-
Επείγον. Τι φταίει και το πληκτρολόγιο του η/υ στα ελληνικά, το πλήκτρο της οξείας βγάζει διπλή οξεία ?
Sent from my Sony Fola
-
Κάποιος ιός νομίζω είναι (αν μιλάμε για windows)...
( windows xp έχεις; )
-
Ναι. Windows XP!
'Ευχάριστα' τα νέα δηλαδή! Ευχαριστώ!
Sent from my Sony Fola
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Κάποιος ιός νομίζω είναι (αν μιλάμε για windows)...( windows xp έχεις; )
Keylogger συγκεκριμένα. Σε έναν υπολογιστή πάντως αν και κατάφερα να το βγάλω με διάφορα antivirus (έτσι νομίζω τουλάχιστον), το πρόβλημα με τους διπλούς τόνους δέν λύθηκε. Οπότε έπεσε format.
-
Τον είχα βγάλει κάποια στιγμή από ένα pc με XP, πάει καιρός όμως, δε θυμάμαι τι ακριβώς έκανα...
Αν θυμάμαι καλά όμως τη λύση την είχα βρει σε κάποιο site/forum που ήταν στα Ελληνικά... -
Επειτα απο τις συμβουλες του Ζορζ και απειλητικων pm's απο την Β. Κορεα, εχω καταληξει στις 2 παρακατω επιλογες:
Samsung Galaxy Tab 3 8.0 Wi-Fi (16GB)
Samsung Galaxy Note 8.0 N5110 (16GB)
Αξιζει τα παραπανω φραγκα το note και αν ναι, σε περιπτωση που το αγορασω απο σκρουτζομαγαζο θα εχω καποιο προβλημα με την γλωσσα δεδομενου οτι μιλαμε για παραεισαγωγη;
Α, υπαρχει προβλημα που δεν εχουν Ethernet; [spoiler:2t5b1ots]:shifty: [/spoiler:2t5b1ots]
-
Καλησπέρα σε όλους...
μια βοήθεια αν είναι εφικτό...
μου δώσανε ένα netbook sony vaio το οποίο έχει το εξής πρόβλημα...
Το ανοίγω και αφού περάσει λίγη ώρα φορτώνοντας τα win7 στην οθόνη setup is preparing your computer for first use, μετά απο λίγο βγάζει το εξής μήνυμα 'windows could not complete the installation. To install Windows on this computer, restart the installation' μετά φυσικά από πολλά restart δεν αλλάζει κάτι και κάνει πάλι το ίδιο...
Λογικά κάποια μαμακία του έχουνε κάνει και δεν μπορεί να κάνει σεταπ τα win. Θέλω να του κάνω ένα restore και να το επαναφέρω στην εργοστασιακή του κατάσταση αλλά... δεν έχει cd rom για να το βάλω να κάνει μπουτάρισμα απο κάποιο cd windows αλλά και δεν μπορώ να κάνω restore από τις επιλογές που δίνουν τα laptop αφού δεν λειτουργούν τα win...
Καμία ιδέα;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων... -
Ο χρήστης RXristos έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους...μια βοήθεια αν είναι εφικτό...
μου δώσανε ένα netbook sony vaio το οποίο έχει το εξής πρόβλημα...
Το ανοίγω και αφού περάσει λίγη ώρα φορτώνοντας τα win7 στην οθόνη setup is preparing your computer for first use, μετά απο λίγο βγάζει το εξής μήνυμα 'windows could not complete the installation. To install Windows on this computer, restart the installation' μετά φυσικά από πολλά restart δεν αλλάζει κάτι και κάνει πάλι το ίδιο...
Λογικά κάποια μαμακία του έχουνε κάνει και δεν μπορεί να κάνει σεταπ τα win. Θέλω να του κάνω ένα restore και να το επαναφέρω στην εργοστασιακή του κατάσταση αλλά... δεν έχει cd rom για να το βάλω να κάνει μπουτάρισμα απο κάποιο cd windows αλλά και δεν μπορώ να κάνω restore από τις επιλογές που δίνουν τα laptop αφού δεν λειτουργούν τα win...
Καμία ιδέα;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων...Με το που μπουτάρει το μηχάνημα (στο BIOS POST δηλαδή) λογικά πρέπει να σου βγάζει μια οθόνη του στυλ 'Press F2 for System Restore' (ή κάτι παρόμοιο τεςπα). Είναι η αυτοματοποιημένη διαδικασία για restore to factory μέσω του rescue partition (που λογικά έχει). Δες το και πες μας...
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Επειτα απο τις συμβουλες του Ζορζ και απειλητικων pm's απο την Β. Κορεα, εχω καταληξει στις 2 παρακατω επιλογες:Samsung Galaxy Tab 3 8.0 Wi-Fi (16GB)
Αξιζει τα παραπανω φραγκα το note και αν ναι, σε περιπτωση που το αγορασω απο σκρουτζομαγαζο θα εχω καποιο προβλημα με την γλωσσα δεδομενου οτι μιλαμε για παραεισαγωγη;
Α, υπαρχει προβλημα που δεν εχουν Ethernet; [spoiler:2il0fdej]:shifty: [/spoiler:2il0fdej]
Για €40 διαφορά (15%) ---> Note με τα τσαρούχια. To πενάκι αλλάζει εντελώς τον τρόπο που αλληλεπιδράς με τη ταμπλέτα. Άσε που μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και ως όπλο, καρφώνοντας το στη καρωτίδα του κορσέ.
Αν σε καλύπτει το Tab 3 και δεν βιάζεσαι, περίμενε 1-1,5 μήνα να πέσει η τιμή του σε πιο ρεαλιστικά μεγέθη. ΙΜΟ θα είσαι εντάξει με αγορά από σκρουτζομάγαζα (απ'ότι βλέπω BTW έχουν και σε καλή τιμή το Note), κλασσικό android είναι, μπορείς να γυρίσεις τα μενού στα ελληνικά, το ίδιο και το Samsung keyboard. Άσε που η αναγνώριση γραφής δουλεύει και στα ελληνικά.
Παρεμπιπτόντως, το Note 8 LTE (N5100), το πουλάει εδώ η 3 για £374 (με μηνιαίο συμβόλαιο, που μπορείς να ακυρώσεις την ίδια μέρα που το συνάπτεις).
Παρεμπιπτόντως 2, ποιός σου είπε ότι δεν μπορείς να βάλεις και ethernet;
+
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Επειτα απο τις συμβουλες του Ζορζ και απειλητικων pm's απο την Β. Κορεα, εχω καταληξει στις 2 παρακατω επιλογες:Samsung Galaxy Tab 3 8.0 Wi-Fi (16GB)
Α, υπαρχει προβλημα που δεν εχουν Ethernet; [spoiler:2b4yn7yg]:shifty: [/spoiler:2b4yn7yg]
Galaxy Tab 3 δεν παιρνεις, γιατι θα γελω εις βαρος σου δημοσιως στο φορουμ! Θα ντρεπεσαι να ποσταρεις
Note 8 με ματια κλειστα, αλλα και ανοιχτα. Please ομως... μην κανουμε τσιγγουνιες... κατω απο 400 εχει το 3G.
Android & προβλημα γλωσσας ειναι κομματακι απιθανο!
-
Ευχαριστω πολυ και τους 2
Νote it is then....
Ζορζ δεν ηξερα οτι υπαρχει τετοια γκατζετια!
Μου λυνει τα χερια για το σπιτι- εχω και ενα 10 μετρο καλωδιο οποτε ολα κομπλε -
έχει ιδέα κανείς πώς αλλάζει το id στο teamviewer 8 (win 7x64) ??
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
έχει ιδέα κανείς πώς αλλάζει το id στο teamviewer 8 (win 7x64) ??Ενδιαφέρομαι κι εγώ
-
https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q= ... WHXS6eHhVw
-
μπα δε λειτουργούν, άσε που δεν είναι για cloning αλλά κλειδώνει επειδή νομίζει ότι κάνουμε κομμέρσιαλ use
-
Ποιά είναι η καλύτερη λύση ως προς την τοποθέτηση ενός ανεμιστήρα πάνω σε ενα corsair h70???
Να τραβάει απο εξω???
Η κάσα είναι σχετικά ανοιχτή απο παντού.
-
Το καλύτερο είναι 2 στα άκρα της κάσας, ένας να φέρνει φρέσκο αέρα από έξω, και ο άλλος στην άλλη άκρη να απάγει τον ζεστό αέρα από μέσα.
-
Ρωτάει για ψυγείο υδρόψυξης, όχι ανεμιστήρες σε κουτί.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Ποιά είναι η καλύτερη λύση ως προς την τοποθέτηση ενός ανεμιστήρα πάνω σε ενα corsair h70???Να τραβάει απο εξω???
Η κάσα είναι σχετικά ανοιχτή απο παντού.
Όχι, αν δε συντρέχει κάποιος φοβερός λόγος το σωστό είναι να διώχνει έξω
Επίσης το πιο ιδανικό είναι να έχεις δύο ανεμιστήρες για το ψυγείο σε διάταξη push/pull
-
1 fan ---> push
Tώρα για τη φορά, το σύνηθες για κλειστό κουτί είναι από μέσα προς τα έξω. Θεωρητικά, με ανοιχτό κουτί, και ανάποδα να το κάνεις δε θα είναι πολύ χειρότερο, αλλά αν δεν υπάρχει λόγος ( δεν μπορώ να φανταστώ κανένα) προτείνω το πρώτοQsis, πληροφοριακά, επειδή θυμάμαι ότι και εσύ ψηνόσουν κάποτε για D14, σήμερα κλείνω 2 μήνες με την NH-U14S, μαζί με νέο cpu/mobo. Επέλεξα αυτήν έναντι της D14, γιατί σε κουτιά με μέτριο airflow δίνει λίγο χαμηλότερες θερμοκρασίες. Υπέρ-ευχαριστημένος. Aθόρυβη τελείως. Σκεφτόμουν για δεύτερο fan, αλλά αφού την πήρα, κατάλαβα ότι δε μου χρειάζεται
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]