-
Μεγειά!
Σχετικό άσχετο. Μόνο εγώ θεωρώ ανούσιο ενα widget με τεράστιο ρολοι όταν πάνω δεξιά στην notification bar υπάρχει ηδη?
-
Καλοτάξιδο και πάντα όρθιος. Εγώ μετά το note 2 πιάνω το xperia x10 που είχα και μου φαίνεται αστείο το ότι
ήταν από το κορυφαία πρίν 4 χρόνια. Μόνο για να το βάζω στην τιμονόπλακα της μηχανής για πλοήγηση κάνει.Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Μόνο εγώ θεωρώ ανούσιο ενα widget με τεράστιο ρολοι όταν πάνω δεξιά στην notification bar υπάρχει ηδη?Όχι, μάλλον το βάζουν για να φαίνεται φορτωμένο out of the box και στη συνέχεια οι χρήστες απλά το αφήνουν.
-
Επιτέλους έβαλες το χέρι στην τσέπη. Μεγειές!
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Μεγειά!Σχετικό άσχετο. Μόνο εγώ θεωρώ ανούσιο ενα widget με τεράστιο ρολοι όταν πάνω δεξιά στην notification bar υπάρχει ηδη?
Εγώ είμαι γέρος... το θέλω μεγάλο το ρολοι! Δεν εχουμε ολοι τα νιάτα σας!
@ stefan: Και δεν τελειωσε το πρόγραμμα των εξοπλισμών για το 2013
-
Μαλακία στο χρώμα έκανες πάντως. Το μαύρο κλάσεις ανώτερο!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Μαλακία στο χρώμα έκανες πάντως. Το μαύρο κλάσεις ανώτερο!ουτε και γω το περιμενα αλλα θα διαφωνησω μαζι σου! Πηρα ενα ρισκο και το πηρα λευκο... ετσι για αλλαγη, και μπορω να πω πως ειναι καλυτερο ετσι. Βαρεθηκα την μαυριλα μωρε και αυτο για την ωρα μου φαινεται ποιο ευχαριστω στο ματι και far less fingerprint magnet!
Αν το εβρισκα θα το επερνα σε κοκκινακι...
-
+1 για το μαυρο
με γειες παντως
-
καλοριζικο
τιμη; -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
καλοριζικο
τιμη;440€ αλλά για μένα που είμαι business account 370€
-
Ειναι το μονο κινητο που θα επαιρνα παρα το μεγεθος του.
-
Μεγεια. Πολύ όμορφο. Ασπρουλακι rulez
Sent from my iPad using Tapatalk
-
να το χαιρεσαι το γλυκουλι....
Ομορφο σε ασπρο!!!!!απο σημερα ανοιξε στην Ιταλια το google play store για συσκευες,αρα μπορω να αγορασω Nexus απο την google...
229E Νexus7
περιμενουμε ολοι το 5αρι να δουμε αν αξιζει η οχι...αν καποιος θελει εμεις εδω ειμαστε
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
περιμενουμε ολοι το 5αρι να δουμε αν αξιζει η οχι...
αν καποιος θελει εμεις εδω ειμαστε
Snapdragon 800αρις, 2GB RAM (με τα μεχρι τωρα leaks)... αν εχει βελτιώση μπαταρία (αναλογικη της ισχυος) και καμερουλα λιιιγο ποιο καλη, αστέρι θα ειναι...
ps: να αφησεις το Nexus 7 κατα μέρος. 7αρι ταμπλετ is good for nothing. Η θα πας 8+ η καθολου.
-
για nexus 4 εχουμε λύση για συγχρονισμο ημερολογίου με google calendar?????
δεν συγχρονιζει με αυτο απο τον brouser κ αρα δεν επιλοινωνει με ταμπλετα πχ.....οπου ολα οκ
οπως κ με το wildfire android 2,2 :rom μαμα...εκαθαρισεις κ επανεγκαταστασεις δοκιμαστηκαν.....
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
περιμενουμε ολοι το 5αρι να δουμε αν αξιζει η οχι...
αν καποιος θελει εμεις εδω ειμαστε
Snapdragon 800αρις, 2GB RAM (με τα μεχρι τωρα leaks)... αν εχει βελτιώση μπαταρία (αναλογικη της ισχυος) και καμερουλα λιιιγο ποιο καλη, αστέρι θα ειναι...
ps: να αφησεις το Nexus 7 κατα μέρος. 7αρι ταμπλετ is good for nothing. Η θα πας 8+ η καθολου.
εχω ταμπλετ...για να δοκιμασω το 4.4 ελεγα...
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
εχω ταμπλετ...για να δοκιμασω το 4.4 ελεγα...
λιγο ακριβη δοκιμη θα ναι
Btw... το ξεπαρθενεψα το Galaxy. Εφαγε ενα rooooottt.... ηταν ολο δικο του
Οταν θα βγει η KitKat, θα του πεταξω πανω και στοκ Android, οντας Nexus device -
Ακόμα να μπρικάρεις ρε;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ακόμα να μπρικάρεις ρε;Πασακα μου... 37* χρονια εμπειριας οπως θα λεγε και η Αντωνης Ομαδα... Ασε που οντας Samsung και οχι Sansung... δεν μπρικιαζονται λέμε
- ελαφρως φουσκωμενα λιγο πανω απο την ηλικια μας
-
Overstatement of the year. Έχω & χρησιμοποιώ Nexus 7 και Nexus 10. Το 7άρι είναι πιο χρήσιμο από πάρα πολλές απόψεις.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Overstatement of the year. Έχω & χρησιμοποιώ Nexus 7 και Nexus 10. Το 7άρι είναι πιο χρήσιμο από πάρα πολλές απόψεις.
Understatement... η αλλιως και λιγα ειπα. Τα 7αρια ειναι εξαιρετικα μπασταρδη κατάσταση. Ειναι αρκετα κοντα στις ιντσες των κινητων, οποτε το να εχεις απλα ελαχιστα μεγαλυτερη συσκευη δεν κανει τοσο μεγαλη διαφορα. Επισης τα 7αρια δεν εχουν πραγματικο tablet orientation εκτος και αμα τα χακεψεις δλδ. Και το βασικοτερο... σε ενα 7αρι για να δεις, κατι... δεν το βλεπεις με σχετικη ανεση. Πρεπει να το φερεις κοντα. Σε αντιθεση με ενα 8αρι το οποιο ειναι viewable... γιατι αυτη η ιντσα ξεκινα και κανει την διαφορα.
7αρι λοιπον για κανενα μα κανενα λογο.
Περι συσκευών Android...