-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Ο νηφαλιος σκακιστης των παγκων τα χει λιωσει τα καλαμαρακια εδω στο Πορτο Χελι. Καθε μεσημερι στο ιδιο ταβερνακι...Sent from my GT-I9300
is who?
-
Coach Μπαρτζώκας ντε!
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Σέντερ και 8/20 δίποντα πάντως δεν...
Κορασίδα είναι. Μια χαρά.
Επόμενο παιχνίδι, 2/8.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Ακόμα κορασίδα είναι
Μερικοί απ'τους καλύτερους παίχτες στον κόσμο, πρέπει να έχουν γύρω στο 40% στα τρίποντα ...
-
Γυρισε η γεροντάρα ο Μπατίστ. Φέρε για ένα χρόνο και Σάρας ρε μλκ Γιαννακόπουλε να γουστάρουμε οι μπασκετόφιλοι!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Γυρισε η γεροντάρα ο Μπατίστ. Φέρε για ένα χρόνο και Σάρας ρε μλκ Γιαννακόπουλε να γουστάρουμε οι μπασκετόφιλοι!Παραμαζεύονται οι ξένοι.
-
Ε από Έλληνες πήρε. Δεν έχουν μείνει κι αλλοι, εκτός από τα πολύ πιτσιρίκια που κανένας τους, ούτε ο NBAer, δεν στέκονται ακόμα στο βαζελο.
-
Γαυρακια γυρισε ο εφιαλτης σας
Προεδρε φερε πισω και τον σαρας και δηλωσε και τους 2 μονο για ευρωλιγκα και play off του πρωταθληματος
Και οι 2 εχουν ενα ποιοτικο 8-10λεπτο ανα αγωνα
Θα πεσουν τα τσιμεντα στο οακα με σαρας και μαικ -
Εδιωξε Παππά για να κρατήσει Κατσίβελη. Και μετά αναρωτιέστε γιατί σταμάτησε ο ΔΔ.
-
ο κατσιβελης επαιξε περισυ (λιγοτερο) και φετος (πολυ περισσοτερο) σε επιπεδο euroleague και τα πηγε πολυ καλα. ο παππας; τι, επειδη πηγε στον παναθηναικο αμεσως καβατζωσε και θεση στην εθνικη; τα παλια καλα δηλαδη θα εχουμε παλι;
-
Ο χρήστης Alxnks έγραψε:
ο κατσιβελης επαιξε περισυ (λιγοτερο) και φετος (πολυ περισσοτερο) σε επιπεδο euroleague και τα πηγε πολυ καλα. ο παππας; τι, επειδη πηγε στον παναθηναικο αμεσως καβατζωσε και θεση στην εθνικη; τα παλια καλα δηλαδη θα εχουμε παλι;Ναι, έχει παίξει επίπεδο Ευρωλίγκας. Και έχει διαπρέψει στο ξύλο. Πολλοί παίκτες είχαν τους μώλωπες της 'άμυνας' του.
Ενώ ο άλλος ο άμπαλος απλά βγήκε πρώτος scorer Α1. Σε μια Εθνική που 'βρίθει' επιθετικού ταλέντου.
Αλλά να μου πεις ο ένας είναι κολλητός του Λαρισαιου ενώ ο άλλος έφαγε βραβεία από τον Λαρισαιο και παίζει και στην ίδια θέση, οπότε;
Δεν πειράζει, πάμε με εθνικές της θρυλάρας. Να δούμε μόνο ποια θα είναι η επόμενη Νιγηρία.
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
ο κατσιβελης επαιξε περισυ (λιγοτερο) και φετος (πολυ περισσοτερο) σε επιπεδο euroleague και τα πηγε πολυ καλα. ο παππας; τι, επειδη πηγε στον παναθηναικο αμεσως καβατζωσε και θεση στην εθνικη; τα παλια καλα δηλαδη θα εχουμε παλι;
Ναι, έχει παίξει επίπεδο Ευρωλίγκας. Και έχει διαπρέψει στο ξύλο. Πολλοί παίκτες είχαν τους μώλωπες της 'άμυνας' του.
Ενώ ο άλλος ο άμπαλος απλά βγήκε πρώτος scorer Α1. Σε μια Εθνική που 'βρίθει' επιθετικού ταλέντου.
