-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Μετά μου εξηγεί η γυναίκα τί έγινε κ πως... Αλλά φασαρία δεν ήθελα να ανοίξω, γιατί δε θα βγει νόημα αν πήγαινα να τον βρω εκεί που καθόταν κ ξαναέθιγα το θέμα...
-
Σε αντιστοιχο περιστατικο με ρακετες πριν κανα 10ημερο,ημουνα εγω η κοπελια μου και ο σκυλος και ειναι μπροστα μας 2 τυποι και παιζουν ρακετες τους ζητησα 2-3 φορες να πανε παραπερα αλλα με συνδεσανε με καιρο κανονικα και απλα αφησα και γω το σκυλο ελευθερο να κυνηγαει το μπαλακι τους που το λιμπιζοτανε απο ωρα και εξαφανιστηκαν με συνοπτικες διαδικασιες.Δυστηχως τα ζωα θελουν ζωω για να καταλαβουν.
-
Ρε Γιώργο, βάλε διαλυτικά ρε αγόρι μου. Προσπαθούσα 30 δλπτα να καταλάβω με ποιο 'καιρό' σε συνδέσανε
Κατά τα άλλα, μια χαρά έκανε δουλειά ο σκύλος σου. Ήταν αντίστοιχου μεγέθους με την αποτελεσματικότητά του;
-
μη πουλατε μαγκια γιατι η ρακετα τσουζει....
-
Ο χρήστης DANAOS_master έγραψε:
Ρε Γιώργο, βάλε διαλυτικά ρε αγόρι μου. Προσπαθούσα 30 δλπτα να καταλάβω με ποιο 'καιρό' σε συνδέσανεΚατά τα άλλα, μια χαρά έκανε δουλειά ο σκύλος σου. Ήταν αντίστοιχου μεγέθους με την αποτελεσματικότητά του;
Xαχαχαχαχα,εχεις δικιο ειναι διασταυρωση μποξερ με λαμπραντορ γλυκητατο και ακακο μεν παιχνιδιαρικο και μεγαλοσωμο δε οτι πρεπει για να κυνηγαει μπαλακια.
-
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
μη πουλατε μαγκια γιατι η ρακετα τσουζει....Πρεπει να περιμενουμε σχετικο συγκριτικο ποστ απο τον Kacey
ρακετα τενις vs ξυλινη παραλιας.
-
Το βραβείο απονέμεται στα ζώα τα όρθια που περνούσανε τους πάντες από τη ΛΕΑ σήμερα το μεσημέρι στο μποτιλιάρισμα από το Μεσημέρι μέχρι το Σχολάρι. Αφού ρε γίδια βλέπετε οτι κάτι έγινε, δεν σας κόφτει οτι η ΛΕΑ χρειάζεται να φτάσει ένα ασθενοφόρο 5 λεπτά νωρίτερα; Τα άλλα 5000 οχήματα που δεν 'την κάνουν από δεξιά' είναι μαλάκες; Ευχή μου να τρακάρετε και να ψοφήστε 2' πριν φτάσει το ασθενοφόρο, που άργησε επειδή το έκλεινε άλλο ζώο σαν εσάς.
Έπαινος αξίζει στα προϊόντα αιμομιξίας στο κυπαρισσί Accent που θέλανε να με δείρουνε κιόλας γιατί τους έκλεινα τη ΛΕΑ επί 2 χλμ περίπου. Εδώ που τα λέμε βρήκα αφορμή να παίξω το αγαπημένο μου παιχνίδι μιας και ήμουν με το φορτηγό, κλείνω τη ΛΕΑ ίσα ίσα να μην μπορούν να περάσουν, και τους χαζεύω από τον καθρέφτη να ρίχνουν καντήλια
Ασταδιάλα, σκατόψυχοι... δεν θα γίνουμε άνθρωποι... Τέτοιες στιγμές αναπολώ τα εξωτερικά που όχι στη ΛΕΑ δεν πατάς, αλλά σου σκίζουν τον πάτο άμα δεν πας και μια λωρίδα παραδίπλα για όχημα έκτακτης ανάγκης.
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Κάτι ιδιαίτερο οι τάπες ή οι απλές;Sent from my SM-N9005
με το καντετ ημουν...ελεος δηλαδη..5 λεπτα να εχουν...σε βουλκανιζατερ μπορει να σου δωσουν και τζαμπα!!
μου την εσπασε η μαλακια του αλλου...
εκτος και αν ηθελε να βανδαλισει (αλλα και παλι γιατι..σε δημοσιο παρκιν ημουν χωρις να κλεινω τιποτα ή να επαιξε κατι) ή να κλεψει τον τροχο...(μα και παλι χωρις εργαλεια;;)εκτος καθε λογικης ..
-
Λογική του παραλόγου.
Εγώ είχα χάσει τις τάπες και έπεσαν κάποια στιγμή στα χέρια μου κάτι ζουμπουρλούδικες τις οποίες είπα να βάλω. Την 1η εβδομάδα τις έχασα. Τις πήρε κάποιο παιδάκι (γιατί τις έχασα μέσα στο γκαράζ του σπιτιού); Όχι... κάποιος από το συνεργείο καθαρισμού...
