-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Panoss κατι παρομοιο εκανε στην ταξη μας θυμαμαι μια κοπελα . Ακουστικα ενοχλητικο. Μαλιστα καποια στιγμη η ιδια ειχε κατεβασει το σορτς της μαζι με το εσωρουχο και εβαζε δαχτυλο . Ευτυχως που μου το ειπε ο διπλανος και το ειδα ελενχομενα.Χωρις ταραχες.
Τα θελουν μωρε μερικες.Γριφος?
Εγω φταιω ενταξει. Την αμολησε η κοπελα και ειπε μετα να παιξει και με το αιδοιο της βαζοντας το δαχτυλο μεσα. Πως να το πω!
Δεν θελει να ακουσει τη μ@@@@ια της κι αυτη?Σε τι σχολείο ήταν;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
[
Σε τι σχολείο ήταν;μουσικο
-
Των πρακτόρων η σχολή είναι δύσκολη πολύ!!!
Sent under heavy fire
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Panoss κατι παρομοιο εκανε στην ταξη μας θυμαμαι μια κοπελα . Ακουστικα ενοχλητικο. Μαλιστα καποια στιγμη η ιδια ειχε κατεβασει το σορτς της μαζι με το εσωρουχο και εβαζε δαχτυλο . Ευτυχως που μου το ειπε ο διπλανος και το ειδα ελενχομενα.Χωρις ταραχες.
Εγω φταιω ενταξει. Την αμολησε η κοπελα και ειπε μετα να παιξει και με το αιδοιο της βαζοντας το δαχτυλο μεσα. Πως να το πω!
Στην École de Gamiole.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Στην École de Gamiole.
με Πρυτανη τον κουπεα
-
Διαφημίσεις
http://guestlist.gr/site/με-% ... gJk-ZIxuSq -
-
Του τύπου του φτάνει μέχρι το στήθος;
-
θα ηθελε να ηταν blowjob.
δεν καταλαβω τη λογικη που καποιοι την αμολανε μπροστα σε ωραιες γυναικες (σε κανενα-μια δε πρεπει να κανεις τετοια) και νομιζουν οτι κατι κανανε. μηπως πρεπει να αρχισουμε να τις δερνουμε γιατι ειναι ωραιες?
καπου εχει χαθει το μετρο νομιζω. απο τη στιγμη καποιος-α δε σε ενοχλει προσωπικα γιατι να τον-ην πειραξεις?
ας ειναι ψωναρα, δηθεν, σφιχτης, οτιδηποτε. -
Μ αρεσει που καποια εγχωρια σαίτς αναρωτηθηκαν στους τιτλους τους αν ηταν στοματικο σεξ αυτο
-
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
θα ηθελε να ηταν blowjob.
δεν καταλαβω τη λογικη που καποιοι την αμολανε μπροστα σε ωραιες γυναικες (σε κανενα-μια δε πρεπει να κανεις τετοια) και νομιζουν οτι κατι κανανε. μηπως πρεπει να αρχισουμε να τις δερνουμε γιατι ειναι ωραιες?
καπου εχει χαθει το μετρο νομιζω. απο τη στιγμη καποιος-α δε σε ενοχλει προσωπικα γιατι να τον-ην πειραξεις?