Αλλά να μου πεις ο ένας είναι κολλητός του Λαρισαιου ενώ ο άλλος έφαγε βραβεία από τον Λαρισαιο και παίζει και στην ίδια θέση, οπότε;
Δεν πειράζει, πάμε με εθνικές της θρυλάρας. Να δούμε μόνο ποια θα είναι η επόμενη Νιγηρία.
Σιγά μην είναι κολλητός του Σπανούλη ο Κατσίβελης... Ο ένας 31 με 3 παιδιά οικογενειαρχης και ο άλλος 22 που πάει στην Μύκονο με τον Παπ και τον Πριντ για 'ποτάκι' ... Ότι του φανεί του λολο-Στεφανή... Whatever...
Εχει issues ο Παππάς απ'οτι φαίνεται.. Φαίνεται και από τον τρόπο παιχνιδιού του. Ωραίος, τσαμπουκάς, αλλά στην ζωή κάπου θα σου γυρίσει boomerang η μαγκιά..
-
Στην Εθνική κουμάντο κάνει η αγία τριάδα.
-
Στο ελληνικό μπάσκετ ένας κάνει διαχρονικά κουμάντο (όλοι ξέρουμε υπέρ ποιας ομαδας):
http://www.youtube.com/watch?v=t3lYUt8Z ... ata_player
Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Ο χρήστης Alxnks έγραψε:
Στο ελληνικό μπάσκετ της πράσινης βρωμιας, ένας κάνει διαχρονικά κουμάντο:http://www.youtube.com/watch?v=t3lYUt8Z ... ata_player
Διεγράφη flame bait [Mod]
Το ελληνικό μπάσκετ (μερικώς) καθαρό από το 93-97 και το 2012.
Και τότε η θρυλάρα τα έβαλε με θεούς και δαίμονες, αλλά όχι και τόσο.
Ολα τα υπόλοιπα τα κανονίζει ο Σωλήνας με τη FIBA.
Και την Εθνική που αλωνίζει η Αγία Τριας.
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Στο ελληνικό μπάσκετ της πράσινης βρωμιας, ένας κάνει διαχρονικά κουμάντο:
Reported
-
Ο Γιώργος Μπόγρης στον λογαριασμό του στο Twitter πόσταρε ένα tweet που φέρεται να ήταν για τον Νίκο Παππά και την αποχώρηση του από την Εθνική, το οποίο πάντως μετά διέγραψε...
'Βλέπεις βάζει κ την μπάλα στο καλάθι δεν το θέλαμε αυτό. Θέλαμε απλά να την κατεβάζει και να την δίνει', έγραψε ο Γιώργος Μπόγρης...
-
Ο χρήστης Alxnks έγραψε:
Στο ελληνικό μπάσκετ της πράσινης βρωμιας, ένας κάνει διαχρονικά κουμάντο:
Reported
Ωραία. Και;
Νιώθεις άντρας τώρα; Δε το σταματάτε ? [Mod]
-
Που χάθηκε αυτό το παιδί από το μπάσκετ; το έφαγαν οι έρωτες με την τραγουδιαρα. Ας κοιτάξει να παίξει ο ίδιος λίγο μπάσκετ κι ας αφήσει τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Α...ξανά reported για flame.
-
Διεγράφη off-topic, νομίζω ήμουν σαφής παραπάνω. Αν μπορείτε να συζητήσετε χωρίς προσωπικά και flame baits, κάντε το, αλλιώς αφήστε το. Αν έχεις απορίες, ρώτα τον ίδιο, τι θέλεις να σου πει ο Mod ? [Mod]
-
ο προδοτης φετος δεν μπορεσε να το χωνεψει οτι εχασε με σκουπα το πρωταθλημα..
Του χρονου προβλεπω επικες μαχες στους τελικους , το κλιμα απο τωρα φτιαχνεται..οι του γαυρου φροντισαν να δυναμιτισουν απο τωρα..Υ.Γ
Θελω να σβηστει το -2 , να παρει εδρα ο γαυρος , 2-0 στους πρωτους αγωνες κ μετα...2-3..
Γιατρε μου ζηταω πολλα;
Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2013-14)