-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
εντοπιζονται ευκολα αν τους εχεις παρει και πινακιδες.Αμα τους κοψεις και το κεφαλι, θα ξεχωριζουν ακομα ευκολοτερα.
Το μυστικο ειναι εδω:
Γιατί ξέρουν ότι οι πιθανότητες να τους πιάσουν και να τους γράψουν ειναι πραγματικά πολύ μικρές. Το ίδιο συμβαίνει και με τους μονόδρομους, τα παρκαρισμένα στα πεζοδρόμια κλπ.
-
ε ναι.το ζωο ειτε πληρωσει προστιμο ειτε οχι,το ιδιο ζωο θα ειναι.εμενα με νοιαζει να παει με τα ποδια αν ειναι ανικανο να οδηγησει.
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
ε ναι.το ζωο ειτε πληρωσει προστιμο ειτε οχι,το ιδιο ζωο θα ειναι.εμενα με νοιαζει να παει με τα ποδια αν ειναι ανικανο να οδηγησει.Μην εξαπτεσαι, τα βλεπεις ασπρα-μαυρα.
Αυτο που σε ενδιαφερει πρωτίστως, ειναι να μην το ξανακανει ή να το κανει οσο λιγοτερες φορες γινεται. Το προστιμο ειναι καλος τροπος για να γινει αυτο.BTW, αν αυξηθει η αστυνομευση και η αυστηροτητα, θα μειωθουν σημαντικα τα φαινομενα της γραψαρχιδιάς, εισαι ομως απολυτα σιγουρος οτι θελεις να αυξηθει η αστυνομευση και η αυστηροτητα?
-
το να μη το ξανακανει πως θα το ξερεις?
απο τη στιγμη που εχει διπλωμα και αμαξι στα χερια του ειναι πιθανο να το ξανακανει.ναι γιατι να μη θελω?
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
απο τη στιγμη που εχει διπλωμα και αμαξι στα χερια του ειναι πιθανο να το ξανακανει.ναι γιατι να μη θελω?
δε θα το ξερω. Ομως, ο φοβος της τρυπας την τσεπη που δημιουργουν τα προστιμα, ειδικα σε εποχες ισχνων αγελαδων οπως οι τωρινες, ειναι ενα καλο κινητρο για να μην κανει καποιος βλακειες οδηγωντας και να ειναι συγκεντρωμενος. Ακομα καλυτερο αποτελεσμα θα εφερνε η 'παιδεια', που σαν γενικη εννοια ειναι πολυφερνη νυφη στο στομα μερικών, αλλα το αποτελεσμα της φαινεται σε 40 χρονια απο τωρα, ενω το προστιμο εχει σιγουρα πιο αμεσο αποτελεσμα.
απο τη στιγμη που εχει διπλωμα και αμαξι στα χερια του ειναι πιθανο να το ξανακανει.
Με την ιδια λογικη, και τεντωνοντας το οσο εσυ, θα κοβουμε χερια σε οσους κλεβουν και θα κρεμαμε οσους δολοφονουν. Ψιλοσυμφωνος ειμαι υπο προυποθεσεις, αλλα ξερεις, οταν το αναφερω με λενε φασιστα. Τροφη για σκεψη.
ναι γιατι να μη θελω?
Η γενικοτερη αυρα σου οσον αφορα τα πολιτικα ζητηματα σε αλλες σελιδες, με εκανε να πιστευω οτι δεν θα πολυγουσταρεις, μπορει ομως τελικα να σφαλλω. Ας το αφησουμε λοιπον στην ακρη προς το παρον, κρατω το οτι δε θα ειχες προβλημα.
-
αν καποιος βγαζει 500 ευρω το μηνα και καποιος βγαζει 4000 ευρω το μηνα και τους βαλεις το ιδιο προστιμο για την ιδια παραβαση,ποιος νομιζεις οτι χεστηκε απο τους 2?
αν ομως τους παρεις το διπλωμα-πινακιδες-αδεια για τον ιδιο χρονο, μηπως αλλαζει το θεμα?το να του κοψεις το χερι ειναι μη αναστρεψιμο...παντως οταν κλεβει καποιος δε του βαζεις προστιμο...
μη μπλεκεις πολιτικα ζητηματα με την οδικη ασφαλεια. -
Σύντομη ερώτηση. Με έγραψαν για παρκάρισμα χωρίς κάρτα στην Ραφήνα. Αν δεν την πληρώσω τί γίνετε?
-
Ο χρήστης Plst έγραψε:
Σύντομη ερώτηση. Με έγραψαν για παρκάρισμα χωρίς κάρτα στην Ραφήνα. Αν δεν την πληρώσω τί γίνετε?Να αφήσουμε τα ενδιάμεσα στάδια και να πάμε στο παρασυνθημα? Εφορία...κι εκεί θα το πληρώσεις (προσαυξημένο) θες δεν θες.
Sent from my Neo V using Tapatalk
-
Ο χρήστης Alxnks έγραψε:
Σύντομη ερώτηση. Με έγραψαν για παρκάρισμα χωρίς κάρτα στην Ραφήνα. Αν δεν την πληρώσω τί γίνετε?
Να αφήσουμε τα ενδιάμεσα στάδια και να πάμε στο παρασυνθημα? Εφορία...κι εκεί θα το πληρώσεις (προσαυξημένο) θες δεν θες.
Sent from my Neo V using Tapatalk
Νομιζω οτι αν δεν ηταν παρων στο γραψιμο καποια ωρα θα του ερθει αλλα χωρις πρασαυξησεις........
