-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
Κάτω του 0,η υπηρεσία ωφειλει να δώσει ισχυροψυχια στους εχοντες βαρδια:-)
Η αλήθεια είναι ότι η κάπα που δίνουν κρατάει πολύ κρύο, το θέμα είναι ποιος τολμάει να φορέσει αυτή τη βρώμα
την είχα βάλει 3 φορές, δεν χωρούσε να βγει η κεφάλα μου έξω
είχε σκάσει στα γέλια και ο λοχαγός όταν με είχε δειχαχαχαχα!!με πέθανες!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Με το καλό Πάνο! Μακάρι να πας στις καινούριες Πυροβολαρχίες γιατί οι παλιές είναι δράμα...Nαι Αλεξ σε καινούργια πέτυχα, 3η μοίρα για την ακριβεια. Τώρα γράφω από PC του ΚΨΜ.
Πολύ καλά τα πράγματα πάντως μέχρι στιγμής και οι ανώτεροι νορμάλ. Μόνο σε κάποιους που παν να το παίξουν μαγκάκια αγριεύουν.
Α και μια λοχία που όταν περναει από κάπου και την κοιτάμε (όπως τον καθένα ασυναίσθητα) τον καλεί για να τον ρωτήσει με πολύ αυστηρό ύφος τι κατάει... -
Η Τσούλου?
-
Aυτή καλούλα είναι. Φωνάζει μόνο για να μην της πάρουν τον αέρα, λογικό άλλωστε είναι και γυναίκα. Μια άλλη κ@@@@λα αλλά δεν ξέρω όνομα. Που και που εμφανίζεται σε μας.
-
ε καλα με τετοιο μυαλο ακου εκει φωναζει για να μην της παρουν τον αερα..
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Aυτή καλούλα είναι. Φωνάζει μόνο για να μην της πάρουν τον αέρα, λογικό άλλωστε είναι και γυναίκα. Μια άλλη κ@@@@λα αλλά δεν ξέρω όνομα. Που και που εμφανίζεται σε μας.όταν θα κλείσεις πολλές μέρες κλεισμένος μέσα σε στρδο, όλες θα σου φαίνονται ωραίες και όλες θα τις κοιτάς, ακόμα και τις φώκιες
αρκεί να είναι Ι1 (να έχουν 2 χέρια δηλαδή και 2 πόδια) θα είναι μια χαρά
-
Καλή αρχή Πάνο. Κοίτα να μάθεις βάδην μόνο για να μην γίνεις περίγελος στην ορκομωσία. Τελευταία φορά που πήγα στο ΚΕΠΒ τους κοιτούσα αποσβολωμένος. Παίζει κανείς να μην είχε ίδιο βηματισμό με τον διπλανό του. Μετά έχει ωραίο μπουφέ στην Λέσχη μέσα στα δέντρα. Αλλά δεν είναι για εσάς.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Καλή αρχή Πάνο. Κοίτα να μάθεις βάδην μόνο για να μην γίνεις περίγελος στην ορκομωσία. Τελευταία φορά που πήγα στο ΚΕΠΒ τους κοιτούσα αποσβολωμένος. Παίζει κανείς να μην είχε ίδιο βηματισμό με τον διπλανό του. Μετά έχει ωραίο μπουφέ στην Λέσχη μέσα στα δέντρα. Αλλά δεν είναι για εσάς.εμείς πώς σου φαινόμαστε Αλέξανδρε
ήμουν στον ουλαμό που στέκεται δίπλα από το leo και βγαίνουμε στο 0:13
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Τώρα γράφω από PC του ΚΨΜ.πόσες ώρες έκανε να ανοίξει ο browser
παρέλαση ορκωμοσίας...τι μου θυμήσατε τώρα...
Αφού παραταχθήκαμε και περιμέναμε επισήμους κλπ λέω σε υπολοχαγό:- Μπορώ να πάω τουαλέτα?
- ΤΩΡΑ???? φυγε γρηγορα και έλα αμέσως, να πας στα ιατρεία
Δεν ξαναγύρισα, κρύφτηκα σε κάτι εσοχες που είχε πίσω από τα ιατρεία και έπαιζα φιδάκι σαν καλό φίδι που ήμουν στη Θήβα
αφού ορκίστηκαν, πέρασαν γιωτάδες που δεν έκαναν παρέλαση από εκεί, χώθηκα μέσα τους και πήγα να πάρω τη βαλίτσα μου -
Ο χρήστης vengas έγραψε:
Τώρα γράφω από PC του ΚΨΜ.
