Sep 2, 2013, 6:27 AM

Εγω το αγορασα μεταχειρισμενο τον Ιανουαριο και με υγραεριο. Ειναι το 150αρι οχι το Sport ομως. Δεν ξερω τι συστηνα φοραει γιατι ο δεικτης στο ταμπλω γραφει Landi, ξερω οι βαλβιδες πισω ειναι brc, η δεξαμενη ειναι 56αρα πολωνεζικη (εψαξα και εμαθα και ειναι απο τις καλες) , δεν εχω τσεκαρει πνευμονα η εγκεφαλο. Πρεπει να ειναι καποιο συστημα πασπαρτου, αλλα 15 χιλ χλμ που του εχω κανει κανενα απολυτως προβλημα. Ουτε κομπιασμα, ουτε τιποτα περιεργο, δεν καταλαβαινω ποτε αλλαζει απο βενζινη σε γκαζι, γενικα πολυ ευχαριστημενος. Ειχα και πριν αλλο αυτοκινητο με υγραεριο και ετσι μπορω να κανω συγκειση. Ο κινητηρας εντελως αθορυβος. Μονο μια φορα σε δυνατο φρεναρισμα σε κατηφορα και με αρκετα χιλιομετρα σαν να αλλαξε αυτοματα σε βενζινη και να εδειχνε σαν να μην υπηρχε υγραεριο ενω ηταν λιγο κατ απο το μισο. Οταν σταματησα και το εβαλα παλι μπροστα ολα ενταξει παλι. Πριν λιγο καιρο το πρωι οταν το εβαζα μπροστα σαν να δυσκολευοταν λιγο σαν να εβηχε λιγο. Το δουλεψα σκετη βενζινη μεχρι που εκαψε οτι ειχε μεσα, πρεπει να την ειχα και λιγο καιρο, εβαλα φρεσκια και απο τοτε ολα τελεια παλι. Κατα πασα πιθανοτητα ηταν η πολυκαιρισμενη βενζινη.Παντως ειμαι ευχαριστημενος , η καταναλωση ειναι στα 7 ευρω τα 100 χλμ (με την τωρινη τιμη των 85 λεπτων) και χωρις να πηγαινω και αργα αλλα συνετα.