-
Ερώτηση.Vodafone CU vs Cosmote What's up.Ποιο έχει καλύτερη κάλυψη,τουλάχιστον εντός Αθήνας και Αττικής; Βρηκα μια sim για φοιτητές της voda που μου είχαν δώσει πέρυσι και βλεπω ότι έχει πολύ καλά πακέτα και το σκέφτομαι.
-
@GREY καλυψη δικτυου νομιζω δεν εχουν μεγαλη διαφορα, αλλα μιας και εχεις καρτα vodafone γιατι να αγορασεις
cosmote? στη vodafone με 7 ευρω αν θυμαμε σωστα εχεις πολλα δωρεαν λεπτα προς ολα τα δικτυα. -
Τόσα χρόνια έχω what's up,απλά μου είχε δώσει περυσι που είχα πάει για το πάσο,μια sim η vodafone και είδα πριν λίγες μέρες τί προσφορές έχει και το σκέφτομαι Απλά διαβάζω και αλλού ότι δεν έχει τόσο καλό σήμα και θα δω τι θα κάνω.
In other news: http://www.reuters.com/article/2013/09/03/us-microsoft-nokia-idUSBRE98202V20130903
Δεν ξέρω,να ή να ? θα δείξει........
-
Μόλις πήρα το 925 για αποχαιρετισμό !!!
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ συσκευή... -
-
GREY, σου δίνουν 500' ομιλίας (edit: και κάμποσα Mb) με 5 ευρώ και το σκέφτεσαι;
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372157Ζηση παιδι μου, κανε στον εαυτο σου μια χαρη και βαλε στο cd player να παιζει Αqua παρα να καις τα εγκεφαλικα σου κυτταρα για να διαβαζεις αναλυσεις του καναπεος (λες και οι μανατζαραιοι που κανουνε παιχνιδι δεν μπορουσαν να σκεφτουν αυτα τα πραγματα που γραφει ο καθε φουφουτος) καθως και δακρυβρεχτα ποστς επειδη μια εταιρεια απορροφηθηκε απο μια αλλη και που να στα λεω χρυση μου μου κοπηκε το γαλα μολις τα διαβασα, ασε εμενα μου ρθε περιοδος στα 62, παιδια εγω δεν μπορω να κλ@σω ενω κατουραω, βρε τι παθαμε φθινοπωριατικα....
-
Λεπόν,τη δοκίμασα τη Voda και έχει και καλό σήμα και μου καίει λιγότερη μπαταρία Μιλάμε για τρελή διαφορά και την cosmote την είχα και αυτή σε 2g πάντα και το άλλαζα όταν ήθελα ίντερνετ....
Θέλω να προτείνετε κινητό γύρω στα 150 ευρώ για το μάααααμα .Σκέφτομαι lumia 520.Άλλο?
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Ζηση παιδι μου, κανε στον εαυτο σου μια χαρη και βαλε στο cd player να παιζει Αqua παρα να καις τα εγκεφαλικα σου κυτταρα για να διαβαζεις αναλυσεις του καναπεος (λες και οι μανατζαραιοι που κανουνε παιχνιδι δεν μπορουσαν να σκεφτουν αυτα τα πραγματα που γραφει ο καθε φουφουτος) καθως και δακρυβρεχτα ποστς επειδη μια εταιρεια απορροφηθηκε απο μια αλλη και που να στα λεω χρυση μου μου κοπηκε το γαλα μολις τα διαβασα, ασε εμενα μου ρθε περιοδος στα 62, παιδια εγω δεν μπορω να κλ@σω ενω κατουραω, βρε τι παθαμε φθινοπωριατικα....
Σίγουρα, αλλά πάλι να βλέπεις μια τέτοια εταιρία να είναι θυγατρική της M$, ε δεν μου κάθεται καλά...
-
Ζηση εταιρειες ειναι.Το κερδος ειναι η δουλεια τους (and business is good).
Αμα μωρη Nokia ειχες την νοοτροπια 'ειμαστε η σουπερ γαματη εταιρεια, οτι και να βγαλουμε τα προβατα θα ρθουν απο πισω' ΠΑΡΤΑ in your face τωρα.
