πρέπει να δει αυτό το τραγικό συμβάν ως μια μεγάλη ευκαιρία να μετεξελίξει το κόμμα από τους άνδρες με τα μαύρα σε ένα οργανωμένο πολιτικό κόμμα με πρόγραμμα, με καθαρή ιδεολογία και με καθαρό πολιτικό λόγο.
Αν η Χρυσή Αυγή μπορούσε να προσελκύσει άφθαρτους και μορφωμένους ανθρώπους, αν μπορούσε να προσελκύσει επιτυχημένους πολίτες στους τομείς τους, αν κατάφερνε να ορθώσει ένα καθαρό πολιτικό πρόγραμμα θα σάρωνε στην κοινωνία και θα συνέτριβε την διαφθορά του πολιτικού συστήματος.Ζητείται ο Έλληνας Speer
Ο πολιτικός αναλυτής είναι πρώην υφυπουργός γνώστης της οικονομίας και πολιτικής και μέσω του http://www.bankingnews.gr θα καταγράφει την άποψη του για τα σημαντικά οικονομικά, πολιτικά και κοινωνικά ζητήματα.
Υφυπουργός+γνώστης της οικονομίας και της πολιτικής; Σίγουρα τρολλάρει
Στο αριστερό άκρο βάζω οποιονδήποτε νομίζει ότι λόγω ιδεολογίας δικαιούται να γράφει στα @@ του τους νόμους του κράτους. Το ίδιο συμβαίνει και από τα δεξιά φυσικά.
Όποιος λόγω ιδεολογίας γράφει στα απαυτά του τις πολιτικές διαφορές, πώς ονομάζεται;
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
ΥΓ: Μου κάνει φοβερή εντύπωση που σε λιγότερο από μια μέρα (δηλαδή στον πρώτο ψίθυρο) το χρυσάβγουλο το έχει καρφώσει με λεπτομέρειες μέχρι και ο καντηλανάφτης τη μέρα που τον βάφτιζαν.
Μέχρι τέλος μέρας φαντάζομαι θα τον έχουν χαφιεδέψει όλα τα πρώτα ξαδέλφια του.αυτο σου κανει εντυπωση? δεν σου κανει εντυπωση που η Χρυση Αυγη λεει οτι δεν εχει σχεση ο φονιας μαζι της?Οτι δεν ηταν μελος της?
Δεν σου κανει εντυπωση που ενας 45χρονος με παιδια φανταρο/μαθητρια λυκειου, δεχτηκε ενα τηλεφωνημα και βγηκε απο το σπιτι του με μαχαιρι για να σκοτωσει καποιον που δεν τον ειχε ξαναδει ποτε?περιεργα πραγματα σας κανουν εντυπωση.
-
Εμένα με εκπλήσσει αφάνταστα το πως μπορείς να πλακωθείς με κάποιον ΕΠΕΙΔΗ είναι αριστερός/εθνικιστής/Ολυμπιακός, οτιδήποτε.
Το να ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ για τέτοιο πράγμα υπερβαίνει κατά πολύ τη λογική μου...
-
Γιατί αυτά τα πραγματα δεν γίνονται
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
-
Και custom M1911 βλέπω...
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Εμένα με εκπλήσσει αφάνταστα το πως μπορείς να πλακωθείς με κάποιον ΕΠΕΙΔΗ είναι αριστερός/εθνικιστής/Ολυμπιακός, οτιδήποτε.Το να ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ για τέτοιο πράγμα υπερβαίνει κατά πολύ τη λογική μου...
Το να πεις 2 κουβέντες παραπάνω, βρισιές ή να πέσουν και κάποιες ψιλές είναι λογικό, ειδικά σε περιπτώσεις που έχουν ανάψει τα αίματα. Ας μην το παίζουμε κυρίες, σε όλους μας έχει συμβεί αυτό (άντρες και γυναίκες).
