-
-
Ο χρήστης vasilis 1200101 έγραψε:
...Αν κατάλαβα καλά τη διαδρομή, προσωπικά τη θεωρώ τη χειρότερη που έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου.
Βέβαια αυτό κάνει το κείμενό σου ακόμα καλύτερο. -
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Μπράβο Βασίλη, [...], η να μπω στο Quadra και να σε πάρω από πίσω, πρός εσύ πίσω εγώΤυχερε Βασιλη
-
-
Γαματη διαδρομή. Απολαύστε την εδώ:
Youtube Video -
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
εννοείται από Λαμία και από παλιά... Μια είναι η διαδρομή. Αν ανέβεις, καλό δρόμο!Την είχα κάνει μία φορά, πριν από καμιά δεκαετία και βάλε, από Γιάννενα μέχρι έξω απ' τη Λαμία. ΟΚ, η γέφυρα της Τατάρνας εντυπωσιακή αλλά πολλή λακούβα ρε παιδάκι μου! Ειδικά τα κομμάτια στον κάμπο της Άρτας... Δεν ξαναπήγα!
Παρεμπιπτόντως, μέχρι τώρα νόμιζα ότι το Κουτσελιό είναι ένα: αυτό με τις ταβέρνες!
-
Ε, υπάρχουν κι εναλλακτικές εννοείται! Έβαλα τον κορμό!
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Μπράβο Βασίλη, [...], η να μπω στο Quadra και να σε πάρω από πίσω, πρός εσύ πίσω εγώ
Τυχερε Βασιλη
Δεν παίζεσαι ρε, το άλλαξα γιατί μπορεί να παρεξηγήσει ο Βασίλης, ρε τι είσαι εσύ ?
-
κωστή το κουτσελιο έχει πέσει παρά πολύ. άλλες πλέον οι σιτιστικες ατραξιόν.
-
Να εξομολογηθώ μια φιλοδοξία μου, είθε να δώσει ο Αλλάχ να την πραγματοποιήσω:
15 Σεπτέμβρη πρέπει να πάω Θεσσαλονίκη
Θέλω να δω την Εγνατία, είχα πάει το 2009 Γιάννενα-Ηγουμενίτσα (ωραιότατη) αλλά ήθελα και το Γιάννενα-ΘεσσαλονίκηΣυμπέρασμα:
Αθήνα-Λαμία -Δομοκός -Καλαμπάκα - Μέτσοβο - Γιάννενα - και Εγνατία πίσω για Θεσσαλονίκη
Πείτε μου να πάω για κανα γιατρό ?
Ή μήπως να πείτε καμιά παραλλαγή ?Απαραίτητη προϋπόθεση: πρωί Αθήνα - βράδυ Θεσσαλονίκη. Βενζίνες και τέτοια αδιάφορα.
-
Αν πας Γιάννενα από Ρίο-Αντίρριο θα κάνεις πιο γρήγορα, η διαδρομή που προτείνεις δεν ξέρω αν γίνεται σε διάστημα πρωί-βράδυ. Εξαρτάται βέβαια πόσο πρωί και πόσο βράδυ, και πόσο τρέχεις!
Edit: To google maps λέει 7 ώρες και κάτι, άρα αν βάλεις και 1-2 ώρες διάλειμμα μάλλον γίνεται. Εγώ πάντως δε θα το έκανα μόνο και μόνο για να δω την Εγνατία!
-
Γίνεται μια χαρά.. Γι να μη βαρεθείς το Αθήνα-Λαμία, nass, πήγαινε από Κάζα, Αμφίκλεια κτλ. Επίσης μετά μπορείς να πας αριστερά προς Καρπενήσι και αν δεν απατώμαι Καρπενή-Καρδίτσα ή κάτι τέτοιο υπάρχει γραμμένο από JimClark.
-
σωστά από τα φουρνα. με κατάβαση προς ρεντίνα. επικ !!!! κ εγώ πιστεύω με λίγο πρωινή αναχώρηση γίνεται
-
Έτσι. Προσωπικά όταν έχω μπροστά τέτοιες ωραίες διαδρομές ψοφάω για αξημέρωτη εκκίνηση.
-
Παιδιά πρέπει να πάω τα παιδιά στο σχολείο το πρωί και να ξεκινήσω μετά Οπότε την πολλή χαρντ-κορίλα τη βλέπω για άλλη φορά
(Ρεντίνα από διασταύρωση Αγ. Γεωργίου ή πάνω Τυμφρηστό και μετά δεξιά Αγ. Τριάδα ?)
-
μάλλον το πρώτο μέσω παλαιοκαστρου . πιο πολλά δέντρα αλλά κ πιο στενή πορεία. αν δεις στο Google earth στην περιοχή εχω κάποιες εικόνες των δρόμων κ της χάραξης.
-
Πήγαινέ τα λίγο νωρίτερα και θα τα κρατήσει ο φύλακας.
Απ' όπου και να πας έπος είναι... Πάνε από Τυμφρηστό, Αγιατριάδα κτλ.
(Νομίζω αυτό θα 'κανα εγώ.. αν και τώρα με αρκούδι με τριβελίζει το Ροβολιάρι που 'χα δει σε ένα Drive4x4 τεύχος, αλλά άλλη κατάσταση εκεί )
Αν πας από Μακρακώμη, βέβαια, περνάς και την πάλαι ποτέ Τσούκα.
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Πήγαινέ τα λίγο νωρίτερα και θα τα κρατήσει ο φύλακας.Απολύθηκαν οι σχολ. φύλακες.
@nass, εγώ θα ανέβαινα όσο πιο γρήγορα γίνεται και θα έκανα >1 φορές το Γρεβενά-Γιάννενα είτε από Μηλιά, Μέτσοβο, είτε από Κόνιτσα. -
Χμμμ Καλαμπάκα-Γιάννενα-Κόνιτσα-Επτάλοφο-Γρεβενά-Εγνατία κάπως έτσι ?
-
με ιδιαίτερη έμφαση στο επταχωρι δοτσικο γρεβενά. από επταχωρι δοτσικο πέρασα προχθές. ο,τι καλύτερο οδηγικα έχει η ελλάδα._
ΙΔΑΝΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