Και στο λεει ανθρωπος που στο cv του γραφει 'Πανελληνιο ρεκορ στο φιδακι με nokia 6150'. -
Έτσι ακριβώς. Απλά το θέμα ήταν ν' ακολουθούσαν άλλη τακτική πχ να βάλουν Android και να ρίξουν τις τιμές (ειδικά στα N Series)...
-
Εγώ πάντως θεωρώ πως σωστά πράττει η MS και ότι κατά πάσα πιθανότητα θα κυριαρχήσει στην αγορά με hardware Nokia-Intel και λειτουργικό Win.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Εγώ πάντως θεωρώ πως σωστά πράττει η MS και ότι κατά πάσα πιθανότητα θα κυριαρχήσει στην αγορά με hardware Nokia-Intel και λειτουργικό Win.Η MS ναι, η Νokia οχι
-
Η Νόκια απλά απορροφήθηκε από τον μεγάλο της συνέταιρο. Η μάρκα δεν νομίζω να σταματήσει να υπάρχει, απλά θα την έχει η MS. Δεν βλέπω κανένα κακό.
-
Η Νόκια απλά απορροφήθηκε από τον μεγάλο της συνέταιρο. Η μάρκα δεν νομίζω να σταματήσει να υπάρχει, απλά θα την έχει η MS. Δεν βλέπω κανένα κακό.http://www.digitallife.gr/r-i-p-nokia-t ... deal-51553
Καλό διάβασμα.ΥΓ: Την Κυριακή είδα δίπλα μου BMW 330i μαύρη με ζάντες Σνίτσελ με πινακίδα ΙΖΡ 2121 στην Εθν. Αμύνης και Εγνατίας. Εσύ ήσουν? Είχες τη μαμά σου συνοδηγό? Εγώ οδηγούσα ένα Fiat 500 μαύρο με κόκκινα αυτοκόλλητα.
-
Νομίζω πως αυτές είναι απόψεις του αρθρογράφου. Για παράδειγμα δεν διάβασα πουθενά επίσημα πως θα καταργηθεί το brand name Nokia ούτε ότι δεν θα γίνει εκμετάλλευση του εργατικού δυναμικού και των εγκαταστάσεων της Φινλανδίας.
ΥΓ: Το αυτοκίνητο αυτό είναι, αλλά δεν ήμουν εγώ.
-
Η Νόκια απλά απορροφήθηκε από τον μεγάλο της συνέταιρο. Η μάρκα δεν νομίζω να σταματήσει να υπάρχει, απλά θα την έχει η MS. Δεν βλέπω κανένα κακό.τι κακό να δεις? οτι ηταν να πάθει... το παθε, απο τοτε που διάλεξε τα WP... Πλέον έσβησε και εξαγοράστηκε για μια χουφτα δολλάρια...
RIP Nokia...
-
a challenger (λέμε τώρα) appears
Οι περισσότεροι απο το πρώην team της Nokia.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Η Νόκια απλά απορροφήθηκε από τον μεγάλο της συνέταιρο. Η μάρκα δεν νομίζω να σταματήσει να υπάρχει, απλά θα την έχει η MS. Δεν βλέπω κανένα κακό.
τι κακό να δεις? οτι ηταν να πάθει... το παθε, απο τοτε που διάλεξε τα WP... Πλέον έσβησε και εξαγοράστηκε για μια χουφτα δολλάρια...
RIP Nokia...
Το κακό ξεκίνησε όταν διάλεξε το symbian όταν τα win mobile ήταν στα πάνω τους και μετά επείξε τα wm όταν το android ήταν και παραμένει ακόμα κορυφή. Ήθελα να ξερα με ποιο σκεπτικό κάναν αυτές τις 2 κινήσεις.
Τώρα η υποθέτω θέλει να κλέψει τις πατέντες τις και να κινηθεί(?) μόνη της.
Κάτι παρόμοιο δεν είχε κάνει και η Sony με την Ericsson?? -
Δεν τις κλέβει τις εξαγοράζει και το brand name μαζί
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]