πόσες ώρες έκανε να ανοίξει ο browser
Ντάξει είναι μωρέ, δεν αργεί πολύ. Αν θες κανα yt βέβαια δε θα δεις χαιρι.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εμείς πώς σου φαινόμαστε Αλέξανδρε -
Καλή αρχή Πάνο. Κοίτα να μάθεις βάδην μόνο για να μην γίνεις περίγελος στην ορκομωσία. Τελευταία φορά που πήγα στο ΚΕΠΒ τους κοιτούσα αποσβολωμένος. Παίζει κανείς να μην είχε ίδιο βηματισμό με τον διπλανό του. Μετά έχει ωραίο μπουφέ στην Λέσχη μέσα στα δέντρα. Αλλά δεν είναι για εσάς.
εμείς πώς σου φαινόμαστε Αλέξανδρε
ήμουν στον ουλαμό που στέκεται δίπλα από το leo και βγαίνουμε στο 0:13
εμείς πώς σου φαινόμαστε Αλέξανδρε
Πολυ λιγα ειπε Κιουσης...
Οι παλαιμαχοι στην παρελαση με τα καροτσακια και τις νοσοκομες πανε καλυτερα...
-
Να σας έβλεπα να το κάνατε εσείς καλύτερα με 10 (και δε το λέω υπερβολικά τόσες ήταν) ημέρες εκπαίδευσης
Και πολύ καλοί ήμασταν δεδομένης της κατάστασης
-
με 10 παω πασο.
Εχω μια φωτο απο παρελαση, οσα ποδια φαινονται ειναι στην ιδια αποσταση απο το δρομο, δεν το πιστευα. Καναμε πολλα χιλιομετρα προπονηση ομως. -
Να σας έβλεπα να το κάνατε εσείς καλύτερα με 10 (και δε το λέω υπερβολικά τόσες ήταν) ημέρες εκπαίδευσηςΚαι πολύ καλοί ήμασταν δεδομένης της κατάστασης
10 μέρες προπόνηση, 8-1 κάθε μέρα = 5ώρες χ 10 = 500 ώρες παρέλασης και δεν γίνεται καλύτερα?
π.χ οι παρακάτω νομίζεις έκαναν παραπάνω από 10 μέρες δοκιμαστικές?
-
Βρε dimik σου έβαλα αορκιστους κεντρου (που και οι υεα ήταν για τα πανηγύρια ) και μου βάζεις έτοιμους φουλ εκπαιδευμένους σε παρέλαση
Τι συγκρίνεις;
Επίσης στο κέντρο δεν κάνεις 8ωρη εκπαίδευση ούτε η παρέλαση είναι το μόνο που έχεις να μάθεις
επειδή βγαίναμε όπως βγαίναμε από το κέντρο, ξαναπήγε η βασική εκπαίδευση στο μήνα
-
Και κάτι έγινε αν δεν γίνει σωστά η παρέλαση.
-
πάλι καλά που δεν πήγα ποτέ σε παρελάσεις και αγήματα , δε θα άντεχα αυτό το τέντωμα για να κάνω καλή εντύπωση στο βλαχοδήμαρχο , γιατί στις μονάδες όντως κλείνεις κάτι 8ωρα να κάνεις πρόβες για να μη ρεζιλευτεί ο τύπος που σας έχει αναλάβει
άλλο να κάνεις τέτοια μέσα στο στρατόπεδο που είστε μεταξύ σας, άλλο όταν βγαίνεται έξω και σας βλέπει κόσμος
-
Βρε dimik σου έβαλα αορκιστους κεντρου (που και οι υεα ήταν για τα πανηγύρια ) και μου βάζεις έτοιμους φουλ εκπαιδευμένους σε παρέλασηΤι συγκρίνεις;
Επίσης στο κέντρο δεν κάνεις 8ωρη εκπαίδευση ούτε η παρέλαση είναι το μόνο που έχεις να μάθεις
επειδή βγαίναμε όπως βγαίναμε από το κέντρο, ξαναπήγε η βασική εκπαίδευση στο μήνα
Ρε συ, παρουσιάστηκα μέσα Φλεβάρη, έκανα 2-3 μέρες δοκιμαστικές πριν την ορκομωσία και 10 Μάρτη ήμουν στην ΣΕΑΠ, μέχρι τις 25 έκανα κάθε μέρα επί 5 ώρες παρέλαση. Με 10 μέρες προετοιμασία παρελαύνεις καλύτερα και από τους Goldstream Guards στο Μπαγκινχαμ
Η ένσταση μου ήταν στο 10ήμερο που ανέφερες, αν ήθελαν θα σας είχαν κάνει άλογα παρελάσεως, απλά δεν ασχολήθηκαν.
-
Ισχύει ότι απαγορεύεται να δώσω τα στρατιωτικά μου ρούχα σε καθαριστηριο, για πλύσιμο??
Περί Θητείας [#3]