Το είδα και μου άρεσε; Δικό μου.Sent from my SM-N9005
-
Ο χρήστης giorgos_krhth_91 έγραψε:
Σε αντιστοιχο περιστατικο με ρακετες πριν κανα 10ημερο,ημουνα εγω η κοπελια μου και ο σκυλος και ειναι μπροστα μας 2 τυποι και παιζουν ρακετες τους ζητησα 2-3 φορες να πανε παραπερα αλλα με συνδεσανε με καιρο κανονικα και απλα αφησα και γω το σκυλο ελευθερο να κυνηγαει το μπαλακι τους που το λιμπιζοτανε απο ωρα και εξαφανιστηκαν με συνοπτικες διαδικασιες.Δυστηχως τα ζωα θελουν ζωω για να καταλαβουν.Αν εσενα σου ελεγαν να παρεις τον σκυλο απ την παραλια , η να του βαλεις φιμωτρο , τι θα εκανες;
-
Σε 'θερινό mode' ακόμη οι περισσότεροι 'συνάδελφοι' μηχανάκηδες: κόκκινα, STOP, αναστροφές σε νησίδες από τη 'ράμπα' πεζών (με κόκκινο...), ανάποδα στα στενά, ό,τι να 'ναι με τις προτεραιότητες και, φυσικά, ακράνωτοι ...
-
Πριν λίγο γυρνώντας από την Γλυφάδα αναγκάζομαι να φρενάρω για να μην χτυπήσω deliverά που έσφαξε το STOP του. Πλησιάζουμε και οι δυο το κόκκινο φανάρι και αναρωτιέμαι αν θα σταματήσει. Σφάζει το φανάρι (τρώει και ένα κορνάρισμα από αυτοκίνητο που παραλίγο να τον χτυπήσει) και συνεχίζει απτόητος στην πορεία προς την δόξα.
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Σε αντιστοιχο περιστατικο με ρακετες πριν κανα 10ημερο,ημουνα εγω η κοπελια μου και ο σκυλος και ειναι μπροστα μας 2 τυποι και παιζουν ρακετες τους ζητησα 2-3 φορες να πανε παραπερα αλλα με συνδεσανε με καιρο κανονικα και απλα αφησα και γω το σκυλο ελευθερο να κυνηγαει το μπαλακι τους που το λιμπιζοτανε απο ωρα και εξαφανιστηκαν με συνοπτικες διαδικασιες.Δυστηχως τα ζωα θελουν ζωω για να καταλαβουν.
Αν εσενα σου ελεγαν να παρεις τον σκυλο απ την παραλια , η να του βαλεις φιμωτρο , τι θα εκανες;
Ο σκυλος ηταν διπλα μου με λουρακι συνεχως και τον αμολησα μονο για να παιξει με τα παιδια ρακετες.
-
Χρηστο μου ρωσικη ρουλετα παιζει ο βλακας.. Οι αλλοι τι φταινε , να σφαξει εκεινος το στοπ κ να το χεις τυψεις μια ζωη εσυ..
-
Ο χρήστης giorgos_krhth_91 έγραψε:
Αν εσενα σου ελεγαν να παρεις τον σκυλο απ την παραλια , η να του βαλεις φιμωτρο , τι θα εκανες;
Ο σκυλος ηταν διπλα μου με λουρακι συνεχως και τον αμολησα μονο για να παιξει με τα παιδια ρακετες.
Δεν απαντησες..
-
Δεν απαντησες..
Θα εφευγα,αν ενοχλουσε ο σκυλος καποιον θα τον επαιρνα και θα πηγαινα αλλου.
-
ο.κ σωστός..
-
ο.κ σωστός..Δεν εχει τυχει βεβαια ποτε να μου κανουν παρατηρηση γιατι αφενως τον παιρνω σπανια μαζι μου αφετερου τον εχω παντα διπλα μου με λουρακι οποτε δεν σουλατσαρει σε ξαπλωστρες.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Πριν λίγο γυρνώντας από την Γλυφάδα αναγκάζομαι να φρενάρω για να μην χτυπήσω deliverά που έσφαξε το STOP του. Πλησιάζουμε και οι δυο το κόκκινο φανάρι και αναρωτιέμαι αν θα σταματήσει. Σφάζει το φανάρι (τρώει και ένα κορνάρισμα από αυτοκίνητο που παραλίγο να τον χτυπήσει) και συνεχίζει απτόητος στην πορεία προς την δόξα.έλα ρε Χρήστο, μην κάνεις έτσι...
θα κρύωνε η πίτσα του -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Μετά μου εξηγεί η γυναίκα τί έγινε κ πως... Αλλά φασαρία δεν ήθελα να ανοίξω, γιατί δε θα βγει νόημα αν πήγαινα να τον βρω εκεί που καθόταν κ ξαναέθιγα το θέμα...
θύμισέ μου τί έκανε ο Παυλόπουλος?
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]