-
Ακριβως.
-
η κλήση σταθμευσης είτε είσαι παρών είτε όχι , ΔΕΝ έχει προσαύξηση..
-
Γιατι? Η ολη λογικη ειναι οτι ΓΕΝΙΚΑ οι κλησεις που αφηνονται πανω στο οχημα (πραγμα που αποδεικνυεται απο το οτι δεν εχουν στοιχεια οδηγου γραμμενα) ΔΕΝ παιρνουν προσαυξηση μεχρι να φτασουν συστημενα στον ιδιοκτητη, γιατι μπορει να χαθηκαν/πηρε ο αερας/πηρε καποιος εξυπνος να βαλει στο δικο του αυτοκινητο για να μην το γραψουν.
Απο που προκυπτει αυτο που λες εσυ? Δεν νομιζω να υπαρχει καποια διαταξη που να λεει κατι τετοιο, σιγουρα δεν υπαρχει στον ΚΟΚ (μπορει να υπαρχει σε καποιο νομο περι εισπραξης δημοσιων εσοδων/διοικητικων προστιμων).
-
οι κλήσεις που έπερναν προσαύξηση δεν την έπαιρναν επειδή πέρναγε ο καιρός και να το πω λαικά έμπαινε τόκος..
η κλήση πήγαινε στο δικαστήριο (πταισματοδικείο) , όπου η ποινή δηλαδή εν προκειμένω το χρηματικό πρόστιμο στην περίπτωση που δεν αθωωνόσουν έπερνε προσαύξηση 92% συν τα δικαστ. έξοδα... Μιλάμε για παραβάσεις του Σ.Ε.Σ.Ο , κοινώς point system.
οι κλήσεις στάθμευσης δεν υπάγονται σε αυτήν την κατηγορία.. -
Με έγραψαν στην Ισπανία με νοικιάρικο με 133 χλμ/ώρα με όριο τα 120...
Η κλήση μου ήρθε με το ταχυδρομείο 25 ημέρες στο σπίτι, με φωτογραφία, φωτοτυπία του πιστοποιητικού καλιμπραρίσματος του ραντάρ και πολλά κείμενε μόνο στα @#$%^&*(-ισπανικά. Ρε π@π@ρες στέλνετε μια κλήση στο εξωτερικό μόνο στα ισπανικά;;;Από τα λίγα που κατάλαβα αν την πλήρωνα στις 20 ημέρες το πρόστιμο από τα 100 € έπεφτε στα 50 €. Εννοείται ότι σε δισέλιδο κείμενο υπήρχαν 2 γραμμές στα αγγλικά, μόνο οι οδηγίες πού μπορώ να την πληρώσω...
Από τα νεύρα μου που ήταν μόνο στα αγγλικά έλεγα να μην την πληρώσω, μου είπαν όμως ότι στα μικρά γράμματα της ενοικίασης αναγράφεται ότι μπορούν να μου τη χρεώσουν στην κάρτα μου... Τέλος πάντων, την πλήρωσα... 1η μου κλήση ταχύτητας στα ~10 χρόνια που οδηγώ και αυτή με +13 χλμ/ώρα... χαχαχα Έλεος!!! Αντί να την φάω με +20-30-40 στην Ελλάδα...
-
δειγμα σοβαρου κρατους....
ακομα και το πιστοποιητικο ωστε να μην εχει ο παραβατης καμια δικαιολογια..γκρικ σταηλ...για το θεμα της γλωσσας σωστα εκαναν...
στην πατριδα τους εκανες την παραβαση, δικο σου το προβλημα να δεις τι σου λενε...
μονο στην Ελλαδα ο ηγετης του κρατους μιλαει Αγγλικα και οχι στην γλωσσα του. -
Ο χρήστης kingstonian έγραψε:
ακομα και το πιστοποιητικο ωστε να μην εχει ο παραβατης καμια δικαιολογια..γκρικ σταηλ...μονο στην Ελλαδα ο ηγετης του κρατους μιλαει Αγγλικα και οχι στην γλωσσα του.
Κάπου μπερδεύτηκες αυτός την γλώσσα του μιλούσε μια χαρά, εμείς δεν ξέραμε την δικιά του
-
Ο χρήστης gakost έγραψε:
ακομα και το πιστοποιητικο ωστε να μην εχει ο παραβατης καμια δικαιολογια..γκρικ σταηλ...μονο στην Ελλαδα ο ηγετης του κρατους μιλαει Αγγλικα και οχι στην γλωσσα του.
Κάπου μπερδεύτηκες αυτός την γλώσσα του μιλούσε μια χαρά, εμείς δεν ξέραμε την δικιά του
αυτη ειναι μια ενδιαφερουσα τοποθετηση με ισχυρο ενδεχομενο ορθοτητος...
-
Πόσο είναι το πρόστιμο για παράνομο παρκάρισμα;
-
Ο χρήστης panosft έγραψε:
Πόσο είναι το πρόστιμο για παράνομο παρκάρισμα;Αναλόγως. Παίζουν 3 τιμές, 40,80 και 150.
-
Πριν από μέρες με σταμάτησαν για έλεγχο και πρώτη φορά μου ζήτησαν ασφάλεια (και πρώτη φορά που δεν την είχα στο αυτοκίνητο )
Μου πήραν δίπλωμα, άδεια, πρόστιμο 500 ευρώ +20 (αυτό το πλήρωσα).
Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.