-
-
-
-
Πες μας συγκεκριμενες εκδοσεις και τις τιμες τους και κανε και ενα test drive το καθενα.
-
Toyota Corolla 1.4
Skoda Octavia 1.6τιμες ιδιες.
το Octavia έχει 15 αλογα παραπανω αλλα με turbo(που ισως βγαζει προβληματα) -
Σε κόβω για τον Ιάπωνα..
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Σε κόβω για τον Ιάπωνα..made in turkey
-
Δεν έχει σημασία...
-
Πανο για ρωτα καναν ιδιοκτητη swift made in maguar αν εχει σημασια.... εχω και ιστορια σπεσιαλ με γαλλικο yaris αν θες..
-
Πόσο πιο χάλια μπορεί να είναι από αυτό της έδρας?? Σε τέτοια περίπτωση η εταιρία θα πρεπε να κάνει κάτι αν δεν ήταν δική της οδηγία.
-
Ο χρήστης techguru έγραψε:
Toyota Corolla 1.4
Skoda Octavia 1.6τιμες ιδιες.
το Octavia έχει 15 αλογα παραπανω αλλα με turbo(που ισως βγαζει προβληματα)Και το Toyota είναι τούρμπο, όπως όλα τα diesel. Προσωπικά θα προτιμούσα το Octavia αλλά με τον κινητήρα βενζίνης των 1200 κυβικών με τα ίδια άλογα.
Στάλθηκε από το GT-S6500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
δεν νομιζω το toyota corola πετρελαιου να ειναι turbo
-
Δε νομίζω ότι υπάρχει πετρέλαιο χωρίς τούρμπο, τουλάχιστον από το 2004 και εντεύθεν που σταμάτησε το τελευταίο.
-
δεν νομιζω το toyota corola πετρελαιου να ειναι turboΚι εγώ σου λέω πως είναι, μιας και το έχω στο αμάξι μου. Δεν υπάρχει μοτέρ πετρελαίου πλέον που να μην είναι turbo. Για αυτό και θα ακούσεις να αναφέρονται σε αυτά και ως turbodiesel. Αν δεν ήταν turbo δεν υπήρχε περίπτωση να αποδίδει 90 άλογα από 1400 κυβικά. Θυμάμαι το GD-240 που οδηγούσα στο στρατό ήταν 2300cc diesel χωρίς τούρμπο και έβγαζε 70 άλογα/14 kgr.m ροπή.
-
-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
http://en.wikipedia.org/wiki/Toyota_ND_enginethanks man
άρα turbo -
Δεν υπαρχει ντιζελοκινητηρας επιβατικου που να μην ειναι τουρμπο εδω και πολλα χρονια.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
δεν νομιζω το toyota corola πετρελαιου να ειναι turbo....για ξαναδιάβασε την υπογραφή μου......
-
απο μενα καλυτερα το corolla. ειναι καλυτερο μοτερ και καλυτερο ποιοτικα απο το σκοντα. το σκοντα ειναι πιο μεγαλο και ισως πιο ομορφο αλλα ως εκει. απο κει και περα εξαρταται τι ζητας και απο δυναμικα χαρακτηριστικα οπου νομιζω οτι και τα δυο ειναι μετρια
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δεν υπαρχει ντιζελοκινητηρας επιβατικου που να μην ειναι τουρμπο εδω και πολλα χρονια.Sent from my Neo V using Tapatalk.
Εκτός από έναν. Τον SDI της VW που έμπαινε σε Caddy, Polo, Fabia, Ibiza κ.α.
1.900 ή 2.000 κυβικά και απόδοση γύρω στα 70 άλογα.....
Toyota Corolla ή Skoda Octavia