-
στα Φλογητά τη βγάζεις;
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Νομίζω την ίδια εντύπωση θα προκαλούσε αν ήταν παρκαρισμένο ένα Boing ... -
Ντάξει μωρέ ένα λαθάκι έκανε ο άνθρωπος μην τον κρεμάσουμε κι όλας. Boeing
-
Uploaded with ImageShack.us
-
Κόκκινη 458 spider στην Βουλιαγμένη την προηγούμενη Παρασκευή και προχτες κίτρινη murcielago με αγγλικές σε γνωστό ξενοδοχείο
-
Άσπρη Aston Martin DB9 καμπριολέ παρκαρισμένη μπροστά απο το galaxy στην Καβάλα, γερμανικές πινακίδες από Mettmann
-
-
Μαυρη 911 Turbo (996) οδηγουμενη απο γυναικα, εσπειρε σημερα χαμογελα ευτυχιας με τον ηχο της, στο παρκινγκ της σχολης!!
Ηθελα να κανω καμια καγκουρια αλλα ειχα κι αλλα ατομα μεσα στο Φορδ οποτε σιγουρα θα μου φωναζαν. -
Ξερει κανεις τι φτιαχνουν πανω απο 1,5 χρονο στον παραλιακο στην Πατρα και περνουν τα οχηματα σε μια λωριδα.... πριν την εισοδο για το παλιο λιμανι??? εποχες αιχμης η οχι τα ιδια εμποδια... στους τουριστες και τους επιβατες...
-
Ο χρήστης fatal έγραψε:
Άσπρη Aston Martin DB9 καμπριολέ παρκαρισμένη μπροστά απο το galaxy στην Καβάλα, γερμανικές πινακίδες από MettmannΤου Βέρτη
-
Decadence τα 50€ του 2κλινου με την Aston απ' έξω!
Φυσικά φταίει που στο Ιμαρετ και στο Lucy ... δεν παρκάρεις στο κέντρο!!! -
Δε φαίνεται καλά άλλα καλιφορνια (πρέπει) με πινακίδες Ντύσσελντορφ!
Πόλυ μαυριλα ρε παιδι μου (ζάντες χρωμα καθίσματα)
Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Uploaded with ImageShack.us
-
Χάνει πολύ σε μαυρο τελικά, βλέπω κοσμο περνάει αλλά οι περισσότεροι ουτε καν τη προσεχουν!
Πρωσοπικα θα τη προσεχα ακόμα κ σε στελθ! Άσχετα αν δεν καρφωνομε μια δυο ματιές κλέφτικα τις ριχνω παντα!
Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Ο χρήστης Jorge_greek έγραψε:
Άσπρη Aston Martin DB9 καμπριολέ παρκαρισμένη μπροστά απο το galaxy στην Καβάλα, γερμανικές πινακίδες από Mettmann
Του Βέρτη
Δεν ξέρω Mr Porter αν και δεν νομίζω.
Μπορεί απλά να την είχε παρκάρει εκεί να κάνει βόλτα στην πόλη. Ήταν απ' τη μεριά του κεντρικού δρόμου..
-
Όποιος καταλάβει με τέτοια φωτογραφία ποια bmw είναι ας μου πει κι εμένα opsSent from my SM-N9005
-
Πονταρω στην εξαρα!!!
-
6αρα Gran Coupe πρέπει να είναι..
-
Nαι αυτή.
-
Καβάλα.
Carspotting [#7]