-
Α.
-
is corrupt
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
is corrupt
Τα μαθηματικά δεν είναι συναίσθημα, ούτε καν αίσθημα.
Είναι απόδειξη ύπαρξης μα και ανυπαρξίας.
Είναι ένα πνευματικό τίποτα, δεν θα ενοχλήσω για να πληροφορηθώ.
Εξήγησε εσύ, ή πήγαινε για ύπνο……
Εξήγησε την ένια δεν ξέρω από την δεν θέλω τώρα……
Ο χαρακτηρισμός την επαύριον, και θα είναι στυγνός….
Α. -
http://www.slang.gr/lemma/show/artsi_mp ... oulas_1230
-
-
-
Αν τον ειχανε οι Ναζι ο Turing θα το γυρναγε στο πλεξιμο.
-
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Faoyl file me ena tetio kimame agkalia!.
-
ασκητεύεις?
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Δε θα πώ άν είσαι αστείος ή όχι,αυτό το γνωρίζεις εσύ!!Ένα είναι σίγουρο.....νοιώθεις την ανάγκη να πιστέψεις και αυτό μόνο καλό είναι!!.......
Δεν θα αναλύσω πόσο άσχετα είναι αυτά που γράφεις γιατί κατά πάσα πιθανότητα δεν θα μπορέσεις να το καταλάβεις. Απλά θα σου πω με κάθε ειλικρίνεια ότι η γνώμη σου περί αστειότητας δεν θα μπορούσε να μου είναι πιο αδιάφορη. Και με αυτή την επεξήγηση τελειώνει και η ενασχόληση μου με τα γραπτά σου.
JarnoΤ πάρα πολύ όμορφο και ενδιαφέρον μήνυμα. Αν ήταν έτσι η θρησκεία, θα ήταν ένα απόλυτα προσωπικό θέμα που θα εξαρτιόταν άμεσα από τον τρόπο που την βιώνει ο καθένας μέσα του. Φυσικά από την στιγμή που μπορεί κανείς να βιώσει τα ίδια συναισθήματα πετώντας με parapente, κάνοντας έρωτα, παίζοντας με τα παιδιά του, κλπ, δεν χρειαζόμαστε ένα Θεό για να φτάσουμε σε μια κατάσταση εσωτερικής πλήρωσης, ή για να μας υπαγορεύει να ζούμε με τρόπο που θα μας φέρει την ευτυχία, έτσι δεν είναι; Απλά να ανακαλύψουμε ποιες είναι οι δραστηριότητες που μας φέρνουν ηρεμία και ψυχική γαλήνη, να αλλάξουμε την νοοτροπία μας, τον τρόπο που συμπεριφερόμαστε στους γύρω μας.
Όπως και να έχει, η θρησκεία όπως την περιγράφεις δεν έχει την παραμικρή σχέση με την εκκλησία. Δεν είχε σε κανένα σημείο στην ιστορία της και το ξέρεις φαντάζομαι. Μπορούμε πολύ βολικά να κατηγορήσουμε τους εκπροσώπους της στην γη για αυτό πείθοντας τους εαυτούς μας ότι η θρησκεία αυτή πάνω από αυτούς και τις αδυναμίες τους, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι η πίστη βασίζεται και προσκολλάται στον φόβο και τις αβεβαιότητες των ανθρώπων. Καλλιεργεί την ασάφεια, υπόσχεται πράγματα και όταν δεν εκπληρώνονται προσπαθεί να αλλάξει τους όρους του παιχνιδιού. Η θρησκεία δεν είναι αγνή και αμόλυντη, γιατί τίποτα που είναι βασισμένο σε ένα ψέμα δεν μπορεί να είναι.
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Και κάτι ακόμα που δεν διευκρίνισα!.
Δεν έγραψα ποτέ για θεό και άγιο πνεύμα.
Είμαι χριστιανός ορθόδοξος. Πιστεύω στον χρηστό και τους άγιους. Τους ευαγγελιστές τους συζητάω, μα και τους θαυμάζω, όπως πάντα θαυμάζω τον γραπτό λόγο. Είμαι αθεράπευτα πραγματιστής. Ούτε φιλόσοφος ούτε φιλόλογος.
Φύση και θέση φιλελεύθερος.
Α.ασε τα κυρηγματα για κανεναν αλλον που δεν βουταει παραθυρα.
-
μια αμαρτια εκανε ο ανθρωπος και τη μνημονευετε χρονια...
και συ κυρ Αντωνη απ τη μια θαυμαζεις τον γραπτο λογο κι απ' την αλλη σε καθε αναρτηση τον δολοφονεις...
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Είμαι χριστιανός ορθόδοξος. Πιστεύω στον χρηστό και τους άγιους. Τους ευαγγελιστές τους συζητάω, μα και τους θαυμάζω, όπως πάντα θαυμάζω τον γραπτό λόγο. Είμαι αθεράπευτα πραγματιστής. Ούτε φιλόσοφος ούτε φιλόλογος.
Ένα τρυγονάκι ο καημένος για σουβενίρ!!!!!!!!.......
Μα εσύ πάλι κώλυμα!!!!!!..... να σου στύλο 740 NORMAL για να ξεκολλήσεις?!.
Α. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Ένα τρυγονάκι ο καημένος για σουβενίρ!!!!!!!!.......
Μα εσύ πάλι κώλυμα!!!!!!..... να σου στύλο 740 NORMAL για να ξεκολλήσεις?!.
Α.το ασκονα με τα 900 χορσια στειλε.
-
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
μια αμαρτια εκανε ο ανθρωπος και τη μνημονευετε χρονια...και συ κυρ Αντωνη απ τη μια θαυμαζεις τον γραπτο λογο κι απ' την αλλη σε καθε αναρτηση τον δολοφονεις...
Δεν θαύμασα τον δικό μου γραπτό λόγο!!!!!!!!......
Άλλωστε έγραψα ‘Ούτε φιλόσοφος ούτε φιλόλογος’.
Αλά και εσύ πάλι….. μάθε να διαβάζεις αγόρι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!..............
Α. -
-
τα οικοπεδα που καταλαβανουν καθως και τα κτηρια των εκκλησιων σε ποιον φορεα ανηκουν ως ακινητα ?
γιατι διαβαζα προσφατα οτι παιζει να συμπεριληφθουν στα ασημικα (porfolio) που θα αναλαβει να 'μοσχοπουλησει' ο υπο συσταση φορεας (αντικαταστατης του ΤΑΙΠΕΔ) στο λουξεμβουργο....
-
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
τα οικοπεδα που καταλαβανουν καθως και τα κτηρια των εκκλησιων σε ποιον φορεα ανηκουν ως ακινητα ?γιατι διαβαζα προσφατα οτι παιζει να συμπεριληφθουν στα ασημικα (porfolio) που θα αναλαβει να 'μοσχοπουλησει' ο υπο συσταση φορεας (αντικαταστατης του ΤΑΙΠΕΔ) στο λουξεμβουργο....
Που το έγραφε αυτό?. Το αρνούνται οι κυβερνόντες. Οι δυο δε που το είπαν από το εξωτερικό, είναι γνωστοί φελλοί…..
Α. -
Για την ίδρυση νέου 'Εκκλησιαστικού ΤΑΙΠΕΔ' λένε. Στο νετ αναφέρουν την 'Εταιρεία Αξιοποίησης Εκκλησιαστικής Ακίνητης Περιουσίας Α.Ε.' (ΕΑΕΑΠ) με 50% το κράτος και 50% την εκκλησία.
Περί εκκλησίας [#3]