-
δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι δραματικά αλλά μιλάμε για βδομάδες
-
+1 για το βδομάδες. Αυτό ξέρω και εγώ.
Πέρασα οδήγηση την προηγούμενη Τρίτη και πρέπει να περιμένω 2-3 βδομάδες για να έρθει
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Πόσο χρόνο απαιτεί το convert παλαιού τύπου δίπλωμα σε νέο; Αυθημερόν ή καμία δυο μέρες ή λέω λίγο;Αν το έχεις και ισχύει το παλιό δίπλωμα δεν έχεις πρόβλημα, κάνεις τα χαρτιά και κρατάς το παλιό και όταν εκδοθεί παραδίδεις το παλιό και παίρνεις το νέο οπότε δεν μένεις χωρίς δίπλωμα.
Αν έχεις όμως το παλιό ποιος ο λόγος να το αλλάξεις; και λεφτά θα πληρώσεις και θα λήξει σε 15 χρόνια από την έκδοση.
-
Για να χωράει πιο άνετα στο πορτοφόλι μου. Το παλιό το χω διαλύσει για να χωράει. Σε 15 χρόνια την υγεία μας να έχουμε το ανανεώνουμε
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
+1 για το βδομάδες. Αυτό ξέρω και εγώ.Πέρασα οδήγηση την προηγούμενη Τρίτη και πρέπει να περιμένω 2-3 βδομάδες για να έρθει
Μπράβο ρε αγόρι, ωραίος !
Άντε με το καλό στους δρόμους και προσοχή
-
Αυτό που είπες για τη λήξη του νέου σε 15 χρόνια, αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να εκδώσω νέο δίπλωμα (το έντυπο) ή να ξαναδώσω εξετάσεις;;;;
-
Όχι εξετάσεις, γιατρούς παράβολα κλπ και πάει πολύ το κοστούμι. Έχει πιο πολλές λεπτομέρειες πιο πίσω στο ίδιο θέμα.
-
Ο χρήστης gakost έγραψε:
Όχι εξετάσεις, γιατρούς παράβολα κλπ και πάει πολύ το κοστούμι. Έχει πιο πολλές λεπτομέρειες πιο πίσω στο ίδιο θέμα.Νομίζω για όσους έχουν ήδη δίπλωμα κ μόνο το αλλάζουν σε νέου τύπου, η ημερομηνία λήξης παραμένει στα 65. Μόνο για τους νέους οδηγούς λήγει κάθε 15 χρόνια.
Όσον αφορά το διάστημα που χρειάζεται η αντικατάσταση, εμένα το 2011 στον κεντρικό τομέα της Αθήνας (Χολαργός) κ κάνοντας όλη τη διαδικασία μέσω κεπ, χρειάστηκαν κάτι λιγότερο από 2 μήνες, στους οποίους κυκλοφορούσα με ένα χαρτί που έγραφε ότι το πρωτότυπο είχε πάει για αντικατάσταση.Sent from HTC Desire X
-
Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
+1 για το βδομάδες. Αυτό ξέρω και εγώ.
Πέρασα οδήγηση την προηγούμενη Τρίτη και πρέπει να περιμένω 2-3 βδομάδες για να έρθει
Μπράβο ρε αγόρι, ωραίος !
Άντε με το καλό στους δρόμους και προσοχή
Ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
Νομίζω για όσους έχουν ήδη δίπλωμα κ μόνο το αλλάζουν σε νέου τύπου, η ημερομηνία λήξης παραμένει στα 65. Μόνο για τους νέους οδηγούς λήγει κάθε 15 χρόνια.
Sent from HTC Desire Xσωστόν
-
περασα πορεια 12/6 και ακομα περιμενω να μου ερθει το διπλωμα (β κατηγορια)
ξερει κανεις αν αργουνε γενικα τοσο πολυ στην πατρα ? ο δασκαλος οταν το περασα μου ειχε πει οτι κανουν το πολυ κανα διμηνο ..... α και κατι ακομα που θα πρεπει να απευθυνθω για να μαθω τι γινεται με το διπλωμα -
Πρώτα πάρε ενα τηλ το δάσκαλό σου μήπως ξέρει κάτι εκ των έσω. Αν δεν πάρε στο τοπικό συγκοινωνιών.
Sent from my MT27i using Tapatalk 4 Beta
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Πρώτα πάρε ενα τηλ το δάσκαλό σου μήπως ξέρει κάτι εκ των έσω. Αν δεν πάρε στο τοπικό συγκοινωνιών.Sent from my MT27i using Tapatalk 4 Beta
επιτελους ηρθε τελικα δεν ηταν αναγκαια καμια πληροφορηση εκ των εσω , απλως το δημοσιο εχει τους δικους του εκνευριστικα αργους ρυθμους .....
-
Έχω δίπλωμα Γ κατηγορίας το οποίο λήγει σε 3 μήνες περίπου. Σκέφτομαι οτι εφόσον έτσι κι αλλιώς θα περάσω ιατρικές εξετάσεις και θα πληρώσω παράβολα ξανά για ανανέωση, με την ευκαιρία να κάνω και μια επέκταση στις κατηγορίες.
Βλέπω οτι οι κατηγορίες έχουν αλλάξει λίγο. Αν δώσω για κατηγορία DE που φαίνεται να είναι η υψηλότερη, θα πάρω αυτομάτως και τις προηγούμενες?
Επίσης χρειάζομαι ΠΕΙ? Όταν έδωσα εξετάσεις για τη Γ κατηγορία δέν υπήρχε.
-
Σας τα χω κάνει ούμπαλα:
- [24/02/2014 12:13] -Καταχωρήθηκε η αίτηση εκτύπωσης.
- [27/02/2014 12:24] -Η Δ/νση Διαβατηρίων επεξεργάζεται την αίτηση εκτύπωσης.
- [02/03/2014 10:27] -Η άδεια οδήγησης εκτυπώθηκε επιτυχώς.
Πάω αύριο να το πάρω!
-
Ρε παιδια να κανω μια ερωτηση.. Εγω πηρα το διπλωμα μου καπου στις 23 νοεμβριου του 12 δηλαδη γυρω στους 2 μηνες πριν αλλαξουν τα διπλωματα. Εβγαλα και για αυτοκινητο και για μηχανη μαζι. Για τη μηχανη ημουν στην μικρη κατηγορια με τα 33 αλογα και μεχρι προσφατα αυτο εγραφε και το διπλωμα μου..ΑΛΛΑ...Πριν μερικες μερες εχασα το διπλωμα και τωρα πρεπει να παω για επανεκτυπωση. Η απορια μου ειναι η εξης. Τωρα στις κατηγοριες για τις μηχανες, κατω απο τα 20 οδηγεις μεχρι 125 και 11 αλογα νομιζω και πανω απο 20 μεχρι 47 αλογα. Εγω που ειμαι 19 τωρα, σε πια κατηγορια θα παω???
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Σας τα χω κάνει ούμπαλα:- [24/02/2014 12:13] -Καταχωρήθηκε η αίτηση εκτύπωσης.
Πάω αύριο να το πάρω!
Ανησυχούμε γιατί αργείς
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Σας τα χω κάνει ούμπαλα:
Πάω αύριο να το πάρω!
Ανησυχούμε γιατί αργείς
Έφαγα άκυρο τελικά
Δέν βρίσκανε το δίπλωμα. Θα πάω την άλλη Παρασκευή πάλι
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Σας τα χω κάνει ούμπαλα:
Πάω αύριο να το πάρω!
Ανησυχούμε γιατί αργείς
Έφαγα άκυρο τελικά
Δέν βρίσκανε το δίπλωμα. Θα πάω την άλλη Παρασκευή πάλι
-
Υποθέτω οτι τυπώνεται κάπου αλλού (Διεύθυνση Διαβατηρίων?) και μετά το στέλνουν στις κατα τόπους νομαρχίες.
ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