-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Ζ έχει δεί κανείς?
Εγώ! Αρκετά μάλιστα... Εντάξει, λιγότερα από Cayenne ή Touareg, αλλά όχι και τόσο λίγα...
Για Θεσσαλονίκη:
Α) Πορτοκαλί του κεχαγιά (όχι, δεν είναι απόχρωση αυτό, είναι ο αντιπρόσωπος!)
Β) Πορτοκαλί στη Συνδίκα
Γ) Ασημί με ξανθιά οδηγό (μη ξερογλείφεστε, εκτός αν είστε ζιγκολό - επαγγελματίες )
Δ) Ανθρακί στην Πυλαία (Carrefour - IKEA - Γήπεδο ΠΑΟΚ)
E) Πορτοκαλί με γερμανικές πινακίδες (το όχημα που με προσπέρασε στα 170+)
ΣΤ) Μαύρο με νέες πινακίδες ΘεσσαλονίκηςΑυτά! Αν βάλει και κανείς μυαλό στον φίλο που έχει αυτό στη Συνδίκα, ο οποίος το διπλοπαρκάρει ( ) εκεί, όλοι οι άλλοι πηγαίνουν πολύ φυσιολογικά...Για την ακρίβεια, πηγαίνουν σαν Golf, αλλά σε μερικές στροφές βλέπουν τον κόσμο από το παράθυρο! Και τον πίσω τους να χειροκροτεί, εμένα δηλαδή!!!!
-
Εφευγα σημερα απο την δουλεια και στο παρκινγ μερικα τουτουνια που αξιζουν μνεια.
http://briefcase.pathfinder.gr/zoom/titsataki/31804/404016
http://briefcase.pathfinder.gr/zoom/titsataki/31804/404018
Το δευτερο ελπιζω καποτε και εγω να κανω τα λεφτα του ιδιοκτητη και να παρω ενα.
Νικος
-
Αν κρινω από τα νίκελ στα πίσω φαναρια της Merc μάλλον οι Σπατανέοι ζουν και στις ΗΠΑ.
-
Seat Cordoba station wagon,κίτρινο χρώμα,χτές στίς Σέρρες.
-
Bmw Z3 M στον Κηφισο.
Ψιλοασχημο ,αλλα πολυ μυωδες..... -
Mercedes CLS 55 AMG V8 kompressor, με Βουλγάρικες πινακίδες στο Plazza στον Κορινό Πιερίας.
Πραγματικό διαστημόπλοιο!!!
Και τη γνωστή μαύρη Cayenne που προαναφέρθηκε με τα αυτοκόλλητα 750ps, σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης!Γιάννης
-
Ο χρήστης servmx έγραψε:
Mercedes CLS 55 AMG V8 kompressor, με Βουλγάρικες πινακίδες στο Plazza στον Κορινό Πιερίας.
Πραγματικό διαστημόπλοιο!!!
Και τη γνωστή μαύρη Cayenne που προαναφέρθηκε με τα αυτοκόλλητα 750ps, σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης!Γιάννης
κατι τετοια αυτ/τα ειναι πολυ συχνα στους δρομους της σοφιας
-
καινουργια boxter s την πετρουπολεος !!
-
Χθες περιπου στις 12 το μεσημερι στα λιμανακια κατακοκκινη Ferrari 355 Spider
-
Ο χρήστης panark έγραψε:
Chevy Avalanche με ελληνικότατες - κανονικότατες πινακίδες.Ίσα που χώραγε στο δρόμο...
Θα τρελλαθώ!
Και δεύτερο Chevy Avalanche, κυπαρισσί αυτή τη φορά, με πινακίδες ΥΝΒ-91** στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής!
Ε ρε φτώχια και ματαιοδοξία!
-
Χθες το βραδυ στον Κηφισο μαυρη Corvette με Ελληνικες πινακιδες...
-
F 430 σήμερα στή Θεσσαλονίκη,μέ ιταλικές πινακίδες.
-
Εχει παθει το μυαλο μου μπλακ αουτ απο προχθες και δεν μπορω να θυμηθω το αμαξι που ειδα.
Ειναι Chevrolet και βγαινει σε κουπε και καμπριο. Πως το λενε ρε γμτ μου.
Τελος παντων ειδα ενα τετοιο στη Λεωφ Ικαρου πριν το 'Κοτο Νεον' εκει στα φαναρια, μαυρο χωρις πινακιδες.
Και το χειροτερο ειναι οτι στο περιοδικο το εχει μεσα αλλα εδω στην ιστιοσελιδα εχει κατι Tahoe, Trail Blaizer. Μα να μην το εχει; -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Εχει παθει το μυαλο μου μπλακ αουτ απο προχθες και δεν μπορω να θυμηθω το αμαξι που ειδα.
Τελος παντων ειδα ενα τετοιο στη Λεωφ Ικαρου πριν το 'Κοτο Νεον' εκει στα φαναρια, μαυρο χωρις πινακιδες.
Και το χειροτερο ειναι οτι στο περιοδικο το εχει μεσα αλλα εδω στην ιστιοσελιδα εχει κατι Tahoe, Trail Blaizer. Μα να μην το εχει;Μήπως Camaro;
-
Camaro πρέπει να'ναι.
-
Τελος παντων ειδα ενα τετοιο στη Λεωφ Ικαρου πριν το 'Κοτο Νεον' εκει στα φαναρια,** μαυρο χωρις πινακιδες**.
Και το χειροτερο ειναι οτι στο περιοδικο το εχει μεσα αλλα εδω στην ιστιοσελιδα εχει κατι Tahoe, Trail Blaizer. Μα να μην το εχει;Αμ δε που είναι camaro...
Eπειδή το έχω δει και εγώ είναι corvette... -
Αυτές τις μέρες είδα μερικά υπέροχα αμάξια ..
α) Σάββατο μεσημέρι σε μια μισοάδεια αθήνα (απόλαυση !) , συγκεκριμένα στην Κηφισίας, Ford Mustang με παλιές ελληνικές πινακίδες (διψήφια γράμματα ...). Υπέροχη !
β) Pontiac (με αμερικάνικες πινακίδες σε .. βουλκανιζατέρ). Μοντέλο .. θα σας γελάσω αλλά με τετραπλές εξατμίσεις.
γ) και χθές σταματημένο στο Ν. Ψυχικό με γαλλικές πινακίδες (μάλλον) Audi RS6 . Τέρας στην κυριολεξία !
Α ναι και ένα Hummer καινούριο (αν κρίνω από τις πινακίδες)
Ήθελα να ήξερα την προσωπικότητα και την αισθητική του κατόχου του Hummer !!!! -
Golf + στο ποτάμι, τα πίσω φώτα να μην είχε
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Τελος παντων ειδα ενα τετοιο στη Λεωφ Ικαρου πριν το 'Κοτο Νεον' εκει στα φαναρια,** μαυρο χωρις πινακιδες**.
Και το χειροτερο ειναι οτι στο περιοδικο το εχει μεσα αλλα εδω στην ιστιοσελιδα εχει κατι Tahoe, Trail Blaizer. Μα να μην το εχει;Αμ δε που είναι camaro...
Eπειδή το έχω δει και εγώ είναι corvette...Τελικα ειναι Corvette. Τωρα C5 ή C6 θα σας γελασω δεν ξερω τη διαφορα.
-
Τελικα ειναι Corvette. Τωρα C5 ή C6 θα σας γελασω δεν ξερω τη διαφορα.
H τελευταία C6 είναι όμορφη. Ferrarίζει λίγο
Carspotting