ας ειναι ψωναρα, δηθεν, σφιχτης, οτιδηποτε.+10000000
Και να μην ξεχναμε και οσους τη βρισκουν με το να κανουν πλακα με βλαμενους η νουμερα στυλ 'παρατραγουδα ' κοινως αδυναμους ανθρωπους . Αυξανονται και αυτοι τελευταιαΠαλιοτερα κυκλοφορουσαν κατα κορον σε ενα αυτοκινητο 4 μαντραχαλοι ποντικοι
ανοιχτα παραθυρα, νευρικη οδηγηση κτλπ . Οχι ολοι αλλα αρκετοι οι οποιοι ανηκουν στην κατηγορια
που αναφερω παραπανω, οταν εβλεπαν μια ωραια κοπελα να περπατα στο δρομο θεωρουσαν καθηκον τους να την φλερταρουν
και πεταγαν κατι σαχλαμαρες (ως χυδαιοτητες) που ωστοσο νομιζαν οτι ειναι 'ΟΙ ατακες'. Οι κοπελες φυσικα δεν εδιναν σημασια οποτε η αμεση συνεχεια ηταν οι μαντραχαλαιοι να την εβριζαν (κοινως αι γα...ου πουτ....να ) η να ελεγαν κατι πολυ υποτιμητικο και την κοπαναγαν.Το προβλημα ειναι οτι οπως οι περισσοτεροι νεοι στον κοσμο και δη οι νεο-Ελληνες νεοι, θεωρουν οτι τα ξερουν ολα, οτι
εχουν ωριμασει και εν τελει φταινε οι γυναικες για ολα. Επειδη δεν εχουν αυτο που θελουν επιδιδονται σε τετοιες καφριλες
νομιζοντας οτι εκαναν κατι σπουδαιο . Η για να το παω ενδοτερα, νομιζουν οτι ετσι αναμορφωνουν τον χαρακτηρα του αλλου ο οποιος εφοσον δεν ειναι σαν τον δικο τους τον τελειο, τοτε τους αξιζει και ενα μαθημα...Το θεμα στην Ελλαδα δεν ειναι πως θα μοιασουμε σε κατι καλυτερο, πως θα το φτασουμε κι εμεις.. αλλα πως θα το κανουμε να πεσει οσο χαμηλοτερα γινεται, στα σκατα που εμεις οι ιδιοι κολυμπουμε για να ειμαστε ιδιοι. Αλλα αυτο ειναι κατι πολυ γνωστο
-
Δεν θελει να ακουσει τη μ@@@@ια της κι αυτη?Να υποθέσω τη συνέχεια.
Το είδε ο δάσκαλος, ξεβρακωθηκε και ορμησε, ακολούθησαν κι οι μαθητές, της παρτουζας έγινε. -
Οχι φιλε . Ομως στο διαλειμα ηρθε η κοπελα και μας απειλησε οτι αν το πουμε πουθενα την βαψαμε. Χωρις ανταλαγμα ομως παλι δε γινεται τιποτα.
Mango2 συμφωνω μαζι σου. -
Οχι φιλε . Ομως στο διαλειμα ηρθε η κοπελα και μας απειλησε οτι αν το πουμε πουθενα την βαψαμε. Χωρις ανταλαγμα ομως παλι δε γινεται τιποτα.
Mango2 συμφωνω μαζι σου.A, ok.
-
Ο χρήστης MANGO2 έγραψε:
...........η ζωη καποιων ελληνων και ελληνιδων εχει γινει τοσο μιζερη που αν τους αφαιρεσεις τη δυνατοτητα του
σχολιασμου των γυρω τους δε θα αντεξουν για πολυ. δεν εχουνε μαθει ποσο ομορφη ειναι η ζωη
και ασχολουντε με μικροπραγματα. παντα υπαρχε αυτο το φαινομενο κυριως σε μεγαλης ηλικιας
ανθρωπους αλλα τωρα ειναι εντονο και στους μικρους. κριμα. -
Αυτό γινόταν στα χωριά κυρίως από τις γυναίκες γιατί δεν είχαν τίποτα να κάνουν οπότε ασχολούνταν με το koutsomboling. Τώρα με την ανεργία αυτό μάλλον έρχεται και στις πόλεις. Στην επαρχία υπήρχε επίσης κατά ένα βαθμό αλλά ελάχιστα.
-
στην επαρχία υπάρχει σε ένα τεράστιο βαθμό, στις πόλεις λιγότερο μόνο και μόνο επειδή δε ξέρεις και όλους τους γύρω σου
-
Eπειδή είμαι από επαρχία τουλάχιστον μέχρι πριν κάποια χρόνια δεν υπήρχε και τόσο αυτό το φαινόμενο, σε επίπεδα χωριών δηλαδή.
-
εντάξει κι εγώ έχω χωριά και βλέπω τη διαφορά
δε σου λέω ότι και στην αθήνα δεν είμαστε κουτσομπόληδες, αλλά καμιά σχέση
-
Θα έλεγα ότι είναι εντελώς συμπλεγματικό να νιώθεις την επιθυμία να 'τιμωρήσεις' μια νόστιμη κοπέλα που σε αγνοεί, αντί απλά να την αγνοήσεις και εσύ και να προχωρήσεις στην επόμενη.
Όσο για τα υπόλοιπα με τα δάχτυλα στην τάξη, τα ανταλλάγματα κλπ, νταξ.
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες