Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
:ysterical:
Ερωτηση: γινεται να εισαι κουμπαρα σε ΧΟ γαμο ενω δεν εισαι ΧΟ?
Ναι γινεται, νονα δεν γινεται γιατι διαβαζεις το 'πιστευω'.
Το διαβάζεις...
Σε βάπτιση που ήμουν την Κυριακή, ο παπάς έβαλε τους (και καλά ΧΟ) νονούς να το πουν απ'έξω. Ρόμπα οι νονοί
Κι εγώ ο άθεος το θυμάμαι απ'έξω απ'το δημοτικο
Όταν γράφουμε ο φίλος 21, μα και εγώ, ότι κάποια ριζώνουν!!!!!!!!!!!!!.........
Τελικά ‘γιαλαντζή’ άθεος είσαι!. Κάλοοοοοοοοοοοοοοοο είσαι και ο πρώτος.
Πάντως επειδή οι κληρικοί το ξέρουν, έχουν το ‘πιστεύω’ σε κάρτα με μεγάλα γράμματα για τους γνωρίζοντες ελληνικά νονούς!!!!!!........ μα θα συστήσω να το γράψουν και σε γκρικλις για τους εθισμένους…… Όταν ο Τσακ Νόρις κοιτάζει τα Γκρικλις, αυτά γίνονται Ελληνικά!
Α.
κι εγώ είχα πει το πιστεύω απ'έξω όταν μικρός είχα βαφτίσει ένα παιδί
μάλλον μόλις το μαθαίνεις γίνεσαι άθεος μετά δεν εξηγείται αλλιώς
Είναι αλήθεια ότι εάν στο πιστεύω, ‘κουρευτούν,……. τα ιδιοκτησιακά, στα οποία και δεν πιστεύω όπως έχω δηλώσει ως χριστιανός ορθόδοξος, και όχι θεούσα, και συνέχιση στο «εις ένα Κύριων Ιησού χρηστό…… »κλπ, θα είναι βατότερο σε πολλούς ανθρώπους. Σίγουρα το ‘τελετουργικό’ δεν είναι ένα πράγμα που κόβετε και ράβετε κατά το δοκούν.
Όπως και ο γράφων το ‘πιστεύω’, πίστευε ότι πίστευε πριν 2000 χρόνια, και ο γράφων στην ενότητα (εγώ), πιστεύω ότι πιστεύω, που σε καμία περίπτωση δεν συζητείτε μέσα στην ενότητα!.....μόνον επιγραμματικά. Στα λόγια ΤΟΥ «πορεύεστε ανά τα έθνη και βαφτίζετε…..» στηρίζω ένα μεγάλο νόημα της θρησκείας. Έκανες φίλε κάτι κάλο, μα βλέπεστε με το βαφτιστήρι σου?.
Α.