Αλλά από εκεί μέχρι να φτάσεις σε 'θανάσιμη δύναμη' είναι τεράστια, αγεφύρωτη απόσταση...και φυσικά δεν μιλάω καν για την συγκεκριμένη περίπτωση, όπου όπως λέει και ο dim8 ο άνθρωπος αυτός σηκώθηκε και βγήκε από το σπίτι του για να πάει να σκοτώσει κάποιον που δεν τον ήξερε και δεν είχε δει ποτέ του (να πεις ότι του είχε σκοτώσει τον πατέρα να πω 'εν βρασμώ ψυχής' δηλαδή...)
-
δηλαδη επειδη ηταν μελος μιας τοπικης οργανωσης της χ.α και ειχε δραση εκει μεσα(χωρις προηγουμενο αν καταλαβα καλα?) αυτοματα καταδικαζουμε την χ.α?(οχι οτι δεν εχει κανει και τα δικα της αλλα οκ αμα καθε μαλακια ενω ψυχακια την αναθετουμε σε κομματα τοτε ζητω που καηκαμε..)
αμα ηταν μελος του παο? του οσφπ? της ολυμπιακης? του brazzers? κλαιν μαιν εκει προφανως
ειναι οπως η φωτια στην Marfin οτιδηποτε και αν γινει φασιστας τα κανει ειτε ειναι αριστερος ειτε δεξιος
οι αριστεροι ποτε δεν κανουν τιποτα ποτε δεν φταινε αλλα μεχρι και τρομοκρατες υπηστηριζουν οταν η αστυνομια παρανομα τους επιασε φτιαχνοντας βομβαποτε θα καταλαβουν μερικοι οτι το να ταμπελιαζεις σε κανει το ιδιο φασιστα ?
-
Ηταν απλα θεμα χρονου να γινουν αυτα που εγιναν.
Και οτι νομοθετικη πρωτοβουλια και αν παρθει,δεν μπορει απο μονη της να αλλαξει τιποτα.
Πρεπει να σταματησουν οι προκλησεις εκατερωθεν,το τελευταιο που χρειαζεται η χωρα ειναι εναν εμφυλιο.
Εμετικο το παραληρημα της ΝΔ που προσπαθει να βαλει τον Συριζα στο καδρο απο το πουθενα. -
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_art ... 013_533792
-
Και ο χορός των 'εξομοιώσεων' καλά κρατεί! Από εχτές έχω μάθει ότι:
Δολοφόνος = θύμα
Φασίστας = αριστερός
Κακία του Χίτλερ = κακία του Στάλιν
Κατεστραμένα μαγαζιά και περιουσίες = μια χαμένη ζωή ενός νέου ανθρώπουΣήμερα μάθαμε ότι και:
Βάζω ταμπέλες = είμαι φασίστας
Και η ανοησία συνεχίζεται!
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
...Εμετικο το παραληρημα της ΝΔ που προσπαθει να βαλει τον Συριζα στο καδρο απο το πουθενα.Δεν ξέρω για αυτό που λες, δεν το έχω δει -κάποιο link θα βοηθούσε- αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ μπαίνει μόνος του στο κάδρο όταν δικαιολογεί αυτούς που καίνε μαγαζιά, σημαίες, τράπεζες και ανθρώπους...
-
Η μανία που έχει πιάσει (όλους) τους κομματικούς σχηματισμούς (αιρέσεις) για κατήχηση και προσηλυτισμό, για την ψηφοθηρία έχει καταντήσει αηδία. Και στο παιχνίδι έχουν μπει εκτός από τους βαμμένους οπαδούς και όλα τα MME.
-
Ο χρήστης UnHackAble έγραψε:
Και ο χορός των 'εξομοιώσεων' καλά κρατεί! Από εχτές έχω μάθει ότι:Δολοφόνος = θύμα
Φασίστας = αριστερός
Κακία του Χίτλερ = κακία του Στάλιν
Κατεστραμένα μαγαζιά και περιουσίες = μια χαμένη ζωή ενός νέου ανθρώπουΣήμερα μάθαμε ότι και:
Βάζω ταμπέλες = είμαι φασίστας
Και η ανοησία συνεχίζεται!
οταν ταμπελιαζεις χωρις να ξερεις καποιον και τον λες φασιστα εισαι το ιδιο και χειροτερο απο την φαρα που ταμπελιαζεις..
αλλα το ξεχασα η ακροαριστερα δεν ειναι φασιστες απλα καινε ανθρωπους και βαζουν βομβες για το καλο της κοινωνιας -
Φασίστας σημαίνει κάτι συγκεκριμένο. Το να χρησιμοποιείς τη λέξη ακριτα και αδιάκριτα, το μόνο που δείχνει είναι ελλειπή παιδεία. Η ακροαριστερά (δεν ξέρω τι σημαίνει ο όρος, αλλά τον δέχομαι για την οικονομία της συζήτησης) λοιπόν ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ δεν είναι φασίστες. Μπορείς να τους βρεις χίλια στραβά - όχι αυτό.
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
δηλαδη επειδη ηταν μελος μιας τοπικης οργανωσης της χ.α και ειχε δραση εκει μεσα(χωρις προηγουμενο αν καταλαβα καλα?) αυτοματα καταδικαζουμε την χ.α?(οχι οτι δεν εχει κανει και τα δικα της αλλα οκ αμα καθε μαλακια ενω ψυχακια την αναθετουμε σε κομματα τοτε ζητω που καηκαμε..)ΓΤΠ cabala...
Τα δεδομένα είναι τα εξής: Ο τύπος είναι στο πέηroll της ΧΑ. Όπου ΧΑ: 'Παρακρατική συμμορία νεοναζί εγκληματιών τραμπούκων', για να μην ξεχνιώμαστε. Αυτά τα 'κοινοβουλευτικό κόμμα' είναι για να μασάς τριντέντ και νά 'χαμε να λέγαμε, ας όψονται οι χέστες νοικοκυραίοι που τους ψηφίσανε, επειδή οι ίδιοι θα είναι μια ζωή κουρνιασμένοι στον καναπέ του τρόμου να βλέπουν ΣΚΑΪ. Όποτε λοιπόν αυτός ο μαχαιροβγάλτης δεν κάνει πογκρόμ, τυλίγει σάντουιτς στο κυλικείο της τοπικής, η γυναίκα του κρατάει το ταμείο κλπ. Λόγω περιοχής και στυλ δράσης πιθανόν να ήτανε μέσα στο πέσιμο για τους Αιγύπτιους ψαράδες ή στους αφισοκολλητές του ΚΚΕ λίγες μέρες πριν, όλα αυτά θα αποκαλυφθούν στο μέλλον αν είναι. Στο συγκεκριμένο περιστατικό έπεσε τηλεφώνημα από κάποιο μέλος του τάγματος εφόδου της τοπικής (= από την χ.α.) να σηκωθεί από το σπίτι του και να πάει να σκοτώσει κάποιον. Πήγε έπειτα από διαταγή (sic) της οργάνωσης. Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνει;
-
Cabala παν στην εκκλησια, cabala supermarket
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Φασίστας σημαίνει κάτι συγκεκριμένο. Το να χρησιμοποιείς τη λέξη ακριτα και αδιάκριτα, το μόνο που δείχνει είναι ελλειπή παιδεία. Η ακροαριστερά (δεν ξέρω τι σημαίνει ο όρος, αλλά τον δέχομαι για την οικονομία της συζήτησης) λοιπόν ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ δεν είναι φασίστες. Μπορείς να τους βρεις χίλια στραβά - όχι αυτό.Οι κουκουλοφόροι μπάχαλοι εξωκοινοβουλευτικοί δεν είναι αριστεροί οι ακροδεξιοί κάφροι είναι δεξιοί.
Λογική και τα παπούτσια μέσα.
Γελάει ο κόζζζζμος.
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
...Εμετικο το παραληρημα της ΝΔ που προσπαθει να βαλει τον Συριζα στο καδρο απο το πουθενα.
Δεν ξέρω για αυτό που λες, δεν το έχω δει -κάποιο link θα βοηθούσε- αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ μπαίνει μόνος του στο κάδρο όταν δικαιολογεί αυτούς που καίνε μαγαζιά, σημαίες, τράπεζες και ανθρώπους...
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Φασίστας σημαίνει κάτι συγκεκριμένο. Το να χρησιμοποιείς τη λέξη ακριτα και αδιάκριτα, το μόνο που δείχνει είναι ελλειπή παιδεία. Η ακροαριστερά (δεν ξέρω τι σημαίνει ο όρος, αλλά τον δέχομαι για την οικονομία της συζήτησης) λοιπόν ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ δεν είναι φασίστες. Μπορείς να τους βρεις χίλια στραβά - όχι αυτό.μα ουτε και η χ.α ειναι φασιστικη οργανωση με την απολυτη εννοια του ορου μπακαλικο ειναι δεν θυμαμαι ποτε απο οτι εχω διαβασει ο φασισμος να ειναι δογματικος πληρης ολοι ξερουμε οτι ο φασισμος εχει πολλα προσωπα και οταν βλεπεις την ιδια τακτικη απο τους φασιστες δεξιους να χρησιμοποιουνται απο τους αριστερους πως τους λες? αναρχικους?(θα ηταν τιμη τους..)
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
δηλαδη επειδη ηταν μελος μιας τοπικης οργανωσης της χ.α και ειχε δραση εκει μεσα(χωρις προηγουμενο αν καταλαβα καλα?) αυτοματα καταδικαζουμε την χ.α?(οχι οτι δεν εχει κανει και τα δικα της αλλα οκ αμα καθε μαλακια ενω ψυχακια την αναθετουμε σε κομματα τοτε ζητω που καηκαμε..)
ΓΤΠ cabala...
Τα δεδομένα είναι τα εξής: Ο τύπος είναι στο πέηroll της ΧΑ. Όπου ΧΑ: 'Παρακρατική συμμορία νεοναζί εγκληματιών τραμπούκων', για να μην ξεχνιώμαστε. Αυτά τα 'κοινοβουλευτικό κόμμα' είναι για να μασάς τριντέντ και νά 'χαμε να λέγαμε, ας όψονται οι χέστες νοικοκυραίοι που τους ψηφίσανε, επειδή οι ίδιοι θα είναι μια ζωή κουρνιασμένοι στον καναπέ του τρόμου να βλέπουν ΣΚΑΪ. Όποτε λοιπόν αυτός ο μαχαιροβγάλτης δεν κάνει πογκρόμ, τυλίγει σάντουιτς στο κυλικείο της τοπικής, η γυναίκα του κρατάει το ταμείο κλπ. Λόγω περιοχής και στυλ δράσης πιθανόν να ήτανε μέσα στο πέσιμο για τους Αιγύπτιους ψαράδες ή στους αφισοκολλητές του ΚΚΕ λίγες μέρες πριν, όλα αυτά θα αποκαλυφθούν στο μέλλον αν είναι. Στο συγκεκριμένο περιστατικό έπεσε τηλεφώνημα από κάποιο μέλος του τάγματος εφόδου της τοπικής (= από την χ.α.) να σηκωθεί από το σπίτι του και να πάει να σκοτώσει κάποιον. Πήγε έπειτα από διαταγή (sic) της οργάνωσης. Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνει;
εγω μιλησα με τα μεχρι τωρα δεδομενα και απο οτι ειπε η αστυνομια δεν εχουν βρει ακομη στοιχεια που να τον συνδεουν με τιποτα αλλο (ακομη)
εισαι σιγουρος οτι πηγε με διαταγη της οργανωσης? μηπως εγινε απο φιλαρακια το τηλεφωνο?(πολυ πιο λογικο απο το να περνουν το κεπικ για αναφορα και μετα να διαβηβασουν το σημα στον φονια..)
το θεμα ειναι οτι απο εδω και περα οτι και να γινει ειτε θα τα ριχνουν στην χ.α ειτε σε συριζα ειτε σε κανα ξεκαρφωτο πανο ξυλοδαρμενο(ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ)
Περί ανόδου της Χ.Α. [Διάσπαση]